E nfk yok, pembiş eve ve yemeklere girişti, sen keza öyle.. Busmai de yok gelmedi bugün? Bende uyumuşum söylemesi ayıpTemmuz anneleri sakin bugün :)
Salonu süpürdüm, viledayapıcam inşallah. Aşağı paspas düştü:) onu da unutmamam lazım.
Feyza Hanım'a da bir yemek lazım ya dur bakalım. Yarın dışarıda yiyeceğimiz için fazla pişirilmeyecek bir şey olmalı:44:
Başka da havadis yok bende. Pembiş motoru takmıştı r şimdi
herkese merhaba anca uğrayabildim bugün nasılsınız bakalım
gerçi nfk neneye gitmiş pempiş yemek telaşında geri temizlik yapan yemek yapan
topik terkedilmiş
bugün bizim sokak iftarımız var her sene tüm komşularla sokakta iftar yapılıyor bu senede kısmet etti rabbim
40 kişi aynı sofrada iftar yapmak çok zevkliama aynı zamanda çokda yorucu oluyor geçen seneki iftarda melisa daha 1 aylık falandı hamakda uyuyordu kızım bende oruçlu olmasamda rahat rahat yemek yemiştim şimdi melisa ile zor olacak ama katılacağız
herkese bir yemek düşüyor bize içecekler düşmüş (çalışıyor olmanın avantajı sanırım sağolsunlar yormamışlar beni)
menüde;
mercimek ve yoğurt çorbası
taze fasülye
pilav
tavuk sote
zeytinyağlı yaprak sarma
börek
salata
içecekler
ve tatlı var
eee sonrasındada çay muhabbeti oluyor o zamana ben giderim zaten melisa hanımın uykusu gelir
bakalım inşallah çok güzel geçer bu akşamda
Ne güzelmiş ya ilk kez duyuyorum ama çok hoşuma gitti:) hem çok kalabalık, şenlikli. Hemde herkese az iş düştüğü için daha az yorucu gb geldi bana. Afiyet bal olsun canım, allah kabul etsin....
Doğru söylüyorsun, ama güzel bir alışkanlık yemek olayı. Ben daha komşularımın çoğunu tanımıyorumsağol canım yani sonuçta masa kurulması yemek dağıtımı ve sonrasında toplanması dışında herşey çok güzel ama bu kısımlar bayanlar için yorucu olabiliyor sonuçta erkekler pek ellerini birşeye sürmüyorlar
Neyseneyseee, busmaiiiii siz nerdesiniiizzz????
Güzel bir adetmiş canım. Elbette yorucu olur ama 40 kişiyle iftar yapılıyorsa o kadar olur:)herkese merhaba anca uğrayabildim bugün nasılsınız bakalım
topik terkedilmiş
bugün bizim sokak iftarımız var her sene tüm komşularla sokakta iftar yapılıyor bu senede kısmet etti rabbim
40 kişi aynı sofrada iftar yapmak çok zevkliama aynı zamanda çokda yorucu oluyor geçen seneki iftarda melisa daha 1 aylık falandı hamakda uyuyordu kızım bende oruçlu olmasamda rahat rahat yemek yemiştim şimdi melisa ile zor olacak ama katılacağız
herkese bir yemek düşüyor bize içecekler düşmüş (çalışıyor olmanın avantajı sanırım sağolsunlar yormamışlar beni)
menüde;
taze fasülye
pilav
tavuk sote
zeytinyağlı yaprak sarma
börek
salata
içecekler
ve tatlı var
eee sonrasındada çay muhabbeti oluyor o zamana ben giderim zaten melisa hanımın uykusu gelir
Olur böyle, yetişmiyor işler ne yapalım?E nfk yok, pembiş eve ve yemeklere girişti, sen keza öyle.. Busmai de yok gelmedi bugün? Bende uyumuşum söylemesi ayıpne sinir dimi? Kimse olmayıncada hiç çekilmiyor (
Oo yoğun bir gün olmuş.:
Yettim gari :) geç yattım geç kalktım kerem masaya uzanıp bardak aldı ben peşinden yetişemeden kırdı hemen süpürdüm evi.. Sonra çıktık anneme geldik konserve falan yapıyordu yardım ettim kerem uyurken
Şimdi bahçedeyiz akşam da iftara kv ye, bu sefer elim boş gidecem napim fırsat yok
:)
Evet ahhh ahh:/Evlenmeden önce hiçbir işe yardım etmeyen yemek yapmayı bilmeyen sadece arkadaşlarla görüşmek için odasından çıkan uyuyan müzik dinleyen internette takılan ben.. Aaah ahhh :)
Güzel bir adetmiş canım. Elbette yorucu olur ama 40 kişiyle iftar yapılıyorsa o kadar olur:)
Seni de düşünmeleri iyi olmuş. Yorucu bir şey vermemişler.
Olur böyle, yetişmiyor işler ne yapalım?
Ben de uyuyacaktım ama pimaenci. Gelecekti ve geldi:)) ortalık yine battı.
Mutfak için sürgülü kapı istemiştim ama şimdi pek de hoşuma gitmedi.
Oo yoğun bir gün olmuş.
Masadaki kırılabilir eşyalara dikkat etmelisin. Masa örtülerine de dikkat et. Ucundan asılabilir:/
Konserveye başladınız mı? Domates mi?
Evet ahhh ahh:/
:
Yettim gari :) geç yattım geç kalktım kerem masaya uzanıp bardak aldı ben peşinden yetişemeden kırdı hemen süpürdüm evi.. Sonra çıktık anneme geldik konserve falan yapıyordu yardım ettim kerem uyurken
Şimdi bahçedeyiz akşam da iftara kv ye, bu sefer elim boş gidecem napim fırsat yok
:)
Evlenmeden önce hiçbir işe yardım etmeyen yemek yapmayı bilmeyen sadece arkadaşlarla görüşmek için odasından çıkan uyuyan müzik dinleyen internette takılan ben.. Aaah ahhh :)
herkese merhaba anca uğrayabildim bugün nasılsınız bakalım
topik terkedilmiş
menüde;
taze fasülye
pilav
tavuk sote
zeytinyağlı yaprak sarma
börek
salata
içecekler
ve tatlı var
Aaa bencede cok guzelmis valla cok eglenceli olur simdiden iyi iftarlar canim umarim melisa da huylu olur biz de aksam iftara ark.tayiz cocuklari da var nasil olucak bilmiyorum simdiden stresteyim coluk cocuk olunca uyumak istemiyo uyumayinca da ozellikle cay fasli cok sıkıntilı geciyo
Istedigi kadar desin ben torun falan bakamam simdiden soyliyim cocuklari saglikla buyuteyim de torunlari dusunemicem ben nasil bi basima bakiyosam herked de bulsun bi yolunu!
Kompostoluk vişne falan canımGüzel bir adetmiş canım. Elbette yorucu olur ama 40 kişiyle iftar yapılıyorsa o kadar olur:)
Seni de düşünmeleri iyi olmuş. Yorucu bir şey vermemişler.
Olur böyle, yetişmiyor işler ne yapalım?
Ben de uyuyacaktım ama pimaenci. Gelecekti ve geldi:)) ortalık yine battı.
Mutfak için sürgülü kapı istemiştim ama şimdi pek de hoşuma gitmedi.
Oo yoğun bir gün olmuş.
Masadaki kırılabilir eşyalara dikkat etmelisin. Masa örtülerine de dikkat et. Ucundan asılabilir:/
Konserveye başladınız mı? Domates mi?
Evet ahhh ahh:/
neyse kereme gelmesinde temizlenir mala gelsin zarar
eee her zaman eli dolu gidilmez canım arada bir boş gideceksin ki eli dolu gittiğin zamanların kıymeti bilinsin
ayy kuzum hepimiz öyle değilmiydik (kendi adıma konuşayım)
bende öyleydim ama biraz olsun gene yardımlarım dokunurdu anneme az bucuk yemek yapmayı bılır ama yapmazdım hatta annem kızım sen evlenince evi nasıl çekip çevireceksin falan diye hayıflanırdı
ama şimdi hiç öyle düşünmüyor
ama ben o eski günlerimi özlüyorum bazen (yani her yemek saati )
neyse kereme gelmesinde temizlenir mala gelsin zarar
eee her zaman eli dolu gidilmez canım arada bir boş gideceksin ki eli dolu gittiğin zamanların kıymeti bilinsin
ayy kuzum hepimiz öyle değilmiydik (kendi adıma konuşayım)
bende öyleydim ama biraz olsun gene yardımlarım dokunurdu anneme az bucuk yemek yapmayı bılır ama yapmazdım hatta annem kızım sen evlenince evi nasıl çekip çevireceksin falan diye hayıflanırdı
ama şimdi hiç öyle düşünmüyor
ama ben o eski günlerimi özlüyorum bazen (yani her yemek saati )
Alışsın canım. Ne kadar da olsa böyle ortamlara girdikçe iyileşir zamanla.Aaa bencede cok guzelmis valla cok eglenceli olur simdiden iyi iftarlar canim umarim melisa da huylu olur biz de aksam iftara ark.tayiz cocuklari da var nasil olucak bilmiyorum simdiden stresteyim coluk cocuk olunca uyumak istemiyo uyumayinca da ozellikle cay fasli cok sıkıntilı geciyo
Demesin lütfen, ben çocukları büyütünce yapacaklarımın hayalini kuruyorum şimdiden
Vay born'dan sert bir rest geldi:)))Istedigi kadar desin ben torun falan bakamam simdiden soyliyim cocuklari saglikla buyuteyim de torunlari dusunemicem ben nasil bi basima bakiyosam herked de bulsun bi yolunu!
Annen de haklı. Annem bana geldiğinde bir boş duramıyor kadın:)) yok Ocak silme yok çamaşır asma katlama:/ kendi evimize yetişsek yeter:)Kompostoluk vişne falan canım
Evet aynen kıymetini bilsinler :)
Yok canım yaa ben çok tembeldim şimdi ev işlerinin zorluğunu görünce anladım keşke yardım etseydim kadıncağıza, şimdi her fırsatta etmeye çalışıyorum yaptırmıyor pek" kendi evinin işini bana yaptırma yeter" diyor :)
neyse ben yavaştan çıkıyorum gideyimde biraz yardım edeyim önden
herkese hayırlı iftarlar şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?