Hikmetinden sual olunmaz işte

bunlar anne olsaydı vay bebelerin haline
Ya bu kalıba hastayım ben zaten: "... Ben daha şunu yapamadım" yoldan geliriz, ben çocukların sayesinde 8de hortlatılırım. Adam uyur 11e kadar. Uyanır, uykumu alamadım der

hakaret gibi

Cevat kelle'm benim
Hee pimpirikli ama sayamadım kaç vakası var şimdiye kadar. Salın biraz düşe kalka büyür, camdan değil ya
Odada falan doyurma, Türkiye de alışsın çocuklu ailelere.. Ya bu kadar genç nüfusu olup, çocuklu ailelerin bu kadar tepeden bakıldığı başka ülke var mı merak ediyorum. Herkes çocuk ortada gözükmesin modunda. Geçen radyoda bir bayan dinledim. Önemli bir pozisyonda sanırım(ortada denk geldiğimden anlamadım), yurtdışındaki toplantılarına çocuklarını götürdüğünden ve hatta onlarla toplantıya girdiğinden bahsetti. Alışmaları için böyle yaptığını da ekledi. Bizde olsa herkes cık cık yapar.
Aynen katılıyorum. Baba rolünü 2. Çocukda ancak çözüyorlar:)
Pembiş herkesi koparmışsın bu tasvirle
Hakkında hayırlısı olsun be canım. Başkaları yüzündense kavganız, kendinize ve yavrunuza yazık. O başkalarının ekmeğine yağ sürmeyin derim.
Ben de temizlikçi buldum, salı geliyor

klonlasak bu kadar denk gelirdi

Maç araba bir yana.. Bence erkekler bizim konuşabildiğimiz gibi konuşmayı özlüyorlar. Yoksa forumu neden merak etsin:)
Keyfini yesinler:)) still tee ile hem de
Aa Yasir e bak sen, vay yaramaz.. Yine de cana gelmemiş yaönemli olan o. Başınızın gözünüzün sadakası olsun.
Oyy ya, kasmayın kendinizi bu kadar Allah aşkına. Akışına bırakın. 2 çocukla şu hallerinizi özleyeceksiniz. Aha yazdım şuraya:)
Hala adapte olamadım ben:/
Tatili bitirmek yerine eşinle konuş ve biraz aryayı devralmasını sağla. Bırak baba kız uyusunlar, in yemek ye. Sakin sakin. Keyif alarak.. Çocukla, bir şeyin zamanının gelmesini beklemeyeceksin. Eline geçen fırsatları değerlendir veya fırsat oluştur.
Daha çok stres olmuşsun