Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

ramazan 24ten günaydın..
bi sürpriz yaşıyoruz şuan, hava açık ama yağmur yağıyor.. ne özlemişim yaaa:31:

ayşeciğe ne olduysa bu gece 6-7 kez kalktı, anam ağlamış durumda..
ama bugüne dair planlarım var, kendimi salamam, hayır nfk:20:

kv evdeyse ayşeciği bırakıp bayram alışverişine gitmeyi düşünüyorum.
aradığım bi gömlek ya da bluz.. inanın yok, abuk sabuk şeyler. :19:
bugün başka bi yere gidicem inş bulurum
dönünce de zeytinyağlı yaprak sarmayı yaparım inş..

bugun kardesımle pazara gıttık ..
tam pazarı yarıladık guzel guzel gezıyorduk kı kardesım gozum karamaya basladı dedı :30:
hemen kenara bıyerlere oturduk su buldum elını yuzunu yıkadık gerı donduk tansıyonu oynadı sanırım :26:
gezememız yarıda kaldı oruclu oruclu gezmek zor:31: dısarda calısanlara yardım etsın Allahım!!!
alışverişe yalnız gitmeyi hiç sevmem.
mutlaka fikir lazım oluyor insana.. satıcı kızın, ay bu size çok yakıştısı yetmiyor :37:
ama işte tam bu yüzden bacımı çağırmayacağım, oruçlu oruçlu gezilmez..

Özledik kız seni cadı busmaicim :) inteneti yükle bana ne bana ne :))
bence deee:72:

Akşamüstü kv ters bir hareket yapmış dizi kırt etmiş. Dr a gittiler çapraz bağ yırtılmış, melisküs, ameliyat demiş. Ağlayıp duruyor kadın. Daha göğüs kanserinin tedavisini atlatalı çok olmadı, hastanelerden çıkamıyor. Vicdan azabı da çekmedim değil. O temizlik yapıyordu, brn çocuğu dr a götür , getir uyut.. Onlarla uğraştım. Arya uyuyunca da öyle halsizdim ki bende uyudum. O ara oldu sanırım:43: bide bu yıl hiç temizliğe girişmedim zaten.
canım geçmiş olsun. olacağı varmış,
yatağına yatarken kalkarken de olabilirdi.
sen neden kendi üstüne alınıyorsun :20: ki zaten aryanın derdine düşmüştün yani..
Rabbim acil şifa versin, inş ameliyatsız atlatabilir.
aryayı da başka doktora götüreceksin sanırım..canını sıkma, herşey iyi olacak, böyle kalmayacak
[/COLOR]

Oğlumla cebelleşiyorum :( kocam da sağolsun güya bakıyodu; yataktan düşürdü az önce. Bi de bana hep dikkat et der...!
geçmiş olsun,, o yataktan düşme berbat bi şey:25:
ama babasının kontrolundeyken olmasında hikmetler var.
bir musibet bin nasihatten iyidir. şimdi gözünü dört açacak.
inan ben de hep eşimi uyarıyordum. abartıyorsun bakıyorum falan diyordu.
yanında birkaç kez düştü, hem de kafasını falan vurdu.. bizimkinin canından can gitti.
ne demek istediğimi gayet iyi anladı. :19:

Bugün baba oğul 10 gibi traşa gidecekler inşallah. Sonra ben gidip kuzucanı alıcam. Kendim yıkamaya çalışcam!! Bakalım nasıl bir macera olacak :)))???
bugün iyi uyudun heralde, kuzucan?:9::9::9:
öperim, mıncırırım, hafiften ısırırım kuzucanıııı:52:
kolay gelsin, macera yorumlarını şimdiden merak ettim :1:

buradayım bacım, kahvaltı edicez ayşecikle:ssz:

Biz kahvaltımızı ettik. Yani ince bi dilim kaşar ile accık burgu peyniri ve accık ekmek. Tabi bunların hepsi bala bandırıldı ;)

Ay ben hiç yalnız yıkamak istemiyorum ya çok sinirrrrrrrr :/

Uykumuz fena değildi. Ben toplamda 5-6 saat uyusam yetiyo zaten :) arkadaşlarım efenin benim yüzümden böyle olduğunu söylüyorlar. Hamile iken 11-12 gibi yatıp 5 te hortluyodum da :)))

herkese günaydın hayırlı sabahlarrr:3:

fikir veren tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum:42:
şöyle yapacağız sanırım iftar için uygun biryer bulabilirsek iftar ayarlıyacağım
sonrasında bizim evde pasta kescez
hediye almaya vaktim olmadı doğal olarak bende şöyle birşey demeyi planlıyorum uygun olurmuki acaba?

parayı bir zarfın içine koyup ... abla gerçekten ihtiyacın olacak birşeyi alabilmen için sana hediye çeki alacaktım ama sadece boynerde hediye çeki vardı bende belki oraya gitmezsin diye bu parayı hediye çeki niyetine sana veriyorum desem ayıp mı olur yaa ???

aryam canım çok geçmiş olsun ama senin suçun değil öyle düşünme bencede olacağı varmış ki sen zaten elinden geleni yapıyorsun yemekleri en güzel şekilde yapıyorsun bırakta temizliği o yapsın senin birde ilgilenmem gereken bir kuzun var:34:

pempişayy bu kocişler gerçektende 5 dakka bakamazlar bebelerimize neyseki birşey yokmuş ama en azından daha dikkatli olur bundan sonra
kızz ne berberi daha geçen gün gitmemişlermiydi ne çabuk uzadı saçı:1:

nfk canım bayram alışverişine gidecekmişsin kolay gelsin şimdiden hangi semte gidiyorsun pendik mi?
birde akşam abinler gelecek demi sarma onlar için :56:

busmai sen ne zaman koycan doğum günü resimlerini arkadaşım:44:

born valla inşallah hayırlı evlat olup kıymetlerimiz bilirler canım:34:

herkese günaydın hayırlı sabahlarrr:3:

fikir veren tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum:42:
şöyle yapacağız sanırım iftar için uygun biryer bulabilirsek iftar ayarlıyacağım
sonrasında bizim evde pasta kescez
hediye almaya vaktim olmadı doğal olarak bende şöyle birşey demeyi planlıyorum uygun olurmuki acaba?

parayı bir zarfın içine koyup ... abla gerçekten ihtiyacın olacak birşeyi alabilmen için sana hediye çeki alacaktım ama sadece boynerde hediye çeki vardı bende belki oraya gitmezsin diye bu parayı hediye çeki niyetine sana veriyorum desem ayıp mı olur yaa ???

nfk canım bayram alışverişine gidecekmişsin kolay gelsin şimdiden hangi semte gidiyorsun pendik mi?
birde akşam abinler gelecek demi sarma onlar için :56:
canım, söylediğin yapılabilir tabi.
aranızdaki samimiyete ve görümcenin yapısıyla alakalı.
ben görümceme böyle bi şey yapsam, çok sevinir, boynuma atlar :1:
yine de eşine danış, o daha iyi tanır kardeşini:34:

alışverişe gidemeyeceğim heralde. az önce kv gitti:5:
abimler yarın gelecek, bugünden hazırlacağım inş sarmayı.

Biz kahvaltımızı ettik. Yani ince bi dilim kaşar ile accık burgu peyniri ve accık ekmek. Tabi bunların hepsi bala bandırıldı ;)

Uykumuz fena değildi. Ben toplamda 5-6 saat uyusam yetiyo zaten :) arkadaşlarım efenin benim yüzümden böyle olduğunu söylüyorlar. Hamile iken 11-12 gibi yatıp 5 te hortluyodum da :)))
afiyet baaaal şeker olsun:1:

az uyuyan insanlara imreniyorum, çünkü hayattan çalıyorlar.. daha fazla yaşıyorlar..
ben 7-8 saat uyumazsam, afyonum patlamıyor.:37:
hamileyken 10-11 kadar uyurdum ben :17:

Zeki hatun seni :) bu arada sana mail attım. Pek düzgün foto çekemedim; umarım görünüyodur :/
Gördümm, enfes görünüyorrr...

Bi de aryamm mesaj kutunu bi boşalt yahuuuu. Mail attım diye mesaj atayım dedim uyarı çıktı :))
Boşalttım şekerim, biraz geç oldu amaa:))

Ay ben hiç yalnız yıkamak istemiyorum ya çok sinirrrrrrrr :/

Sen kaşınmışsın:1: doğru olabilir bu söylentiyle. Beni de 6 da kaldırıyordu, 8 da yatıyordum. Hakkatten öyle şuan...

canım, söylediğin yapılabilir tabi.
aranızdaki samimiyete ve görümcenin yapısıyla alakalı.
ben görümceme böyle bi şey yapsam, çok sevinir, boynuma atlar :1:
yine de eşine danış, o daha iyi tanır kardeşini:34:

alışverişe gidemeyeceğim heralde. az önce kv gitti:5:
abimler yarın gelecek, bugünden hazırlacağım inş sarmayı.

eşimedebir danışayım o zaman :34:

neyse kısmet değilmiş bugün ama alışveriş merkezi tarzı bir yere gideceksen eğer ayşeyide götürebilirsin canım:34:

afiyet baaaal şeker olsun:1:

az uyuyan insanlara imreniyorum, çünkü hayattan çalıyorlar.. daha fazla yaşıyorlar..
ben 7-8 saat uyumazsam, afyonum patlamıyor.:37:
hamileyken 10-11 kadar uyurdum ben :17:

aynen yaaa neydi o günler öyle oturduğum yerde uyuyakalıyordum:1:
zaten hamileliğin bol uykularını ve tembelliğini özlüyorum:31:

neyse kısmet değilmiş bugün ama alışveriş merkezi tarzı bir yere gideceksen eğer ayşeyide götürebilirsin canım:34:

en yakın pazar gününe kaldı. eşim evde olur, babaanne de.
avm lerde ne yazık ki uzun kollu bi şey bulmak çok güç.
geçen pendiğe gitmiştik kardeşimle, bi şey bulamadım.
son umut bi de ümraniyeye gidicem. hoş aynı mağazalar var ama belki bi şey bulurum :31:

Nfk born şeker portakalı neyseneyse busmai saolun kızlar... Moral oldu biraz...
Şimdi zaten istanbuldan diğer görümcem geldi, morali düzeliyor en azından. Akşama görümcemler geldi, kendi annemi de çağıracağız. Yine bir ağırlama menüsü beni bekler...
Menüde,
Mercimek çorba
Yeşil fasülye
Mantı
Et kavurma
Pilav
Tatlıyı da bilmiyorum

en yakın pazar gününe kaldı. eşim evde olur, babaanne de.
avm lerde ne yazık ki uzun kollu bi şey bulmak çok güç.
geçen pendiğe gitmiştik kardeşimle, bi şey bulamadım.
son umut bi de ümraniyeye gidicem. hoş aynı mağazalar var ama belki bi şey bulurum :31:

ümraniyedede farklı seçenekler var canım oranında bir artısı herşey bir sırada fazla ara sokak gezmiyorsun :34:

Şimdi zaten istanbuldan diğer görümcem geldi, morali düzeliyor en azından. Akşama görümcemler geldi, kendi annemi de çağıracağız. Yine bir ağırlama menüsü beni bekler...
Menüde,
Mercimek çorba
Yeşil fasülye
Mantı
Et kavurma
Pilav
Tatlıyı da bilmiyorum

offf çok güzel bir menü :56:

aynen yaaa neydi o günler öyle oturduğum yerde uyuyakalıyordum:1:
zaten hamileliğin bol uykularını ve tembelliğini özlüyorum:31:
he ya, ne rahat zamanlarmış..
istediğin saatte yat, istediğin saatte kalk.
dışarı mı çıkacaksın, hazırlan git.
9 aylık hamileyken bile çıkıp gidiyordum, şimdi git gidebilirsen.. :37:

Menüde,
Mercimek çorba
Yeşil fasülye
Mantı
Et kavurma
Pilav
Tatlıyı da bilmiyorum
oh ne güzel.. bütün aile toplansın, vardır bunda da bi hayır :34:

mönün de yarınki mönüme benziyor.
mercimek çorbası, mantı, zeytinyağlı yaprak sarma ve muhallebili kadayıf düşünüyorum.
et kavurmayı kendimiz için yaptım, abime vermem :27:

aslında yengem benim gibi cevizli baklava delisi.
dondurmayla güzel olur ama mantı sonrası ağır gelebilir diye muhallebili kadayıfı düşündüm. :44:

şeker portakalım, muhallebinin içine sıvı krema mı ekledin, toz krem şanti mi?
krema dedikleri şu de miii?

SIVI KREMA | Adepo.com - Sanal Market | Tek Tık'la Market Kapında

Gunaydin canlar su muhallebili kadayiftan illa banada yaptiracksnz canim cekti yahu bahaneyle de misafir cagirmis olurum ;)

bencede yap canım yaa süper oluyor valla annemde çok beğendi
bayrama bize bu tatlıdan yap diyor arefe günü gidip bu tatlıyı yapacağım onlara hatta bizede bu tatlıdan yapmayı düşünüyorum
çünkü genelde herkes şerbetli tatlı yapacaktır bu hafif olur küçük porsiyonlar halinde yanınada dondurma koyarak çok güzel oluyor:34:

Back
X