fotocudan fotolarımız geldi
ceylinin ortalığı yıkma anı karesi bahsetmıştım hıkayesınden
ahanda bahsi gecen kare
işte bir o an fotosu :)
Eki Görüntüle 786764
ay her şey bir anda gelişti canım anlayamadım bi baktım 3. bardak unu boca edıvermişim,ama hamur da istedi napıyım:)3 bardak un kullanmayı nasıl başardın anlamadım ben zaten
Ben de bilmiyom boşverturtada meyve pişiyo bi onu biliyorum :)
saçlara bakcok tatli sarı kız
O telefonu sana almıştı eşin dimi
he yagitti telefon desene
turta yapmıştım ama tart ilk kez yaptım sayenizdesorma ben de elmalı tarlan uğraşıyorum,tart dıyor ama bence bu turta
sarı şekeriiim, n'aptılar annem sanaaaa?fotocudan fotolarımız geldi
ceylinin ortalığı yıkma anı karesi bahsetmıştım hıkayesınden
ahanda bahsi gecen kare
işte bir o an fotosu :)
Eki Görüntüle 786764
ooh afiyet bal şeker olsun.Bu arada tart acaip hafif; 2şer dilim hüplettik
valla benimki de neredeyse 3 bardaktı.3 bardak un kullanmayı nasıl başardın anlamadım ben zaten
ay her şey bir anda gelişti canım anlayamadım bi baktım 3. bardak unu boca edıvermişim,ama hamur da istedi napıyım:)
hadi bakalım, benim tecrübelerden faydalan. inş seninki daha güzel olacakTartlar çok güzel görünüyor ellerinize sağlıkmalzemeler için bi koşu markete gidip kolları sıvayayım ben de oğlum gece kötü olsa da sabaha daha iyi uyandı çok şükür.. Markete kadar gitmişken bir de didi almak şart oldu nfk imrendim anlatımından bu arada sana bi mail yollamıştım aldın mi acaba
Ceylin'e maşa'Allah çok tatlınasıl ağlamış kuzum kıyamam ya
he ya
kendi de telefon alacak, aynısından mı alsaymış, ona karar verecekmiş
turta yapmıştım ama tart ilk kez yaptım sayenizde
nasıl oldu bakalım senin turtamsı tartın ?
barbunya pişti, çok güzel olmuş. ayşecik de yediii.
nerdesin şeker portakalımmmm?
sarı şekeriiim, n'aptılar annem sanaaaa?
ooh afiyet bal şeker olsun.
acaba bu tartın hamuru buzdolabında durdukça sertleşir mi?:44:
valla benimki de neredeyse 3 bardaktı.
tereyağını fazla mı koydum bilmiyom kiiii
hadi bakalım, benim tecrübelerden faydalan. inş seninki daha güzel olacak
mesaj kutumda bir okunmamış mesaj görünüyor. ama tıklayınca açamadım, görünmüyor.
bi daha mı yollasan acabaaa_
arkadaşlar bebeklerinizle nasıl oyunlar oynuyosunuz,kitap okuyor musunuz,dinliyor mu? benımkı kıtabı elımden almaya çalışıyor genelde.neler yapıyosunuz onlarla nasıl kalıtelı vakıt gecırıyorsunuz,bunları biraz paylaşalım mı
teşekkür ederız canım:)
paylaşalım tabi.arkadaşlar bebeklerinizle nasıl oyunlar oynuyosunuz,kitap okuyor musunuz,dinliyor mu? benımkı kıtabı elımden almaya çalışıyor genelde.neler yapıyosunuz onlarla nasıl kalıtelı vakıt gecırıyorsunuz,bunları biraz paylaşalım mı)
hmm, yemeden önce çıkaralım o zaman dolaptan..Biraz sert oluyo dolaptayken ama yemeden 15-20dk bekleyebilirsen yumuşuyo :)
Ben erimiş hali ile iki kaşık tereyağı koydum.
Öp yerime minik sarı kuzuyu annesiarkadaşlar bebeklerinizle nasıl oyunlar oynuyosunuz,kitap okuyor musunuz,dinliyor mu? benımkı kıtabı elımden almaya çalışıyor genelde.neler yapıyosunuz onlarla nasıl kalıtelı vakıt gecırıyorsunuz,bunları biraz paylaşalım mı
teşekkür ederız canım:)
Bu şarkıyı ben de çok seviyorumayşeciğe pepenin iki ekmek aldım şarkısını açıyorum bazen.
bugün farkettim. ''biiiy biiiiiy'' diyip evin içinde dolanıyor
[video=youtube;Mbb3GGc39HE]http://www.youtube.com/watch?v=Mbb3GGc39HE[/video]
Birşeyleri yerine takmayı çok seviyo Selim d abladan kalma ahşap puzzle kar vardı onları çıkartma Zamanı gelmiş galibaBizim iki kitabımız var dokunmalı. Onu okuyoruz ve dokunuyoruz birlikte. İşte kedinin bıyıkları, köpeğin tüyleri vs. Bi de deniz hayvanlı var. Anlatıyorum işte oğlum yunuslar denizde yüzer, insan sever vsvs bi de yunusu yerinden çıkarıp zıplatoyorum falan. Her şekli uygun yere yerleştirmeli oyuncaklar var ya ondan yapıyoruz. Hepsini aynı yere yerleştirmeye çalışıyo akıllı :) bi de halkalar var diziyoruz. Bunlar eğitici olanlar :)) Onun dışında top oynuyoruz, araba yarıştırıyoruz vsvs
Öp yerime minik sarı kuzuyu annesi
Bizim bıdık daha çok ablası ile takılıyor şimdilik okul açılınca bana kalacak oynatma işi
Üst üste dizilen küpler var onları seviyor
Müzikli kurabiye kavanozunda sekilleri uygun yere yerleştirmeye çabalıyor
Oyun masası var onda müzik çalıp dans ediyoruzen eğlenceli aktivitemiz
Yakalanmak ve saklanbaça eşlik etmek de sevdikleri arasında
Bu şarkıyı ben de çok seviyorumbiyy diyor demek oy yemek lazım dillerini maşa'Allah
Birşeyleri yerine takmayı çok seviyo Selim d abladan kalma ahşap puzzle kar vardı onları çıkartma Zamanı gelmiş galiba
Arabalar ve top oğlanların doğasında var demek kitopa sol ayak bi vuruşu var profesyonel futbolcu mübarek
paylaşalım tabi.
ama ben pek bi şey yapmıyorum, daha doğrusu şuan yapılabilecekler sınırlı sanırım.
eğitici kule seti var. ( Fisher Price Yeni Numarali Kaplar - e-bebek.com )
bunları iç içe geçiriyoruz bazen. bazen de iki parçayı birbire ekleyip daireler yapıyorum. onları üst üste koyuyoruz.
ayşecik keyifle deviriyor tabi.ama yıkılınca kule, bu sefer kendi yapmaya başlıyor.
daireleri üst üste koyuyor..
bi de küpü var. üstünde yuvarlak, kare, yıldız, üçgen boşluklar var. uygun parçaları o boşluklardan küpün içine atıyorsun.
ama pek beceremiyor..
haricen top oynuyoruz. o bana atıyor, attiiii diyor. ben ona atıyorum attiii diyorum.
ayşeciğin oyuncakları muhtelif; mouse, şişe kapakları, kaşık-bardak altlıkları, nihale,
limon sıkacağı, meşrubat şişeleri, hatta kullanmadığım boy boy iç içe geçen leğenler...
hatta ufacık bi kavunu bile var, onu top gibi yuvarlıyor, bazen ısırmaya çalışıyor, bazen eline alıp yürümeye çalışıyor
ufak bi kutum var. içine kücük ıvır zıvır doldurdum, onu sallıyor.
kitap okumuyorum. zaten elimdeki dergiyi gazeteyi bile çekiştirip, yırtmaya, sallamaya çalışıyor.
ama saklanbaç oynuyoruz.. tabi ben saklanıyorum o beni buluyor.
hmm, yemeden önce çıkaralım o zaman dolaptan..
ben tereyağını alınca cevizden küçük küpler halinde kesip buzluğa atıyorum.
oda sıcaklığında dediği için de eritmemiştim. demek eritebilirdim..
nerdesin eeeeyyy temmuz topiği?!!!
okuduysan üç kere nfk yaaaaaz!:76:
Birşeyleri yerine takmayı çok seviyo Selim d abladan kalma ahşap puzzle kar vardı onları çıkartma Zamanı gelmiş galiba
Arabalar ve top oğlanların doğasında var demek kitopa sol ayak bi vuruşu var profesyonel futbolcu mübarek
Birimiz çalsın birimiz oynasın bari
Kocam gelse de yoğurt getirse de acımızdan ölmesekkkkk yemek yesekkkkkk.
Bizim iki kitabımız var dokunmalı. Onu okuyoruz ve dokunuyoruz birlikte. İşte kedinin bıyıkları, köpeğin tüyleri vs. Bi de deniz hayvanlı var. Anlatıyorum işte oğlum yunuslar denizde yüzer, insan sever vsvs bi de yunusu yerinden çıkarıp zıplatoyorum falan. Her şekli uygun yere yerleştirmeli oyuncaklar var ya ondan yapıyoruz. Hepsini aynı yere yerleştirmeye çalışıyo akıllı :) bi de halkalar var diziyoruz. Bunlar eğitici olanlar :)) Onun dışında top oynuyoruz, araba yarıştırıyoruz vsvs
paylaşalım tabi.
ama ben pek bi şey yapmıyorum, daha doğrusu şuan yapılabilecekler sınırlı sanırım.
eğitici kule seti var. ( Fisher Price Yeni Numarali Kaplar - e-bebek.com )
bunları iç içe geçiriyoruz bazen. bazen de iki parçayı birbire ekleyip daireler yapıyorum. onları üst üste koyuyoruz.
ayşecik keyifle deviriyor tabi.ama yıkılınca kule, bu sefer kendi yapmaya başlıyor.
daireleri üst üste koyuyor..
bi de küpü var. üstünde yuvarlak, kare, yıldız, üçgen boşluklar var. uygun parçaları o boşluklardan küpün içine atıyorsun.
ama pek beceremiyor..
haricen top oynuyoruz. o bana atıyor, attiiii diyor. ben ona atıyorum attiii diyorum.
ayşeciğin oyuncakları muhtelif; mouse, şişe kapakları, kaşık-bardak altlıkları, nihale,
limon sıkacağı, meşrubat şişeleri, hatta kullanmadığım boy boy iç içe geçen leğenler...
hatta ufacık bi kavunu bile var, onu top gibi yuvarlıyor, bazen ısırmaya çalışıyor, bazen eline alıp yürümeye çalışıyor
ufak bi kutum var. içine kücük ıvır zıvır doldurdum, onu sallıyor.
kitap okumuyorum. zaten elimdeki dergiyi gazeteyi bile çekiştirip, yırtmaya, sallamaya çalışıyor.
ama saklanbaç oynuyoruz.. tabi ben saklanıyorum o beni buluyor.
hmm, yemeden önce çıkaralım o zaman dolaptan..
ben tereyağını alınca cevizden küçük küpler halinde kesip buzluğa atıyorum.
oda sıcaklığında dediği için de eritmemiştim. demek eritebilirdim..
Öp yerime minik sarı kuzuyu annesi
Bizim bıdık daha çok ablası ile takılıyor şimdilik okul açılınca bana kalacak oynatma işi
Üst üste dizilen küpler var onları seviyor
Müzikli kurabiye kavanozunda sekilleri uygun yere yerleştirmeye çabalıyor
Oyun masası var onda müzik çalıp dans ediyoruzen eğlenceli aktivitemiz
Yakalanmak ve saklanbaça eşlik etmek de sevdikleri arasında
Bu şarkıyı ben de çok seviyorumbiyy diyor demek oy yemek lazım dillerini maşa'Allah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?