herkese hyrlı aksamlaRRRRR![]()
Zeynep hıc abartmıyorum sımdı senı soracaktım kızlara nerelerdesın sen yahu
cok sasırdım ıcıne mı dogdu yoksam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkese hyrlı aksamlaRRRRR![]()
ay ne kadar keyıflıdır kımbılır
benım oglum emeklemeye başladı cok keyıflı evde emekleyen bı bebgın olması emeklemısmıydı fıstık
nasılsın karakız hatırladın mı benı ay hatırlamadıysanda hatırladın de gururum kırılır:)
nazlı kızın nasılll
keyifli tabi, bir o kadarda zor:) inşallah sizinde artık yakındır, tadarsın aynı duyguları. birden pat diye başlıyorlar zaten sende bişi anlamıyorsun. emeklemişti evet, hiç değilse emeklerken karıştıramadığı yerler vardı![]()
tabik hatırladım cnaım aşk olsun. çok şükür iyiyim afacanla uğraşıyorum senne yapıyorsun
napsınbenimkız koşturupgeziyor teyzesi fenalardayız
siz nasılsınız kaç aylık oldunuz
doğum günümüz geçti evet 7 temmuzdu. doğum gününde seri yürümeye başladı bizimki:) ben bayılıyorum senin gb sabırlı annelere, ben hiç öyle sevimli bulmuyorum o anları valla:)ay degılmı hep dıkkat ıstıyo bızımkı yürüteçten transfer oldu nelerde gozu varmış bulasıkmakıne kapağı acık gordugu gıbı ucauca gıttı hop tepesine ay bayılıyorum bıseyler karıştırıp halletmesıne garıp olsada:)
doğum gununuz gectımı
hehe mutlu oldum bak az beklemedim senın doğumunu:)
sızın kızda yuruyo o zaman oylemı kolay gelsın ay kızım 6.5 yasında ben unutmuşum bu aşamaları
bız 9 aylık olduk teyzesı mutluyuz huzurluyuz tek derdımız alerjı bırakmadı yavrumun yakasını
doğum günümüz geçti evet 7 temmuzdu. doğum gününde seri yürümeye başladı bizimki:) ben bayılıyorum senin gb sabırlı annelere, ben hiç öyle sevimli bulmuyorum o anları valla:)
maşallah, sende büyütmüşsün. süt alerjisi mi? yazık kuzuya ya , ne zaman geçermiş peki?
Ceviz neyse de yumurta zor olur ya, yinede süt alerjisinden daha iyi. Allah sabır versin canım zor tabi, inşallah geçer artık yakın zamanda.hehe ılkınde bende senın gıbıydın cnm zaman benı cok degıstırdı ılk çocukta annelıgı ogrendım ıkıncıde yasıyorum:)
cnm yumurta cevız alerjısı var bu hafta alerjı tahlıllerı yaptırdıkpersembe cıkıcak durum fenlarda gecen gec yatırdılar hastaneye rabbım dermansız vermesın ama cok zor
Ceviz neyse de yumurta zor olur ya, yinede süt alerjisinden daha iyi. Allah sabır versin canım zor tabi, inşallah geçer artık yakın zamanda.
biz de seni ve kızını seviyoruz resimler çok çok ÇOK güzel maşallah sizebu ara herkesten isyan geliyor, herkes bunaldı. çocuklar çok hareketlendiler, sürekli peşlerinde olmak gerekiyor. en zor dönemleri bu heralde. ama kışın daha rahat oluruz gb bi ümidim var nedense. en azından dertlerini anlatırlar, uyku konusu daha da düzene girer. kızlar son dönemeçteyiz inşallah, biraz daha sabır! bazen kendime kızıyorum, ne biçim anneyim ben, anneler hiç böyle düşünür mü diyorum, fakat insanız hepimiz . uykusuz geceler, peşlerinde koşmaktan yorulmalar.... sinirlerimiz yıpranıyor nihayetinde. biraz yakınlarımıza satıp bu sıpaları kendimize zaman ayırmanın zamanı geldi! nfk, busmai,dadsdaughter(hatırlayamadım), borntobemother ve karakız 'a itafen....
hepinizi seviyorummmm!!!!![]()
fıstıkkkk yahu kızın yanakları yerçekimine karşı koyamıyor annesi de zayıf diyor
kıymalı makarna işte canım pek bi farkı yokKulağa hoş geliyor anlattıkların, denemeli aslında. Lazanyayı çok merak ediyorum ama hiç denemedim. :44:
bolulu hipopotam usta lakabı yılın bombası diyorumbu arada özlem ve dtk yaşgününüz kutlu olsun.nice yıllara
ben çıkıyorum beşamel soslu yemeğimi yapacağım.işim çok.
bolulu hipopotam usta
avcı böreğini hiç yaptınmı?
tadı aynı içli köfteye benziyor...![]()
tarkan'dan geliyor "dön bebeğim"nfk özüne dön şekerim busmai sende![]()
KIZLAR işaret parağınızı uzatınca bebeklerinzi parmağını uzatıyormu birleştiriyormu benimki2 aydır yapıyor
üstün yetenekmiş gibi seviniyrouzda![]()
bu arada özlem ve dtk yaşgününüz kutlu olsun.nice yıllara
ben çıkıyorum beşamel soslu yemeğimi yapacağım.işim çok.
bolulu hipopotam usta
avcı böreğini hiç yaptınmı?
tadı aynı içli köfteye benziyor...![]()
Niye kimse yazmıyorrrr??? İyi o zaman bende gidiyorum, işgal ettim kaç saattir burayı. Gidip size tavsiye ettiğim gb kendimle ilgileneyim:)
Pembiş nerdeeee?
Canım hakkaten action dolu bi gün olmuş ama olsun insanın sofrasında huzur olduktan sonra nerde nasıl bi önemi yokne gündü ama!
kp ye gittik sonra ben yazlığa babamın yanına geçtim. "horozun keremle imtihanı" filmi çekildi
iftarda dışarı çıkalım dedi eşim, gittiği yerden gelmekte gecikti beni aldı 1-2 lokanta dolaştık heryer dolu
bi lokantada adam tek oturuyordu "yanıma oturun" dediçok komikti
sonra arabaya bindik , eve gidelim dedik ezan okundu
tabi yolda biz tartışıyoruz eşimle oruç kafa
ezandan 10 dk sonra eve girdik buzluktan köfte kızartıp yedik
gülüştük, sarıldık
biz de seni ve kızını seviyoruz resimler çok çok ÇOK güzel maşallah size
sıpaları kime satıcaz canım üstüne para versek almazlar :)
fıstıkkkk yahu kızın yanakları yerçekimine karşı koyamıyor annesi de zayıf diyor
kıymalı makarna işte canım pek bi farkı yok
bolulu hipopotam usta lakabı yılın bombası diyorum
tarkan'dan geliyor "dön bebeğim"
kız E.T. diye film vardı onun gibi mi
ben hiç denemedim seninki zaten üstün yetenekli maşallah üstüne eğilin bu çocuğun, harcanmasın kötü okullarda
Zeynepçim seni yeniden görmek ne güzelkısaca anlatayım yaren2007 hayatım ömür 1 yas 10 gunluk oldu yürüyor hatta koşuyor yoruyor ve beni yıpratıyor saat kaç olmus ben halen cocuk sallıyorum onu salladıkca bana neden ?? dıyor sora gülmeye başlıyor
tımaranelikk oldummm dogum kılolarını %90 ını vermenın mutlulugunu yasıyorummm dıyetteyımmmmmm sarı gıyen çirkin benimmmmmmmmm![]()
Yapmadım canım ama yedim. Fakat beğenmedim(( yarın bi terslik olmazsa yapıcam tepside içli köfteyi bakalım.
Hele şunun saçına hele eteğine hele bakıçına :)) maşallahhhh
İntiharın eşiğinde!!! :) bugün iğrenç bigündü. Zaten iki gündür efecim beni mahvediyodu geceleri. Gündüz hiç durmadı. Bir velet 6:30 da kalkıp 17ye kdar sadece 20dkuyuyarak nasıl bu kadar kudurur?!?! Göğüslerim acıdı emzirmekten. Öldüm bittim. Yatınca ben de 1 saat uyurum dedim ama uyuzcuk hamak sallattı durdu. Artık bi ara başım öyle ağrıyoduki kafama bi kurşun sıkıp kurtulsam dedim. Onun yerine çıldırıp bağırarak ve ağlayarak kocamı çağırdım( ramazan diye ona bulaşmıyodum ya). Bu veledi al ben bi saat yatıcam dedim. Sonuç olarak yarım saat uyuyabildim evdeki cırıltılardan dolayı ama kendimi toplayıp pozitif halime geri döndüm :)) ha tabi koşa koşa yemek yaptım o ayrı
Busmai kumsal çalışmanız süper olmuş canım eline sağlık. Keremin saçlar mı kesildi yoksa ben telden baktığım ve koşturduğum için öyle mi gördüm??
Nfkcım çok sir bi durum olmuş. Malesef bazen insanlar düşünemiyorlar yaptıklarının sonunda olacakları :/ aslında çocuğa biri bakarlen iş yapmamalıyız biliyo musun?? Ben de bakıcı gelince hemen market alışverişi ve yemek moduna giriyorum ama yanlış yani... YAYILMAK LAZIMMMM :))
Az alıntı yaptım bu sefer o yüzden hatırladıklarım bunlar :) dua edin de kuduruk bugün insan evladı gibi davransın![]()
Aryamm fotolar süperrrrrr. Hepsine ayrı ayrı bayıldım ama bişi yazamadım henüz
Busmai çok atraksiyonlu bir gün olmuş :) lazanyayı aşağılama lütfen!!! :))) garfield gibi hissettim.
evet canım saçını kestirdik:)