Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

ay ne kadar keyıflıdır kımbılır
benım oglum emeklemeye başladı cok keyıflı evde emekleyen bı bebgın olması emeklemısmıydı fıstık

keyifli tabi, bir o kadarda zor:) inşallah sizinde artık yakındır, tadarsın aynı duyguları. birden pat diye başlıyorlar zaten sende bişi anlamıyorsun. emeklemişti evet, hiç değilse emeklerken karıştıramadığı yerler vardı:ssz:

nasılsın karakız hatırladın mı benı ay hatırlamadıysanda hatırladın de gururum kırılır:)
nazlı kızın nasılll

tabik hatırladım cnaım aşk olsun. çok şükür iyiyim afacanla uğraşıyorum senne yapıyorsun

napsınbenimkız koşturupgeziyor teyzesi fenalardayız :1:

siz nasılsınız kaç aylık oldunuz

keyifli tabi, bir o kadarda zor:) inşallah sizinde artık yakındır, tadarsın aynı duyguları. birden pat diye başlıyorlar zaten sende bişi anlamıyorsun. emeklemişti evet, hiç değilse emeklerken karıştıramadığı yerler vardı:ssz:

ay degılmı hep dıkkat ıstıyo bızımkı yürüteçten transfer oldu nelerde gozu varmış bulasıkmakıne kapağı acık gordugu gıbı ucauca gıttı hop tepesine ay bayılıyorum bıseyler karıştırıp halletmesıne garıp olsada:)

doğum gununuz gectımı

tabik hatırladım cnaım aşk olsun. çok şükür iyiyim afacanla uğraşıyorum senne yapıyorsun

napsınbenimkız koşturupgeziyor teyzesi fenalardayız :1:

siz nasılsınız kaç aylık oldunuz

hehe mutlu oldum bak az beklemedim senın doğumunu:)
sızın kızda yuruyo o zaman oylemı kolay gelsın ay kızım 6.5 yasında ben unutmuşum bu aşamaları

bız 9 aylık olduk teyzesı mutluyuz huzurluyuz tek derdımız alerjı bırakmadı yavrumun yakasını

ay degılmı hep dıkkat ıstıyo bızımkı yürüteçten transfer oldu nelerde gozu varmış bulasıkmakıne kapağı acık gordugu gıbı ucauca gıttı hop tepesine ay bayılıyorum bıseyler karıştırıp halletmesıne garıp olsada:)

doğum gununuz gectımı
doğum günümüz geçti evet 7 temmuzdu. doğum gününde seri yürümeye başladı bizimki:) ben bayılıyorum senin gb sabırlı annelere, ben hiç öyle sevimli bulmuyorum o anları valla:)

hehe mutlu oldum bak az beklemedim senın doğumunu:)
sızın kızda yuruyo o zaman oylemı kolay gelsın ay kızım 6.5 yasında ben unutmuşum bu aşamaları

bız 9 aylık olduk teyzesı mutluyuz huzurluyuz tek derdımız alerjı bırakmadı yavrumun yakasını

maşallah, sende büyütmüşsün. süt alerjisi mi? yazık kuzuya ya , ne zaman geçermiş peki?

doğum günümüz geçti evet 7 temmuzdu. doğum gününde seri yürümeye başladı bizimki:) ben bayılıyorum senin gb sabırlı annelere, ben hiç öyle sevimli bulmuyorum o anları valla:)

maşallah, sende büyütmüşsün. süt alerjisi mi? yazık kuzuya ya , ne zaman geçermiş peki?

hehe ılkınde bende senın gıbıydın cnm zaman benı cok degıstırdı ılk çocukta annelıgı ogrendım ıkıncıde yasıyorum:)

cnm yumurta cevız alerjısı var bu hafta alerjı tahlıllerı yaptırdıkpersembe cıkıcak durum fenlarda gecen gec yatırdılar hastaneye rabbım dermansız vermesın ama cok zor

Niye kimse yazmıyorrrr??? İyi o zaman bende gidiyorum, işgal ettim kaç saattir burayı. Gidip size tavsiye ettiğim gb kendimle ilgileneyim:)

Pembiş nerdeeee?

ben buradayım kızlar netımde sorun var offline gorunuyorum ama burdayımmm ...:)) ömürü sallıorum ayagımda ne yapııyorsunuz bakalımmmm:27:

hehe ılkınde bende senın gıbıydın cnm zaman benı cok degıstırdı ılk çocukta annelıgı ogrendım ıkıncıde yasıyorum:)

cnm yumurta cevız alerjısı var bu hafta alerjı tahlıllerı yaptırdıkpersembe cıkıcak durum fenlarda gecen gec yatırdılar hastaneye rabbım dermansız vermesın ama cok zor
Ceviz neyse de yumurta zor olur ya, yinede süt alerjisinden daha iyi. Allah sabır versin canım zor tabi, inşallah geçer artık yakın zamanda.

Ceviz neyse de yumurta zor olur ya, yinede süt alerjisinden daha iyi. Allah sabır versin canım zor tabi, inşallah geçer artık yakın zamanda.

ınsalla cnm benım rabbım dermansız vermesın bakcaz daha nelere alerjı var cunku yumurta ve cevız tuketmedıgı halde hastanelik olduk yazık bebeme

kısaca anlatayım yaren2007 hayatım ömür 1 yas 10 gunluk oldu yürüyor hatta koşuyor yoruyor ve beni yıpratıyor saat kaç olmus ben halen cocuk sallıyorum onu salladıkca bana neden ?? dıyor sora gülmeye başlıyor
tımaranelikk oldummm dogum kılolarını %90 ını vermenın mutlulugunu yasıyorummm dıyetteyımmmmmm sarı gıyen çirkin benimmmmmmmmm:52:

Eklentiler

• $1002856_10200907146454818_668368159_n.webp
    $1002856_10200907146454818_668368159_n.webp
    43,3 KB · Görüntüleme: 55
ne gündü ama!
kp ye gittik sonra ben yazlığa babamın yanına geçtim. "horozun keremle imtihanı" filmi çekildi:1:
iftarda dışarı çıkalım dedi eşim, gittiği yerden gelmekte gecikti beni aldı 1-2 lokanta dolaştık heryer dolu
bi lokantada adam tek oturuyordu "yanıma oturun" dedi:1: çok komikti
sonra arabaya bindik , eve gidelim dedik ezan okundu:9:
tabi yolda biz tartışıyoruz eşimle oruç kafa:22:

ezandan 10 dk sonra eve girdik buzluktan köfte kızartıp yedik
gülüştük, sarıldık:38:
bu ara herkesten isyan geliyor, herkes bunaldı. çocuklar çok hareketlendiler, sürekli peşlerinde olmak gerekiyor. en zor dönemleri bu heralde. ama kışın daha rahat oluruz gb bi ümidim var nedense. en azından dertlerini anlatırlar, uyku konusu daha da düzene girer. kızlar son dönemeçteyiz inşallah, biraz daha sabır! bazen kendime kızıyorum, ne biçim anneyim ben, anneler hiç böyle düşünür mü diyorum, fakat insanız hepimiz . uykusuz geceler, peşlerinde koşmaktan yorulmalar.... sinirlerimiz yıpranıyor nihayetinde. biraz yakınlarımıza satıp bu sıpaları kendimize zaman ayırmanın zamanı geldi! nfk, busmai,dadsdaughter(hatırlayamadım), borntobemother ve karakız 'a itafen....

hepinizi seviyorummmm!!!!:16::16::16::16::16::16:
biz de seni ve kızını seviyoruz resimler çok çok ÇOK güzel maşallah size:16::16::16:

sıpaları kime satıcaz canım üstüne para versek almazlar :)
fıstıkkkk yahu kızın yanakları yerçekimine karşı koyamıyor annesi de zayıf diyor:nazar::nazar::nazar::nazar:
Kulağa hoş geliyor anlattıkların, denemeli aslında. Lazanyayı çok merak ediyorum ama hiç denemedim. :44:
kıymalı makarna işte canım pek bi farkı yok
bu arada özlem ve dtk yaşgününüz kutlu olsun.nice yıllara:nazar:

ben çıkıyorum beşamel soslu yemeğimi yapacağım.işim çok.

bolulu hipopotam usta

avcı böreğini hiç yaptınmı?

tadı aynı içli köfteye benziyor...:56:
bolulu hipopotam usta lakabı yılın bombası diyorum:1::1::1:
nfk özüne dön şekerim busmai sende:45:
tarkan'dan geliyor "dön bebeğim" :9:
KIZLAR işaret parağınızı uzatınca bebeklerinzi parmağını uzatıyormu birleştiriyormu benimki2 aydır yapıyor

üstün yetenekmiş gibi seviniyrouzda :27::27:

kız E.T. diye film vardı onun gibi mi:1:
ben hiç denemedim seninki zaten üstün yetenekli maşallah üstüne eğilin bu çocuğun, harcanmasın kötü okullarda

bu arada özlem ve dtk yaşgününüz kutlu olsun.nice yıllara:nazar:

ben çıkıyorum beşamel soslu yemeğimi yapacağım.işim çok.

bolulu hipopotam usta

avcı böreğini hiç yaptınmı?

tadı aynı içli köfteye benziyor...:56:

Yapmadım canım ama yedim. Fakat beğenmedim :((( yarın bi terslik olmazsa yapıcam tepside içli köfteyi bakalım.

Hele şunun saçına hele eteğine hele bakıçına :)) maşallahhhh

Niye kimse yazmıyorrrr??? İyi o zaman bende gidiyorum, işgal ettim kaç saattir burayı. Gidip size tavsiye ettiğim gb kendimle ilgileneyim:)

Pembiş nerdeeee?

İntiharın eşiğinde!!! :) bugün iğrenç bigündü. Zaten iki gündür efecim beni mahvediyodu geceleri. Gündüz hiç durmadı. Bir velet 6:30 da kalkıp 17ye kdar sadece 20dkuyuyarak nasıl bu kadar kudurur?!?! Göğüslerim acıdı emzirmekten. Öldüm bittim. Yatınca ben de 1 saat uyurum dedim ama uyuzcuk hamak sallattı durdu. Artık bi ara başım öyle ağrıyoduki kafama bi kurşun sıkıp kurtulsam dedim. Onun yerine çıldırıp bağırarak ve ağlayarak kocamı çağırdım( ramazan diye ona bulaşmıyodum ya). Bu veledi al ben bi saat yatıcam dedim. Sonuç olarak yarım saat uyuyabildim evdeki cırıltılardan dolayı ama kendimi toplayıp pozitif halime geri döndüm :)) ha tabi koşa koşa yemek yaptım o ayrı ;)

Busmai kumsal çalışmanız süper olmuş canım eline sağlık. Keremin saçlar mı kesildi yoksa ben telden baktığım ve koşturduğum için öyle mi gördüm??

Nfkcım çok sir bi durum olmuş. Malesef bazen insanlar düşünemiyorlar yaptıklarının sonunda olacakları :/ aslında çocuğa biri bakarlen iş yapmamalıyız biliyo musun?? Ben de bakıcı gelince hemen market alışverişi ve yemek moduna giriyorum ama yanlış yani... YAYILMAK LAZIMMMM :))

Az alıntı yaptım bu sefer o yüzden hatırladıklarım bunlar :) dua edin de kuduruk bugün insan evladı gibi davransın :D

Aryamm fotolar süperrrrrr. Hepsine ayrı ayrı bayıldım ama bişi yazamadım henüz ;)

Busmai çok atraksiyonlu bir gün olmuş :) lazanyayı aşağılama lütfen!!! :))) garfield gibi hissettim.

ne gündü ama!
kp ye gittik sonra ben yazlığa babamın yanına geçtim. "horozun keremle imtihanı" filmi çekildi:1:
iftarda dışarı çıkalım dedi eşim, gittiği yerden gelmekte gecikti beni aldı 1-2 lokanta dolaştık heryer dolu
bi lokantada adam tek oturuyordu "yanıma oturun" dedi:1: çok komikti
sonra arabaya bindik , eve gidelim dedik ezan okundu:9:
tabi yolda biz tartışıyoruz eşimle oruç kafa:22:

ezandan 10 dk sonra eve girdik buzluktan köfte kızartıp yedik
gülüştük, sarıldık:38:

biz de seni ve kızını seviyoruz resimler çok çok ÇOK güzel maşallah size:16::16::16:

sıpaları kime satıcaz canım üstüne para versek almazlar :)

fıstıkkkk yahu kızın yanakları yerçekimine karşı koyamıyor annesi de zayıf diyor:nazar::nazar::nazar::nazar:

kıymalı makarna işte canım pek bi farkı yok

bolulu hipopotam usta lakabı yılın bombası diyorum:1::1::1:

tarkan'dan geliyor "dön bebeğim" :9:

kız E.T. diye film vardı onun gibi mi:1:
ben hiç denemedim seninki zaten üstün yetenekli maşallah üstüne eğilin bu çocuğun, harcanmasın kötü okullarda
Canım hakkaten action dolu bi gün olmuş ama olsun insanın sofrasında huzur olduktan sonra nerde nasıl bi önemi yok :16:
kısaca anlatayım yaren2007 hayatım ömür 1 yas 10 gunluk oldu yürüyor hatta koşuyor yoruyor ve beni yıpratıyor saat kaç olmus ben halen cocuk sallıyorum onu salladıkca bana neden ?? dıyor sora gülmeye başlıyor
tımaranelikk oldummm dogum kılolarını %90 ını vermenın mutlulugunu yasıyorummm dıyetteyımmmmmm sarı gıyen çirkin benimmmmmmmmm:52:
Zeynepçim seni yeniden görmek ne güzel :42:
Yapmadım canım ama yedim. Fakat beğenmedim :((( yarın bi terslik olmazsa yapıcam tepside içli köfteyi bakalım.

Hele şunun saçına hele eteğine hele bakıçına :)) maşallahhhh

İntiharın eşiğinde!!! :) bugün iğrenç bigündü. Zaten iki gündür efecim beni mahvediyodu geceleri. Gündüz hiç durmadı. Bir velet 6:30 da kalkıp 17ye kdar sadece 20dkuyuyarak nasıl bu kadar kudurur?!?! Göğüslerim acıdı emzirmekten. Öldüm bittim. Yatınca ben de 1 saat uyurum dedim ama uyuzcuk hamak sallattı durdu. Artık bi ara başım öyle ağrıyoduki kafama bi kurşun sıkıp kurtulsam dedim. Onun yerine çıldırıp bağırarak ve ağlayarak kocamı çağırdım( ramazan diye ona bulaşmıyodum ya). Bu veledi al ben bi saat yatıcam dedim. Sonuç olarak yarım saat uyuyabildim evdeki cırıltılardan dolayı ama kendimi toplayıp pozitif halime geri döndüm :)) ha tabi koşa koşa yemek yaptım o ayrı ;)

Busmai kumsal çalışmanız süper olmuş canım eline sağlık. Keremin saçlar mı kesildi yoksa ben telden baktığım ve koşturduğum için öyle mi gördüm??

Nfkcım çok sir bi durum olmuş. Malesef bazen insanlar düşünemiyorlar yaptıklarının sonunda olacakları :/ aslında çocuğa biri bakarlen iş yapmamalıyız biliyo musun?? Ben de bakıcı gelince hemen market alışverişi ve yemek moduna giriyorum ama yanlış yani... YAYILMAK LAZIMMMM :))

Az alıntı yaptım bu sefer o yüzden hatırladıklarım bunlar :) dua edin de kuduruk bugün insan evladı gibi davransın :D

Ahhh senin oğluşunla benim oğluş kesin kanka olucak büyüyünce benimki de çok ama çok az uyudu bugün çok zor bigündü benim için bir de babamız da yoktu evde :19:
kv ve kp de tatilde bi başıma uğraştım durdum...
inş sahura kadar şimdi biraz dinlenebilirim

borntobemother evet huzur olsun evimizde her daim inşallah
Aryamm fotolar süperrrrrr. Hepsine ayrı ayrı bayıldım ama bişi yazamadım henüz ;)

Busmai çok atraksiyonlu bir gün olmuş :) lazanyayı aşağılama lütfen!!! :))) garfield gibi hissettim.

uğraşmaya değmiyor ya ,öyle işte, kıymalı makarna!

Back
X