Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

verebıldıgınce az bıberon ver bence benım kız alıstı gögsumu almıyo sureklı dagıyorum ama olmuyor cunku3 saate bır sagmak lazım ben calsısıyorum gunde 3 enfazla 4 kez sagabılıyorum o neenle sutum azalmaya bıle basladı yetmıyo aptamıl verıyorum arada mecbur

canım geçmiş olsun umarım en kısa sürede iyileşir

internetin kotası dolmus uzak kaldım ya topiğe ee hanımlar nasılsınız bakalımmm.. bende adet oldum ama ne adet öldüm karın ağrısından bee.

Rabbim sana güzelliklerin en büyüğünü evlatların en güzelini versin çok üzgünüm .

canım geçmiş olsun umarım en kısa sürede iyileşir
nimet dünür naber yağmur kızım nasıll ..

canım iyidir yağmur da çok şükür iyi sen nasılsın? ömür nasıl oldu? ne güzel adet olmuşsun darısı başıma

canım iyidir yağmur da çok şükür iyi sen nasılsın? ömür nasıl oldu? ne güzel adet olmuşsun darısı başıma
Allahıma bin şükür hersey yolunda aguu ceee hakii maki bişeyler anlatıyor bana ama anlamıyorum oldum ama çok kotuydu ya sancıdan mınderleri tırmaladımm
kış da geliyor valla bugun onu düşünüyordummm zor olmasa inş bebekle.. buyuk insanın hastalığı önemli değilde kuzum hasta olcak die korkuom

yağmur da konuşuyor dediğin gibi anlamıyorum.hasta olacak diye endişeleniyorum hapşuruyor da kuzum benim. iyi ki doğurmuşum diyorum çok tatlı ya

yağmur da konuşuyor dediğin gibi anlamıyorum.hasta olacak diye endişeleniyorum hapşuruyor da kuzum benim. iyi ki doğurmuşum diyorum çok tatlı ya
zaman geçtıkce daha da tatlı oluyorlar ..
bende ıyıkı dıyorum ama bakmak cok zor özellıkle de geceleri cok huysuz oluyor paşamm

zaman geçtıkce daha da tatlı oluyorlar ..
bende ıyıkı dıyorum ama bakmak cok zor özellıkle de geceleri cok huysuz oluyor paşamm

Bugun dedım kı acaba annelikten daha güzel bir duygu evlattan daha guzel bır varlık var mı
benımkıde hapsuruyor oksuruyor arada ama kış gelmesnı hıc ıstemıyorum ya istanbul soğuk oluyor hele sizin oralar offff ki ne off

kışın evden dışarı çıkmayız.adıyaman soğuk yaaa.. ama konya kadar soğuk değil.

Bugun dedım kı acaba annelikten daha güzel bir duygu evlattan daha guzel bır varlık var mı

evet yaa gittikçe o kadar sevimli oluyor ki ,her gün yeni yeni şeyler yaptığını görmek çok güzel bir duygu
dün bir an düşündüm zavallı adamlar bunları tadamayacak..hamileliği,süt emzirmeyi.. Allah tüm dileyen kadınlara nasip etsin

nimet geçen ömür bi kustu burnundan fışkırdı mama öle korktum kı hemen dr u aradım .. dr a hacca gidiyormus ucaga biniyordu .. adama dıyorum ki nolur oğlumun kabızlığı düzelsin dua et diye kocam yıkıldı gülmeden
aminn ya bugun benım evlılık yıl dönumum ama hıc birgün oğlumun doğduğu günden kıymetli olamazz

ilahi Zeynep çok güldürdün beni kız bu topiğimizi kapatmamışlar mıydı ?? bu arada ömürün kabızlığını nasıl anladın sert miydi kakası?

[/QUOTE]

haklısn canım Allah yavrularımızı bizden ayırmasın

ilahi Zeynep çok güldürdün beni kız bu topiğimizi kapatmamışlar mıydı ?? bu arada ömürün kabızlığını nasıl anladın sert miydi kakası?
10 gun kaka yapmadı lağmal sonra yıen yapmadı cocuk cerrhanı goturdum cocugun kakası bırıkmıs ıcerde yırtılmıs makatı .. ama artık normal cok sert degıl macun kıvamındaydı .. geçtı masallah cok sukur amakazen sa olsun açtı topiğimizi yogun istek üzerinee

Slm kızlar bız 3aylık olduk bu ay ası yokmus rota varmıs oda cok pahalı oldugu ıcın yaptırmıyoruz sızler ası oldunız mu merak ettım

Evet ya, her geçen gün daha ballı oluyorlar.İlk günlere göre ne kadar yol aldık.Gözlerini zor açarken şimdi ses çıkarıyor.Belki bir ay sonra dönecek sonra emekleyecek.Sonra da ergen olup canımıza okuyacak bu sıpalalar.Ama olsun ya kızım her şeyim benim.

Özledim kızlar sizi bu topik kapandı diye Temmuz annelerine bakıyordum bende neyse çok şükür benim kızımda kabız aslında kabız değil katı değil çıvık ama günlerce yapamıyor 2 gün önce fitil yaptık rahatladı biraz kızım Allah hepimize yardım etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…