ben de cook severim
delüüü
hediye kuş yemi getircem, olur mu?
aynını ben de düşündüm..
baştan haksızlığa bak sen.. ayşeciğe hamile kalayım istiyordum, haberini aldım mutluluktan deliye döndüm..
şimdi ya hamileysem diye dünyam kararıyor. bi de kesin öğrensem.. peki o bebeğin suçu ne? ayşecikten ne farkı var
Peygamber efendimiz Sav çok severmiş hayvanları ecoş petşopdan çıkmıyor babasıyla kanka oldular adamla
adam diyor büyüyünce bu yanımızdan ayrılmaz
deme öyle gaddar anneeeeeeeeee !!! sevmek önce hayvanlardan başlar :)
aynen yaa bende üzülürüm bu evladımın ne suçu var diye
eşin ikinci çocuğu istemiyormu normalde yada o da erken olduğu için mi düşüncelere daldı:44:
bizimki ikinci çocuğu istiyor sonra ben bu ay geciktim galiba diyince anaaa kız çok mu erken oldu ki millet ne aceleniz vardıki demesinder
Yeşil bi amblemi var canım mp3 yazan. Benimde kafa gitti bi an anneme sorcam deyinceee:) belki bugün bir kere daha denerim püre olayını.
Hımmmm anladım şimdi. Beşik mantığı.
Nfk bu gazla bayram temizliğini aradan çıkarır
Bence de patlıcanın her türlüsü uğraş istiyor.
Ya köfte patates geçen yaptım başka ne yapabilirim ana yemek, aryam yazınca olabilir gibi geldi bakalım bugün göreceğiz :)
+1000
Kaçtan beri uyanığım ben :)
Oğlanın odasını düzelttim. Kızın dolabını..
Hanım uyursa mutfağı düzelticem. Sonra bir markete uğramamız lazım.
:)
Misafir gelse de gelmese de hepimizde aynı telaş:))
Muhallebili kadayıf forever:))
Kadayıfı çok kavurup dolaba koydum. Altına ondan döşedim. Üstüne tavada biraz ısıtın öyle koyacağım. İnşallah aynı gün yapılmış çıtırkıkta olur.
Neyi aldın?
Link bende düzgün çalışmadı.
Uzun bir gün desene. Hayırlısıyla atlatın inşallah.
Yasir uslu durur inşallah.
Yazık yaw:) kesin pastayı anısı olsun.
Nfk Allah hayırlısını versin
Eğer ki hamileysen
Ayşecik için üzülme çünkü bebek doğarsa 2 yaşında olacak anneden ilgi bekleyen bi yaşta olmayacak
Biz plan yaparız ama Allah planlayanların en hayırlısıdır
Nitekim benim fikrim sen
Hamile olmazsın korunuyordun sonuçta, rahat ol
Hayvan sevgisini bize babam aşıladı , annecim de sağolsun ses çıkarmadı.. Civciv tavşan kuş balık hep besledik.. Hayvan beslemek hem çocuğa sorumluluk kazandırıyor hem merhameti öğretiyor, bambaşka birşey.
Eşim hiç hazzetmez evde hayvan olmasından ama kerem ısrar ederse belki karşı koyamaz; ben tabi ki destekleyeceğim oğlumu:)
Dün kaplumbağa buldu babamEki Görüntüle 755407
işte tecrübe konuşuyor :)
:))))
nfk, mama sandalyesi olayı ne canim merak ettim
Aventin pipetli bardağı. Nete yazınca çıkıyor. Sabah 150 cc içti, az önce 50 cc içti(süt). Yemek yedireceğim diye az verdim. Birde bunları hevesle içti. Aryayı biliyorsunuz iştahsız bir çocuk. Bendeki mutluluğu görmeniz lazım.
cumartesi eşimin arkadaşı ve hanımıyla çamlıcada iftara gittik.
3 katlı büyük bi yer.
masaya oturduk, ayşecik için mama sandalyesi istedik. görevli baktı baktı bulamadı.
bu katta 3 tane var, hepsi dolu dedi.
e biz kaldık mı açıkta
eşim başka birine sordu, o da servis telaşından bakamadı.
dedimki, babası olarak iş sana düşüyor hadi git bul.
eşim gitti yarım saat oldu, ezan okunacak gelmedi.
arkadaşı diyorki, bulamadı heralde.
ben de bulamazsa neler olacağını biliyor. yoksa bile üretir benim kocam dedim
güldüler..
neyse ezana 1-2 dk var, eşim mama sandalyesiyle kapıda göründü.
hah dedim, baba dediğin böyle olur.
nerden bulduğunu sordum. diğer iki katı da gezmiş, olanlar doluymuş.
en az 5 görevliyle sormuş, birkaç tanesiyle birlikte aramış.
olmamış mutfağa girmiş ordakilere sormuş.
çalışanların dinlenme yerine girmiş.
en son depoya inmiş.
ve sonuç pozitif
Türkler'in yaptığı davranışlar..
HER TÜRKÜN EVİNİN BUZDOLABINDA YUMURTALIK BÖLÜMÜNDE MUTLAKA YARIM LİMON VARDIR . KURUMUŞTUR BÖYLE.. BİLİYORUM SİZDEDE VAR..
1-)Dizilerdeki oyuncularla sohbet etme . " Gitme oraya gitme öleceksin" ve benzerleri.
2-)Yolda yuruyen arkadasinin ustune araba surmek
3-)Yemek sonrası, ıslak mendille eli silip, boşa gitmesin diye aynı mendille masayı ve ardından ayakkabıları silmek
4-)Misafirle otururken yapamadığı muhabbeti giderken kapı önünde yapmak
5-) Çorabının kirli olup olmadığını koklayarak anlamak..
6-)Bulmacalarda adam kadın farketmeden herkese sakal bıyık çizmek
7-)Misafirliğe gelen çocuğa ''Sen burda kal da bizim oğlumuz ol'' demek
Şampuan bittiği zaman çoğaltmak için içine su dökmek
9-)Kafasına kuş şey ettiğinde ,gidip sanş oyunları oynamak.
10-)İçeri girdiğin de "geldin mi?" sorusuyla karşı karşıya kalmak
11-)Otobüste yaşlılara yer vermemek için uyuyor numarası yapmak
12-)Misafir gelince hemen çay suyu koymak.
13-)Evde ailece izlenen film de öpüşme sahnesi çıktığında sessizlik hakim olur..
14-)Göremiyeceği halde geçen ambulansın içine bakmaya çalışmak.
15-)Dürümün son lokmasıyla ayranın son yudumunu denk getirmek.
16-)‎6 aydır fırçalanmayan diş dişçiye giderken ayıp olmasın diye mutlaka fırçalanır
17-)Bi şey ikram edilince kibarlık olsun diye "çok sağol" diyerek reddedip ısrar gelmeyince aç kalmak
1Olmayan bir şeyin yoklugunu sorgulamak -ekmek var mı? -yok - hiç mi yok ?
19-)Misafirlige gittigi evde havlu bulamayinca elini yuzunu kapinin arkasinda asili bornozlara silerler..
kimler yurt dışında yaşamak istiyordu bakiim.
bu özellikler bizden başka kimde var.özellikle misafir gelince hemen çay suyu koymak.
nfk eşinde ne azim varmış
sende rahat etmişsindir.birde iyi temizlik yapmışsın
bacım ohh mutfak tertemizdir şimdi...
Yarına beklemedeyiz artık, hayırlısı olsun.ramazan7 den günaydın..
hepiniz de merakta kaldınız, hakkınızı helal edin..
sabah erkenden kalktım, tahmin ettiğiniz üzere sağlık ocağına gittim, az evvel geldim.
ayşeciğin aşıları yapıldı çok ağladı.. sandoz ateş yapabilir, takip et dedi hemşire.
iyi biri ama çok suratsızdı yaa.. bi tebessüm etmiyor, nasıl bi hayatı var, merak ediyorum
neyse ben de kan tahlili için numune verdim, yarın öğleden sonra çıkacak.
nefesimi tuttum bekliyorum..
dün misafirler geldi gitti, mübarekler kuş kadar yediler.. herşeyler arttı. kv ye vericem bugün birazını.
kızartma yaparken elime yağ sıçradı, dün akşam epey kötüydü, ama bugün acımıyor..
canımın darlığından geceyarısına kadar mutfakla uğraştım.
temizledim de temizledim..
en son baktım mutfağın yerini siliyorum, nfk dedim abartma, hadi git yat..
eşim ikindiye gitmişti. geldiğinde ayşecikle bizi hazır ve nazır buldu, bu ne hal, bi yere mi gidiyoruz dedi.
hayır dedim, ayşeciğin pastasını kesicez, kaynamasın yaşgünü..
eşim de şaşırdı, ayşecik seni canlandırmış diyo..
böylelikle ayşeciğin pastasını kestik, fotoğraf çektik.
Yapılacak en mantıklı şey tevekkül canım.haklısın, hiç makul olamıyorum..
düşüncesi bile başıma ağrılar sokuyor..
önce ayşeciği düşünüyorum, ilgiye alakaya en muhtaç olduğu zamanda bunu paylaşmak ve ikinci plana atılmak..
sonra gelecek bebeği, kendimi, eşimi..
ama hayırlısı diyorum bundan gayrı.. düşündüm, istemiyorum, ya öyleyse diye lafa başlıyorum da
ya bu Allahın gücüne giderse, hayırsız illetli bi durum olursa, ne bileyim, bebeğin sağlığı falan.. herşey geliyor insanın aklına..
hayırlısı diyeceğim, Allaha tevekkül edeceğim.
Çok içmiştin yaw, o kadar çok içinde benim de midem bulanır.bu gün bir mide bulantısı karın ağrısı hayırdır inşallah gece sanırım çok su içtim 1 ltlik 2 şişe içtimyarınada depo oldu
Anamm yumurtalara bak:) şunlara bak da yaradanA kurban olma ya mümkün m ü?valla ben şok oldum ne yazacağımı bilemedim o gün yazdım ama dedim kızın moralinide bozmayayım
çok realistçe atladım kusura bakmacanım oruç madurluna ver :26:
Rabbim neylerse güzel eyler .
dur bakın size kuşlarımızın yumurtasını gösteriyim teyzeleri evde 3 muhabbet kuşum vardı 4 tane yumurtladılar bugunde 1 tane yumurtlayacaklar 5 muhabbet yavru kuşumuz daha olcak toplamda 8 kuş evlere şenlik:111:
Eki Görüntüle 755373
doğuma bekliyorum ama hediyesiz gelmeyin ramazandan sonra çıkcak yavrularım
Yumuşak karnın hangi konuysa o başına gelir. İmtihan dünyası işte.kızlar bugun facede bi yazı okudum kadını teki hapı bırakmış 1 yıl kullanmış 4 aydır 5 aydır hamile kalamıyormuş
Allah ım benim annem 7 yıl kullandı 1 gün düzensizmi kullanmış unutmuşmu ne hamile kalmış kardeşime
milletde nasıl bünye var anlamıyorum ya ben hiç çocuk sevmem evlendim ertesi ay oldukurban olurum şükürler olsun rabbim elimeden almasın başkada vermesin
Hahhahha kesin onun kalabalığıdır. Reyting yaptık kızzzzzz :) sen de iyiki varsın kuşummmm
Evde her türlü hayvan ve böcek beslenmesine karşıyımmmmm :))) oğlum hayvan isteyince vereceğim cevap şimdiden hazır : kendi evin olunca beslersin!! Hahhaha belki de küçükken bu laflar soğutmuştur beni de :))
Kesinliklebelki yanlış bi ifade oldu. onu dışlamak için söylemedim..
doğmamış da olsa hepsi benim yavrum değil mi?..
belki de hiç böyle bi şey yok, olmayan bi hamilelik üzerinden evham yapıp konuşuyoruz, halimize bakın
eşim geçen gün. aslında sen bilirsin, madem tehlike vardı gibisinden bi laf söylecek gibi oldu
(ama öyle suçlar gibi değil. yoksa kırılırdım yani..)
ben de, genel olarak korunmak kadının görevi.
bi aksilik oldu, hamile olup bebeği taşımak-doğurmak kadının görevi
doğum oldu, bak büyüt yine annenin görevi.
bütün sorumluluk kadında değil mi? dedim. daha da bi şey demedi. denemez de.
Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (9 üye ve 0 ziyaretçi)
nfk, aryamm38+, seker_portakali+, busmai+, KaRaKiZ3834+, ELİFNAZ+, neyneyse, PembeHipopotam+
Eşin de alemmişaynen yaa bende üzülürüm bu evladımın ne suçu var diye
eşin ikinci çocuğu istemiyormu normalde yada o da erken olduğu için mi düşüncelere daldı:44:
bizimki ikinci çocuğu istiyor sonra ben bu ay geciktim galiba diyince anaaa kız çok mu erken oldu ki millet ne aceleniz vardıki demesinder
Kardeşsiz olmaz görüşünde olanlardanım. İlk 2 yıl aklınızdan geçmez, benim de öyleydi. 3 gibi rahatlarsınız. 2 kardeş arası kaç yaş olmalı sorusu aklınıza gelir.normalde ben ikinci çocuk lafını ettiğimde bir çocuk yeter diyordu.
ama bu yaşadıklarımızdan sonra daha başka bakıyor. zamanlamasına takılıyor.
iki kardeş arası en ideal kaç sene olmalı falan diye soruyordu dün.
bi de olabilecekleri gözünde canlandırınca biraz korkuyor tabi..
şöyle dedi
sen zaten bütün gün ayşeciklesin, zamanını alıyor, evi yemeği zor çeviriyorsun. kendine ait zamanın neredeyse hiç yok.
şimdi ikinci de olursa, nasıl olacak.. önce ayşecikten gidecek, sonra yeni bebekten, sonra senden, sonra da benden..
amaaan, tamam artık. bu konuyu kapatalım. en azından yarına kadar.. valla konuşmakla bi yere varılamıyor.
bakalım ne olacak artık..
Y bu kerem ne kadar şanslı, maşallahNfk Allah hayırlısını versin
Eğer ki hamileysen
Ayşecik için üzülme çünkü bebek doğarsa 2 yaşında olacak anneden ilgi bekleyen bi yaşta olmayacak
Biz plan yaparız ama Allah planlayanların en hayırlısıdır
Nitekim benim fikrim sen
Hamile olmazsın korunuyordun sonuçta, rahat ol
Hayvan sevgisini bize babam aşıladı , annecim de sağolsun ses çıkarmadı.. Civciv tavşan kuş balık hep besledik.. Hayvan beslemek hem çocuğa sorumluluk kazandırıyor hem merhameti öğretiyor, bambaşka birşey.
Eşim hiç hazzetmez evde hayvan olmasından ama kerem ısrar ederse belki karşı koyamaz; ben tabi ki destekleyeceğim oğlumu:)
Dün kaplumbağa buldu babamEki Görüntüle 755407
işte tecrübe konuşuyor :)
:))))
Ben de pipetli bardak arayışındayım.Aventin pipetli bardağı. Nete yazınca çıkıyor. Sabah 150 cc içti, az önce 50 cc içti(süt). Yemek yedireceğim diye az verdim. Birde bunları hevesle içti. Aryayı biliyorsunuz iştahsız bir çocuk. Bendeki mutluluğu görmeniz lazım.
cumartesi eşimin arkadaşı ve hanımıyla çamlıcada iftara gittik.
3 katlı büyük bi yer.
masaya oturduk, ayşecik için mama sandalyesi istedik. görevli baktı baktı bulamadı.
e biz kaldık mı açıkta
güldüler..
en son depoya inmiş.
ve sonuç pozitif
Al kız, pişman olmayacaksın.Sağol canım bugün ilk iş alıcam bunu
Bizimki kalkıp aramazdı bile. Kucağımızda rezil bir yemek yer( pardon yiyemez) geri dönerdik. Bi dahada pes ederdik.cumartesi eşimin arkadaşı ve hanımıyla çamlıcada iftara gittik.
3 katlı büyük bi yer.
e biz kaldık mı açıkta
güldüler..
en son depoya inmiş.
ve sonuç pozitif
benim minik kuşum yatakdan inmiş eline bir top almış anneeeeeeeee adiii anne adiiiisonra mausu topu telefonu doldurdu kucağına geziyor
Allah dan mama meme diyerek uyanmadı çıldırcam günde 4 öğün yemek + 3kez 150 ml mama :26::26::26:
ya bende ecoşun suluğu yok ne önerirsiniz
Avent pipetli bardakinanırmısınız düzgün br İFTAR YAPMADIM benden önce otrup benden önce kalkıyor ve benide oturtuurmuyor KENDİ DOYUNCA
kilo almıyordu işte şimdi 9400 felandı 9900 olmuş belli göbüşü felan çıktı yanakları doldu ama boyu gitmiyıor
Eki Görüntüle 755473 """"""""""" bende"bunun ağızlığını takıyorum büyük su şişesine öyle içiyor ama artık olmuyor
kötü görüntü yaratıyor sanki almıyormuş gibi bi biberon almam lazım meyve sularını pipetle içiyor gerçi pipetli bardak mı alsam
Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım...Selammmmm..gecmsıe hızlı hızlı bakınayım dedım hepınız ıyısnıznr ınsAllah..okuduklarımdan yola cıkarak kıssadan hisse yapayım;
Born...basınız sagolsun Allah kalanlara saglık versın canım..
Melıssa ve aysecık ilk yaşlarını almıslar..nce saglıklı mutlu yaslar olsun ınsAllah
Nfk..bende bı kac ay sonce aynı seyı yasadım..ne kadar ıkıncı cocugu dusunmemıze ragmen;daha cok babamız dusunuyor tabıkı..yınede paşamın ne sucu var dıye vıcdan yaptım durdum..en sonunda kan tahlılı yaptırdım bıde dayanamayıp test aldım yaptım..sonuc negatıf ve eve gecınce beklenen mısafır geldı..hastalandım..hakkında hayırlısı olsun canım
Bırsey kacırmıssam da yazmadıkalrım kusura bakmasın lutfen..benı de soracak olursanız yarın amleıyat gunum kesınlesıyor;muhtemelen salı gunu ogle saatlerınde amelıyatta olacagım..umarım hersey yolunda gıder..
Bende burdayim ben dee...
Cenaze ikindiye saniyoduk oglenmis yasiri uyutup hazirlanmak lazim taa kemerburgazda yolumuz uzun seni merak ettim de girdim hadi hayirli haberler ins dedigun gibi yarin sonucu alana kdr daha dafazla dusunme konusma
Hayırlısıyla gidin gelin canım.Bende burdayim ben dee...
Cenaze ikindiye saniyoduk oglenmis yasiri uyutup hazirlanmak lazim taa kemerburgazda yolumuz uzun seni merak ettim de girdim hadi hayirli haberler ins dedigun gibi yarin sonucu alana kdr daha dafazla dusunme konusma
Hahahacumartesi eşimin arkadaşı ve hanımıyla çamlıcada iftara gittik.
3 katlı büyük bi yer.
e biz kaldık mı açıkta
güldüler..
en son depoya inmiş.
ve sonuç pozitif
Kız maşallahbenim minik kuşum yatakdan inmiş eline bir top almış anneeeeeeeee adiii anne adiiiisonra mausu topu telefonu doldurdu kucağına geziyor
Allah dan mama meme diyerek uyanmadı çıldırcam günde 4 öğün yemek + 3kez 150 ml mama :26::26::26:
ya bende ecoşun suluğu yok ne önerirsiniz
Hah bundan da aldım, bence çok pratik ama yine akıyor çantaya. Bir de şişesi ezik büyük olunca çirkin duruyor. Ben yie bu boy küçük su alıp, başlığı kullanıyorum.inanırmısınız düzgün br İFTAR YAPMADIM benden önce otrup benden önce kalkıyor ve benide oturtuurmuyor KENDİ DOYUNCA
kilo almıyordu işte şimdi 9400 felandı 9900 olmuş belli göbüşü felan çıktı yanakları doldu ama boyu gitmiyıor
Eki Görüntüle 755473 """"""""""" bende"bunun ağızlığını takıyorum büyük su şişesine öyle içiyor ama artık olmuyor
kötü görüntü yaratıyor sanki almıyormuş gibi bi biberon almam lazım meyve sularını pipetle içiyor gerçi pipetli bardak mı alsam
HER TÜRKÜN EVİNİN BUZDOLABINDA YUMURTALIK BÖLÜMÜNDE MUTLAKA YARIM LİMON VARDIR . KURUMUŞTUR BÖYLE.. BİLİYORUM SİZDEDE VAR..
1-)Dizilerdeki oyuncularla sohbet etme . " Gitme oraya gitme öleceksin" ve benzerleri.
3-)Yemek sonrası, ıslak mendille eli silip, boşa gitmesin diye aynı mendille masayı ve ardından ayakkabıları silmek
13-)Evde ailece izlenen film de öpüşme sahnesi çıktığında sessizlik hakim olur..
16-)‎6 aydır fırçalanmayan diş dişçiye giderken ayıp olmasın diye mutlaka fırçalanır
17-)Bi şey ikram edilince kibarlık olsun diye "çok sağol" diyerek reddedip ısrar gelmeyince aç kalmak
19-)Misafirlige gittigi evde havlu bulamayinca elini yuzunu kapinin arkasinda asili bornozlara silerler..
bu özellikler bizden başka kimde var.özellikle misafir gelince hemen çay suyu koymak.
Selammmmm..gecmsıe hızlı hızlı bakınayım dedım hepınız ıyısnıznr ınsAllah..okuduklarımdan yola cıkarak kıssadan hisse yapayım;
Born...basınız sagolsun Allah kalanlara saglık versın canım..
Melıssa ve aysecık ilk yaşlarını almıslar..nce saglıklı mutlu yaslar olsun ınsAllah
Nfk..bende bı kac ay sonce aynı seyı yasadım..ne kadar ıkıncı cocugu dusunmemıze ragmen;daha cok babamız dusunuyor tabıkı..yınede paşamın ne sucu var dıye vıcdan yaptım durdum..en sonunda kan tahlılı yaptırdım bıde dayanamayıp test aldım yaptım..sonuc negatıf ve eve gecınce beklenen mısafır geldı..hastalandım..hakkında hayırlısı olsun canım
Bırsey kacırmıssam da yazmadıkalrım kusura bakmasın lutfen..benı de soracak olursanız yarın amleıyat gunum kesınlesıyor;muhtemelen salı gunu ogle saatlerınde amelıyatta olacagım..umarım hersey yolunda gıder..
ayşeciğin 2 yaş takvimini de yaptııım
Ya aşağıdaki matkap sesinden uyandı çocuk, tekrar uyuyacaktı yine uyandı. Ya yapın bir seferde bitsin ya Cumartesi matkap, bugün matkap.. Off ya off
Veee ayrıyetten..paşamı memeden kestım malumunuz..gecen cumartesı basladım normalde uzun doneme yayarak kesmeyı dusunuyorudm ama vaktım olmadıgı ıcın bırden kesmeyı uyguladık..cok sukur korktugum gıbı gecmedı..tabıkı yuregımın sızladıgı anlar oldu gece pasam aglayınca ıçlı içli..ama dedım dayan..3 gece oldu sıkıntımız..sonrası sukur..tamamen unuttuk..normalde uykusu basına vurunca gogsume atardı elını sabırsızlıkla.uzuldum ama bılıyomusunuz yınede..en cok gulerken emmesının anımsıyorum sımdı..bunada sukur; cok ıstıyordum emmesını bebegımın;az gelıyordu baslarda sutum pes etmedım hıc..arttırıcı ne varsa yedım ıctım..6 ay emsın yeter dıyrodum en azından 1 seneyı devırdık..vesselam..sunu soylemek ıstıyorum..yemeklerımızı daha ıstahlı ve gerı cevırmeden yıyoruz artık..daha bı rutıne gırdık..yemegı, meyvesı ,meyvesuyu, tahıllı sutu vs..gece uykumuzda daha bı duzenlı gıbı..gece yatmadan sut evrıyorum bırde sahura kalkınca aglamadan yanı..sabah ta normal zamanımız olan 6;40 gıbı ayaktayız..bazen 6 da olabılıyor bu..her şerde bı hayır varmıs gercekten memeden kesmeden cok tırsıyordum nasıl olacak dıye dıye..gıttıkce daha cok baglanıyorlar cunku..
Veee ayrıyetten..paşamı memeden kestım malumunuz..gecen cumartesı basladım normalde uzun doneme yayarak kesmeyı dusunuyorudm ama vaktım olmadıgı ıcın bırden kesmeyı uyguladık..cok sukur korktugum gıbı gecmedı..tabıkı yuregımın sızladıgı anlar oldu gece pasam aglayınca ıçlı içli..ama dedım dayan..3 gece oldu sıkıntımız..sonrası sukur..tamamen unuttuk..normalde uykusu basına vurunca gogsume atardı elını sabırsızlıkla.uzuldum ama bılıyomusunuz yınede..en cok gulerken emmesının anımsıyorum sımdı..bunada sukur; cok ıstıyordum emmesını bebegımın;az gelıyordu baslarda sutum pes etmedım hıc..arttırıcı ne varsa yedım ıctım..6 ay emsın yeter dıyrodum en azından 1 seneyı devırdık..vesselam..sunu soylemek ıstıyorum..yemeklerımızı daha ıstahlı ve gerı cevırmeden yıyoruz artık..daha bı rutıne gırdık..yemegı, meyvesı ,meyvesuyu, tahıllı sutu vs..gece uykumuzda daha bı duzenlı gıbı..gece yatmadan sut evrıyorum bırde sahura kalkınca aglamadan yanı..sabah ta normal zamanımız olan 6;40 gıbı ayaktayız..bazen 6 da olabılıyor bu..her şerde bı hayır varmıs gercekten memeden kesmeden cok tırsıyordum nasıl olacak dıye dıye..gıttıkce daha cok baglanıyorlar cunku..
canım yazdıkların beni çok duygulandırdıVeee ayrıyetten..paşamı memeden kestım malumunuz..gecen cumartesı basladım normalde uzun doneme yayarak kesmeyı dusunuyorudm ama vaktım olmadıgı ıcın bırden kesmeyı uyguladık..cok sukur korktugum gıbı gecmedı..tabıkı yuregımın sızladıgı anlar oldu gece pasam aglayınca ıçlı içli..ama dedım dayan..3 gece oldu sıkıntımız..sonrası sukur..tamamen unuttuk..normalde uykusu basına vurunca gogsume atardı elını sabırsızlıkla.uzuldum ama bılıyomusunuz yınede..en cok gulerken emmesının anımsıyorum sımdı..bunada sukur; cok ıstıyordum emmesını bebegımın;az gelıyordu baslarda sutum pes etmedım hıc..arttırıcı ne varsa yedım ıctım..6 ay emsın yeter dıyrodum en azından 1 seneyı devırdık..vesselam..sunu soylemek ıstıyorum..yemeklerımızı daha ıstahlı ve gerı cevırmeden yıyoruz artık..daha bı rutıne gırdık..yemegı, meyvesı ,meyvesuyu, tahıllı sutu vs..gece uykumuzda daha bı duzenlı gıbı..gece yatmadan sut evrıyorum bırde sahura kalkınca aglamadan yanı..sabah ta normal zamanımız olan 6;40 gıbı ayaktayız..bazen 6 da olabılıyor bu..her şerde bı hayır varmıs gercekten memeden kesmeden cok tırsıyordum nasıl olacak dıye dıye..gıttıkce daha cok baglanıyorlar cunku..
offf nefret ederim o tür seslerden ben deYa aşağıdaki matkap sesinden uyandı çocuk, tekrar uyuyacaktı yine uyandı. Ya yapın bir seferde bitsin ya Cumartesi matkap, bugün matkap.. Off ya off
bak bunu hiç düşünmemiştim.. yani haksızlık hissinin hiç geçmeyeceğini:)Yapılacak en mantıklı şey tevekkül canım.
Ben de aynı korkuları yaşadım. Oğlum doğduğunda ilk yılım hep bu korkuyla geçti. Bence bu hisler yine yoğun annelik duygularımızdan oluyor. İlkine çok büyük haksızlık olacak diye düşünüyoruz. Oysa hayır, hiçbir şey olmuyor. İki çocuk ikiz gibi büyüyüp gidiyor. Bir de sana şunu söyleyim içindeki 1.'ye haksızlık hissi hiç geçmeyecek. Şimdi aralarında 4 yıl var ama hala oğluma ilgilenemediğin her seferde içim sızlıyor, çünkü annelik böyle bir çılgınlık.
İçini ferah tut görelim mevlam neyler..
.
taşınmak büyük temizlik demek:)
yok kıız, öyle büyük temizlik yapmadım. dolaplar duruyor
inan bina yıkılacak diye hiçbirşeye elim gitmiyor. yoksa adamakıllı büyük bi temizlik lazım bu eve
"Efecik tatlı diyeeee" :)Peygamberimiz SAV in yaptığı bi ton şey var k malesef yapamıyoruz; o ayrı. Kesinlikle "hayvan sevmeyen insan sevemez" e katılmıyorum bknz ben ve kocam. Hayvan sevmem ama insancanlısıyımdır; kocacım hayvan sever insanları çok zor :) ayrıca hayvan adı üstünde gitsin doğal ortamında hayvanlık yapsın dursun. Oğluma gelirsem o da ne isterse onu yapsın sevme konusunda sonuçta ben çaktırmıcam ona korkumu vsmektubuma son verirken ecoşun çıktı dediğin göbüşünü öperim :)
Keremmmmmm sen niye bu kadar tatlısınnnnnnnn???
Eşim hayattaaaaaaaaa uğraşmazdı. En fazla bir kat gezer ve "ben kucağımd tutarım sen yerken" derdi :)
"ekmek yok mu, hiç mi yok"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?