Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Ben bu bebişlere kıyamam ya. Oğluşumu uyutmak üzere odasına gittik. Ayağımda sallıyorum emziriyorum ama yok cırıl cırıl bağırıyo vs. Sonra bi baktım saçı başı terlemiş tabi vücudu da. Başladım yastığını yelpaze olarak kullanıp onu serinletmeye. Yavrum hemen sesii kesti ve uyudu. "Sıcaktan uyuyamıyorum" diyemiyo yaaaaaa. Hiçbişi diyemiyo yazık kuşumaaaaaa. Derdini anlatamıyo. Ne kadar savunmasızlar.... Uyuyacam ben yaaa :)

Valla patatesleri büyük büyük küpler halinde doğradım, iri iri yeşil ve kırmızı biber doğradım, yine büyükçe domates ve soğan doğradım. Eti önceden az zeytinyağ ve baharatla birkaç saat beklettim dolapta.Zeytinyağ, kuzu kuşbaşı, kekik, pulbiber, karabiler atıp harmanlayıp tepsiye döktüm. 200 derecede yarım saatte misss:)

özlemcim hayırlı olsun güzel günlerde kullan inşallah

eşimle helvalı dondurma yemeye gidecez ecoşdan çok sıkıldım tuvalete bile yanıma geliyor
Aynennn...bizde azönce geldik, helvalı dondurma yiyip dolaştıkk
Yavrum benimm:) çok zavallılar dimi yaa. Uyu canım uyu sen, iyi geceler...

kızlar hızınıza yetişemiyorum gun içinde ben halsiz ve bitkin oluyorum
oglum uyudugunda bende uyuyorum bil.gözüm görmüyo e aksamda sofraydı
namazdı derken yazmaya fırsat olmuyo masallah size
bende enerji veren hap falan mı bulsam ne yapsam:)
pembiş oğlun memede uyuyormu? yatarak emzirip uytmayı denedınmı ?
ben önce yatarak emzirip sonra emziğini veriyorum sonra saılıp uyuyoruz :))
ayagımda sallayarak uyuttugumda 1 saat falan ugrastırıyo cok zor uyuyo nedense:44:

kızlar huggıese uye olmustum numune için bugun geldi 2 tane
göndermişler oğlanlar için olandan cok güzel begendim dogrusu mikili:)

buarda emire gün içinde inek sütü verdim dun le bugun ilk verdiğimdde
yadırgadı yüzü burustu içmedi sonra şeker koydum şapır şupur içti
benim oğlana şekerli olsun başka bişey olmasın peynir yumurta vs.girdimi agzına direk
cıkarıyo oyuzden hala bulamac veriyorum kahvaltularını nasıl alıscak ayrı yemeye :44:

Bizimkide bebek sütlerini bile içmiyor tatlı diye. İnek sütü onun için bulunmaz nimet. Biz tek tek kahvaltıya 10. Aydan itibaren geçtik. Tam anlamıyla geçmesi 2-3 ayı buldu diyebilirim:44: çok zordu bizim için, hiç alışmayacak sanmıştım. Bizimki yeme konusunda cins olduğu için birazda, zor atlattık bu süreci.

Hiçbirini kızartmadın yani, hafif olmuştur

born basınız saolsun hepimizin gitcegi yer orası ...
nfk mız Rabbim gonlune genıslık versın hakkında hayırlısı olsun bukadar
sıkmasaydın kendını keske neyse bencede bısey yoktur Allah ıstedıgın zamanda
versn aysecıge kardesını
ecriinyarınkı ameliyatın sorunsuz gecsın ıns.Allah şifa versin habersiz bırakma
buarada nıye sutten kestın bebısı anlamadım :26:ameliyattan sonra tekrar emzirmicekmisin:44:
busmaifotolarına baktım oğlusuna hayranım ya masallah cok masum pamuk gıbı kızım olsaydı alırdım oglunu
senden ıyı dunurmu bulcazhamarat gelin
özlem demek odaları ayırma zamanınız geldı sızın hadı bakalım gazanız mübarek olsun
oda takımınızda hayırlı olsun emınım cok guzeldır pembeli falan
bende 2 yasında ayırmyı dusunuyorum bakalım sutten kesınce.
elifnaz nasılsın ?lohusalıgın nasıl gecıyo ? beyza naasıl oglun nasıl? fotosunu gorebılecekmıyız yavrularının?

yani peynir girince agzına gimesiy cıkması bir oluyo tatlı olmadıgı için
eline verdim kendi yesin diye yok yumurtada oyle omlet vs.de cok gıcık bı durum

bu arada arya ya yurumeye baslamıs nasıl baya ilerlettimi ?
biz daha calısma asamasındayız korkuyo daha cesaret edemıyo

selamlar
misafirleri şimdi uğurladk :)
güzel oldu çok şükür. islim kebabı kesinlikle çok oyalayıcı
soya soslu tavuk, lezzetli ve hafifti.

evet canım 2008 eylül doğumlu oğluş. seninki hangi ay?

Adiş'e çilekten büyüyen beşik almıştık.Geldi, çok güzel.Ama odasını ayıracağım için buruk bir sevinç...
hayırlı olsun yatağı
hiç burulma bence tam zamanı ayırmak için
Kızlaaaar fırında küp patates ve kuşbaşı çok güzel olmuştu:) aklınızda bulunsun
bunu da eklemek lazım, bu temmuz annelerinde süper tarifler var
evet, çok savunmasızlar. işte bu yüzden anneleri var, çok şükür.
uyu şekerim:)
ben mutfak toplıycam daha..

tarif kolay gözüküyor. önce kendimize bir deneyim hele.
kağıt helva dondurmaya bayılırım

ohoo ben buralara uğramayalı bebeler yurumuş,iftarlar sahurlar menüler falan filan,aynen bıraktığım gıbı topic formunda

benım bebe cok tembel yurumedı daha,ama pek bı hevesli.
ramazan telaşeli geçiyor,ceylin benı yoruyor allah canını sağ etsın.yata yata oruç tuttuğum zamanlar ne kadar da geride kalmış.

şekerim ne zaman kadar kollayacan mecbur bı gun öğrenecek,hele okula başladıktan sonra kontrol iyice bizden çıkacak

özlemcim hayırlı olsun güzel günlerde kullan inşallah

eşimle helvalı dondurma yemeye gidecez ecoşdan çok sıkıldım tuvalete bile yanıma geliyor
benım kız da öyle ya,yemek yaptırmıyor mutfakta,ayaklarıma sarılıyor,bacaklarıma tutunup kalkıyor,yapışık geziyoruz,en istemediğim şeydi üstelik.

ay canım benim,acaba benım cımcımede mı bundan uyumuyor.serınlesın dıye yatmadan önce banyoya sokuyorum.bi turlu dalamıyor uykuka kaç gundur

kız alemsin benı öldürecen ya sen:) ben limonataya hıc lımontuzu katmadım,güzel oluyor lımon tuzssuz da,boşver bı dahakine kafanı karıştırma yok lımon tuzuydu yok kaya tuzuydu :)

Sen yazınca farkettim ben kağıt helva+ dondurmayı kastetmiştim ilknur irmik helvasının dondurmalı halinden mi bahsediyor acaba?

canım arya yürüyormuuu tebrik ederim zor günleriniz başladı

yok canım kağıt helva ve dondurma istiyordum gidemedik

kızlar çıldırcam boşancam Vallahi artık boşancam dayanamıyorum

6,30 da işten geldi eskiden uykuma karışma derdi karışmıyorum artık yattı işte iftara 20 kala kalktı bizde ecoşla parka felan gittik

baktım da babalar para getiriyor çocuklarını bizimki kucağına almıyor bu çocuğu ben tek mi yaptım

iftar ezan okundu ecoş her zamanki gibi kucamda benden önce atladı ben sandalyeye oturttum tavukları önüne dittim yedi
ben yerde diz üstü sandalye bile vermiyor neyse ikisi doydu ben sadec su içtim yemek felan yemek istemiyroum hiç birşeyde gözüm yok

yaprak vardı taze bidona koyayımda salamuryapaym dedim nete bakim dedim sende üstünü gy dışarı çıkalım dedim
oda masayı felan topladı neymiş dinlencekmiş çocuk kendini yırtıyor kucana almıyor sen pcden kalk çocuğa mama ver eeeeeeeeeeee çocuk zaten uyuyacak bu 2 yada 3 olması lazım dışarı çıkmıyoruz yarında geceye gitcek dışarı çıkmıcaz

çıksak napcam oruçlu ağzım bağlı ertesi günde geceden çıkcak yine gidemicez eve hapis

birde hatasını kabul etmiyor sürekli bana bağırmaya başladı ben normalde çok sinirli bir insanım ramazanda aşırı sakinim napim orucu başkasına mı tutuyorum kendime tutuyorum niye millette çatayım

herşeyimiz tamamen farklı okadar zıddızki boşanalım diyorum olmuyor benide kendinide yıpratıyorsun diyro yok evlilik bu bi şekilde gider diyro ya çıldırcam annemle de konuşmuyoruz ne ecrin nisada ne birşey de hiç birşeyde gözüm ok alıp başımı gidicem

Hiçbirini kızartmadın yani, hafif olmuştur
Evet kızartmadım hafif ve kolay
yani peynir girince agzına gimesiy cıkması bir oluyo tatlı olmadıgı için
eline verdim kendi yesin diye yok yumurtada oyle omlet vs.de cok gıcık bı durum
Bizde öyle başladık.çok şükür hala hepten olmasada yiyorbiraz biraz.
bu arada arya ya yurumeye baslamıs nasıl baya ilerlettimi ?
biz daha calısma asamasındayız korkuyo daha cesaret edemıyo
Önce 3-4 adım atmaya başladı kendi kendine. 2 hafta sonra falan da baya yürüyor, bütün evi talan ediyor, bende peşinde talan oluyorum
selamlar
misafirleri şimdi uğurladk :)
güzel oldu çok şükür. islim kebabı kesinlikle çok oyalayıcı
soya soslu tavuk, lezzetli ve hafifti.
Ohhh... Ellerine sağlık afiyet olsun canım.

Ah canımmm.... Bunalmışsın sen belli. Eşinden biraz da ilgi, biraz daha zaman istiyorsun, olmayınca da bu seni yıpratıyor, haklısın. Ama eşine de hak vermek lazım, zor bir işi var, sana ayak uydurmasını, seninle zaman geçirmesini o da istiyordur eminim ama yorgunluktan, yoğunluktan elinden bu kadar geliyordur. Belki de senin bu kadar bunaldığının farkında deildir, daha öncede bu noktaya çok kez gelmişsiniz, o sebepten seni ciddiye almama durumu da olabilir. En doğrusu onu karşına alıp konuşman, kendini anlatman, yaptığı şeyler karşısında yaşadığın olumsuzlukları değilde, istediklerini yaparsa evliliğinize nasıl olumlu yansıyacağını anlatman gerek bence. Sen onun seni anlamayacağını düşünsende bu adımı atman lazım. Hepimiz zaman zaman bu noktaya geliyoruz. Onunla yapamıyorsan da kendin birşeyler yapmaya çalış, orada arkadaşların var mı bilmiyorum ama onlarla zaman geçirmen, kendine zaman ayırman, eşinin bu durumunu daha az takmana sebep olacaktır. Kendine uğraşlar buldukça daha az umursayacaksın onu. Bende yaz tatillerinde eşimden daha çok ilgi bekliyorum ama okul başlayınca birşeylerle uğraştığım için bunları düşünecek vaktim olmuyor. Demem o ki eşinle uzun uzun konuş, ( tanıdığım kadarıyla fevrisin biraz, bu sefer sinirle değil de olgunlukla anlatmaya çalış) belki bu şekilde anlar seni. Ve kendine ecoşla yapabileceğin güzel hobiler, eğlenceler bul canım. Öpüldün...

Günaydınlarr herkese... Ay bugün evrene yine bütün olumlu duygularımı gönderiyorum
Nasıl da mutlu uyandım, nasılda mutlu uyandımm, niyeyse
Herkes mutlu olsun bugün, gününüz güzel geçsin...

Ah nasıl güldüm yaa, sabah sabah... Size laf yetiştireyim derken, arya da kakasını yapıp popişi yıkayıp kahvaltıya geçelim diye düşünürken az önce yanına bi gittim, masanın altından büyük bir ekmek parçası bulmuş, onu yiyor, sütten de çekiyor arada ohhh.

Gidip aç kızımı doyurayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…