Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

kızlar acil bişi sormam lazım yogurt mayaladığımız veya normalde kullandığımız çocuklar için süt günlük set süt olur mu size yoksa böyle sütçüler falan var ya onlardan mı alalım bi türlü karar veremedim ben önceden aptamille yapmıyodum da bu süt işi kafamı karıştırdı

biz ilk burdan bi sutcuten aliyorduk sonra hijyenine guvenemedik Sütaş ın günlük sutleri çıkmış onlardan alıyoruz artık

poğaçalar da çıktı..

daha önce 2 kez instant mayalı poğaça yapmıştım. istediğim gibi olmamıştı.
bunda hamurun 1 saat mayalanmasını bekledim.
buna rağmen ikinci tepsi -yuvarlak olanlar- daha çok beklediği için daha puf ve kabarık oldu..
demek instantta da yaşmaya gibi beklemek gerekmiş

Eki Görüntüle 767920 Eki Görüntüle 767921

Nfk bi git ya insanın canını çektiriyosun gıcık oluyorum sanaaaaaa!! :) ellerine sağlık ;)

kızlar acil bişi sormam lazım yogurt mayaladığımız veya normalde kullandığımız çocuklar için süt günlük set süt olur mu size yoksa böyle sütçüler falan var ya onlardan mı alalım bi türlü karar veremedim ben önceden aptamille yapmıyodum da bu süt işi kafamı karıştırdı

Bize doktorumuz marketteki günlük sütten mayalayabilirsinz demişti. Ama ilk mayayı bulmak zor. Etrafa soracaksın mecbur. Kv sütaşın yoğurdundan yapıyormuş. Ama sonuçta o da sütaşın yoğurdunun bir türevi oluyor. Neyse zaten oğlum yemediği için ben hiçççç mayalamıyorum; hep hazır alıyoruz.

Oğluşum uyandı. Giyinip kulanıp parka gideceğiz inşallah. İftar öncesi parkta pek kimse olmuyo iyi oluyo. Zaten fırında tavuk but yapıyorum poşette; biz gelene kadar anca pişer....

Yuppi yuppiii:)))

Yok yaww sabah biraz kestirdim yine kabus doluydu. Kafayı yedim bu ara ben. Eşimde şeytan gb görünüyor gözüme. Aksine adam da bir o kadar iyi davranıyor.

Ben anlatmaya kalksam çok karışık bizim bu durumlar. Lakin ben tek büyüdüm, babamda tek çocuk ve hayatta, asla ve aslaa tek çocuk düşünmüyorum bu yüzden. Dertleşebileceğin, yardımına ihtiyaç duyabileceğin kardeşlerin olması çok güzel olurdu bence. Arkadaşlarımı falan çok kıskanırım bu yüzden.

Anneme yatıya gelmedim, birazdan kv ye geçip yemek olayına girişeceğim. Ama moral oluyor tabi. Yazarkende sen geldin aklıma, neyseki gidiyorsun bu hafta sende:))))

Kardeş gerek de büyütmesi zor.:5:Perşembe gidiyoruz.:10::10:

Yanınd ol tabiki. Mümkünse ufaklığı 1 saatliğine al da yeni anne uyusun yada boşboş uzansın odasında. Yada uzun uzun banyo yapsın. Ah ah kimse yapmadı bana bu dediklerimi...

Yaaaaaa ama oldu mu şimdi?!?! Ellerine sağlık.

Tabiki :) ama sen zaten yaptın galiba :)))

Oooooo hoş geldiniz :))

Yerim ben o gezntiyiiiiii :)

İşte derler ya olmayanın bir derdi olanın bin derdi var diye... Allah'ım o arkadaşına da en kısa zamanda nasip etsin inşallah.

Aman ağırlama misafir nolcak. Dediğin gibi bayramdan sonra çağırırsın ;)

Evet ya resmen kapı sesinden anlıyo odaya mı girildi tuvalet banyoya mı girildi :) ilerde bu zekalarını okul için kullanmaları dileğimle :)))

Elifnazı ben de çabasından dolayı takdir ediyorum :)))

Ohhh ne güzel :) ananne candır.

Aaaa çok heyecan verici hadi bakalım :))

İnsan bazen üstünü giyinip işe gittiğine bile şükredecek halde oluyor; değilki giydiğinin neresinde ne olduğunu görebilsin :))

Waowwww alıntı dalgası geliyor kaçınnnnn hahah :))

Çok ayıp özlemcim bak duymıyım :) 2-3 yıl sonra herşey normale dönünce yaparsın bi kardeşcik; Adişkuş da rahat rahat onu yolar :) yoksa valla bak hep sana musallat olur kurtulamazsın :p şaka bi yana herkesin bi kardeşi olmalı bence. Uyuz oğlumun her türlü uykusuzluğuna, yeme sorununa rağmen 2-3 yıl sonra bi kardeşi olsun isterim ;)
Mesela şu an bu satırları mücadele halinde yazıyorum.Bu anı özlersem neden olmasın.

Eki Görüntüle 767751 Eki Görüntüle 767752

pc de eski fotolara bakıyodum.kızımın fotoğraflarına kardeşim

fotoşhopla bunları yapmıştı.
Sıpaya bak sennn! O yanaklar ne yaa?? Çok tatlı maşallah:nazar:
Pekte sanatsal olmuşş:)
resimler yüklendi efenim :)
Ayy borncum, bayıldım yaaa.. Harika ötesi olmuş bu ne yaa? Valla bu kadar ayrıntıyla sabırla uğraştığın için seni ayrıca tebrik ediyorum.

Mesela şu an bu satırları mücadele halinde yazıyorum.Bu anı özlersem neden olmasın.

Özleyeceğini idda ediyor bilenler:))ben yeni doğanları yanına gidince bile o günleri özlüyorum.

Son düzenleme:
Akşama kadar per perişan dolandım orucum diye, iftardan yarım saat önce bi baktım herşey boşuna... Regl devam... Uyuz oldum uyuz!!!

Bugünde görümceyle avm ye gideceğiz sanırım. Eşimle plan yapmıştık aslında, görümcem iftara da bizde olunca bsktım ayıp olacak onunla takılayım dedim.

Bugünde görümceyle avm ye gideceğiz sanırım. Eşimle plan yapmıştık aslında, görümcem iftara da bizde olunca bsktım ayıp olacak onunla takılayım dedim.
Bayramlık mı alacaksınız?

aryacımm beğenmene sevindimm canımm :34:
son dakka regl golünü ben de çok yemişimdir :50:
Fotolar harika.:46::46:Yasir büyüyünce ne kadar şanslı olduğunu anlayacak.

Bu durumda hep şöyle diyorum; millet 2,3 yaptığına göre özleniyor demekki ;)

Ayyyy sırf görümcesine ayıp olmasın diye avmde gezecekmiş!! Kimi kandırıyosun sennnn?!?! :) iyi eğlenceler canım ;)

Bu durumda hep şöyle diyorum; millet 2,3 yaptığına göre özleniyor demekki ;)

Ayyyy sırf görümcesine ayıp olmasın diye avmde gezecekmiş!! Kimi kandırıyosun sennnn?!?! :) iyi eğlenceler canım ;)

Çalışmasak neyse.Çocuk mu yapıyorsun iki yıl ücretsiz izne ayrılacaksın arkadaş.Bir de para harcamanda kısıtlama da olmayacak.Hımmmm en önemlisi yardımcı şart.Anne, kardeş, kv veya dışarıdan biri.:27::27:

Back
X