Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

du bakalım, haftaya daha çoook var
bence fikrin değişebilir

ellerine sağlık bacım.
poğaçayla ilgili aklıma bi şey takıldı.
hamuru 3 parçaya ayırıp, açabildiğince büyük aç diyorsun ya..
şekli nasıl olacak, oval, dikdörtgen, kare, yuvarlak?
sen matematikçisin hangisi daha uygun oluyor de bakim

yoook anacım, kosla ve domestos da bi şeye yaramadı.
çamaşırların en iyisi toz pembe tonunda. en kötüsü de beyaz tshirtlerin kirli gibi bulanık bi tonda olmasııııııı

Kollarımı açaydım gitme diyeydimmmmmmmmmm :)

Oval işte pide gibi :)

çamaşırların en iyisi toz pembe tonunda. en kötüsü de beyaz tshirtlerin kirli gibi bulanık bi tonda olmasııııııı

(((

İlk yıkanacakları ben de elde suya sokup ;boyası aktığı kadar ıslatıyorum sıkıyorum sonra yıkıyorum

Epilasyonla bacak nokta nokta oluyordu benim de cildim hassas ve beyaz; batık tüyler oluyordu bende artık lazere gidiyorum çok rahat ve pürüzsüz.
Yüzdeki tüyler için de bioder in ağda bantları çıkmış Epiten diye, azaltıyormuş aynı zamanda. Denedim çok güzel, Veet kullanmıştım çok kötüydü çok acıtıyordu 1 hafta geçmemişti tahriş olan dudağımın üstündeki kızarıklık

Pembiş afiyet olsun

Çamaşır suyunda bekleteceksin son çare

arkadaşlar aranızda mudur yard. sınavına gırmeyı düşünen varmıydı.yönetıcı atama yönetmelıgı acıkalnmış sınav takvımıne baktım sadece sözlü sınavdan bahsedıyor,acaba sadece sözlü sınav mı yapacaklar ya da bu sözlü sınav daha once yazılı sınava gırenler ıcın mı,ilk defa gıreceklerı kapsamıyor mu bu sözlü sınav,anlayamadım ben
yes canım ılk defa,fim güzel gısıyodu gece bıtıremedık devamını bu gece ızlıcez sonunu söyleme merak edıyorum cok:)

annelerın de kendıne vakıt ayırmaya dınlenmeye ıhtıyacı var kesınlıkle katılıyorum sana,keyfıne bak canım
Selamlar kızlar, dün rahatsızlandım akşam üzeri.. Acile gittik, serum taktılar. Şimdi de bir kan testi yaptıracağım 11 e randevu aldım. Merakta bırakmamak adına yazıyorum:)
Görüşmek üzere...

gecmıs olsun hayatım açıl şifa dılıyorum

cok romantıktı emın ol:) 40 dakıkada bı fılmı bırakıp ceylını uyutmakla uğraştım

nfk cım deliliğe verdım artık hayatı,çogu zaman ciddiye almamak lazım:)

o eşarbı veren kadını hiiiiiç sevmiyordum, şimdi nefret ediyoruuum!:95:

bir pisin yedi mahalleye b..ku bulaşır derler bizde zaten

ay en kötü sey olmuş nfk üzülme,nasılsa yavrucuklarımız hemen buyuyolar o boyanmış seyler 2-3 ay sonra nasılsa olmayacak aysecıge öyle dusun mutlu ol,boyanmısları evde gıydırıverırsın yatırırken falan pijamaları falan avrsa
gecmıs olsun napalım sağlık olsun tek,ölümden kalanına çare var

pembiş poğaça tarıfı ıcın teşekkür
bana şöyle tembel ınsanlar ıcın peynırı hamuruna katıp yuvarlak yuvarlak tepsiye dizilen üşengeç poğaça tarifi lazım,acaba bu hamurun ıcıne peynırı direkt boca etsek nasıl olur.

Çamaşır suyunda bekleteceksin son çare
kosla ve domestosu bile bir tatlı kaşığı kadar koydum korkumdan.
ayşeciğin eşyaları, bu kadar kuvvetli kimyasal kullanamam :100:
sağlık olsun n'apim, nasılsa kız kıyafetleri ordan yırtıyoz işte

Kollarımı açaydım gitme diyeydimmmmmmmmmm :)

Oval işte pide gibi :)
benim yüzümdeeeeeeeeen! ahahahah

anlaşıldı oval

bir musibet, bin nasihat vakası işte. bana da ders oldu

batık bende de oluyor. lazerlik işim de yok sanıyorum, zaten sarı ve cansız tüyler..
bi de dizden yukarısını hiç almıyorum ben. ordakiler tek tük, görünmüyorlar bile

koltuk altı, bikini bölgesi, bacaktı zor uğraşıyom zaten yüzüme de dokunmam,
kaş arası ve bıyık da gözüme çarparsa bi el atıyorum arada, o kadann

ülen bu sütçü gene bana madik attı bugun sütü getirmedi,adamın sütüde güzel gıt sutunu basına cal getırme de dıyemıyom

az önce aradım bana nıye sut getırmedın dıye adamın cenesı de bı dusuk ki taa dünyanın oluşumundan başlıyor anlatmaya ben ıse telefonda sadece hıhı hıhı dıyorum:)

naapcan işte idare etme dünyası,idare ede ede bı hal oldum valla mılletı:)

ben bahtsız bedevi miyim yoksaaa?
normalde dışarı çamaşır asmam. şimdi ayşeciğinkiler kurusun diye dışarı astım, gök gürlüyo

1 tatlı kaşığı domestosla tabi ki çıkmaz.
Çamaşır suyunda bekletip bol sabunla yıkar ve birkaç kez durulatırsan kimyasal falan kalmaz, sen bilirsin

adada kalmak için bi apart daire kiraladık. 3-4 gün kalmayı planlıyoruz
mutfağı, mutfak eşyası, ocağı falan da var. biz yine buradan bardak, tabak, kaşığımızı götürücez
yemek konusunda da aperatif şeyler yeriz diye düşünüyorum.

kahvaltılık kapları burdan götürürüz, içinde bal, tahin-pekmez, zeytin, reçel olan yola dayanabilecekleri.
ve kuru besinlerden çay, şeker, makarna, mercimek, pirinç, kutu salça, içecek, kutu süt, helva-çokokrem gibi şeyleri..
oradan da sebze meyve alırız, domates, karpuz, kavun gibi..
menemen, çorba gibi kolay şeyler hazırlar yeriz..
poğaça ve kek yapıcam yolluk diye..

siz ne dersiniz? eksik var mı gözümden kaçan?
apart deneyimliler tevsiye bekliyorum

Son düzenleme:
yok anam, bugün var bende bi şeyler..

sehpanın üzerine ne zaman bilmiyorum çiğnediğim sakızı koymuşum, üzerine de laptop.
ısısıyla sakız yapış yapış olmuş, tam da bataryasının üstündeki o delikli kapak kısmı..
ay canım burnuma geldi, uğraş uğraş temizleyemedim.

eşimi aradım. böyle böyle oldu dedim.
ben de ayşeciğe bi şey oldu sandım, önemli değil, gelince ben bakarım, uğraşma dedi kapattı..

şimdi çoğunu temizledim ama burnumdan geldi yaa

Hayır canım çok güzel düşünmüşsün. Zaten dediğin gibi genelde bir öğün dışarda yeniyor hatta bazen iki öğün. Bende tuvalet banyo takıntısı olduğu için mutlaka bi temizlik malzemesi götürürdüm. Ve tuvalet kağıdı ile sıvı sabun

hah, iyi o zaman..

eşim domestos cif ve bi tane de temizlik fırçasını poşete koy hazırla dedi.
n'apıcaz onları dedim. ben gidince banyoyla tuvaleti bi elden geçircem dedi

Yere sermek için şöyle büyükçe çarşaf gibi birşey alabilirsin, bizim kuzular o tarz yerlerde halılara serinliği için, bunu ihmal etmem ben,
Bir ufak masa örtüsü iyi olur, oraların masasına ekmeğini vs koymak istemeyebiliyor insan bazen,
Ayşeciği ev ayakkabısı , banyo gibi ıslak zeminlerde giyer ayakları üşümesİn pıtırcığın, sonra sizin ev terlikleriniz ,
Ayşeciğe , kraker, bisküvi, suyu ve acil durum ilaçları

bolulu pembiş ustanını fırınından sıcak sıcak servis

Eki Görüntüle 789927 Eki Görüntüle 789928

Ellerine sağlık pembiş üstadım, nefis çok iştah açıcı duruyor
Benim pasta içi muzlu puding+muzlu, üzeri ise çikolata soslu olacak.. Pandispanya tariflerine bakıyorum ben de...
Nfkcım üzüldüm Ayşecik'in beyazlarına, sağlık olsun , zamanla yıkana yıkana daha da açılırlar herhalde, çok sık yıkanıyo çocuklarınki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…