Bilemiyorum cnm humakus kendi kızını dahi etmemiş muayene, ama bizim Dr illa ki 1 yaşta göz kontrolü yapılmalı dedi :44:
Aşının ismi " menactra"
Sağlık ocağı beni zaman zaman arıyor Selim'in boy kilo takibi için, ben telefonda bahsettim hemşire Hanım'a o da; yaptırın, henüz devlet aşıları arasına girmedi ama girecek dedi.
Amin canım sağol.
kızım Eskiye nazaran biraz azalmakla birlikte, Hala içe basıyor ; ama fizyolojik bi rahatsızlık yok ; götürdüğüm dr büyüdükce düzelir diyorlar bilemiyorum inşaallah düzelir ;(
Evet çok kötü Allah annemden razı olsun eğer bir gece bekletseydi mikrop kana karışıp ilerleyecekti
Hayır anlamadığım annemin memleketinde bir su birikintisinde oynamıştık kuzenlerle ve abim de dahil 7-8kişi arasında tek bana bulaştı annem sağolun fanusta yetiştirdiği için beni

Allah deva versin bahsettiğin kişiye de tüm hastalara da
Deneyelim vallahi çok imrendim siz bahsedildikçe

Evet ağlasalar da sağlıkları için i, yilikleri için... ne yapalım Allah mecbur bırakmasın yeter ki
Türkiyede Yeni yapılan bir aşı olduğu için ; sanırım belli bir ay/ yaş sınırlaması yok ; ki benim 5 yaşında kızıma dahi vurdu Dr ..
Sağolasın cnm ben De; Yalnızca bizim Dr hastaneye para kazandırmak için söylüyor zannetmeye başlamıştım
Ben de çok merak ettim bir göz Dr fikrini...
Olur yapalım koyalım
Amim boğazlarında kalsın 9 tl

Net paketi olmayan tarife ile çok yiyor, yalnız wi fi seçeneğinden bağlantı yap madem şimdilik..
Anlaştık ben de bugün aldığım çileklerle yaparım Allah izin verirse
Kabul edenler etmeyenler ha

kabul ettik Pazartesi ye kavilleştik Allah'tan bi mani olmazsa

Hayırlı geceler
Allah rahatlık versin
Çok sağolun pekii bizim çocuk Dr'umuz göz tembelliği vs olması durumunda dışarıdan tesbit edilemiyeceğini ve öyle bir durumda şimdiden gözlük kullanmanın ilerisi için büyük kazanç olacağını ve bebekleri alet ile muayene ettiklerini söyledi, kayma ve beyazlık yok çok şükür ama göz tembelliği Allah korusun varsa, anlaşılabilir mi ki çıplak gözle bakıldığında
İyi yolculuklar, kazasız belasız sağlıkla ulaşın evinize inşaallah
Evet kan Selim den de 9 aylıkken alınmıştı ve zor zaptetmiştik , şimdi nasıl olur bilmiyorum

Göz muayenesi için kararsızım hala
Acılı bi işlem değil dedi Dr yalnız bize bakıldığı gibi damla ile gözbebeği büyütülüyosa o damla çok yakıyordu hatırlıyorum

Humakus tan gelecek cevaba göre karar vereceğim
Aşı mühim ama bence