Fazla gelmiş sanki, neşesi iyi olduğu sürece sorun olduğunu sanmıyorum.Bu arada kızıma mamasını yedirdim şurubunu ve pekmezini içirdim, su verdim içsin diye. Suluktaki suyu bitirdi sonrada çılgınlar gb kustu
Hafızada kayıtlı duruyor:))Neyneysecim hani alıntı denizi??? Boğulacaktık ya hani :)))
Nfkcım sana ne diyim?? Bunca insan (bizler ve ziyaretçiler) arkası yarın modunda takip ettik resmen :) bence eşinin korunmasına devam edin. Ben nedense hap olayına geri kafalıca şöyle bakıyorum: hormonlarla oynamak kötüdür.
Şeker portakalım öğleden beri yazıcam fırsat bulamadım. Bi arkadaşım 8. yıl dönümlerinde 8şeklinde pasta yaptırmıştı ama yan bakınca sonsuzluk simgesi gibi görünecek bir 8!! Bizden geçti tabi artık da belki yaptırabilirsin böyle bişi ve hediye almana da gerek kalmaz :))) çok romantikkkkkkkkkk.
Özlemmmm nerdesin bakıyım?????
Biz akşam babamıza bulaşmayalım da raat uysun diye parka gittik sallandık. Sonra da yürüdük sokaklarda. Saat 8e doğru eve geldik ki babişkomuz bu işe çok sevindi :)) iftardan sonra tepinip durdular birlikte. Bu çocuk niye babasına bayılıyo bilmiyom
Bravodilek pastaneleri gönderdiğim resimlerde kendi pastalarını beğenmediler ve bana ilk doğum günü için hatamızı telafi edemeyiz ama nasıl pasta yapabileceğimizi göstermek isteriz diyerek pasta yapmak istediklerini söylediler...kıramadım kabul ettim
bu akşam iftara ev usulü beyti yaptım.
sosunu iftara yakın döktüm.resim çekecektim unuttum
denemenizi tavsiye ederim gayat güzel oldu.
EV YAPIMI BEYTİ KEBABI - Senem'in Yemekleri
Neyneysecim hani alıntı denizi??? Boğulacaktık ya hani :)))
Nfkcım sana ne diyim?? Bunca insan (bizler ve ziyaretçiler) arkası yarın modunda takip ettik resmen :) bence eşinin korunmasına devam edin. Ben nedense hap olayına geri kafalıca şöyle bakıyorum: hormonlarla oynamak kötüdür.
Şeker portakalım öğleden beri yazıcam fırsat bulamadım. Bi arkadaşım 8. yıl dönümlerinde 8şeklinde pasta yaptırmıştı ama yan bakınca sonsuzluk simgesi gibi görünecek bir 8!! Bizden geçti tabi artık da belki yaptırabilirsin böyle bişi ve hediye almana da gerek kalmaz :))) çok romantikkkkkkkkkk.
Özlemmmm nerdesin bakıyım?????
Biz akşam babamıza bulaşmayalım da raat uysun diye parka gittik sallandık. Sonra da yürüdük sokaklarda. Saat 8e doğru eve geldik ki babişkomuz bu işe çok sevindi :)) iftardan sonra tepinip durdular birlikte. Bu çocuk niye babasına bayılıyo bilmiyom
İnşallah istediğiniz gb olur canım.nfk raht bi nefes almışsındır canım.bende kızım bir yaşında iken
adetim 1.5 ay gecikmişti.ne hisstiğini çok iyi anlıyorum.
bugün saat bire gelirken nasıl heyecanlandım anlatamam.
isteğin bi zamanda ikincisini kucağına alırsın inşallah.
(arayı çok uzatmayın)KLASİK türk büyükleri tavsiyesi.
ELİFNAZ biz TOKATtayız canım.eşiminde benimde kendi memleketimiz.
eşim köye gidiş ,geliş yapıyor.merkeze istedi ama çıkmazsada çok üzülmeyiz.
rahat ortamı .bu arada hala açıklnmadı tayinler güya dün açıklanacaktı.
Bencede çok yediCumartesi için ana yemek önerileri alayım :)
arkadaşlar böyle damdan düşer gibi aranıza girdim ama bebeğim 1 yaşında 9 kilo. bana az gibi geliyo kilosu. sizin bıdıkların nasıl
arya teşkkürler canım. bu arada sahur için neler yapıyorsunuz?
fikirlerinizi alalım.organizatör ve gurme pembe hanımda olsa idi.
bi fikir alırdık kendilerinden.......
Papatya 4Lü Ahşaplı Avize-6 Farklı Cam Seçeneği GittiGidiyor'da 86329995
PIRIL TEKLİ TAŞLI CAMLI AVİZE GittiGidiyor'da 86489010
şunları beğendimbu tarz bişiler düşünüyorum
gece tekim peynirli içi hazırlatp Eki Görüntüle 757176 bundanmı yaptırsam
yok sa patatesli börekmi Eki Görüntüle 757177
Ben oruc tutarken felaket zorlanıyorum ya ıftarda elim tutmuyordu.sıcaklardanmı emziriyorum diyemi hiç taakatim yok okuyamadım da yazdıklarınızı nfk aklımda hep varmı bebek
duvar saati iyi olur benceya kızlar cuamrtesi eşimin arkadaşı davet etti yeni evliler ne alsam evlerine çok hoş saatler duvar saati , yada çok hoş avizeler var onlardan mı alsam
evet canım.çöp şişlere dizdim.fırında pişirdim.
tereyağlı salçalı sos yaptım lavaşlara biraz sosdan sürdüm.
sonra şişden sıyırp bi güzel sürdım kesip tepsiye yerleştirdim.
ortasına yoğurt koydum.en sonda sosu döktüm.
Evet artık bizim hikayemiz bitiyor, onun hikayesi başlıyor tertemiz bir sayfayla.. Hayat ne garip
Hep mutluluk olsun yavrularımızın sayfalarında
Evet içilmeyecek gibi değil ama bezelyeyi bezelye olarak yemek daha iyi di mi:)
dilek pastaneleri gönderdiğim resimlerde kendi pastalarını beğenmediler ve bana ilk doğum günü için hatamızı telafi edemeyiz ama nasıl pasta yapabileceğimizi göstermek isteriz diyerek pasta yapmak istediklerini söylediler...kıramadım kabul ettim
Saol canım benim. Yoo başak burcuyum aslında da, çok ta taşımıyorum gb özelliğini.
Aryacık ta çok su içti galiba, tıka pasa da doymuştu, midede yer kalmadı haliyle. Aryayı ve mama sandalyesini attım banyoya yıkadım artık napim.
Bizimki de babasına çok düştü bu ara. Daha doğrusu babası onunla daha fazla zaman geçiriyor, e o da bunun farkında. Bu arada " seni seniiii" yapıyor( işaret parmağını kaldırıp işeri geri sallıyor, kafayla birlikte) birde munzur bir gülüşkopuyorum gülmekten.
Evet evet bence de:) çocuklarında önüne tane tane koyalım onlarda öyle yesinler dimi
nfk raht bi nefes almışsındır canım.bende kızım bir yaşında iken
adetim 1.5 ay gecikmişti.ne hisstiğini çok iyi anlıyorum.
bugün saat bire gelirken nasıl heyecanlandım anlatamam.
isteğin bi zamanda ikincisini kucağına alırsın inşallah.
(arayı çok uzatmayın)KLASİK türk büyükleri tavsiyesi.
ELİFNAZ biz TOKATtayız canım.eşiminde benimde kendi memleketimiz.
eşim köye gidiş ,geliş yapıyor.merkeze istedi ama çıkmazsada çok üzülmeyiz.
rahat ortamı .bu arada hala açıklnmadı tayinler güya dün açıklanacaktı.
Fazla gelmiş sanki, neşesi iyi olduğu sürece sorun olduğunu sanmıyorum.
Hafızada kayıtlı duruyor:))
Ya bugün çok enerjisizim. Dünün yorgunluğu vs ev dağıldı, bir çırpıda yapıp kurtulmak istiyorum ama olmuyor.
Babanın kalbini çalmışsınız:)
Bravo
Cumartesi için ana yemek önerileri alayım :)
Bugün çok yoğunduk, giremedim canım.Dışarı çıktık.Yemek hazırla falan derken zaman geçti.Yoksa yazmaz olur muyum hiç.
arya teşkkürler canım. bu arada sahur için neler yapıyorsunuz?
fikirlerinizi alalım.organizatör ve gurme pembe hanımda olsa idi.
bi fikir alırdık kendilerinden.......
ya kızlar cuamrtesi eşimin arkadaşı davet etti yeni evliler ne alsam evlerine çok hoş saatler duvar saati , yada çok hoş avizeler var onlardan mı alsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?