Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Türkler'in yaptığı davranışlar..

HER TÜRKÜN EVİNİN BUZDOLABINDA YUMURTALIK BÖLÜMÜNDE MUTLAKA YARIM LİMON VARDIR . KURUMUŞTUR BÖYLE.. BİLİYORUM SİZDEDE VAR..

1-)Dizilerdeki oyuncularla sohbet etme . " Gitme oraya gitme öleceksin" ve benzerleri.

2-)Yolda yuruyen arkadasinin ustune araba surmek

3-)Yemek sonrası, ıslak mendille eli silip, boşa gitmesin diye aynı mendille masayı ve ardından ayakkabıları silmek

4-)Misafirle otururken yapamadığı muhabbeti giderken kapı önünde yapmak

5-) Çorabının kirli olup olmadığını koklayarak anlamak..

6-)Bulmacalarda adam kadın farketmeden herkese sakal bıyık çizmek

7-)Misafirliğe gelen çocuğa ''Sen burda kal da bizim oğlumuz ol'' demek

Şampuan bittiği zaman çoğaltmak için içine su dökmek

9-)Kafasına kuş şey ettiğinde ,gidip sanş oyunları oynamak.

10-)İçeri girdiğin de "geldin mi?" sorusuyla karşı karşıya kalmak

11-)Otobüste yaşlılara yer vermemek için uyuyor numarası yapmak

12-)Misafir gelince hemen çay suyu koymak.

13-)Evde ailece izlenen film de öpüşme sahnesi çıktığında sessizlik hakim olur..

14-)Göremiyeceği halde geçen ambulansın içine bakmaya çalışmak.

15-)Dürümün son lokmasıyla ayranın son yudumunu denk getirmek.

16-)‎6 aydır fırçalanmayan diş dişçiye giderken ayıp olmasın diye mutlaka fırçalanır

17-)Bi şey ikram edilince kibarlık olsun diye "çok sağol" diyerek reddedip ısrar gelmeyince aç kalmak

1Olmayan bir şeyin yoklugunu sorgulamak -ekmek var mı? -yok - hiç mi yok ?

19-)Misafirlige gittigi evde havlu bulamayinca elini yuzunu kapinin arkasinda asili bornozlara silerler..

kimler yurt dışında yaşamak istiyordu bakiim.

bu özellikler bizden başka kimde var.özellikle misafir gelince hemen çay suyu koymak.

ben de cook severim

Ben frambuazı çikolata ile değil beyaz krema ile seviyorummmmmmmm :)

Ayyy ne düşündünüz bea!!!!! Neyseki ben bunu yazamadan konuyu kapatma kararı aldınız

Peygamberimiz SAV in yaptığı bi ton şey var k malesef yapamıyoruz; o ayrı. Kesinlikle "hayvan sevmeyen insan sevemez" e katılmıyorum bknz ben ve kocam. Hayvan sevmem ama insancanlısıyımdır; kocacım hayvan sever insanları çok zor :) ayrıca hayvan adı üstünde gitsin doğal ortamında hayvanlık yapsın dursun. Oğluma gelirsem o da ne isterse onu yapsın sevme konusunda sonuçta ben çaktırmıcam ona korkumu vs mektubuma son verirken ecoşun çıktı dediğin göbüşünü öperim :)

Kocanın yorumlar çok hoş :)

Dene ya valla püre candır :) patatesi çiğ hariç her türlü severim :))

Uyanık olduğunu tahmin ettim kıllık yaptım :)

Ana yemek olarak fırın poşetinde bütün tavuk da olabilir yanına patates ve soğanla.

Keremmmmmm sen niye bu kadar tatlısınnnnnnnn???

nfk, mama sandalyesi olayı ne canim merak ettim

Ben deeee dicektim ki yazmış :))

Nazar değmesin minik cadıya ve löp löp et olsun :)

Eşim hayattaaaaaaaaa uğraşmazdı. En fazla bir kat gezer ve "ben kucağımd tutarım sen yerken" derdi :)

Seviyorum milletimi yaaaaaa :)

nfk eşinde ne azim varmış

sende rahat etmişsindir.birde iyi temizlik yapmışsın

bacım ohh mutfak tertemizdir şimdi...

yok kıız, öyle büyük temizlik yapmadım. dolaplar duruyor
inan bina yıkılacak diye hiçbirşeye elim gitmiyor. yoksa adamakıllı büyük bi temizlik lazım bu eve

Selammmmm..gecmsıe hızlı hızlı bakınayım dedım hepınız ıyısnıznr ınsAllah..okuduklarımdan yola cıkarak kıssadan hisse yapayım;

Born...basınız sagolsun Allah kalanlara saglık versın canım..
Melıssa ve aysecık ilk yaşlarını almıslar..nce saglıklı mutlu yaslar olsun ınsAllah
Nfk..bende bı kac ay sonce aynı seyı yasadım..ne kadar ıkıncı cocugu dusunmemıze ragmen;daha cok babamız dusunuyor tabıkı..yınede paşamın ne sucu var dıye vıcdan yaptım durdum..en sonunda kan tahlılı yaptırdım bıde dayanamayıp test aldım yaptım..sonuc negatıf ve eve gecınce beklenen mısafır geldı..hastalandım..hakkında hayırlısı olsun canım
Bırsey kacırmıssam da yazmadıkalrım kusura bakmasın lutfen..benı de soracak olursanız yarın amleıyat gunum kesınlesıyor;muhtemelen salı gunu ogle saatlerınde amelıyatta olacagım..umarım hersey yolunda gıder..

Yarına beklemedeyiz artık, hayırlısı olsun.
Ayşeciğin doğum günü de araya kaynamamış, çoksevindim.

Yapılacak en mantıklı şey tevekkül canım.
Ben de aynı korkuları yaşadım. Oğlum doğduğunda ilk yılım hep bu korkuyla geçti. Bence bu hisler yine yoğun annelik duygularımızdan oluyor. İlkine çok büyük haksızlık olacak diye düşünüyoruz. Oysa hayır, hiçbir şey olmuyor. İki çocuk ikiz gibi büyüyüp gidiyor. Bir de sana şunu söyleyim içindeki 1.'ye haksızlık hissi hiç geçmeyecek. Şimdi aralarında 4 yıl var ama hala oğluma ilgilenemediğin her seferde içim sızlıyor, çünkü annelik böyle bir çılgınlık.
İçini ferah tut görelim mevlam neyler..

bu gün bir mide bulantısı karın ağrısı hayırdır inşallah gece sanırım çok su içtim 1 ltlik 2 şişe içtim yarınada depo oldu
Çok içmiştin yaw, o kadar çok içinde benim de midem bulanır.

Anamm yumurtalara bak:) şunlara bak da yaradanA kurban olma ya mümkün m ü?
Yumuşak karnın hangi konuysa o başına gelir. İmtihan dünyası işte.

Çocuğa vereceği cevaba bak
Kesinlikle

Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (9 üye ve 0 ziyaretçi)
nfk, aryamm38+, seker_portakali+, busmai+, KaRaKiZ3834+, ELİFNAZ+, neyneyse, PembeHipopotam+

Ben ara ara uğruyorum.
Çorba için yarma ıslattım. Bulaşıklar toplanacak. Sonra anneanneyi alıcaz inş

Eşin de alemmiş
Kardeşsiz olmaz görüşünde olanlardanım. İlk 2 yıl aklınızdan geçmez, benim de öyleydi. 3 gibi rahatlarsınız. 2 kardeş arası kaç yaş olmalı sorusu aklınıza gelir.
Benim için böyle oldu, en azından. Ben tek çocuk fikrine karşıyım. Ha 3 mü 5 mi ona bir şey diyemem. 2'den sonrasını herkes kendi bilir.
Y bu kerem ne kadar şanslı, maşallah
Ben de pipetli bardak arayışındayım.
Ne mutlu sana annesi keşke sevsin sütü.

esini tebrik ederim azimliymis valla

Ya aşağıdaki matkap sesinden uyandı çocuk, tekrar uyuyacaktı yine uyandı. Ya yapın bir seferde bitsin ya Cumartesi matkap, bugün matkap.. Off ya off

Sağol canım bugün ilk iş alıcam bunu
Al kız, pişman olmayacaksın.
Bizimki kalkıp aramazdı bile. Kucağımızda rezil bir yemek yer( pardon yiyemez) geri dönerdik. Bi dahada pes ederdik.

Avent pipetli bardak
Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım...

Veee ayrıyetten..paşamı memeden kestım malumunuz..gecen cumartesı basladım normalde uzun doneme yayarak kesmeyı dusunuyorudm ama vaktım olmadıgı ıcın bırden kesmeyı uyguladık..cok sukur korktugum gıbı gecmedı..tabıkı yuregımın sızladıgı anlar oldu gece pasam aglayınca ıçlı içli..ama dedım dayan..3 gece oldu sıkıntımız..sonrası sukur..tamamen unuttuk..normalde uykusu basına vurunca gogsume atardı elını sabırsızlıkla.uzuldum ama bılıyomusunuz yınede..en cok gulerken emmesının anımsıyorum sımdı..bunada sukur; cok ıstıyordum emmesını bebegımın;az gelıyordu baslarda sutum pes etmedım hıc..arttırıcı ne varsa yedım ıctım..6 ay emsın yeter dıyrodum en azından 1 seneyı devırdık..vesselam..sunu soylemek ıstıyorum..yemeklerımızı daha ıstahlı ve gerı cevırmeden yıyoruz artık..daha bı rutıne gırdık..yemegı, meyvesı ,meyvesuyu, tahıllı sutu vs..gece uykumuzda daha bı duzenlı gıbı..gece yatmadan sut evrıyorum bırde sahura kalkınca aglamadan yanı..sabah ta normal zamanımız olan 6;40 gıbı ayaktayız..bazen 6 da olabılıyor bu..her şerde bı hayır varmıs gercekten memeden kesmeden cok tırsıyordum nasıl olacak dıye dıye..gıttıkce daha cok baglanıyorlar cunku..

Bende burdayim ben dee...
Cenaze ikindiye saniyoduk oglenmis yasiri uyutup hazirlanmak lazim taa kemerburgazda yolumuz uzun seni merak ettim de girdim hadi hayirli haberler ins dedigun gibi yarin sonucu alana kdr daha dafazla dusunme konusma
Hayırlısıyla gidin gelin canım.
Hahaha süper ya başına ne geleceğini bilince böyle oluyor demek:)))

Kız maşallah söyleme bunu her yerde nazar değerler.
Sülük bizim de yok. Bir ara biberon verdim, sonra wee nin küçük sulukları var, ondan verdim ama içi dolu çantana koyma her yeri ıslatıyor.

Hah bundan da aldım, bence çok pratik ama yine akıyor çantaya. Bir de şişesi ezik büyük olunca çirkin duruyor. Ben yie bu boy küçük su alıp, başlığı kullanıyorum.

Evet, yurt dışında en çok çay özleniyor:)

Ben bunca zaman görünmeyince kesin dedim hatun ameliyat oldu. Neyseki daha varmış. Hadi hayırlısı bakalım. Kolaylıkla atlat inşallah.

ayşeciğin 2 yaş takvimini de yaptııım

Eline sağlık :)

Ya aşağıdaki matkap sesinden uyandı çocuk, tekrar uyuyacaktı yine uyandı. Ya yapın bir seferde bitsin ya Cumartesi matkap, bugün matkap.. Off ya off

Nefret bir olay ya matkap sesi. Hele bebiş uyuyacakken...

Gülerken emmesi dedin ya bittim bennnnnn. İlkokula kadar emziricem bu durumda hahhahahaha

sağlık olsun.
tam bir sene emdi. şifadır ona..
bu kadar kolay olacağını tahmin edemem doğrusu.
bakalım biz napıcaz?

inş operasyon da iyi geçer, hayırlısıyla kavuşursun sağlığına..

canım yazdıkların beni çok duygulandırdı
şimdiye kadar emdikleri şifa olmuştur ona, 1 yıl ememeyen çok bebek var biliyorsun
inşallah sağlığına kavuş ve bol bol sarılın
herşey yoluna girecek..
offf nefret ederim o tür seslerden ben de
kendimi dağlara taşlara atasım gelir
bak bunu hiç düşünmemiştim.. yani haksızlık hissinin hiç geçmeyeceğini:)
diğer yandan bir çocuğu kardeşsiz bırakmak ona yapılacak en büyük kötülük diye düşünüyorum

yok kıız, öyle büyük temizlik yapmadım. dolaplar duruyor
inan bina yıkılacak diye hiçbirşeye elim gitmiyor. yoksa adamakıllı büyük bi temizlik lazım bu eve
taşınmak büyük temizlik demek:)
"Efecik tatlı diyeeee" :)
bir gün tv de gördüğüm penguenlere "şunlara bak ne kadar tatlıııııı" diye bağırdığımda, arkadaşım bana şöyle demişti "Sevgili arkadaşım hayvanları sevdiğin kadar insanları sevsen bu dünyada hiçbir sorun kalmayacak"

"ekmek yok mu, hiç mi yok"
kocamın sorusu hahahahaaa koptum

Kerem babası onu almadan gitti diye ağlıyordu ,
"gel oğlum biz bıcı bıcı yapalım" deyince gülerek banyoya koştu:)

Herkese hayirli haftalar bornn basin sagolsun nfk cim umarim suphelendigin gibi durum yoktur gecmisi cok okuyamadim ama test yaptirdinmi?

Yarin iftara misafirlerim var temizlik yapiyorum yarin bisey yapamam anca yemekle gecer gunum bide arkadas erken gelecek benim eve cok yakin sali gunleri sosyete pazari var orayi gezicez bu arada mebum mercimek corba islim kebabi pilav barbunya borek cacik ve sekerpare yapicam salatada yapmama gerek varmi kararsiz kaldim

Cnm cok duygulanarak ikudum yazdiklaribi sukur ki bir sene emzirebildin yavrunu cevremde cok insan biliyprum sutu olmadigi icin emziremeyen sen en onemli zamani emzirmissin ne gzl rabbim tez zamanda
Saglina kavustursun seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…