- 8 Ağustos 2011
- 11.819
- 9.588
- 448
hemen hemen benzer şeyler yapıyoruz,bizim de eğitici köpekcikimiz var ama yüzüne bakmıyor.top oynamayı sevıyor,yakalmacılık yani onun peşine dusunce onu yakalama oyunu sevıyor.daha cok bılımum çekmece dolap ıclerındekı kap kacaklarla oynamayı daha cok sevıyor.ama
pembelı dokunmatık kıtabımız yok ,normal hayvanları tanıyalım kıtabımız var,köpekle kedıyı öğrendı ancak onları sorunca buluyor.diğer hayvanlar yok
Sağol şekerim sana da zahmet oldu valla yükledin ettin <3 <3
Link bişi göstermedi ama sen açıklamışsın zaten :)
Nasıl çok geldi ya benimkine baksana kuş gibi :)
Teşekkürler :)
Eline koluna sağlık canikom. Bence kocan görünce bayılacak. Dondurulmuş frambuazlar niye kuş gibi kaldı ki acaba?????
Senin içinde doğuştan bi aşçı var kız bak hemen çözümler buluyorsun
Sonradan donuyo eğer tam tarifi uyguladıysan diyim ben.
Busmai sen çok fenasın. Bekledin ki üç kişi yapsın tarifi; anca inandın da yaptınböğürtlen koydun mu içine??
Eşim cheesecake sevmiyormuş ama cheesecake seven biri için güzel olmuş-muş.
yoruma bakın yaaaa
Aman Allah korusunBelli mi olur; belkim profesyonel futbolcu olcakkkkk :)?
nerdesin eeeeyyy temmuz topiği?!!!
okuduysan üç kere nfk yaaaaaz!:76:
Gerçekleşti mi tüm bu yazdıklarınBirimiz çalsın birimiz oynasın bari
Kocam gelse de yoğurt getirse de acımızdan ölmesekkkkk yemek yesekkkkkk.
Yazık kıza ne kızıyosun ya hu bak benim kirli sepetine birşeyler koyduğumu gören Selim naptı bütün kirlileri alıp alıp yere attı, peki ben ne yaptım öylece bırakıp çıktım iş yemeğine giden babasına kızgındım hıh gelsin de babası toplasınheee, ayşecik de bi şeyleri çıkarıp takmayı çok seviyor.
özellikle de ben pc iken şarjı ve mouse soketini çıkarıp bi daha takamaması, bazen bende şarteli attırıyooo
fıtratında var yavrumun. hemen de idrakına varıyorlar.
demek sol ayakla vuruyor?
messi sakatlanmış diyorlar, belki yerine yeni bi messi doğmuştur
hemen hemen benzer şeyler yapıyoruz,bizim de eğitici köpekcikimiz var ama yüzüne bakmıyor.top oynamayı sevıyor,yakalmacılık yani onun peşine dusunce onu yakalama oyunu sevıyor.daha cok bılımum çekmece dolap ıclerındekı kap kacaklarla oynamayı daha cok sevıyor.ama
pembelı dokunmatık kıtabımız yok ,normal hayvanları tanıyalım kıtabımız var,köpekle kedıyı öğrendı ancak onları sorunca buluyor.diğer hayvanlar yok
Kolay gelsinnasıl dağıttıysam mutfağı, 2 saatte toparlayamadım.
ocağın ızgarasını cifledim. durulamadan geldim oturdum
daha kaşıklık ve ıvır zıvır çekmecesini düzenleyeceeeğdim
Sorma,adamda herkes adına bir fikir var.
Bu arada kızlar geçende AVM de ,Tavuk Dünyası diye bir yerde yedik kuzenimle. normalde hiç dışarda tavuk yemem (2 mide bozulması vakamdan sonra) ama buna bayıldık. Hala tadı damağımda.
Zaten adamların bissürü belgeleri tüketici ödülleri varmış ,tavuklar doğal ve helal kesimmiş, bir tavayı bir kez kullanıyorlarmış sonra hemen yıkanıyormuş..
Yemekte belli oluyor tazelik ,lezzet muhteşemdi; "dağ kekikli, kremalı tavuk" yedik ,şiddetle tavsiye ederim.
nasıl dağıttıysam mutfağı, 2 saatte toparlayamadım.
Destiny kızın çok güzel ,ama çok fena ağlamış :)
Yalnız yeri gelmişken söyleyeyim ben o tepeden anten saç toplama işini beğenmiyorum sanki saç derisi acır gibi geliyor
Limonlu cheesecake yaptım diyorum kızım ,ne yapanları beklemesi, ne böğürtleni yaaa! Tart yapmadım ben ;jölesi derken cheesecake in en üst katını diyorum. (Böylece susamlı kurabiyeleri de kullanmış oldum çok akıllıcaydı, kendimi tebrik ediyorum)
Evet dondu üstü, sorun yok. 10 numara oldu.
Aman Allah korusun
Çok ürpertici :18:
Gerçekleşti mi tüm bu yazdıkların
Yazık kıza ne kızıyosun ya hu bak benim kirli sepetine birşeyler koyduğumu gören Selim naptı bütün kirlileri alıp alıp yere attı, peki ben ne yaptım öylece bırakıp çıktım iş yemeğine giden babasına kızgındım hıh gelsin de babası toplasın
Evet feci sol ayak vuruyo ikisi de solak benim kuzucuklar babadan miras,
Vatana millete hayırlı, işe yarar bi insan olsunlar da ben seçimlerine müdahale etmem futbolcu olmasa çok iyi olur gerçipek haz etmem de futboldan bilmem anlaşıldı mı
Evet özellikle düzenli çekmeceleri çekip kurcalamak en büyük hobisi bizimkinin de
Kolay gelsin
İstanbulda var canım zaten merkez orasıTavuk dünyası kaydettim hafızama İstanbul da vardır Şubeleri inşaAllah
Dokunmatik değil kız; dokunmalı. Yanlış anlaşılmasın :) tavşanın gövdesi ve kuyruğu tüylü mesela, kedinin bıyıkları tel tel bunlara dokunuyoz işte. Bizimki kedi ve köpeği ayırd ediyo. Köpekten korkuyo da accık :)
Hay maşallah sanaaaaaa :)
Kızımmm bu cheesecake te kaç senesinin tarifiben yaptım, nfk yaptı en son elifnaz yaptı. Topla bakiim çocuum :)) Efenin doğum gününde de yapmıştım muffin kalıplarına. Ozamsn da deniştim içine böğürtlen koyun süper oluyo diye. Niye kimse beni dinlemiyooooo???!!!!
Eşinin yorumuna öl :)!!
Evet 8 i geçiyodu gerçekleştiğinde :)
mutfağımı şey götürüyor ahanda oturdum topike topla topla aynı anacımnasıl dağıttıysam mutfağı, 2 saatte toparlayamadım.
bence şu aşamada daha fazlası da olmaz zaten..
ayşecik de pisi pisi çağırmasını biliyor. ama kuşu da, köpeği de, kediyi de pisi pisi diye çağırıyor.
korkuyorum, bi gün birinin tepesi atacak, sonumuz fena olacak
Destiny kızın çok güzel ,ama çok fena ağlamış :)
Yalnız yeri gelmişken söyleyeyim ben o tepeden anten saç toplama işini beğenmiyorum sanki saç derisi acır gibi geliyor
Limonlu cheesecake yaptım diyorum kızım ,ne yapanları beklemesi, ne böğürtleni yaaa! Tart yapmadım ben ;jölesi derken cheesecake in en üst katını diyorum. (Böylece susamlı kurabiyeleri de kullanmış oldum çok akıllıcaydı, kendimi tebrik ediyorum)
Evet dondu üstü, sorun yok. 10 numara oldu.
afiyet bal şeker olsun löp löp et olsun yanı adı bıle güzel dağ kekıklı kremalı tavuk vay beSorma,adamda herkes adına bir fikir var.
Bu arada kızlar geçende AVM de ,Tavuk Dünyası diye bir yerde yedik kuzenimle. normalde hiç dışarda tavuk yemem (2 mide bozulması vakamdan sonra) ama buna bayıldık. Hala tadı damağımda.
Zaten adamların bissürü belgeleri tüketici ödülleri varmış ,tavuklar doğal ve helal kesimmiş, bir tavayı bir kez kullanıyorlarmış sonra hemen yıkanıyormuş..
Yemekte belli oluyor tazelik ,lezzet muhteşemdi; "dağ kekikli, kremalı tavuk" yedik ,şiddetle tavsiye ederim.
Dokunmatik değil kız; dokunmalı. Yanlış anlaşılmasın :) tavşanın gövdesi ve kuyruğu tüylü mesela, kedinin bıyıkları tel tel bunlara dokunuyoz işte. Bizimki kedi ve köpeği ayırd ediyo. Köpekten korkuyo da accık :)
Kızımmm bu cheesecake te kaç senesinin tarifiben yaptım, nfk yaptı en son elifnaz yaptı. Topla bakiim çocuum :)) Efenin doğum gününde de yapmıştım muffin kalıplarına. Ozamsn da deniştim içine böğürtlen koyun süper oluyo diye. Niye kimse beni dinlemiyooooo???!!!!
Aman Allah korusun
Çok ürpertici :18:
Gerçekleşti mi tüm bu yazdıkların
Yazık kıza ne kızıyosun ya hu bak benim kirli sepetine birşeyler koyduğumu gören Selim naptı bütün kirlileri alıp alıp yere attı, peki ben ne yaptım öylece bırakıp çıktım iş yemeğine giden babasına kızgındım hıh gelsin de babası toplasın
Evet feci sol ayak vuruyo ikisi de solak benim kuzucuklar babadan miras,
Vatana millete hayırlı, işe yarar bi insan olsunlar da ben seçimlerine müdahale etmem futbolcu olmasa çok iyi olur gerçipek haz etmem de futboldan bilmem anlaşıldı mı
Evet özellikle düzenli çekmeceleri çekip kurcalamak en büyük hobisi bizimkinin de
Kolay gelsin
İstanbulda var canım zaten merkez orası
Tamam bağırma yaaaa :)
benımkı keçi fıskiye staylaAaaa ne bağırmasıııııı??? <3<3<3<3 :)
Destiny ben o mıdelleri seviyom valla; fıskiye stayla :)
Nerde uyuz akşam tayfasıııııı??? Çok yorgunummmmmmmmmm. Şarjım bitiyooooooooooooo. Uyuz oğlum uyusun artıkkkkkkkkkk. Evrene bayık mesajlar yolluyrum :)
benımkı keçi fıskiye stayla
bağırmadım kıs
burdayım örtmenim:)
Pamuk helva eşler akşam evde olmayınca kötü oluyor değil mi
Bu arada eğitici köpekcikle benim oğlum da oynamıyor, bir arkadaşım hediye getirmişti
Canikom bağırmayı busmaiye yazdım :) seni alıntıladım sanıyodum olmamış :/ turtan nasıl olduuuu?? Hemen cevaplamalısın. Uyuz uyudu ve malum uzun uyumuyo hemen yatmalıyım
İstanbulda var canım zaten merkez orası
Tamam bağırma yaaaa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?