Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Bayramlık mı alacaksınız?

Fotolar harika.:46::46:Yasir büyüyünce ne kadar şanslı olduğunu anlayacak.
Yok yaa, teee ankaradan ona hediye bi elbise almıştım olmadı, onu değiştirip turlarız demiştik. Lakin sadece onu değiştirebildik avm kapandı:)
Bu durumda hep şöyle diyorum; millet 2,3 yaptığına göre özleniyor demekki ;)

Ayyyy sırf görümcesine ayıp olmasın diye avmde gezecekmiş!! Kimi kandırıyosun sennnn?!?! :) iyi eğlenceler canım ;)
Kız bugün valla zorla gittim:) uykum vardıı, eşimle gitmeyi tercih ederdim üstelik, üstelik biliyorsun zaten keyifsizimde:( işkence gb oldu yani.
Çalışmasak neyse.Çocuk mu yapıyorsun iki yıl ücretsiz izne ayrılacaksın arkadaş.Bir de para harcamanda kısıtlama da olmayacak.Hımmmm en önemlisi yardımcı şart.Anne, kardeş, kv veya dışarıdan biri.:27::27:
Kesinlikleeeeeeee!!! Yardımcı olacak evet ama o da akşam evine gidecek:1: ne çok şey istiyoruz dimi. Diyorum ben eşime bi sebastiyan bulamadın bana diye:9:

şimdi bu yoğurtla ilgili bişey daha sorucam
kvlerin hep aldığı bi yoğurtçu var sütü de yoğurdu da zaman zaman ordan alıyolar adam kendi mayalıyo ben de eşime dedim bi deneyelim yarın az biraz süt ve yoğurt al mayalıyım diye bi de günlük şişe sek süt al hangini severse falan dedim eşim de niye mayalıyosunki direk adamın mayaladığından ver gitsin nolcak artık hazır bile verilir dedi kafam karıştı ben yeniliklerde hep bocalıyorum bu gıda işinde yaa yardım pilizzz :44::44:

Çalışmasak neyse.Çocuk mu yapıyorsun iki yıl ücretsiz izne ayrılacaksın arkadaş.Bir de para harcamanda kısıtlama da olmayacak.Hımmmm en önemlisi yardımcı şart.Anne, kardeş, kv veya dışarıdan biri.:27::27:

Emel sayından rüyalar gerçek olsaaaaa şarkısını armağan ediyorum :) biz anneyix katlanırız canikom; onları dünyada yapayalnız bırakma fikrine dayanamıyorum :/ gerçi evlenip çoluk çocuğa karışacaklar ve kendi aileleri olacak ama olsun :)

Neyneyse firari.:9::9::9:

Evet ya hatun iftarlara akıyo :)))

Yok yaa, teee ankaradan ona hediye bi elbise almıştım olmadı, onu değiştirip turlarız demiştik. Lakin sadece onu değiştirebildik avm kapandı:)

Kız bugün valla zorla gittim:) uykum vardıı, eşimle gitmeyi tercih ederdim üstelik, üstelik biliyorsun zaten keyifsizimde:( işkence gb oldu yani.

Kesinlikleeeeeeee!!! Yardımcı olacak evet ama o da akşam evine gidecek:1: ne çok şey istiyoruz dimi. Diyorum ben eşime bi sebastiyan bulamadın bana diye:9:

Ben de o saatte gidince siz dedim herhalde 12de falan kapanıyo....

Ben de sebastiyan istiyommmmm :)

kvlerin hep aldığı bi yoğurtçu var sütü de yoğurdu da zaman zaman ordan alıyolar adam kendi mayalıyo ben de eşime dedim bi deneyelim yarın az biraz süt ve yoğurt al mayalıyım diye bi de günlük şişe sek süt al hangini severse falan dedim eşim de niye mayalıyosunki direk adamın mayaladığından ver gitsin nolcak artık hazır bile verilir dedi kafam karıştı ben yeniliklerde hep bocalıyorum bu gıda işinde yaa yardım pilizzz :44::44:

Yoğurdu ve sütü adamdan alacaksan (maya olarak yoğurt yani) eşinin dediği gibi yemelik al daha mantıklı. Yani orda yapılmışı var işte :) gerçi ben hiç uğraşmayıp hazır yoğurt yeme taraftarıyım. Artık bizim her yediğimizi yemeyecekler mi sonuçta...???

Emel sayından rüyalar gerçek olsaaaaa şarkısını armağan ediyorum :) biz anneyix katlanırız canikom; onları dünyada yapayalnız bırakma fikrine dayanamıyorum :/ gerçi evlenip çoluk çocuğa karışacaklar ve kendi aileleri olacak ama olsun :)

Evet ya hatun iftarlara akıyo :)))

Aman, şu an hiçç çocuk yapasım yok.Aden fazlasıyla çocuk ihtiyacımı karşılıyor.Size böyle deyip sizden önce ikinciyi yaparmışım.:9::9:
Gitsin, gitsin okadar misafir ağırladı hakketti.
Yok yaa, teee ankaradan ona hediye bi elbise almıştım olmadı, onu değiştirip turlarız demiştik. Lakin sadece onu değiştirebildik avm kapandı:

Kız bugün valla zorla gittim:) uykum vardıı, eşimle gitmeyi tercih ederdim üstelik, üstelik biliyorsun zaten keyifsizimde:( işkence gb

oldu yani.

Bence de yatıya kalmasın.Bugün eşim yoktu.Sadece Aden'e 2 saat baktı.Akşam arkadaşlarıyla iftara gitti.Hala gelmedi.Başıma ağrılar girdi ya...Yardımcı şart.Hele böyle günlerde.

Ben de o saatte gidince siz dedim herhalde 12de falan kapanıyo....

Ben de sebastiyan istiyommmmm :)

Yoğurdu ve sütü adamdan alacaksan (maya olarak yoğurt yani) eşinin dediği gibi yemelik al daha mantıklı. Yani orda yapılmışı var işte :) gerçi ben hiç uğraşmayıp hazır yoğurt yeme taraftarıyım. Artık bizim her yediğimizi yemeyecekler mi sonuçta...???

Hazir yogurt derken bebekler icin olan kucuklerden mi bildigin buyuklerden mi ve hangi marka

İyı gecelerr..bırazdan oglum kalkıp sutunu ıstıyecek..onu vereyım sonra bende yatıss..oglenlerı gozunun ıcıne bakıyorum uyusunda bende yatayım dıye..eger o uykular olmasa ayakta durmak zulüm olacak.Allah calısanların yardımcısı olsun valla..hele kı gece uyanıyorsa sık sık..bu konuda profesorlüğü pembıs yapıyor gercı..umarım efe pasanın uykusu en azından gecede maksımum2 kerede sınırlanır..born..resımlerı yuklemıssın bende cok merak edıyorum yaaa..anlattklarınla begenme garantılı gıbı gelıyor bana zaten..arkadaslarda cok begenmıss..bu arada benım pasam yogurt yeme konusunda cok dırenclı;ozellıkle evde mayalananlara karsı..yumurta,peynır ve yogurdu bıseylere katarak verebılıyorum malesef..bakalım calısmalara devamm

Annemler de öyle alıyorlar.Onların sütçülerinin pek düzeni yok.Aynı kendi yaptığımız gibi.Ben süt alıp kendim mayalıyorum.Çocuk olmadan önce de öyle yapıyordum.Adam da bizim gibi mayalıyordur bence.Adama sor istersen.Çocuğa vereceğim katkı maddesi var mı dersin.Hoş doğruyu soyler mi bilmem ama en azından için rahat eder.

Hazir yogurt derken bebekler icin olan kucuklerden mi bildigin buyuklerden mi ve hangi marka

Yok ya direkt sütaş falan. Sonuçta iyi marka olsun da gerisi boş bence.

İyı gecelerr..bırazdan oglum kalkıp sutunu ıstıyecek..onu vereyım sonra bende yatıss..oglenlerı gozunun ıcıne bakıyorum uyusunda bende yatayım dıye..eger o uykular olmasa ayakta durmak zulüm olacak.Allah calısanların yardımcısı olsun valla..hele kı gece uyanıyorsa sık sık..bu konuda profesorlüğü pembıs yapıyor gercı..umarım efe pasanın uykusu en azından gecede maksımum2 kerede sınırlanır..born..resımlerı yuklemıssın bende cok merak edıyorum yaaa..anlattklarınla begenme garantılı gıbı gelıyor bana zaten..arkadaslarda cok begenmıss..bu arada benım pasam yogurt yeme konusunda cok dırenclı;ozellıkle evde mayalananlara karsı..yumurta,peynır ve yogurdu bıseylere katarak verebılıyorum malesef..bakalım calısmalara devamm

Sen nasılsın?? Daha iyi misin??

Oğluşuma ileticem dediklerini teyzesi. Anan sayende prof oldu uyuzcuk dicem :)))

Hadi iyi geceler.Geceleri hiç yatmak istemiyorum ama sabah kalkmak zor geliyor.Yatmalıyım yani.Şöyle bir iki saatdah uyumasam sabah geç kalkabilsem.Pembiş haklısın rüyalar gerçek olsa.
Bugün çok karamsarım.Aden ne zaman yürür, konuşur, tuvalete kendisi gider, gece uyanmaz, mızmızlanmaz...Offfff offffff.:5:

Yok ya direkt sütaş falan. Sonuçta iyi marka olsun da gerisi boş bence.

Sen nasılsın?? Daha iyi misin??

Oğluşuma ileticem dediklerini teyzesi. Anan sayende prof oldu uyuzcuk dicem :)))

Hamdolsun canım..daha ıyıyımm..pasamla kontagı kuruyoruz yavas yavas..alıyorum kucaga yavas yavas daha dıkkatlı..anladıgm kadarıyla sana cok düşkün efe paşa..boyle oluncada uykuda bıle algıları acık oldugundan kokun ıcın kalkıyor sırf..emdıgı ıcınde tabıkı..cok acıkdıgından degılde gogsunde tekrar uyumak sanırım daha cok...Bende kalkıyordum en az 3-4 kere canım..buyudukce azaldı şükür..bakalım yarın asılarımız var..gozum korkuyor valla her ası zamanı

Hadi iyi geceler.Geceleri hiç yatmak istemiyorum ama sabah kalkmak zor geliyor.Yatmalıyım yani.Şöyle bir iki saatdah uyumasam sabah geç kalkabilsem.Pembiş haklısın rüyalar gerçek olsa.
Bugün çok karamsarım.Aden ne zaman yürür, konuşur, tuvalete kendisi gider, gece uyanmaz, mızmızlanmaz...Offfff offffff.:5:

ıyı geceler canımm..bende gecıyorum yatmaya..ne zman buyuyecek mı..bak 1 yasını bıle devırdık cok sukurr..daha dün gıbı gelıyor bazen.;bazende cokkk zaman gecmıs gıbı ne tuhaf..yenı bır bebek gorunce amannnn buyudu be paşam dıyorumm..Allah saglık versınde bu gunler gelıp gecıyorrr..gecmıs yazılanlara bı donup bakarsann ne demek ıstedgımı anlarsınn..:emir_bebek::37:

Pembiş geç kaldıı, kayıtlara geçilsin:1:
giriş yapmış yoksaaaa uyuyor diye şüphe edebilirdik :15:

ramazan 23ten günaydın..
1 hafta gecikmeli beklenen adet, bu sabah 8 itibariyle başlamıştır..
gitti oruçlarım, daha ziyadesi muhtemel kadir gecesi..:50:
n'apalım, olacak olana çare yok..

bugün et kavurma yapmayı düşünüyorum. yanına pilav ve cacık..

3 yaşına geldiklerinde :))))

Hamdolsun canım..daha ıyıyımm..pasamla kontagı kuruyoruz yavas yavas..alıyorum kucaga yavas yavas daha dıkkatlı..anladıgm kadarıyla sana cok düşkün efe paşa..boyle oluncada uykuda bıle algıları acık oldugundan kokun ıcın kalkıyor sırf..emdıgı ıcınde tabıkı..cok acıkdıgından degılde gogsunde tekrar uyumak sanırım daha cok...Bende kalkıyordum en az 3-4 kere canım..buyudukce azaldı şükür..bakalım yarın asılarımız var..gozum korkuyor valla her ası zamanı

İnşallah kolaylıkla atlatırsınız. Benim hiç korktuğum gibi olmadı çok şükür. Evet sanırım kuzucuğum benim için kalkıyor çünkü ; emziriyorum yatırıyorum 45dk sonra kalkıyor. Babası gidiyor kucağına alıp pışpışlamaya daha beter coşuyor. Ama gün içinde okadar düşkün değil bana; baba diye dolanıyo hep :)

8 buçuk 9 gb yatıyor. Ama ben gezmekti, sahurdu derken 2 gb ancak yatıyorum ramazanda. Öyle olunca da uykusuz kalıyorum tabi:43:
iftardan sonra ağırlık çöküyor zaten. namazdı, mutfağı toplamaktı gece yarısını buluyor saat. ama sen gezicem diye uykusuz kalıyorsun:44:
madem arya erken yatıp erken kalkıyor. sen de olabildiğince erken yat.
biliyorum tatil günleri, sayılı. arada gezersin de..
ama her gece sahura kadar bekle 2de yatıp 6da kalınca günü heder olur insanın. :100:

Halim perişann, öyleki bakşllavayı yiyip uyuyakaldım, susuzum dostlarrr:43:
canım, sen dün regl olmadın mı?:44:

Back
X