Bizdede aynı sıkıntı var, ayrık yürüyor, çap bacak gb bidegunaydin arkadaslar bugun cok huzurlu ve mutlu uyandim dun mina dort adim attiyanliz yurumesi biraz tuaf gibi elinden tutarkende ayrik yuruyo sanki biraz normalmi acaba nfk cim gecmisi okumadim senin gebelik durumu ne oldu canim cok korkma kiz ben mina uc aylikken ucuncu cocuk korkusunu yasadimda su yolunu bulur diye dusundum hayirlisi canim tabi bebek olmadigini ogrenince gidip hemen sipral taktirdim siprali siidettle tavsiye ederim ;]
Bizdede aynı sıkıntı var, ayrık yürüyor, çap bacak gb bidedr gitsemmi dedim, ama sonra normaldir diye düşündüm nedense.
canim ben kalca usg sini cektirmedim o yuzden icim rahat degil biraz daha tam yurusun goturecegim boyle devam ederse sen yaptirdiysan sorun yoksa dogaldir bence
ben de tam onu diyecektimGünaydınlarr herkese... Ay bugün evrene yine bütün olumlu duygularımı gönderiyorum
Nasıl da mutlu uyandım, nasılda mutlu uyandımm, niyeyse
Herkes mutlu olsun bugün, gününüz güzel geçsin...
ben bu yazdıklarının içinde eşinin sofrayı kaldırması kısmına dikkat çekerimcanım arya yürüyormuuu tebrik ederim zor günleriniz başladı
yok canım kağıt helva ve dondurma istiyordum gidemedik
kızlar çıldırcam boşancam Vallahi artık boşancam dayanamıyorum
6,30 da işten geldi eskiden uykuma karışma derdi karışmıyorum artık yattı işte iftara 20 kala kalktı bizde ecoşla parka felan gittik
baktım da babalar para getiriyor çocuklarını bizimki kucağına almıyorbu çocuğu ben tek mi yaptım
iftar ezan okundu ecoş her zamanki gibi kucamda benden önce atladı ben sandalyeye oturttum tavukları önüne dittim yedi
ben yerde diz üstü sandalye bile vermiyor neyse ikisi doydu ben sadec su içtim yemek felan yemek istemiyroum hiç birşeyde gözüm yok
yaprak vardı taze bidona koyayımda salamuryapaym dedim nete bakim dedim sende üstünü gy dışarı çıkalım dedim
oda masayı felan topladı neymiş dinlencekmiş çocuk kendini yırtıyor kucana almıyor sen pcden kalk çocuğa mama ver eeeeeeeeeeee çocuk zaten uyuyacak bu 2 yada 3 olması lazım dışarı çıkmıyoruz yarında geceye gitcek dışarı çıkmıcaz
çıksak napcam oruçlu ağzım bağlıertesi günde geceden çıkcak yine gidemicez eve hapis
birde hatasını kabul etmiyor sürekli bana bağırmaya başladı ben normalde çok sinirli bir insanım ramazanda aşırı sakinim napim orucu başkasına mı tutuyorum kendime tutuyorum niye millette çatayım
herşeyimiz tamamen farklı okadar zıddızki boşanalım diyorum olmuyor benide kendinide yıpratıyorsun diyro yok evlilik bu bi şekilde gider diyro ya çıldırcam annemle de konuşmuyoruz ne ecrin nisada ne birşey de hiç birşeyde gözüm ok alıp başımı gidicem
tarifi verende ne suç var ayol, kaya tuzu dememiş ya sanaramazan8 den günaydın..
akşam geç yattım, gece de doğru düzgün uyuyamadım.. saçma sapan rüyalar gördüm.
ordan oraya, ordan oraya ruhum yoruldu yaa
ne bileyim kız. öyle yazıyordu tarifte
mevzuyu eşime de anlattım.. paso saydı.. bana değil, tarifi verene
tariffff??günaydın
dün akşam pizzayı yaptım.instat maya ile gayet güzl oldu.
mayanın yarısını süte yarısını una kattım.ne olur olmaz diye.
gayet güzel oldu...
pembecim ben seni boluda geçici olarak yaşıyorsun zannediyordum.
eşinin memleketimi?
mozaik pasta biz küçükken annem çok yapardıi far menum ; mercimek corba etli biber dolma pilav cacik salata tatlida mozaik pasta
eneeem! küçük minaya bakın hele yürümeye de başlamışşgunaydin arkadaslar bugun cok huzurlu ve mutlu uyandim dun mina dort adim attiyanliz yurumesi biraz tuaf gibi elinden tutarkende ayrik yuruyo sanki biraz normalmi acaba nfk cim gecmisi okumadim senin gebelik durumu ne oldu canim cok korkma kiz ben mina uc aylikken ucuncu cocuk korkusunu yasadimda su yolunu bulur diye dusundum hayirlisi canim tabi bebek olmadigini ogrenince gidip hemen sipral taktirdim siprali siidettle tavsiye ederim ;]
ooh, afiyet bal şeker olsun.i far menum ; mercimek corba etli biber dolma pilav cacik salata tatlida mozaik pasta
eşim de kaya tuzuna kızmadı zaten, limontuzuna kızdı, o nasıl tarif diyetarifi verende ne suç var ayol, kaya tuzu dememiş ya sana
sonucu öğleden sonra mı alacaksın?
eneeem! küçük minaya bakın hele yürümeye de başlamışş
gözün aydın şekerimm
spiral konusunda çok önyargılıyım. çünkü fazlasıyla spiralle hamile kalan duyuyorum etrafımda.
bana hap kullanmak daha güvenilir geliyor. ama daha önce yasmin kullanarak bir ayda 4 kilo almış hatunum
ooh, afiyet bal şeker olsun.
benim de kaç gündür aklımda, etli dolmaa
eşim de kaya tuzuna kızmadı zaten, limontuzuna kızdı, o nasıl tarif diye
bacım yolda o ayşecikle evde duracak ben de 1de gidicem sağlık ocağına.
valla net hatırlamıyorum.doğum kontrol hapıyla yediklerine dikkat edersen sorun yaşamazsın şimdiki haplar daha hafif
bende aynı düşüncedeyim yani öyle 500 ml tüketmesi gerekiyor günde diye ben tamamlamaya çalışmam ki artık 1 yaşlarına girdiler ve yemek yiyorlar süt konusunda alıştırma oda iki kere içse bana yeter
teşekkürler canım
anamm bende çok yaşlısın sanmıştım 33 ne ki beee
kaç yıllık evlisiniz bu arada:44:
ahaaa güzelmiş
ohhh pizza güzel bende kumpir yapmak istiyorum bakalım:44:
günaydın
dün akşam pizzayı yaptım.instat maya ile gayet güzl oldu.
mayanın yarısını süte yarısını una kattım.ne olur olmaz diye.
gayet güzel oldu...
pembecim ben seni boluda geçici olarak yaşıyorsun zannediyordum.
eşinin memleketimi?
i far menum ; mercimek corba etli biber dolma pilav cacik salata tatlida mozaik pasta
Ruhum yaşlı bacımmmmm dermişim :)
9 yıl oldu çok şükür :))
Eline sağlık canım.
Eşimin memleketi ama hiç akrabamız yok burda.
Ohhhh süper. Şimdiden afiyet olsun :)
iştah açma olayı zaten amavalla net hatırlamıyorum.
hani iştah açtı da çok mu yedim, kilo aldım.
ama prospektusunda çok az kişide kiloya sebep olduğu yazıyordu.
yasmin de çok hafif bi ilaç diye almıştım. o yüzden biraz önyargılıyım işte:44:
senin ruhun mu yaşlı hadi be ordan
maşallah bizimde pazartesi günü evlilik yıldönümümüz bizimde 8 yıl oluyor
eşim bana hediye almış ama benim almaya pek niyetim yok nedense
yemeğe götürecekmiş birde hadi dedim o zaman bekliyorum
500 ml süt safsatası tamamen formül mamaları teşvik etmek anneleri korkutmak içinmiş..
endişelenmeyin içtiği kadar verin ,yoğurt peynir ve gün ışığı aynı görevi görür
iştah açma olayı zaten ama
yasmin artık eskide kaldı canım başka haplar çıktı
ay inanmıyorum 8 yıl mııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
yok. ama topiği okuduğundan şüpheleniyorumnfk saat 1 de alacaksın demek sonucu hadi hayırlısı olsun
kardeşine söyledin mi durumu?
niye inanmıyorsun kızz
oy oy negüzel rabbim mutlulugunu daim etsinGünaydınlarr herkese... Ay bugün evrene yine bütün olumlu duygularımı gönderiyorum
Nasıl da mutlu uyandım, nasılda mutlu uyandımm, niyeyse
Herkes mutlu olsun bugün, gününüz güzel geçsin...
Bizde öyle başladık.çok şükür hala hepten olmasada yiyorbiraz biraz.
Önce 3-4 adım atmaya başladı kendi kendine. 2 hafta sonra falan da baya yürüyor, bütün evi talan ediyor, bende peşinde talan oluyorum
bende baslıyım ayrı vermeye ama zor gibi bakalım..
bi albüm yapta görek aryacıgı annesi!!
çorbayı yemeği yiyor mu peki?
ben hiç bulamaç vermedim. ek gıdaya başladığımdan beri ayrı ayrı veriyorum.
tadını bilsin alışsın, sevmediğini yemesin ya da az yesin. hepsinin damak tadı oluşuyor çünkü.
bence başla, dene yani.. az az ver, önceleri çıkarsa da yavaş yavaş alışacaktır.
ayşecik de beyaz peyniri pek yemiyor. ekmekle birlikte ağzına koyunca bazen farketmeden yutuyor
genelde kaşar ve tel peynir veriyorum.
yemekleri yiyor işte yediği kadar tarhanayı sevmiyor onudabi meyve bi çorba yapıyodum ama şimdi
herseyden anladıgı için ypamıyorum hangi tabaktan aldıgımı bile biliyo acmıyo agzını kereta
ya nebilim bulamac verdım onu yıyo dıye hem vitaminin alsın diye..
peynirin hepsini denedim ama peynir yemiii:18:
evet ıhlamuru bende yapıyordum bu aralar hoşaf içiyor bazende pekmezi sulandırıyorumBu arada ATEŞ cim alternatif birşey vermemek gerekiyor( süt, bulamaç vb) ilk zamanlar mama sandalyesine minik minik parçalar koparıp koyuyordum o yiyordu( kaşar, zeytin, ekmek) şimdi menemen kolayıma geliyor. Birde bizimki çay ve ıhlamuru çok seviyor. Onu içmek için ağzında ne varsa hemen yutuyor, böylece kahvaltı bitiyor:) her sabah ıhlamur kaynatıyorum, bizimki şekersiz içiyor, sen ( seninki tatlıyı sevdiği için) ballı ıhlamur falan yapabilirsin) severse onun uğruna yer belki herşeyi.
aa bak zeytını yıyo cok agrıp ama peynir yumurta malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?