Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım hem yorgunluk var hemde insan zaman zaman bunalıyor bu veletlerin peşinde. Biraz yalnız çık dışarı, kafanı dinle. Babaya yada babanneye bırakıp bi arkadaşına da gidebilirsin, deşarj olabileceğinyine istanbulda canım.
ufak bi havuzu vardı. yeğenimden korktukları için üstünü kapattılar.
babam da arka bahçeyi ekip biçiyor.. nefes alınacak bi yer yani..
bugün agresifim agresifim agresifim..
sabahtan beri başım çatlıyor.
inanın aynada yüzümü gördüm bi kaç kez.. ne kadar çirkin, soğuk ve hatta melanet..
ne zor asık suratla yaşamak. kendimden soğudum yani.
karısı yada kocası böyle olana Allah kolaylık versin, böyle ömür mü geçer?
sabah erken kalktık ayşecik sayesinde, uyandıktan 2-3 saat sonra tekrar yatıyor.
eşim dediki anneme götüreyim. kahvaltısını yaptırdım gitti. 4 saate yakın gelmedi.
eşimi gönderdim git al gel uyutayım, ben de yatayım dedim.
gitmiş ki çocuk uyuyor. hem de 3 saattir. ayağına yatırmış kadın, uyanacak gibi oldukça sallıyor, tekrar dalıyor..
böyle böyle üç saat. eve geldi bebe, cin gibi..bense pert!
eşim yine anneme götüreyim dedi. hayır dedim..
zaten bütün gündüz uykusunu bi kerede aldı, gerek yok!
bi yarın olsa da kendime gelsem. bugün benden kimseye hayır yok![]()
Bizde de karnıyarık var bugün:)). 3-4 gb geldik kv ye. Yemeğe giriştim hemen. Menüde:Ayaklarım ağrıdı yaw. Karnıyarğı pişirdik. Pirinç ıslatmam lazım, pilav için..
Diğer kalemler de pişirilecek![]()
bu arada özlem ve dtk yaşgününüz kutlu olsun.nice yıllara
ben çıkıyorum beşamel soslu yemeğimi yapacağım.işim çok.
bolulu hipopotam usta
avcı böreğini hiç yaptınmı?
tadı aynı içli köfteye benziyor...![]()
Kulağa hoş geliyor anlattıkların, denemeli aslında. Lazanyayı çok merak ediyorum ama hiç denemedim. :44:aryacım beşamel soslu yemekleri eşimle seviyoruz.
patatesin ve tavuğun göğüs etini küp,küp doğrayıp haşlıyorum.
borcama döküp baharatı ekliyorum en çok karabiber yakışıyor.
sonrada bildiğiiz beşamel sosu yapıyorum.üstünede rende kaşar.kıvamı duru olmaması için un miktarını
arttırıp sütü azar,azar koyabilirsin.birde lazanyayı seviyorum.onada beşamel sos çok yakışıyor..
onun o bacaklarını kollarını ısırırım
beyaz renkte ne güzel yakışmış 41 kere![]()
Ayy ne de guzel yazmissin cnm bnm icimi ferahlattin vallahi okurken ne de hakli diye dusundum ins dedigin gibi son zor zamanlarimiz onlari bize verene sukurler olsun..bu ara herkesten isyan geliyor, herkes bunaldı. çocuklar çok hareketlendiler, sürekli peşlerinde olmak gerekiyor. en zor dönemleri bu heralde. ama kışın daha rahat oluruz gb bi ümidim var nedense. en azından dertlerini anlatırlar, uyku konusu daha da düzene girer. kızlar son dönemeçteyiz inşallah, biraz daha sabır! bazen kendime kızıyorum, ne biçim anneyim ben, anneler hiç böyle düşünür mü diyorum, fakat insanız hepimiz . uykusuz geceler, peşlerinde koşmaktan yorulmalar.... sinirlerimiz yıpranıyor nihayetinde. biraz yakınlarımıza satıp bu sıpaları kendimize zaman ayırmanın zamanı geldi! nfk, busmai,dadsdaughter(hatırlayamadım), borntobemother ve karakız 'a itafen....
hepinizi seviyorummmm!!!!![]()
bu ara herkesten isyan geliyor, herkes bunaldı. çocuklar çok hareketlendiler, sürekli peşlerinde olmak gerekiyor. en zor dönemleri bu heralde. ama kışın daha rahat oluruz gb bi ümidim var nedense. en azından dertlerini anlatırlar, uyku konusu daha da düzene girer. kızlar son dönemeçteyiz inşallah, biraz daha sabır! bazen kendime kızıyorum, ne biçim anneyim ben, anneler hiç böyle düşünür mü diyorum, fakat insanız hepimiz . uykusuz geceler, peşlerinde koşmaktan yorulmalar.... sinirlerimiz yıpranıyor nihayetinde. biraz yakınlarımıza satıp bu sıpaları kendimize zaman ayırmanın zamanı geldi! nfk, busmai,dadsdaughter(hatırlayamadım), borntobemother ve karakız 'a itafen....
hepinizi seviyorummmm!!!!![]()
bırak öyle olalım:)) arada birilerinden bunları duymaya ihtiyacımız oluyor, bide "ahh ahhh daha bunlar iyi zamanları" diye başlayan cümleler var ama onları duymak bile istemiyorum!Ayy ne de guzel yazmissin cnm bnm icimi ferahlattin vallahi okurken ne de hakli diye dusundum ins dedigin gibi son zor zamanlarimiz onlari bize verene sukurler olsun..
Ben de seni ve hepinizi cook seviyorummm
Yine sevgi pitircigi olduk)
Oyy oyy oyyy kurban olurum masallah barekAllah cok sevimli bu bidik bakislarina tipine baak)
mersi teyzesi, evet yürüyor çat pat...masalla arya ne tatlşı bı kızın var yurumeye basladımı
inşallah canım inşallahöyle ümid ediyorum yoksa tırlattık . yakın aranıyorrr yakın aranıyorbizde seni seviyoruz inşallah hepimiz çok güzel anneler olacağım rabbim evlatlarımızı akıllı uslu vatana millete faydalı hayırlı evlatlar eylesin
![]()
aminnnn..... bi de şöyle olsun.... bide böyle olsun.... diye temenniler bitmez amaaa en önemlisi vatana millete anaya babaya hayırlı evlat olması tabiinşallah canım inşallahöyle ümid ediyorum yoksa tırlattık . yakın aranıyorrr yakın aranıyorbizde seni seviyoruz inşallah hepimiz çok güzel anneler olacağım rabbim evlatlarımızı akıllı uslu vatana millete faydalı hayırlı evlatlar eylesin
![]()
zeynooo buraya eller havayaaaaaaaaaa!!!! nerdesin sen kız? nasılsınız oğluşunla sen?herkese hyrlı aksamlaRRRRR![]()
bırak öyle olalım:)) arada birilerinden bunları duymaya ihtiyacımız oluyor, bide "ahh ahhh daha bunlar iyi zamanları" diye başlayan cümleler var ama onları duymak bile istemiyorum!
mersi teyzesi, evet yürüyor çat pat...