Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

inşallah öyle bır sey degıldır canım

eneeee
hadı hayırlı yolculuklar canım
sen sımdı yolu yarılamışsındır.güzel tatıller
günaydın canım
program yoğun anlaşılan
dur ya hemen teşhisi koyma kendıne belkı yorgunluktandır halsız düşmüş olabılırsın

bana da doktor şikayetlerim üzerine kolon kanserı başlangıcı olabılırsın kolonoskopi lazımd edıydı 3 yıl önce kolonoskopi falan cektırmedım ,turp gıbıyım bır daha da tekrarlamadı

Kızılcahamam mı oy oy
cok özledim ankaraı,gecen gun googleden 7. cadde kızılay beşevler göresellerden araatıp bı güzel baktım:)

benım annem bana yakın oturuyor ama ben bırakıp gıdemıyorum,gecen bı temızlıkcı kadın geldıgınde annem almıştı ceylın ı,ceylın çekmecede benım vesikalık fototma bakıp bakıp çığlık atmaya başlamış:)
hadı nasıl gıdersın bırakıp:)

Oy ben bu Ceylini yerimmm. Annesini de tanırmışşşşşş. Valla ben yine de bırakırdım :) cidden kendine vakit ayırmaya çalışmalı insan. Yoksa oynatmaya az kalıyor

Bu arada dünden beri yazamadım sana. Hani sormuştun ya idarecilik sınavı ile ilgili. Bi bilgim yok :) ama ben zaten sınavda başarılı falan olamam; onca şeyi ezberleyemem. Bi de idarecilik zor çünkü büyüklerle uğraşıyosun. Ve hepimiz öğretmenlerin bazen ne kadar zor olduklarını biliyoruz. Ben kuzularımla mutluyum :)

Ben de öyle diyordum "annem de kv de bu şehirde,sık sık bebeği bırakır rahat rahat gezerim" ama gerçekler öyle değilmiş bebek bakmak harbiden zormuş:) kimse getir bakayım diye teklif etmiyor; bırakıp ardına bakmadan kaçsam mı!!!
Mesela az önce eşim beni yüzmeye götürecekti, işi çıktı ; onun işleri de yoğun ya ama ben de ona mecburum ne yapayım
Yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sürekli birilerine muhtaç mı yaşayacağız ,bazen ikinci çocuk fikri korku filmi gibi geliyor :)

Son düzenleme:

Muhtaç demeyelim bence. Çocuğumuzu ara ara satacağız hahahhaha. Valla bebek çocuk bakmak zor ama sürekli çocuk yapın demesinler ozaman!! "Yapın dediniz yaptık!! Şimdi de bakın gariiiii" diyerekten atcaz üstlerine.

Evet ya özellikle benim kv çocuk çocuk diye Ay'a çıkıyordu; siz gene 8 sene iyi direnmişsiniz :)

Tekken alıştırın, 2 tane olunca ikisini birden bırakınca şoke olmasınlar:)))
Ankara'da hava kapalı. Nasılsa kapalı mekan gideceğimiz yer..
Ya en zoru da seninki yakınında akraba yok. Neyse ki bakıcı var.

Duygusal bakıyorsun olaya:) annem de bana anlatırdı sizin düğün resimlerine baktı diye:) nolmuş yani annesini tanımış işte. Kız temizlikte bile vermeyecek miydin çocuğu:))
Bakış açın yanlış. Bu bir muhtaçlık değil. Torunları değil mi tabii bakacaklar. Görümcen küçük mü de bakmasını sorun ettin?
Hah bakişte altına imzamı atarım:) olay budur.

prebıyotik tozumu nereye koydumsa bulamıyorum basım dondu aramaktan,acaba çöp dıye çöpe falan mı attım dalgınlıkla,yoğurt mayalıcam prebıyotıksız mayalayıp duruyorum

yok kendıne vakıt ayırma kısmına katılıyorum.ceylin kucukken hıc bırakamıyodum büyüdükçe daha bı kolay bırakmaya başladım

onca şey ezberlenmiyor haklısın,kalınlığı 6 cm olan bır kıtap yonetmelıkler bırbırıne cok benziyor,ben de yaz tatılı gelınce bıraktım calısmayı,ben mudur yard. denemek ıstıyorum zorluğuna zor tabı,baktım cok zorlanıyorum dönerım öğretmenlıge

ay benım annem de mı bı garıplık var,kadın dört gözle memeden kesmemı bekliyor ceylını,alıp göturcekmiş.annem ceylıne bakamam dıye bana guvenmıyor bıle,sankı onun cocugu:)

Sen de böyle anneye bırakmıyorsun öyle mi??? Tam sopalıksın

Evet ya özellikle benim kv çocuk çocuk diye Ay'a çıkıyordu; siz gene 8 sene iyi direnmişsiniz :)

Görümcem benden 5 yaş büyük, bakmasında sorun yok zaten ablasının çocuklarından idmanlı. Yalnız bekar ve çalışmıyor , hiçbirşeye yapamam demez ,çok verici bir insan. kv bütün ev işlerini ona bırakmış ; haliyle görümceme acıyorum.
1 annene bırakıyorsan 2 kv'ye bırakacaksın o zaman:)) haketmiş
Ah baksa! Yapamam edemem diye zarf atıyor sık sık; şimdi gel de nasıl bırak? Görümceme güveniyor, kız evlense ne yapacak acaba
Belki kerem büyüyünce bakar diye umuyorum; o zaman şimdiki gibi yorucu olmaz?

Neyneyseye katılıyorum tam sopalıksın

Son düzenleme:
Eşim beni yüzmeye götürmediği için sinirden 1 dilim börek 1 tane kurabiye 3 dilim de güllaç yedim ; diyet faslı da böylece kapandı mı ne :)))
Hava çok güzel, güneş yok; çıkıp biraz bebek arabasıyla yürüyüş yapayım bari :) Anlaşılan bize tek spor bu!

tamam tamama bırakıcam:)

mıllette nasıl görümceler var ya ımrenıyorum

benım görümcem de hamıle doğurmak uzere bu günlerde sırf kıskançlığından ben 5 temmuz perşembe doğrudum dıye gıtmış 5 eylül perşembeye istemiş doktordan doğurmak ıcın,benı kendıne örnek alması hoşuma da gıdıyor bazen,benden nefret edıolar ama her hücrelerı bana hasta:))

diyet bozmanın bahanesı cok nasılsa:))

ye gitsin kardeşim kasma,alan almış satan satmış bizi:)
teyzemın bı lafı vardı bu saatten sonra benı kepeğe katsan it yemez hesabı:)

Valla isteyen güneşe yolculuk yapsın; işime gelmeyeni hiç dinlemem

Evet iyiki bakıcı var ve bişi demiyo ona bırakacak olduğumda. Ama işte bazen insan sıkışıyo ve o zaman kalakalıyosun. Sinir oluyorum!!

Süper valla. Sen bırakamıyosan ben bırakayım Efeyi

Benim kv ve kp de Efenin emmesini bahane ediyolardı ama gördükki bu yaz; onlardan geçmişşşşşşş :)

Afiyet bal olsun. Burda öyle bi yağıyoki oğluşla çıkmak imkansız. Akşam düğüne takmak için kolyem yokmuş; takıcıya gitmeliyim fakattttttt hava muhafeleti var :/

Hahhaha her hücreleri öyle mi?? :)

bı kolye ıcın dışarı mı cıkcan kıs,boşver takmıyver

gel bırak anacım valla yok demez cok sevıyo bızımkı bebeklerı

her hucrelerı tek tek hem de:)

Sağolasın cnm , oo istediğin kadar pasta bol bi tek ben yiyorum evde nasılsa, kocam diyette
Kv de geçmiş olsun ileri yaşta daha zor olur baş dönmesi..
Sağol cnm sana da afiyet olsun bolulu Hasan usta hem de bayılırım
Bizimki de kolsuz badi ve örtüsüz uyuyor istanbul dün gece biraz serindi alt pijama da giydirdim.
Hayırlı yolculuklar cnm siz de Allah'a emanet olun
Çok güzel bir tatil olur inşaallah ..

Size de güzel bir hafta sonu olsun inşaallah
Dolaplarınız da hayırlı olsun,
Biz de yaa izmite nikaha gideceğiz 3 gibi..
Bana da ikinci kez baş dönmesi yaşadığımda gittiğim tecrübeli yaşlı bi kbb uzmanı söylemişti bu ihtimalleri cnm,
Ben de gerçekten kendimi yokladım boynumda alakalı sıkıntı olduğunda akabinde baş dönmesi yaşıyorum... O Dr un söylediğine göre
Boynumuzdan geçip beyne kan götüren damarlar sıkıntıya girince ; kulağa yeterli kan gitmez, o da baş dönmesi yapar demişti..
İnşaalar bir daha yaşamayız .. Allah şifa versin, evde yalnız dahi olsan Tlf var Allah göstermesin de korkma müsterih ol cnm..
2 tane olduklarında: çocukları planlarımıza dahil ediyoruz mecburen, ya da babasıyla 1'er tane bölüşüyoruz
Veya benim gibi annem bizim eve geldiğinde "ay ben bir hava alayım" deyip hemen kaçıyorsun arkana bakmadan
Yani, özellikle kv Ler pek hevesli çocuk yapın dmeye ama iş bakmaya gelince ortada yoklar ne hikmetse

Bir annenin en güzel sporu , hele de bebiş arabasında uyuduysa
Sağlıkla kucağına alsın görümcen de bebeğini inşaallah canım ay doğum tarihini ve gününü kıskanan da ilk kez duyuyorum

anaaaam ben bı sey yaptım gacılar ceylının fotosunu bır reklam ajansına gönderdim,allah kımseyı boş beleş yapmasın
:)

ohoo daha neler neler var,üstünde durmadığımdan unuttum cogunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…