Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
alışverişe yalnız gitmeyi hiç sevmem.bugun kardesımle pazara gıttık ..
tam pazarı yarıladık guzel guzel gezıyorduk kı kardesım gozum karamaya basladı dedı
hemen kenara bıyerlere oturduk su buldum elını yuzunu yıkadık gerı donduk tansıyonu oynadı sanırım :26:
gezememız yarıda kaldı oruclu oruclu gezmek zordısarda calısanlara yardım etsın Allahım!!!
bence deeeÖzledik kız seni cadı busmaicim :) inteneti yükle bana ne bana ne :))
canım geçmiş olsun. olacağı varmış,Akşamüstü kv ters bir hareket yapmış dizi kırt etmiş. Dr a gittiler çapraz bağ yırtılmış, melisküs, ameliyat demiş. Ağlayıp duruyor kadın. Daha göğüs kanserinin tedavisini atlatalı çok olmadı, hastanelerden çıkamıyor. Vicdan azabı da çekmedim değil. O temizlik yapıyordu, brn çocuğu dr a götür , getir uyut.. Onlarla uğraştım. Arya uyuyunca da öyle halsizdim ki bende uyudum. O ara oldu sanırımbide bu yıl hiç temizliğe girişmedim zaten.
geçmiş olsun,, o yataktan düşme berbat bi şeyOğlumla cebelleşiyorumkocam da sağolsun güya bakıyodu; yataktan düşürdü az önce. Bi de bana hep dikkat et der...!
bugün iyi uyudun heralde, kuzucan?Bugün baba oğul 10 gibi traşa gidecekler inşallah. Sonra ben gidip kuzucanı alıcam. Kendim yıkamaya çalışcam!! Bakalım nasıl bir macera olacak :)))???
buradayım bacım, kahvaltı edicez ayşecikleNerdesiniz yaaaaaaaaaaa????
buradayım bacım, kahvaltı edicez ayşecikle![]()
canım, söylediğin yapılabilir tabi.herkese günaydın hayırlı sabahlarrr
fikir veren tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum
şöyle yapacağız sanırım iftar için uygun biryer bulabilirsek iftar ayarlıyacağım
sonrasında bizim evde pasta kescez
hediye almaya vaktim olmadı doğal olarak bende şöyle birşey demeyi planlıyorum uygun olurmuki acaba?
parayı bir zarfın içine koyup ... abla gerçekten ihtiyacın olacak birşeyi alabilmen için sana hediye çeki alacaktım ama sadece boynerde hediye çeki vardı bende belki oraya gitmezsin diye bu parayı hediye çeki niyetine sana veriyorum desem ayıp mı olur yaa ???
nfk canım bayram alışverişine gidecekmişsin kolay gelsin şimdiden hangi semte gidiyorsun pendik mi?
birde akşam abinler gelecek demi sarma onlar için![]()
afiyet baaaal şeker olsunBiz kahvaltımızı ettik. Yani ince bi dilim kaşar ile accık burgu peyniri ve accık ekmek. Tabi bunların hepsi bala bandırıldı
Uykumuz fena değildi. Ben toplamda 5-6 saat uyusam yetiyo zaten :) arkadaşlarım efenin benim yüzümden böyle olduğunu söylüyorlar. Hamile iken 11-12 gibi yatıp 5 te hortluyodum da :)))
Gördümm, enfes görünüyorrr...Zeki hatun seni :) bu arada sana mail attım. Pek düzgün foto çekemedim; umarım görünüyodur :/
Boşalttım şekerim, biraz geç oldu amaa:))Bi de aryamm mesaj kutunu bi boşalt yahuuuu. Mail attım diye mesaj atayım dedim uyarı çıktı :))
Sen kaşınmışsınBiz kahvaltımızı ettik. Yani ince bi dilim kaşar ile accık burgu peyniri ve accık ekmek. Tabi bunların hepsi bala bandırıldı
Ay ben hiç yalnız yıkamak istemiyorum ya çok sinirrrrrrrr :/
Uykumuz fena değildi. Ben toplamda 5-6 saat uyusam yetiyo zaten :) arkadaşlarım efenin benim yüzümden böyle olduğunu söylüyorlar. Hamile iken 11-12 gibi yatıp 5 te hortluyodum da :)))
canım, söylediğin yapılabilir tabi.
aranızdaki samimiyete ve görümcenin yapısıyla alakalı.
ben görümceme böyle bi şey yapsam, çok sevinir, boynuma atlar
yine de eşine danış, o daha iyi tanır kardeşini
alışverişe gidemeyeceğim heralde. az önce kv gitti
abimler yarın gelecek, bugünden hazırlacağım inş sarmayı.
afiyet baaaal şeker olsun
az uyuyan insanlara imreniyorum, çünkü hayattan çalıyorlar.. daha fazla yaşıyorlar..
ben 7-8 saat uyumazsam, afyonum patlamıyor.
hamileyken 10-11 kadar uyurdum ben![]()
neyse kısmet değilmiş bugün ama alışveriş merkezi tarzı bir yere gideceksen eğer ayşeyide götürebilirsin canım![]()
en yakın pazar gününe kaldı. eşim evde olur, babaanne de.
avm lerde ne yazık ki uzun kollu bi şey bulmak çok güç.
geçen pendiğe gitmiştik kardeşimle, bi şey bulamadım.
son umut bi de ümraniyeye gidicem. hoş aynı mağazalar var ama belki bi şey bulurum![]()
Nfk born şeker portakalı neyseneyse busmai saolun kızlar... Moral oldu biraz...
Şimdi zaten istanbuldan diğer görümcem geldi, morali düzeliyor en azından. Akşama görümcemler geldi, kendi annemi de çağıracağız. Yine bir ağırlama menüsü beni bekler...
Menüde,
Mercimek çorba
Yeşil fasülye
Mantı
Et kavurma
Pilav
Tatlıyı da bilmiyorum
he ya, ne rahat zamanlarmış..aynen yaaa neydi o günler öyle oturduğum yerde uyuyakalıyordum
zaten hamileliğin bol uykularını ve tembelliğini özlüyorum![]()
oh ne güzel.. bütün aile toplansın, vardır bunda da bi hayırNfk born şeker portakalı neyseneyse busmai saolun kızlar... Moral oldu biraz...
Şimdi zaten istanbuldan diğer görümcem geldi, morali düzeliyor en azından. Akşama görümcemler geldi, kendi annemi de çağıracağız. Yine bir ağırlama menüsü beni bekler...
Menüde,
Mercimek çorba
Yeşil fasülye
Mantı
Et kavurma
Pilav
Tatlıyı da bilmiyorum
aynen bakacağım tüm mağazalar çarşının içinde, birkaç yüz metrelik alanümraniyedede farklı seçenekler var canım oranında bir artısı herşey bir sırada fazla ara sokak gezmiyorsun![]()
aslında yengem benim gibi cevizli baklava delisi.
dondurmayla güzel olur ama mantı sonrası ağır gelebilir diye muhallebili kadayıfı düşündüm. :44:
şeker portakalım, muhallebinin içine sıvı krema mı ekledin, toz krem şanti mi?
krema dedikleri şu de miii?
SIVI KREMA | Adepo.com - Sanal Market | Tek Tık'la Market Kapında
Gunaydin canlar su muhallebili kadayiftan illa banada yaptiracksnz canim cekti yahu bahaneyle de misafir cagirmis olurum![]()