- 8 Ağustos 2011
- 11.799
- 9.489
- 448
du bakalım, haftaya daha çoook varTotom şuan yer yüzü gördü çok mutluuuuuuuuu :) öğlene karnıyarığı bol yaptım ki akşamı da kurtarsın hatta yarın öğleni
Armutlu keki beğendim ama cevizlerin iri iri olması daha güzelmiş. Fakat şimdi de Efenin yiyebileceği kıvamda :)
Peynirli poğaçayı ilk defa yaptım. Aynı kvninki gibi oldu
Artık bir hafta bişi yapmıyım diyorum :))
hmm, dublajı bekleyeyim ben
bence güzel oldu, tavukgöğsü hep yaparım ama böylesi ceviz ve hindistan ceviziyle daha çekiciii
hadi iyi ve keyifli alışverişleeeer..
valla attım hala makinedeler. bakalım, azcık bile aksa rengi, 'kullanılabilir' olurlar.
ya da artık olduğu kadar napiimm
sen bilmezsin yavrum, nasıl anlatsam ki acaba?
hmm, kıvamı koyu olduğu için diyorsun yani?:44:
ben tavukgöğsü yaparken 1 litre süt için 4/5 su bardağı un kullanıyorum.
ama bunda tam 1 bardak. senin dediğin üzereyse, un miktarı azaltılabilir..
yağlı kağıdın nesi var anlamadım. zaten altında h.cevizi olduğu için yapışmıyor, şıp diye dönüverdi..
küçücük, pumaklu bi tülbent.. aaaah, bilemedim kardeş bilemedimmm
du bakalım, haftaya daha çoook var
bence fikrin değişebilir
ellerine sağlık bacım.
poğaçayla ilgili aklıma bi şey takıldı.
hamuru 3 parçaya ayırıp, açabildiğince büyük aç diyorsun ya..
şekli nasıl olacak, oval, dikdörtgen, kare, yuvarlak?
sen matematikçisin hangisi daha uygun oluyor de bakim
yoook anacım, kosla ve domestos da bi şeye yaramadı.
çamaşırların en iyisi toz pembe tonunda. en kötüsü de beyaz tshirtlerin kirli gibi bulanık bi tonda olmasııııııı
İlk yıkanacakları ben de elde suya sokup ;boyası aktığı kadar ıslatıyorum sıkıyorum sonra yıkıyorumhmm, dublajı bekleyeyim ben
bence güzel oldu, tavukgöğsü hep yaparım ama böylesi ceviz ve hindistan ceviziyle daha çekiciii
hadi iyi ve keyifli alışverişleeeer..
valla attım hala makinedeler. bakalım, azcık bile aksa rengi, 'kullanılabilir' olurlar.
ya da artık olduğu kadar napiimm
sen bilmezsin yavrum, nasıl anlatsam ki acaba?
hmm, kıvamı koyu olduğu için diyorsun yani?:44:
ben tavukgöğsü yaparken 1 litre süt için 4/5 su bardağı un kullanıyorum.
ama bunda tam 1 bardak. senin dediğin üzereyse, un miktarı azaltılabilir..
yağlı kağıdın nesi var anlamadım. zaten altında h.cevizi olduğu için yapışmıyor, şıp diye dönüverdi..
küçücük, pumaklu bi tülbent.. aaaah, bilemedim kardeş bilemedimmm
bu arada epilasyon işini hallettim.
tenim beyaz, biraz da hassas sanırım. epilasyondan sonra bacaklarım yolunmuş tavuk budu gibi oluyo
kırmızı noktacıklar var, illet bi şey, birkaç saate geçer ama sinir ediyo görüntüsü..
yoook anacım, kosla ve domestos da bi şeye yaramadı.
çamaşırların en iyisi toz pembe tonunda. en kötüsü de beyaz tshirtlerin kirli gibi bulanık bi tonda olmasııııııı
yes canım ılk defa,fim güzel gısıyodu gece bıtıremedık devamını bu gece ızlıcez sonunu söyleme merak edıyorum cok:)Şimdi anladım. Bizimkiler gibi seninkiler de hiç torun bakmadıysa bırakma; filmin yarısında bile arayabilirler :)
Kına bahçedeydi. Acaip müzik ve bolca çocuk vardı. Dolayısı ile ilgisini çekti :)
Canımcım tarifi arayıp bulmam lazım. Kvdeyken eşim beğendi diye yazdığım tarifler bu börek ve poğaça da Efe sağolsun o çekmeceyi mahvetti o yüzden aramalıyım yani
Ben de ne olduğunu anlamamıştım iyi mi...?
Benim sonum son değil onu biliyorum :) hep beraber yapınca güzel oluyo
Canımmm kıyamammmmm. Yakın zamanda yaşamış biri olarak çok iyi anlıyorum seni. Hiç geçmeyecek gibi gelmişti ama geçecek inşallah.
İngiliz hastayı yeni mi izleyeceksiniz!!!!???? :) nasıl kıl bir giriş yaptım :))) ben beğenmiştim o filmi üzücü olsa da
annelerın de kendıne vakıt ayırmaya dınlenmeye ıhtıyacı var kesınlıkle katılıyorum sana,keyfıne bak canımSelam kızlar,sinemaya gittik. Eğlendik:) Kerem aşırı derecede kudurukluk yapmış hoplamış zıplamış en son banyoya sokmuşlar falan.. uyumuş:) aldık eve getirdik
konuşmuştuk (hatta ben de denemiştim) kabartma tozu kullanılan poğaçalar sert oluyor diye?
Efenin kınada uslu durmasına sevindim
Kv ler torun baktılar, görümcemin çocuklarından idmanlılar. Yalnız, teklif onlardan gelmeyince çekiniyor insan işte
ben çalışmıyorum buna rağmen hiç bırakmıyorum düşün, bazen yüzmeye giderken bırakıyorum o kadar. Annemi yormasın diye. Ama şimdi erkek kardeşim vardı yanında ona güvenerek bıraktım.
Kıyamam yavrum ya, Allah daha büyük dert vermesin canım ne anneler vardır şimdi çaresizce yavrusunun başında bekleyen, "onun yerine ben yatsaydım o hasta yatağında" diyen
Selamlar kızlar, dün rahatsızlandım akşam üzeri.. Acile gittik, serum taktılar. Şimdi de bir kan testi yaptıracağım 11 e randevu aldım. Merakta bırakmamak adına yazıyorum:)
Görüşmek üzere...
biraz geç oldu ama; gününüz aydın cumanız mübarek olsun canlar
ooo, romantik bi akşam desene
deli yaaaa!!
eşimin bi arkadaşı var, çok espirili.
5 kardeşler. 3 tanesi ardarda olmuş sanırım 2-3 sene arayla..
babasının ismi de osman..
'1983-90 yılları arası babam osmanın fırtına gibi estiği yıllardı' diye dalga geçiyormuş, zibidiii
ben de aynı düşüncedeyim.
anneme bile bırakmak istemiyorum.
anne olunca zaten çoğu keyiften feragat ediyoruz.
iki çocuk olunca mecbur bırakılacak belki. o yüzden
şimdi kendi çocuğuma kendim bakarım modundayım
yaaaaaaaaa, inanmıyorum
bi ufak pembe tülbentle kv nin ayşeciğe lcw den bi bluz almış yeni, onu da attım makineye ikisinden biri
bütün beyaz çamaşırları boyamış napıcam ben yaaaaaaaa!
bi daha yıkasam eski haline dönerler mii?
o eşarbı veren kadını hiiiiiç sevmiyordum, şimdi nefret ediyoruuum!:95:
kosla ve domestosu bile bir tatlı kaşığı kadar koydum korkumdan.Çamaşır suyunda bekleteceksin son çare
benim yüzümdeeeeeeeeen! ahahahahKollarımı açaydım gitme diyeydimmmmmmmmmm :)
Oval işte pide gibi :)
bir musibet, bin nasihat vakası işte. bana da ders olduİlk yıkanacakları ben de elde suya sokup ;boyası aktığı kadar ıslatıyorum sıkıyorum sonra yıkıyorum
Epilasyonla bacak nokta nokta oluyordu benim de cildim hassas ve beyaz; batık tüyler oluyordu bende artık lazere gidiyorum çok rahat ve pürüzsüz.
Yüzdeki tüyler için de bioder in ağda bantları çıkmış Epiten diye, azaltıyormuş aynı zamanda. Denedim çok güzel, Veet kullanmıştım çok kötüydü çok acıtıyordu 1 hafta geçmemişti tahriş olan dudağımın üstündeki kızarıklık
ben bahtsız bedevi miyim yoksaaa?
normalde dışarı çamaşır asmam. şimdi ayşeciğinkiler kurusun diye dışarı astım, gök gürlüyo
kosla ve domestosu bile bir tatlı kaşığı kadar koydum korkumdan.
ayşeciğin eşyaları, bu kadar kuvvetli kimyasal kullanamam :100:
sağlık olsun n'apim, nasılsa kız kıyafetleri ordan yırtıyoz işte
benim yüzümdeeeeeeeeen! ahahahah
anlaşıldı oval
bir musibet, bin nasihat vakası işte. bana da ders oldu
batık bende de oluyor. lazerlik işim de yok sanıyorum, zaten sarı ve cansız tüyler..
bi de dizden yukarısını hiç almıyorum ben. ordakiler tek tük, görünmüyorlar bile
koltuk altı, bikini bölgesi, bacaktı zor uğraşıyom zaten yüzüme de dokunmam,
kaş arası ve bıyık da gözüme çarparsa bi el atıyorum arada, o kadann
adada kalmak için bi apart daire kiraladık. 3-4 gün kalmayı planlıyoruz
mutfağı, mutfak eşyası, ocağı falan da var. biz yine buradan bardak, tabak, kaşığımızı götürücez
yemek konusunda da aperatif şeyler yeriz diye düşünüyorum.
kahvaltılık kapları burdan götürürüz, içinde bal, tahin-pekmez, zeytin, reçel olan yola dayanabilecekleri.
ve kuru besinlerden çay, şeker, makarna, mercimek, pirinç, kutu salça, içecek, kutu süt, helva-çokokrem gibi şeyleri..
oradan da sebze meyve alırız, domates, karpuz, kavun gibi..
menemen, çorba gibi kolay şeyler hazırlar yeriz..
poğaça ve kek yapıcam yolluk diye..
siz ne dersiniz? eksik var mı gözümden kaçan?
apart deneyimliler tevsiye bekliyorum
Hayır canım çok güzel düşünmüşsün. Zaten dediğin gibi genelde bir öğün dışarda yeniyor hatta bazen iki öğün. Bende tuvalet banyo takıntısı olduğu için mutlaka bi temizlik malzemesi götürürdüm. Ve tuvalet kağıdı ile sıvı sabun
adada kalmak için bi apart daire kiraladık. 3-4 gün kalmayı planlıyoruz
mutfağı, mutfak eşyası, ocağı falan da var. biz yine buradan bardak, tabak, kaşığımızı götürücez
yemek konusunda da aperatif şeyler yeriz diye düşünüyorum.
kahvaltılık kapları burdan götürürüz, içinde bal, tahin-pekmez, zeytin, reçel olan yola dayanabilecekleri.
ve kuru besinlerden çay, şeker, makarna, mercimek, pirinç, kutu salça, içecek, kutu süt, helva-çokokrem gibi şeyleri..
oradan da sebze meyve alırız, domates, karpuz, kavun gibi..
menemen, çorba gibi kolay şeyler hazırlar yeriz..
poğaça ve kek yapıcam yolluk diye..
siz ne dersiniz? eksik var mı gözümden kaçan?
apart deneyimliler tevsiye bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?