- 8 Ağustos 2011
- 12.603
- 14.865
- 498
fikir güzeldi, sonuç harika!cep telefonumla çektim bunu
Eki Görüntüle 761032

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
fikir güzeldi, sonuç harika!cep telefonumla çektim bunu
Eki Görüntüle 761032
Bu sıralar diyosun yani aman kaçırmayayım hemen çatal alayım sağol canım senin oğlun kendi yiyor mu?
Yap canım yalnız kum işi berbat hazırlıklı git her yerden kum çıkıyo hala
Senin parti de tam organizasyon oldu ama hakettiniz bunu yasir paşayı bir yaşına getirmek hiç kolay birşey değildi:) gerçekten anne olmak için doğmuşsun ,ben de baba![]()
Doğru söylüyorsun, ama benimki çok dengesiz o yüzden bende bi anlam veremiyorum? Bi gün deli gb yiyor bi gün hiç yemiyor? Birde şunu sorayım sana. Bir ay önce üst dişinin biri patlamıştı, diğerinin patlaması baya zaman aldı az önce baktım bugün patlamış. Bu yüzden mi acaba? Az önce gayet isteklice yarım kase içti:)Saate bağlı olmak doğru değil zaten. Bence doğru yapıyorsun. Anne olarak dayanamıyoruz ama çocuğa verebileceğin en güzel hasletlerden biri acıkınca yemek yemek, bir de yemek hayat memat meselesi değil. Ama yeme bozukluğu hayat memat meselesi, zorlarsan, kendi kendini çok yıpratırsan o zaman sorun olur.
Uyuz ediyorlar insanı, o yemedikçe ben zayıflıyorum sinirden!Bu bebekler hep mi tok doğmuş ne?Aden de aynı.
Tatlım beniiiiim! Adişimin doğum günü kutlu olsuuuuuunnn!!!! Kutlamalarınız da çooook güzel geçsin inşallah. Foto bekliyoruz:))Günaydın kızlar...EVETTTTTT, bugün Adişkuşumun doğum günü.Teşekkür ederiz teyzesi.Sabah sabah hazırlıklara başladık.Bizimki daha çok yemek ağırlıklı bir doğum günü.
Geçen yıl 11de bebişim doğmuştu.Ben de kiraz kiraz diyerek ayılmıştım.Hepsi rüya gibi şimdi.
cep telefonumla çektim bunu
Eki Görüntüle 761032
İlk defa kızı bu saate kadar aç bıraktım! Açlığın ne demek olduğunu bile bilmiyordu. Yeter artık canıma tak dedi! Vermeyeceğim o benim peşimde mamma diye dolalana kadar! Alışkanlık haline getirdi öbür türlü. Bundan sonra böyle. Yemek saati falan yok. Arya saati var. Ne zaman gelir ister o zaman mama var. Bıktım ya!!!! İnşallah bu kararlılıkta giderim, doğru mu yapıyorum bilmiyorum ama:44:
iyi dilekleriniz için teşekkür ediyoruz teyzeleri...kızlar sanki daha dün doğum yapmış gibiyim..hala inanamıyorum.
karakızcım canım sıkıntıdasın ama ben basıma gelenleri,su 1 sene içinde yasadıklarımı anlatsam roman olur.ve herseyin üstesinden tek basıma geldim.annelik bunu öğretiyor insana.güzel canını üzme,evladına ,esine sahip cık.kimseden fayda yok..Ahmet olmasa Mehmet olsa inan oda aynı olacak..elinde olan imkanlara şükret mutlu olursun..ya kocan işsiz olsaydı gün boyu evde otursaydı bide senden iş bekleseydi dahamı iyiydi?![]()
valla su 1 sene onu öğretti bana.esimle tartışmayı bile beceremiyorum artık.yahyadan önce çen çendim..suan cvp bile vermiyorum konuyu değiştiriyorum yahyayla oynuyorum..aile konusuna gelince insanlar yaslanınca biraz bencilleşiyor..kafaları hiçbişey götürmüyor..ne uykusuzluk nede ev dağınıklığı.....kendi basının çaresine bakacaksın.hem ailenle hemde esinle kırgın olduğun için kendini yalnız hissedip bunalmıs olabilirsin..tek tavsiyem yanındaki karaböcüğe bakıp şükret..ay sakın yanlış anlama akıl veriyorum sanma sakın,aynı seyleri yasadığım için çözüm yolu sunuyorum..Rabbim evlatlarımızın,anne baba kardeşlerimizin,eslerimizin yokluğunu göstermesin.
adenin doğum günü kutlu olsun.hayırlı nice seneler olsun inşallah..
Hep diyorum acıkmasını bekleyim, kendi istesin diye ama hiç istemiyorslm canlar..
dün annemlerin yazlığındaydık, akşam da geç döndük.
ayşecik gece gece çıldırdı. banyo yaptıkdım, uyuduğunda saat 1i geçiyordu.
yat, bi daha sahura kalk, namazı kıl, aralarda yat kalk emzir.. yine sabahın 7sinde ayaklanınca
ben de sinirler tavan yaptı. eşim çocuğu benden kaçırır gibi babaannesine vereyim dedi.
kahvaltısını yaptırdım gönderdim.. ama hala agresif ve asık suratlıyım, kii bu halim beni bile iğreti ediyoo
emir, yahya, aden, elif ebrar ve busmai-elifnazın keremlerii
yaşınız kutlu olsun, sağlıkla mutlulukla nice yıllara bebeleriiiim!!
Allahıııım, tipe bakın..
dikkatle baktım, başındaki peruk sandığım için. ama orciinalmiş![]()
maşallah, bayağı da etli butlu.. annesine inanmam artık, gelsin de ayşeciği görsün
gülsüm tırmanışta
ben tv ünitemin önüne koltuğun sırt minderini koydum, sürekli orada duruyor.
bazen üstüne tırmanmaya çalışsa da beceremiyor
isabet olmuş, sen gibi komşuyu arasalar bulamazlar.. tecrübeli annee
eğlence şimdi başlıyoor?!:111:
eşin psikolojik şiddet uygulamış sana amaa
şahsım adına tesettürlü bi bayanın dışarıda full makyajlı dolaşmasına çok takılıyorum. abesle iştigal oluyor..
ben de göz kalemi kullanırım. evde daha yoğun, dışarıda daha az sürerim.
bazen allığı, eyelineri, parlatıcılı makyajlı oluyorum, çıkacağım zaman hepsini temizliyorum.
silmesem eşim de karışır haliyle..
ben de bazen feminik hislerle taşıyorum.
o anıma rastlarsa, sana menniyetle iştirak ederimm
katılıyorum. az mesafe ve kısa süreli ayrılıklar hem şarjdır hem deşarj.
ah canım benimm, geçmiş olsun.
burnunu sürekli temizlemek ve açmak lazım, inş kısa sürede tamamen iyileşir.
şimdi anladın mı ben olmak nasıl bi şey?
böyle günlerde bebeler çıldırıyor.
anneler de böyle yıpranıyor işte..
neyse, canın sıkıldı. ama sonuç güzel. daha sonra fotoğraflara bakarken bunları unutursun
bak her şerde bi hayır var.. ne güzel oldu
hoşgörülü pembiş,,
sana bulaşık makinesinde yaptığı muameleden sonra, bu konuda eşine moral vermen takdire şayan
harikaaaa
uyuzcuk :86:
ağzının tadını bilen kerem
soğuk yemeği daha mı iyi yiyor?
sen tecrübeli annesin..
yapma, bu kadar kendini yıpratma..
her çocuk bir olmazki, sen bebeğini başka bebeklerle kıyaslıyorsun.
hiç vicdan yapma canım.
biz bu çocuklara daha açlığı anlamadan, acıktığını hissetmeden yemek veriyoruz.
bırakalım anlasınlar, bunda bi şey yok.
biz bile acıkınca ne iştahla lezzetle yiyoruz yemekleri, hiiçbişeycik olmaz..
taneli katı şeyleri zaten kendi yiyor.
kahvaltıda peynirini, karpuz kavun hariç meyvesini, ekmeğini, ne bileyim kuru kayısı incir gibi
şeyleri zaten kendi yiyor. ama henüz çatal kaşık kullanımı olmadığı için yemek verilebilir mi, bilmiyorum :44:
Valla denemekte fayda var ben kucukken hic yemek yemezmisim annem beni doktora goturmus yemiyprum diye doktor da demiski aciktim diyene kadar verme eninde sonunda acikip yiyecek demis bi dene bakalim benimkide 11:00 den beri ac emzirmedim simdi corba yediricem uzerine de emziricem ins icer corbayi
İnşallah canım :)Doğru söylüyorsun, ama benimki çok dengesiz o yüzden bende bi anlam veremiyorum? Bi gün deli gb yiyor bi gün hiç yemiyor? Birde şunu sorayım sana. Bir ay önce üst dişinin biri patlamıştı, diğerinin patlaması baya zaman aldı az önce baktım bugün patlamış. Bu yüzden mi acaba? Az önce gayet isteklice yarım kase içti:)
Uyuz ediyorlar insanı, o yemedikçe ben zayıflıyorum sinirden!
Tatlım beniiiiim! Adişimin doğum günü kutlu olsuuuuuunnn!!!! Kutlamalarınız da çooook güzel geçsin inşallah. Foto bekliyoruz:))
:)) çok anlamlı. Devamını bekliyoruz canım.![]()
Aaa inanamıyorum biz çok geç kalmışızzznfk hoşgeldin canım.
annenlerin yazlık neredeydi?
bizimki çatalla yemeye çok hevesli batırmayıda başarıyor bazen.
plastik çatalla eline veriyorum köfte ,patates yiyor![]()
Bravo sana ya ben nasıl hazırlık yapıcam haftaya evde iftar var 15 kişi oluruz biraz güzel ayrıntılarla süsleyeyim diyorum ama ne enerji var ne de kerem rahat bırakır , herkesi de çağırdım çok korkuyoruuuumO zaman tatile az kaldi tatilde mi yapsam temizlemesi daha kolay olur)
Partimiz icin pipetleri ve hediyeliklerimizi koyacagimiz posetleri susluyorum su anda onlar da bittimi cok az is kaliyo cok sabirsizlaniyorumm![]()
Çok teşekkür ederim canım :)fikir güzeldi, sonuç harika!![]()
Hemen banyoya soktum kıyafetlerini silkeledim sonra da makinaya attımfacede yazcaktım resmi bozmayayım dedim kız sonra o üst baş nasıl temizlendi![]()
yine istanbulda canım.nfk hoşgeldin canım.
annenlerin yazlık neredeydi?
Bu sıralardan kasdım, çatala kaşığa meraklı oldukları dönem. Feyza benim elimden almaya çalışıyor. Omletini minik minik çatalına batırıyorum. Öyle daha güzel yiyor sanki.Bu sıralar diyosun yani aman kaçırmayayım hemen çatal alayım sağol canım senin oğlun kendi yiyor mu?
Yap canım yalnız kum işi berbat hazırlıklı git her yerden kum çıkıyo hala
Senin parti de tam organizasyon oldu ama hakettiniz bunu yasir paşayı bir yaşına getirmek hiç kolay birşey değildi:) gerçekten anne olmak için doğmuşsun ,ben de baba![]()
Çok güzel olmuşcep telefonumla çektim bunu
Eki Görüntüle 761032
Bir yorgun da burdaymış:)slm canlar..
dün annemlerin yazlığındaydık, akşam da geç döndük.
ayşecik gece gece çıldırdı. banyo yaptıkdım, uyuduğunda saat 1i geçiyordu.
yat, bi daha sahura kalk, namazı kıl, aralarda yat kalk emzir.. yine sabahın 7sinde ayaklanınca
ben de sinirler tavan yaptı. eşim çocuğu benden kaçırır gibi babaannesine vereyim dedi.
kahvaltısını yaptırdım gönderdim.. ama hala agresif ve asık suratlıyım, kii bu halim beni bile iğreti ediyoo
emir, yahya, aden, elif ebrar ve busmai-elifnazın keremlerii
yaşınız kutlu olsun, sağlıkla mutlulukla nice yıllara bebeleriiiim!!
Allahıııım, tipe bakın..
dikkatle baktım, başındaki peruk sandığım için. ama orciinalmiş![]()
maşallah, bayağı da etli butlu.. annesine inanmam artık, gelsin de ayşeciği görsün
gülsüm tırmanışta
ben tv ünitemin önüne koltuğun sırt minderini koydum, sürekli orada duruyor.
bazen üstüne tırmanmaya çalışsa da beceremiyor
isabet olmuş, sen gibi komşuyu arasalar bulamazlar.. tecrübeli annee
eğlence şimdi başlıyoor?!:111:
eşin psikolojik şiddet uygulamış sana amaa
şahsım adına tesettürlü bi bayanın dışarıda full makyajlı dolaşmasına çok takılıyorum. abesle iştigal oluyor..
ben de göz kalemi kullanırım. evde daha yoğun, dışarıda daha az sürerim.
bazen allığı, eyelineri, parlatıcılı makyajlı oluyorum, çıkacağım zaman hepsini temizliyorum.
silmesem eşim de karışır haliyle..
ben de bazen feminik hislerle taşıyorum.
o anıma rastlarsa, sana menniyetle iştirak ederimm
katılıyorum. az mesafe ve kısa süreli ayrılıklar hem şarjdır hem deşarj.
ah canım benimm, geçmiş olsun.
burnunu sürekli temizlemek ve açmak lazım, inş kısa sürede tamamen iyileşir.
şimdi anladın mı ben olmak nasıl bi şey?
böyle günlerde bebeler çıldırıyor.
anneler de böyle yıpranıyor işte..
neyse, canın sıkıldı. ama sonuç güzel. daha sonra fotoğraflara bakarken bunları unutursun
bak her şerde bi hayır var.. ne güzel oldu
hoşgörülü pembiş,,
sana bulaşık makinesinde yaptığı muameleden sonra, bu konuda eşine moral vermen takdire şayan
harikaaaa
uyuzcuk :86:
ağzının tadını bilen kerem
soğuk yemeği daha mı iyi yiyor?
sen tecrübeli annesin..
yapma, bu kadar kendini yıpratma..
her çocuk bir olmazki, sen bebeğini başka bebeklerle kıyaslıyorsun.
hiç vicdan yapma canım.
biz bu çocuklara daha açlığı anlamadan, acıktığını hissetmeden yemek veriyoruz.
bırakalım anlasınlar, bunda bi şey yok.
biz bile acıkınca ne iştahla lezzetle yiyoruz yemekleri, hiiçbişeycik olmaz..
taneli katı şeyleri zaten kendi yiyor.
kahvaltıda peynirini, karpuz kavun hariç meyvesini, ekmeğini, ne bileyim kuru kayısı incir gibi
şeyleri zaten kendi yiyor. ama henüz çatal kaşık kullanımı olmadığı için yemek verilebilir mi, bilmiyorum :44:
Tabi ki de o yüzden. İyi ki diş çıkarma dönemlerimizi hatırlamıyoruz diye düşünüyorum bazen. Düşününce bile aklım almıyor çünkü, diş etini yaran bir kemik.. Sence iştahı olabilir mi o şekilde canının derdine düşmüşkenDoğru söylüyorsun, ama benimki çok dengesiz o yüzden bende bi anlam veremiyorum? Bi gün deli gb yiyor bi gün hiç yemiyor? Birde şunu sorayım sana. Bir ay önce üst dişinin biri patlamıştı, diğerinin patlaması baya zaman aldı az önce baktım bugün patlamış. Bu yüzden mi acaba? Az önce gayet isteklice yarım kase içti:)
:)) çok anlamlı. Devamını bekliyoruz canım.![]()
O ne kız öyle, eşinden hediye mi:)Eki Görüntüle 761074 Aman Allah ım o my God![]()
Bahtsız bedevim benim yayine istanbulda canım.
ufak bi havuzu vardı. yeğenimden korktukları için üstünü kapattılar.
babam da arka bahçeyi ekip biçiyor.. nefes alınacak bi yer yani..
bugün agresifim agresifim agresifim..
sabahtan beri başım çatlıyor.
inanın aynada yüzümü gördüm bi kaç kez.. ne kadar çirkin, soğuk ve hatta melanet..
ne zor asık suratla yaşamak. kendimden soğudum yani.
karısı yada kocası böyle olana Allah kolaylık versin, böyle ömür mü geçer?
sabah erken kalktık ayşecik sayesinde, uyandıktan 2-3 saat sonra tekrar yatıyor.
eşim dediki anneme götüreyim. kahvaltısını yaptırdım gitti. 4 saate yakın gelmedi.
eşimi gönderdim git al gel uyutayım, ben de yatayım dedim.
gitmiş ki çocuk uyuyor. hem de 3 saattir. ayağına yatırmış kadın, uyanacak gibi oldukça sallıyor, tekrar dalıyor..
böyle böyle üç saat. eve geldi bebe, cin gibi..bense pert!
eşim yine anneme götüreyim dedi. hayır dedim..
zaten bütün gündüz uykusunu bi kerede aldı, gerek yok!
bi yarın olsa da kendime gelsem. bugün benden kimseye hayır yok![]()
O ne kız öyle, eşinden hediye mi:)
Hiç denemedim:)KIZLAR işaret parağınızı uzatınca bebeklerinzi parmağını uzatıyormu birleştiriyormu benimki2 aydır yapıyor
üstün yetenekmiş gibi seviniyrouzda![]()
Güzelyok kız sitede buldum güzel görünüyor![]()