Valla patatesleri büyük büyük küpler halinde doğradım, iri iri yeşil ve kırmızı biber doğradım, yine büyükçe domates ve soğan doğradım. Eti önceden az zeytinyağ ve baharatla birkaç saat beklettim dolapta.Zeytinyağ, kuzu kuşbaşı, kekik, pulbiber, karabiler atıp harmanlayıp tepsiye döktüm. 200 derecede yarım saatte misss:)Güle güle kullanın canım. Odaları ayırırken ben de çok üzülmüştüm. Ama şimdi çooook mutluyum. Her sesine kalkıyodum aynı şekilde ses çıkaramıyodum. Şimdi iyi böyle :)
Eeee diyorum en büyüğünüz benim diye haliyle onca yılda bişiler alınıyo :))
Adres ver
Tariffffffff :)??
Aynennn...bizde azönce geldik, helvalı dondurma yiyip dolaştıkközlemcim hayırlı olsun güzel günlerde kullan inşallah
eşimle helvalı dondurma yemeye gidecez ecoşdan çok sıkıldım tuvalete bile yanıma geliyor
Yavrum benimm:) çok zavallılar dimi yaa. Uyu canım uyu sen, iyi geceler...Ben bu bebişlere kıyamam ya. Oğluşumu uyutmak üzere odasına gittik. Ayağımda sallıyorum emziriyorum ama yok cırıl cırıl bağırıyo vs. Sonra bi baktım saçı başı terlemiş tabi vücudu da. Başladım yastığını yelpaze olarak kullanıp onu serinletmeye. Yavrum hemen sesii kesti ve uyudu. "Sıcaktan uyuyamıyorum" diyemiyo yaaaaaa. Hiçbişi diyemiyo yazık kuşumaaaaaa. Derdini anlatamıyo. Ne kadar savunmasızlar.... Uyuyacam ben yaaa :)
Sen yazınca farkettim ben kağıt helva+ dondurmayı kastetmiştimay helvalı dondurmayı ilk duydum kızlar nasıl oluyo yaa
cok fenasınız
kızlar huggıese uye olmustum numune için bugun geldi 2 tane
göndermişler oğlanlar için olandan cok güzel begendim dogrusu mikili:)
buarda emire gün içinde inek sütü verdim dun le bugun ilk verdiğimdde
yadırgadı yüzü burustu içmedi sonra şeker koydum şapır şupur içti
benim oğlana şekerli olsun başka bişey olmasın peynir yumurta vs.girdimi agzına direk
cıkarıyo oyuzden hala bulamac veriyorum kahvaltularını nasıl alıscak ayrı yemeye :44:
Valla patatesleri büyük büyük küpler halinde doğradım, iri iri yeşil ve kırmızı biber doğradım, yine büyükçe domates ve soğan doğradım. Eti önceden az zeytinyağ ve baharatla birkaç saat beklettim dolapta.Zeytinyağ, kuzu kuşbaşı, kekik, pulbiber, karabiler atıp harmanlayıp tepsiye döktüm. 200 derecede yarım saatte misss:)
Aynennn...bizde azönce geldik, helvalı dondurma yiyip dolaştıkk
Yavrum benimm:) çok zavallılar dimi yaa. Uyu canım uyu sen, iyi geceler...
Bizimkide bebek sütlerini bile içmiyor tatlı diye. İnek sütü onun için bulunmaz nimet. Biz tek tek kahvaltıya 10. Aydan itibaren geçtik. Tam anlamıyla geçmesi 2-3 ayı buldu diyebilirim:44: çok zordu bizim için, hiç alışmayacak sanmıştım. Bizimki yeme konusunda cins olduğu için birazda, zor atlattık bu süreci.
Sen yazınca farkettim ben kağıt helva+ dondurmayı kastetmiştimilknur irmik helvasının dondurmalı halinden mi bahsediyor acaba?
evet canım 2008 eylül doğumlu oğluş. seninki hangi ay?Senin oglanda mı 2008 li demek
Bizimde yarın dogum gunu cmt annemlerle küçük bir kutlama yaparız.. soobe de indirim vardi bende ordan kapri, gömlek aldım. . ben atlamisim niye ameliyat oluyorsun canım sen? Hayırlısıyla gir çık inşallah
hayırlı olsun yatağıAdiş'e çilekten büyüyen beşik almıştık.Geldi, çok güzel.Ama odasını ayıracağım için buruk bir sevinç...
bunu da eklemek lazım, bu temmuz annelerinde süper tarifler varKızlaaaar fırında küp patates ve kuşbaşı çok güzel olmuştu:) aklınızda bulunsun
evet, çok savunmasızlar. işte bu yüzden anneleri var, çok şükür.Ben bu bebişlere kıyamam ya. Oğluşumu uyutmak üzere odasına gittik. Ayağımda sallıyorum emziriyorum ama yok cırıl cırıl bağırıyo vs. Sonra bi baktım saçı başı terlemiş tabi vücudu da. Başladım yastığını yelpaze olarak kullanıp onu serinletmeye. Yavrum hemen sesii kesti ve uyudu. "Sıcaktan uyuyamıyorum" diyemiyo yaaaaaa. Hiçbişi diyemiyo yazık kuşumaaaaaa. Derdini anlatamıyo. Ne kadar savunmasızlar.... Uyuyacam ben yaaa :)
Valla patatesleri büyük büyük küpler halinde doğradım, iri iri yeşil ve kırmızı biber doğradım, yine büyükçe domates ve soğan doğradım. Eti önceden az zeytinyağ ve baharatla birkaç saat beklettim dolapta.Zeytinyağ, kuzu kuşbaşı, kekik, pulbiber, karabiler atıp harmanlayıp tepsiye döktüm. 200 derecede yarım saatte misss:)
Aynennn...bizde azönce geldik, helvalı dondurma yiyip dolaştıkk
Yavrum benimm:) çok zavallılar dimi yaa. Uyu canım uyu sen, iyi geceler...
şekerim ne zaman kadar kollayacan mecbur bı gun öğrenecek,hele okula başladıktan sonra kontrol iyice bizden çıkacakecoşu parka götürdüm kaydırakdan kendi kayıyor kalkıyor bişrde pat pat yürüyüp merdivene gidiyor
çocuklar çok küfürlü konuşuyor ecoşdan 2 ay büyük kız b*k demeyi öğrenmişti :26:
ecoşda öğrenirse çok kötü olurum ondan haftada bri yada kalabalık olmadığı zamanlarda gitmeli
hele türkmenler kürtler karışıoyor hurraaaaaaaaa :26:
benım kız da öyle ya,yemek yaptırmıyor mutfakta,ayaklarıma sarılıyor,bacaklarıma tutunup kalkıyor,yapışık geziyoruz,en istemediğim şeydi üstelik.özlemcim hayırlı olsun güzel günlerde kullan inşallah
eşimle helvalı dondurma yemeye gidecez ecoşdan çok sıkıldım tuvalete bile yanıma geliyor
ay canım benim,acaba benım cımcımede mı bundan uyumuyor.serınlesın dıye yatmadan önce banyoya sokuyorum.bi turlu dalamıyor uykuka kaç gundurBen bu bebişlere kıyamam ya. Oğluşumu uyutmak üzere odasına gittik. Ayağımda sallıyorum emziriyorum ama yok cırıl cırıl bağırıyo vs. Sonra bi baktım saçı başı terlemiş tabi vücudu da. Başladım yastığını yelpaze olarak kullanıp onu serinletmeye. Yavrum hemen sesii kesti ve uyudu. "Sıcaktan uyuyamıyorum" diyemiyo yaaaaaa. Hiçbişi diyemiyo yazık kuşumaaaaaa. Derdini anlatamıyo. Ne kadar savunmasızlar.... Uyuyacam ben yaaa :)
geçen buzdolabında bozulmak üzere olan limonlar vardı.
limonata yapayım dedim, internetten bi tarif aldım.
limonkabuğu, limonsuyu, şekeri ve limontuzunu sıcak suya karıştırıyorsun.
başladım yapmaya. o sırada bi telefon geldi. arkadaşla konuştuk da konuştuk.
bu sırada limonatayı yaptım, buzdolabına koydum soğusun diye.
neyse arkadaş kapattı telefonu, ben de mutfağı toplamaya başladım.
masanın üstünden limontuzunu aldım. bakakaldım.
zira limonataya kattığım limontuzu değil kaya tuzuymuş:86:
Sen yazınca farkettim ben kağıt helva+ dondurmayı kastetmiştimilknur irmik helvasının dondurmalı halinden mi bahsediyor acaba?
Evet kızartmadım hafif ve kolayHiçbirini kızartmadın yani, hafif olmuştur
Bizde öyle başladık.çok şükür hala hepten olmasada yiyorbiraz biraz.yani peynir girince agzına gimesiy cıkması bir oluyo tatlı olmadıgı için
eline verdim kendi yesin diye yok yumurtada oyle omlet vs.de cok gıcık bı durum
Önce 3-4 adım atmaya başladı kendi kendine. 2 hafta sonra falan da baya yürüyor, bütün evi talan ediyor, bende peşinde talan oluyorumbu arada arya yayurumeye baslamıs nasıl baya ilerlettimi ?
biz daha calısma asamasındayız korkuyo daha cesaret edemıyo
Ohhh... Ellerine sağlık afiyet olsun canım.selamlar
misafirleri şimdi uğurladk :)
güzel oldu çok şükür. islim kebabı kesinlikle çok oyalayıcı
soya soslu tavuk, lezzetli ve hafifti.
canım arya yürüyormuuu tebrik ederim zor günleriniz başladı
yok canım kağıt helva ve dondurma istiyordum gidemedik
kızlar çıldırcam boşancam Vallahi artık boşancam dayanamıyorum
6,30 da işten geldi eskiden uykuma karışma derdi karışmıyorum artık yattı işte iftara 20 kala kalktı bizde ecoşla parka felan gittik
baktım da babalar para getiriyor çocuklarını bizimki kucağına almıyorbu çocuğu ben tek mi yaptım
iftar ezan okundu ecoş her zamanki gibi kucamda benden önce atladı ben sandalyeye oturttum tavukları önüne dittim yedi
ben yerde diz üstü sandalye bile vermiyor neyse ikisi doydu ben sadec su içtim yemek felan yemek istemiyroum hiç birşeyde gözüm yok
yaprak vardı taze bidona koyayımda salamuryapaym dedim nete bakim dedim sende üstünü gy dışarı çıkalım dedim
oda masayı felan topladı neymiş dinlencekmiş çocuk kendini yırtıyor kucana almıyor sen pcden kalk çocuğa mama ver eeeeeeeeeeee çocuk zaten uyuyacak bu 2 yada 3 olması lazım dışarı çıkmıyoruz yarında geceye gitcek dışarı çıkmıcaz
çıksak napcam oruçlu ağzım bağlıertesi günde geceden çıkcak yine gidemicez eve hapis
birde hatasını kabul etmiyor sürekli bana bağırmaya başladı ben normalde çok sinirli bir insanım ramazanda aşırı sakinim napim orucu başkasına mı tutuyorum kendime tutuyorum niye millette çatayım
herşeyimiz tamamen farklı okadar zıddızki boşanalım diyorum olmuyor benide kendinide yıpratıyorsun diyro yok evlilik bu bi şekilde gider diyro ya çıldırcam annemle de konuşmuyoruz ne ecrin nisada ne birşey de hiç birşeyde gözüm ok alıp başımı gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?