Huysuzluk yapmaz belki, rahat geçirir inşallah.evet hediyesi çok değişik oldu
tesekkurler teyzesi
inan yapmadıgım sey kalmadı neyınnesıydı anlamadım pertım cıktı
bugunde asının huzursuzlugunu cekıcez heralde :18:
bende merak ettım sürgülü kapıyı beklıyoruz foto.
Hahah kendi kardeşini öyle oynatır mıydı acabaMerhaba kızlar.Bugün kuaföre gittim sonra alışverişe gittik.Bir türlü giremedim.Şimdi de eşimin yiğeni bizde adeni oynatıyor,Ben de ramazan şerbeti içiyorum.İki çocuk arası en az 6 yaş olmalı vesselam.Gidip geçmişi okuyayım.
Merakla bekliyoruzpembişde bitaraftan ogluyla bıtaraftanda mısafırlerle cebelleşiyodur
yemek nasıl gectı ?bakalım yarısmaya katılacakmı ? az sonra ...
Şerbeti nasıl yaptın, ayrıntılı alabilir miyizbende tam senı dusunuyodum temızlıgı bıtmedı mı acaba dedım
ohhhh sıhhatler olsun ne guzel degısıklık olmus. d.g ne hazırlık
bımde kı ramazan serbetide guzel
ben dun kendım yaptım vısne yı kaynatırken ıcıne taze zencefil karanfil kabuk tarcın attım
supper oldu...
yıgenın 6 yasındamı ondan mı oyle dedın ?
Yaramaza bak senOh ne güzel annesi inşallah hep geç kalkar.
Aden de bugün iki kavanoz kırdı bir de mercimek kavanozundaki mercimekleri yere döktü. Üç kez süpürge çalıştırdım.
Misafirlerim içerde ben odada efeyi uyutma çalışmasında :))
Ates doğum gününüz kutlu olsunnnnnn.
Valla foto çekimleri sekteye uğradı resmen :/ arkadaşlar çocuklarını getirmemiş e oğlum da hiç durmadı sağolsun. Neyse yarın bilgisayara yükleyip bakıcam inşallah...
Pazar günü.
kk askıMisafirlerim içerde ben odada efeyi uyutma çalışmasında :))
Ates doğum gününüz kutlu olsunnnnnn.
Valla foto çekimleri sekteye uğradı resmen :/ arkadaşlar çocuklarını getirmemiş e oğlum da hiç durmadı sağolsun. Neyse yarın bilgisayara yükleyip bakıcam inşallah...
ne guzelbenimkilerin arası 6 yaş.ilk başlarda biraz kıskançlık oluyor kabullenmede zorluk yaşıyorlar ama
kızım şimdi kardeşini çok güzel oynatıyor.bu günde kardeşine liste yapmış
ders programı gibi oyun saati, beslenme saati,uyku ve gezme saati.
kardeşimi bu programa göre alıştıralım anne olurmu diyor
saol teyzesı foto yarına yuklıcem ıns.ateş doğum günüz kutlu olsun.bir foto ekleseydinde görseydik.
Huysuzluk yapmaz belki, rahat geçirir inşallah.
Şerbeti nasıl yaptın, ayrıntılı alabilir miyiz
ben kv de çok güzel bi iftar yaptım görümcemler sağolsun,Ates happy birthday too youuu)
Bizde iftardan geldik iki tane cocuk vardi 3 ve 5 yaslarinda ama yasir uykusu bastirdi napcagini bilemedi geldik bizde pembiss senin iftar nasil gecti
Sizlerde ne var ne yok
haha çok şekermiş senin kızınbenimkilerin arası 6 yaş.ilk başlarda biraz kıskançlık oluyor kabullenmede zorluk yaşıyorlar ama
kızım şimdi kardeşini çok güzel oynatıyor.bu günde kardeşine liste yapmış
ders programı gibi oyun saati, beslenme saati,uyku ve gezme saati.
kardeşimi bu programa göre alıştıralım anne olurmu diyor
şimdi aramızda yok ama Kelebeklersonusuzauçar ın kızının da cumartesicumartesı busmaı nın
pazar ozlem ın dogum gunlerı yok mu artıran
Ates happy birthday too youuu)
Bizde iftardan geldik iki tane cocuk vardi 3 ve 5 yaslarinda ama yasir uykusu bastirdi napcagini bilemedi geldik bizde pembiss senin iftar nasil gecti
Sizlerde ne var ne yok
ben kv de çok güzel bi iftar yaptım görümcemler sağolsun,
yarın da evli görümceme davetliyiz bana gene yatışşş:)
haha çok şekermiş senin kızın
şimdi aramızda yok ama Kelebeklersonusuzauçar ın kızının da cumartesi
kaç görümce var sende
bende ne elti ne görümce ne kayın ne gürgen hiçbirisinden yok
tek cocuk cunku
kelebekle gorusuyonuzmu?
Misafirlerimi az önce yolladım. Sağolsunlar bana hiç bulaşık bırakmadılar valla. Hep beraber topladık yıkadık. Bi tek son içilen çay ve yenen tatlının bulaşığı var :)
Babası efe ile ara ara ilgilenip ara ara mutfağa saldı desem??? :) bi de ben masanın fotosunu çekmeye çalışıyorum o ise "tamam yeter hepimiz açız" diyo :))) yani çok zordu geçti artık seneye çağırırım bi daha
Hediyesi de pek güzelmiş
Doğum günü kutlu olsun, mutlu olsun.
Olur öyle ağlama nöbetleri ara sıra.. Nazar olmasın, okusaydın bir şeyler..
Kaba durdu ve sanki gereksiz bir şey oldu.
Şimdi ortalık dandini, fotosunu paylaşırım.
Sende geceleri döktürüyorsun heee! Sütün çok etkilendiyse tutma bence, kaza yaparsın sonra.oğlum ve eşim uyuyor bense burda oyalanıyorum
güllaç yaptım az önce, süt yapsın diye
şimdi de duşa gireceğim rahat rahat bakım yapayım biraz
Çocukları hasta diye getirmemişler hani bizim ufaklığa bulaşır diye.
Şimdi uyuyacağım artık. Oğlum bi güzellik yapsa da uyanmasa sabaha kadar ne süper bişi olur yaaaaaaaaaa :) bknz: rüyalar gerçek olsa
günün güzel geçmiş:) iyi iyiBizde iftardan sonra sosyete pazarına bi uğradık( gündüz aldığım gömlek ve pantolonu değiştirdim).
Sonrasında arkadaşlara çaya gidip geldik.
Şimdide arya hanım gözünü açtı, bir türlü kapamıyorki sahur yapalım
Sende geceleri döktürüyorsun heee! Sütün çok etkilendiyse tutma bence, kaza yaparsın sonra.
Ay inşallah, hadi bakalım dualarımız seninle... Gözün aydın bu arada atlattın:) herşey istediğin gb oldu mu?
oh ne ala memleketben kv de çok güzel bi iftar yaptım görümcemler sağolsun,
yarın da evli görümceme davetliyiz bana gene yatışşş:)
iyi çok şükür, bir nebze etkilenmiştir ama devam etmeye mani değil.Kızlar sütünüz ne alemde? oruçtan etkilendi mi?
Ben de sana klasik baba modeli derim. Bizimki de salmış içeri, yerde arkadaşın bebeği yatıyor. Sen git elini ısır. Babasına söylüyorum, oynuyorlardı diyor. el kadar 2 bebe ne oynuyorsa?Misafirlerimi az önce yolladım. Sağolsunlar bana hiç bulaşık bırakmadılar valla. Hep beraber topladık yıkadık. Bi tek son içilen çay ve yenen tatlının bulaşığı var :)
Babası efe ile ara ara ilgilenip ara ara mutfağa saldı desem??? :) bi de ben masanın fotosunu çekmeye çalışıyorum o ise "tamam yeter hepimiz açız" diyo :))) yani çok zordu geçti artık seneye çağırırım bi daha
inşallah uyur annesiÇocukları hasta diye getirmemişler hani bizim ufaklığa bulaşır diye.
Şimdi uyuyacağım artık. Oğlum bi güzellik yapsa da uyanmasa sabaha kadar ne süper bişi olur yaaaaaaaaaa :) bknz: rüyalar gerçek olsa
güllaç süt olur inşallah.oğlum ve eşim uyuyor bense burda oyalanıyorum
güllaç yaptım az önce, süt yapsın diye
şimdi de duşa gireceğim rahat rahat bakım yapayım biraz
gezmişiniz, ciciler de hayırlı olsun.Bizde iftardan sonra sosyete pazarına bi uğradık( gündüz aldığım gömlek ve pantolonu değiştirdim).
Sonrasında arkadaşlara çaya gidip geldik.
Şimdide arya hanım gözünü açtı, bir türlü kapamıyorki sahur yapalım
:114:günün güzel geçmiş:) iyi iyi
napim yatıp 2 saat sonra tekrar kalkmak zor geliyor oyalanıyorum sahura kadar
bugün de deneyeceğim, güllaç da işe yaramazsa ara vereceğim oruca
az az idare ediyorduk ama bugün göğüslerim bomboştu resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?