- 29 Aralık 2007
- 3.400
- 1.103
- 698
bu arada bugun sölemesı ayıp kuru fasulye pilav yaptım
bimin kuru fasulyesi çok lezzetli arkadaşlar,çok güzel pişiyor lokum gıbı.pirincide bimden almıştım göruntusunde iş yok ama pirinç çok tatlı lezzetli çok güzel pilavı oldu paylaşmak istedim
sizde düzenli çekmece var mı hala kuzum ,
cıks çok ayıp
:)
Aaaa ne bağırmasıııııı??? <3<3<3<3 :)
Destiny ben o mıdelleri seviyom valla; fıskiye stayla :)
Canikom bağırmayı busmaiye yazdım :) seni alıntıladım sanıyodum olmamış :/ turtan nasıl olduuuu?? Hemen cevaplamalısın. Uyuz uyudu ve malum uzun uyumuyo hemen yatmalıyım
Bakıcıdaki yoruma bak:)) o bir sanat eseri bir kereÖmrümü yedin tart jölesi!! Bi paket yetmedi. Bir sürü açıklık kaldı. Mecbur bî paket daha yaptım. Yama oldu ya neyse....
Ortasına mercimek vs koymuştum ya; çok işe yaramadılar ama hiç yaramadılar da diyemem...
Krema mikemmel bi krema çok beğendim.
Tartımız dolapta dinleniyor. İnşallah afiyetle yediğimizde anlayacağız olayı
Nfkcım sana yollıyım foto da ekle. Ama iğrenç çektim çünkü yeter artık yoruldummmmmmmmm.
Bakıcımızın yorumu: amannnn ufacık bişi için bu kadar uğraşıyosun pembiş!!! :) ?!?!?
Uyarı vermişti canım ya.Neyneysecim mesaj kurumda bi senin bi tane mesajın var desem???? Sistemle ilgili bişi sanırım.
Mailine bak bacım yaaaaaaaaaaa!!!
Bu arada çatalı gördüğümde iyiki normal doğum yapmıyorum dedim. Hep dediğim gibi; normal doğum bana normal gelmiyo :))
Biz akşam vakti bir avm yaptık. Kıza hediye gelen bir şeyler vardı, değiştirdim. Gitmişken kendime de 2 trençkot aldımNiye beni burda bi başıma bıraktınızzz???!!!! Ben de yemek yemeye gidiyorum ozaman!! :)
Oo oo oo O-o yüzüm aynen böyle:) ellerine sağlık canım. Kenarları güzel kızarmış.bolulu pembiş ustadan frambuazlı tart
ellerine sağlık bacım, çok güzelll görünüyo
Eki Görüntüle 786629 Eki Görüntüle 786630
Bence görüntü gayet güzel. Evet, hamur kalıba fazla gelmiş, bir dahaki sefere ayarlarsın. Lezzeti senden de tam not alırsa tamamdır:)bu da benimki.
Eki Görüntüle 786639 Eki Görüntüle 786641
-borcama göre hamuru biraz büyük açtım kenarları oluşsun diye.
ortasına da mercimek koymama rağmen yine biraz kabardı.
ben n'aptım? piştikten sonra bıçakla orta kısmı çukur olacak şekilde accık törpüledim
önceden ısıtılmış fırında önce 20 dk 175 derecede, sonra bi 10 dk da kızarsın diye bekledim.
ancak bu kadar kızardı
sanırım, bundan az daha büyük bi borcamda yapsaydım, daha iyi olacaktı.
kenarları fazla kabardı. ama orta hamurun yüksekliği iyi.
-kremanın tadı gerçekten güzel. törpülediğim kek parçalarını ve borcam küçük diye fazla gelen kremayı
karıştırdım ayşeciğe azık yaptım..
-frambuazlar da öyle suluymuşki. bir saattir çözüne çözüne kuş kadar kaldılar.
o kadar dikkat etmeme rağmen şekilleri bozuldu. ben de göz kararı yerleştirdim kremanın üstüne.
-tartjölesini kendim yaptım, nişastadan dolayı biraz bulanık ama idare eder sanıyorum.
-tadına bakmadım, önce eşim görsün istiyorum
Cheesecake i çok övdünüz:) ya kelepçeli kalıp alacağım ya da borcamın büyüğünü.. Yuvarlak borcamım küçük.. Kenarları da derin değil.Pembiiiiş
Cheesecake çok güzel oldu !
ama üstteki jölenin nişastası az geldi, donmadı yani sulu sulu duruyotekrar yapıcam jölesini
Hayır ice tea lipton'un
Nestea nestle'nin
Fuse tea coca cola'nın
Didi yi deneyeceğim bakalım..
Cesaretinin haklılık payı var kızz:)
Evet haklısın bunlar güzel şeyler ama şart değil
Neyneyse bence de kocası born u çalıştırmamak için çocuk istiyo:)
Çok haklısın canım.istanbul gezmeyle biter mi yaaa?!
o yüzden avm ye gidip bütün gün tıkılıp kalan insanları anlamıyorum.
böyle bi şehirdeler ama gezmiyorlar. yani gezmiyoruz.
bence yenilen içilen değil, gezilen insanın yanına kar kalıyor.
Ben geçen pazardan 2.5 liraya aldım kilosunu. En düşük gördüğüm rakam buydu. Markette 4-5 lira bandında gidip geliyor. Pazarda 3 liralıklar daha güzel gibi geldi. Gerçi benim aldığım da dolu idi ve çürüğü yoktu.sabahtan beri tart için uğraşıyorum, ev savaş alanı gibi.
biri gelse var ya, rezil oluruummmm:18:
daha barbunya yapıcam. markette baktım da, şimdi tam zamanı olmasına rağmen hala 5 lira..
:))eşim, dün gece hattına 5 gb internet paketi almış.
sabah da telefonumu aldı gitti.
Sana inanmıyorum efeeeee, tartı bırak ve elma ye???!!!!Az önce tartı yedik. Efe hiç beğenmedi :) elma yemeyi tercih etti tart yemeye düşünün yani :)))) çok hafif bi tatlı olmuş bence.
Bence çok hoş olmuş:)) farklı bir foto:)fotocudan fotolarımız geldi
ceylinin ortalığı yıkma anı karesi bahsetmıştım hıkayesınden
ahanda bahsi gecen kare
işte bir o an fotosu :)
Eki Görüntüle 786764
Afiyet olsun.Bu arada tart acaip hafif; 2şer dilim hüplettik
İnşallah bu gecesi daha iyi olur oğluşunun.Tartlar çok güzel görünüyor ellerinize sağlıkmalzemeler için bi koşu markete gidip kolları sıvayayım ben de oğlum gece kötü olsa da sabaha daha iyi uyandı çok şükür.. Markete kadar gitmişken bir de didi almak şart oldu nfk imrendim anlatımından bu arada sana bi mail yollamıştım aldın mi acaba
Nfk nfk nfk:)))nerdesin eeeeyyy temmuz topiği?!!!
okuduysan üç kere nfk yaaaaaz!:76:
Sorma benim mutfak da dağınık.nasıl dağıttıysam mutfağı, 2 saatte toparlayamadım.
ocağın ızgarasını cifledim. durulamadan geldim oturdum
daha kaşıklık ve ıvır zıvır çekmecesini düzenleyeceeeğdim
Bimin fasülyesi demek, aklımda olsun.bu arada bugun sölemesı ayıp kuru fasulye pilav yaptım
bimin kuru fasulyesi çok lezzetli arkadaşlar,çok güzel pişiyor lokum gıbı.pirincide bimden almıştım göruntusunde iş yok ama pirinç çok tatlı lezzetli çok güzel pilavı oldu paylaşmak istedim
cıks çok ayıp
Kızz akşam tayfasını niye uyuz ilan ettin:))) efe uyumayınca uyuzcan olduğu gibi mi:)))Nerde uyuz akşam tayfasıııııı??? Çok yorgunummmmmmmmmm. Şarjım bitiyooooooooooooo. Uyuz oğlum uyusun artıkkkkkkkkkk. Evrene bayık mesajlar yolluyrum :)
Hepimizin hazin sonu: dağınık ev.Ellerine sağlık cnm, yaa öyle mi hiç demememiştim bim in kuru fasulyesini deneyeyim
Pirincini Yasemin olanından alıyordum bi ara ama
Düzenli dediysem söz gelişiöff evde her yer, her yerde anneme kaçtım amaaa az sonra eve gidince gerçeklerle yüzleşicem ne yazık ki
İyi geceler canım.Hayırlı huzurlu uzun uykular Efe'ye ve sana da annesi
Bizim minik kuş da iki gecenin uykusuzluğunun akabinde 9 .30 da uykuya teslim etti çok şükür, bu gece rahat uyur umarım
Destiny size d iyi uykular canım ve okuyan herkese
Allah rahatlık versin
Aa Ankara'da da varmış, hiç ilgimi çekmemişti.Tavuk dünyası heryerde var ama hiç dikkatimizi çekmemiş :)
İstanbul Restoranlar | Tavuk Dünyası
Hassas Anne: Bu Bebek Ne Zaman Uyanmadan Tüm Gece Uyuyacak?
pembiş buna bı bak ıstersen,aynı dertten muzdarıbız senınle
turtamın ıcı cok fazla 6 elma dıyodu ben de öyle yaptım ama cok cok fazla,kucuk yuvarlak borcama hamur tam geliyor ama ıc cok fazla,içi biraz azaltırsak 3-4 elmadan yapılırsa şahane olacak
Bakıcıdaki yoruma bak:)) o bir sanat eseri bir kere
Bu iştahla bana da tart yaptıracaksınız:))
Eline sağlık canım.
Uyarı vermişti canım ya.
Gönderilenler kutun dolu olabilir mi?
Emillere baktım ama pc'de incelemem lazım. Kızı uyutup çayımı alıp geçicem pc'ye inş.
Çataldan nefret etsem de normali tercih ederim. Çatal olmazsa olmaz değil ama Türkiye'de özel hastaneler bile yeniliğe kapalı. Ya bir de hazır olmak diye bir şey var, bu hiç gözetilmiyor. Her günün çatalda geçmiş gibi davranıyorlar
Biz akşam vakti bir avm yaptık. Kıza hediye gelen bir şeyler vardı, değiştirdim. Gitmişken kendime de 2 trençkot aldım
Oo oo oo O-o yüzüm aynen böyle:) ellerine sağlık canım. Kenarları güzel kızarmış.
Bence görüntü gayet güzel. Evet, hamur kalıba fazla gelmiş, bir dahaki sefere ayarlarsın. Lezzeti senden de tam not alırsa tamamdır:)
Cheesecake i çok övdünüz:) ya kelepçeli kalıp alacağım ya da borcamın büyüğünü.. Yuvarlak borcamım küçük.. Kenarları da derin değil.
Çok haklısın canım.
Sonraki ist ziyaretimizde ben de sana danışacağım.
Ben geçen pazardan 2.5 liraya aldım kilosunu. En düşük gördüğüm rakam buydu. Markette 4-5 lira bandında gidip geliyor. Pazarda 3 liralıklar daha güzel gibi geldi. Gerçi benim aldığım da dolu idi ve çürüğü yoktu.
:))
Sana inanmıyorum efeeeee, tartı bırak ve elma ye???!!!!
Bence çok hoş olmuş:)) farklı bir foto:)
Afiyet olsun.
Evde ne yenmiyor desem de çok heveslendiriyorsunyz yaw:/
İnşallah bu gecesi daha iyi olur oğluşunun.
Bir de sen dene bakalım:)
Nfk nfk nfk:)))
Sorma benim mutfak da dağınık.
Bimin fasülyesi demek, aklımda olsun.
Bimin nohutunu da övmüşlerdi.
Kızz akşam tayfasını niye uyuz ilan ettin:))) efe uyumayınca uyuzcan olduğu gibi mi:)))
Şarjın da hep bitiyor akşamları:)
Hepimizin hazin sonu: dağınık ev.
İyi geceler canım.
Aa Ankara'da da varmış, hiç ilgimi çekmemişti.
Tavuk dünyası heryerde var ama hiç dikkatimizi çekmemiş :)
tavuk dünyası hep görüyorum. ama hiç girmedim.Bu arada kızlar geçende AVM de ,Tavuk Dünyası diye bir yerde yedik kuzenimle. normalde hiç dışarda tavuk yemem (2 mide bozulması vakamdan sonra) ama buna bayıldık. Hala tadı damağımda.
Zaten adamların bissürü belgeleri tüketici ödülleri varmış ,tavuklar doğal ve helal kesimmiş, bir tavayı bir kez kullanıyorlarmış sonra hemen yıkanıyormuş..
Yemekte belli oluyor tazelik ,lezzet muhteşemdi; "dağ kekikli, kremalı tavuk" yedik ,şiddetle tavsiye ederim.
ahahah, babası gelince topladı mı peki?Yazık kıza ne kızıyosun ya hu bak benim kirli sepetine birşeyler koyduğumu gören Selim naptı bütün kirlileri alıp alıp yere attı, peki ben ne yaptım öylece bırakıp çıktım iş yemeğine giden babasına kızgındım hıh gelsin de babası toplasın
Evet feci sol ayak vuruyo ikisi de solak benim kuzucuklar babadan miras,
Vatana millete hayırlı, işe yarar bi insan olsunlar da ben seçimlerine müdahale etmem futbolcu olmasa çok iyi olur gerçipek haz etmem de futboldan bilmem anlaşıldı mı
kııız, ben bundan sonraki ilk yapışımda böğürtlenli yapıcam.söööz!Kızımmm bu cheesecake te kaç senesinin tarifiben yaptım, nfk yaptı en son elifnaz yaptı. Topla bakiim çocuum :)) Efenin doğum gününde de yapmıştım muffin kalıplarına. Ozamsn da deniştim içine böğürtlen koyun süper oluyo diye. Niye kimse beni dinlemiyooooo???!!!!
evet pazar günü tart, pazartesi turta..mutfağımı şey götürüyor ahanda oturdum topike topla topla aynı anacım
bi de bu ara amma abarttım hamur işini buna mutfak mı dayanır be
ya ne bılıyım canım sankı anne olarak onu egıtmek adına bır seyler yapmam gerekıyomuş da ben yapmıyomuşum hıssıne kapılıyorum bazen
ooh, afiyet bal şeker olsun.bu arada bugun sölemesı ayıp kuru fasulye pilav yaptım
cıks çok ayıp
akşam tayfası da efe tesiriyle pembişten payına düşeni aldı yaaaa!Nerde uyuz akşam tayfasıııııı??? Çok yorgunummmmmmmmmm. Şarjım bitiyooooooooooooo. Uyuz oğlum uyusun artıkkkkkkkkkk. Evrene bayık mesajlar yolluyrum :)
keçi fıskiye miii?benımkı keçi fıskiye stayla
tadı güzeldi yani..turtamın ıcı cok fazla 6 elma dıyodu ben de öyle yaptım ama cok cok fazla,kucuk yuvarlak borcama hamur tam geliyor ama ıc cok fazla,içi biraz azaltırsak 3-4 elmadan yapılırsa şahane olacak
acı gerçek, hepimizin evi öyle.öff evde her yer, her yerde anneme kaçtım amaaa az sonra eve gidince gerçeklerle yüzleşicem ne yazık ki
yabancı filmlerdeki doğum görüntülerinde hiç çatal yok,Çataldan nefret etsem de normali tercih ederim. Çatal olmazsa olmaz değil ama Türkiye'de özel hastaneler bile yeniliğe kapalı. Ya bir de hazır olmak diye bir şey var, bu hiç gözetilmiyor. Her günün çatalda geçmiş gibi davranıyorlar
Biz akşam vakti bir avm yaptık. Kıza hediye gelen bir şeyler vardı, değiştirdim. Gitmişken kendime de 2 trençkot aldım
Bence görüntü gayet güzel. Evet, hamur kalıba fazla gelmiş, bir dahaki sefere ayarlarsın. Lezzeti senden de tam not alırsa tamamdır:)
Cheesecake i çok övdünüz:) ya kelepçeli kalıp alacağım ya da borcamın büyüğünü.. Yuvarlak borcamım küçük.. Kenarları da derin değil.
Ben geçen pazardan 2.5 liraya aldım kilosunu. En düşük gördüğüm rakam buydu. Markette 4-5 lira bandında gidip geliyor. Pazarda 3 liralıklar daha güzel gibi geldi. Gerçi benim aldığım da dolu idi ve çürüğü yoktu.
Kızz akşam tayfasını niye uyuz ilan ettin:))) efe uyumayınca uyuzcan olduğu gibi mi:)))
Şarjın da hep bitiyor akşamları:).
cevizli kadayıf insanı olmakBakıcımız değişiktir zaten. Sonuçta zevkler ve renkler farklı. Onlar daha çok cevizli kadayıf insanı diyim
Cevizli kadayıf insanı ha:)))Bakacağım canım.
Elmalı iç candır yaaaaaaaaa. Belki elmaların büyüktür..?
Gönderilenlere bakmak hiç aklıma gelmedi. Telden görünmüyordu öylr birşey...:/
Bakıcımız değişiktir zaten. Sonuçta zevkler ve renkler farklı. Onlar daha çok cevizli kadayıf insanı diyim
Valla dün sinirim okadar bozuktu ki akşam tayfası da olmayınca hrmen ilan ediverdim :) oğlum zaten her xamanki performansında
Trençkotlarını güle güle kullan canımcım.
Hergünümüzün çatalda geçmesi=KABUSSSSSSS!!!
Günaydınlar herkese. Güzel bir gün olur umarım.
Evde birkaç kitap var, fırsatını bulursam senin için bakayım..Destinycim okudum o yazıyı. Çocuk zaten 2,5 aylıkken kendi kendine 12 saat uyumuş!! Yani bir sürü şey sıralamış yardımcı olmak adına ama bizde bunlar işe yaramadı işte. En başından beri uyku oyuncağı var, ninnisi var, "ışıkları kapatıyorum iyi geceler" derim, gece lambası yakmam, hemen yanına gitmem ağlamasını beklerim vsvsvs. Dediğim gibi bu işler fıtratla alakalı ve ne yazıkki benim çocuğum böyle. Sağlıklı olsun ama biraz da uyusun yaaaaaa yokda ben kafayı yiyeceğim hissediyorum şu ara :/
Rica ederim canım, gözümüzün önünü görecek hal kalmıyor ki bizde:/Neyneysecim, tepede dana kadar "gönderilen mesajlar" yazıyormuş ve ben görmemişim!! Demekki oranın doluluğundan kaynaklanıyordu. Teşekkür ederim bu aydınlanma için :)
Günaydın canım..günaydın hatunlar..
bu sabah eşim farketti. ayşecik 1in yanına 2yi de eklemiş.. pepe saolsun..
'biiiy gii' diye çığlık atıyo
tavuk dünyası hep görüyorum. ama hiç girmedim.
tavuğa karşı bi önyargım var ya, aylar varki yemedim yani.. ilk fırsatta tavuk dünyasına ışınlaniciiiiim
ahahah, babası gelince topladı mı peki?
yoksa ihale yine sana mı kaldı ?
anlaşıldı anlaşıldı, gayet iyi anlaşıldı. inş selim de anlamıştır
kııız, ben bundan sonraki ilk yapışımda böğürtlenli yapıcam.söööz!
evet pazar günü tart, pazartesi turta..
iyice hamarat oldun. hani büyük mutfaklarda şef yemeği hazırlıyor da, yamakları ardından topluyor ya,
bize de öyle yamaklar lazım. bu bebeler ne zaman büyür de bunu yapabilir acaba?
dediğin elbette doğru. ama şimdi küçük oldukları için bakımları daha ön planda..
2-3 yaş civarı yoğun ilgilenmek gerek.
ooh, afiyet bal şeker olsun.
biraz önyargılıyız işte. yoksa bimde de iyi ürünler mutlaka var.
ben bi komşudan nohutunun çok güzel olduğunu duymuştum.
aslında denemek gerek.
bizde var da ne oluyor? bütün oda kapıları açıksa ilk tercihi mutlaka yatak odası.
direkt kendi çekmecelerini ve benim eşarp ve çorap çekmecemi tahliye ediyoooo
inan artık toplamıyorum, dürüp bastıyorum çekmeceyi kapatıyorum :86:
akşam tayfası da efe tesiriyle pembişten payına düşeni aldı yaaaa!
keçi fıskiye miii?
tadı güzeldi yani..
oo kavrulmuş elma ve tarçın kokusu var ya beni deli edeeeeeer
acı gerçek, hepimizin evi öyle.
al sizinkini, vur bizimkine
yabancı filmlerdeki doğum görüntülerinde hiç çatal yok,
neredeyse normal hasta yataklarında yaptırıyorlar doğumu..bizde olmazsa olmaz :100:
oooh, güzel günlerde kullan.. bana da birkaç parça bi şey almış kv lcw den. değiştirip ayşeciğe bi şeyler bakıcam.
birkaç tane 50 liralık alışverişe 10 tl indirim kuponum da var zaten.
içimdeki alışveriş yapma dürtüsü had safhada yaniiii
evet hamur kaba fazla geldi. bi de haddinden ziyade kabardı. tek olumsuz yönü bu.
dün akşamdan beri eşim tırtıklaya tırtıklaya kuş kadar bıraktı
bi de bana diyorki; ben kilo verelim diyorum, diyet diyorum sen böyle tatlılar yapıyorsun.
yapma nfk, lütfen yapmaaa
kreması güzel. tadı çok hafif. şekeri az da çok değil yani.
frambuazla yaptım ben hafif ekşilerdi. pek tatları da yoktu.
şansa eşim dün akşam çok güzel çilekler getirdi. önceki akşam getirseydi çilekli yapardımm..
yani, sen yapabilirsen çilekli yap derim
cheesecake i ben küçük yuvarlak borcama yapmıştım. fazla geldi. ufak bi cam kaba daha yaptım.
onu da annemlere götürdümyaparsan dediğim gibi daha büyük bi borcama yapmalısın.
demek barbunya için pazara gitmeli. neredeyse yarı fiyatına..
cevizli kadayıf insanı olmak
Oo istanbulda ne çok avm var ya huTavuk dünyası heryerde var ama hiç dikkatimizi çekmemiş :)
Bakacağım canım.
Elmalı iç candır yaaaaaaaaa. Belki elmaların büyüktür..?
Gönderilenlere bakmak hiç aklıma gelmedi. Telden görünmüyordu öylr birşey...:/
Bakıcımız değişiktir zaten. Sonuçta zevkler ve renkler farklı. Onlar daha çok cevizli kadayıf insanı diyim
Valla dün sinirim okadar bozuktu ki akşam tayfası da olmayınca hrmen ilan ediverdim :) oğlum zaten her xamanki performansında
Trençkotlarını güle güle kullan canımcım.
Hergünümüzün çatalda geçmesi=KABUSSSSSSS!!!
Günaydınlar herkese. Güzel bir gün olur umarım.
Günaydın size deben buyaka da görmüştüm cesaret edememistim aklimda bulunsun
Günaydın bu arada
günaydın hatunlar..
tavuğa karşı bi önyargım var ya, aylar varki yemedim yani.. ilk fırsatta tavuk dünyasına ışınlaniciiiiim
iyice hamarat oldun. hani büyük mutfaklarda şef yemeği hazırlıyor da, yamakları ardından topluyor ya,
dediğin elbette doğru. ama şimdi küçük oldukları için bakımları daha ön planda..
aslında denemek gerek.
bizde var da ne oluyor? bütün oda kapıları açıksa ilk tercihi mutlaka yatak odası.
keçi fıskiye miii?
tadı güzeldi yani..
neredeyse normal hasta yataklarında yaptırıyorlar doğumu..bizde olmazsa olmaz :100:
oooh, güzel günlerde kullan.. bana da birkaç parça bi şey almış kv lcw den. değiştirip ayşeciğe bi şeyler bakıcam.
evet hamur kaba fazla geldi. bi de haddinden ziyade kabardı. tek olumsuz yönü bu.
bi de bana diyorki; ben kilo verelim diyorum, diyet diyorum sen böyle tatlılar yapıyorsun.
şansa eşim dün akşam çok güzel çilekler getirdi. önceki akşam getirseydi çilekli yapardımm..
cheesecake i ben küçük yuvarlak borcama yapmıştım. fazla geldi. ufak bi cam kaba daha yaptım.
onu da annemlere götürdümyaparsan dediğim gibi daha büyük bi borcama yapmalısın.
çok büyük eksik var. zaten arya yok.Sabah tayfası da uğramamış henüz:)
Günaydınlar herkese..
Günaydın canım..
tam anlamıyla diyete başlamadı.Eşin diyette ama yaptıklarından yiyor, emeğine saygı gösteriyor , çok güzel ... bizimki dikkat ediyorum diye ; bir dilim bile yemez ve beni sinir eder
Alışverişe hangimiz hayır deriz ki ;sende bir de hem değişim hem indirim kuponu varmış , oo çok karlı bir alışvriş olacak senin için
Herkese günaydın
GünaydınnOo istanbulda ne çok avm var ya hu
Ama bizim civardakilerde yok, ondan gözümden kaçmış
Günaydın size de
Biyy giii , Ayşecik maşa'Allah sana, tatlı dillim
Toplamış beyefendi sepeti, geç gelmenin verdiği mahcubiyetle tabii
Evet,bebeler 2-3 -4 yaşlarında oyundan kaldırmak istemiyor anne babayı, o derece düşkün oluyorlar anneyle oyun oynamayaAllah sağlıklı günlerini göstersin hep...
Eşin diyette ama yaptıklarından yiyor, emeğine saygı gösteriyor , çok güzel ... bizimki dikkat ediyorum diye ; bir dilim bile yemez ve beni sinir eder
Alışverişe hangimiz hayır deriz ki ;sende bir de hem değişim hem indirim kuponu varmış , oo çok karlı bir alışvriş olacak senin için
Herkese günaydın
Umuyorum ki pembiş uyuyordur şu an..çok büyük eksik var. zaten arya yok.
bi de pembiş kayıp. kaldım mı topiğin delisi yine bi başıma:86:
günaydın bacım...
tam anlamıyla diyete başlamadı.
bi de zaten dayanamıyor tatlıya. öyleki, susuz yaşayabilen ama tatlısız yaşayamayan bi tür benim kocam
neneye gittiğmiz gün, ayşeciği bırakıp rahat alışveriş yapmayı planlıyorum, bakalım inşş
günaydın canımcımm
iiiiiiinnnşaallah!!!Umuyorum ki pembiş uyuyordur şu an..
seninki nefsine hakim belliki.Eşin diyette ama yaptıklarından yiyor, emeğine saygı gösteriyor , çok güzel ... bizimki dikkat ediyorum diye ; bir dilim bile yemez ve beni sinir eder
günaydın hatunlar..
aslında denemek gerek.
keçi fıskiye miii?
tadı güzeldi yani..
Sabah tayfası da uğramamış henüz:)
Günaydınlar herkese..
Cevizli kadayıf insanı ha:)))
Dün çok yordun kendini de ondan.. Önceki günden de yorgundun sen.. Bugün teyze gelir gelmez marş marş yatağa..
Evde birkaç kitap var, fırsatını bulursam senin için bakayım..
Fıtrat da olsa en azından biraz adam edilebilir bu düzen:)
Rica ederim canım, gözümüzün önünü görecek hal kalmıyor ki bizde:/
Günaydın canım..
Biiy gii mi diyor, hemen yakalayın onu.. Çok tatlı ya yemek lazım ayşeciği:)
Yaw millet neler neler deniyor. Yok masaj, yok hipnoz:) benim karşılaştığım hastanelerde: yat sancını çek, çık çatala ıkın. Bu mu yani:)
Barbunya için pazar şart. Annenlere yakın bir pazar varsa oraya gittiğin güne denk getir mesela?
Cheesecake için şartların olgunlaşması lazım: şöyle ki bugün dışarıda işlerim var. Çocuklar anneanneye bırakılacak. İşim bitince yine oraya geçerim, bu durumda bugün zor. Alışverişi halledebilirsem yarına inşallah.
Günaydınn
Umuyorum ki pembiş uyuyordur şu an..
trabzondan hakiki süt mısırı gelmiş, banada verdiler 3 dene, çok kıymetliler.
düdüdüklüde pişiricem. eşime bile vermemeyi düşünüyorum, ayşecikle bana anca yeter
o mısırı yedikten sonra, diğer mısırların mısır olmadığına karar verdim..
hele közde yapılınca var yaaaaaa, ay şimdi düşüp bayiliciiiiim :111:
Nefsine hakimmiş de sinir olurum ben, o kadar uğraştığım şeyin tadına bakılmazsa.. Spor yapsın yaksın bana ne..seninki nefsine hakim belliki.
o kadar mamaya karşı durabilmek er kişinin işi
ama bi tadına baksaydı yafuuuuu
Ay nfk, gerçek mısırı görmeyeli uzun bir zaman oldutrabzondan hakiki süt mısırı gelmiş, banada verdiler 3 dene, çok kıymetliler.
düdüdüklüde pişiricem. eşime bile vermemeyi düşünüyorum, ayşecikle bana anca yeter
o mısırı yedikten sonra, diğer mısırların mısır olmadığına karar verdim..
hele közde yapılınca var yaaaaaa, ay şimdi düşüp bayiliciiiiim :111:
Kızım bu üst üste 3. Günün, işe gidip çalışsan daha az yorulursun be.. Ne bu böyle?Ben ve durup uyumak??? Hem de gün içinde??? :) gittim market alışverişi yaptım. Öğleden sonra komşuya bebek görmeye gidicem. Bebeğin hediyesi hazırdı da abiye de abur cubur aldımonlara da hediye paketi tabi. Sonra still tee aldım. Bi de bebelacin armutlu gece muhallebisini aldım bakalım benim canavara etki edecek mi :)??
Eve geldim spor yapacaktım ama sular kesik. Evren spor yapıp zayıflamamı istemiyor!!ozaman ben de mutfağı toplayıp, köfteni hazırlayıp, komşuya da götüreceğim hoşafı yaptıktan sonraaaaaa tart yiyim :)
Öğrencilerim bile Efenin uykusuz ve hareketli halinin normal olduğunu; anasına çektiğini söylüyorlar. Diyorum anası küçükken böyle değldi kiiiii!!!!
Söz verdin unutma; böğrtlenli yapcan :)
Ama bak insan tipleri var: cevizli kadayıf, cheesecake, crem brule bi de ben gibi hepsi!!! Hahahaha
Kodu bozuk benim oğlumun bacımmmmmmmmm :) bak bakalım ne yapabiliriz.
Teyze gelince yatma olayı için bakınız yukardaki açıklama
Evet evet hem de hamakta sallanarak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?