bende chicco nun 0+ sını kullanıyorum ve 6 aylık olanma kadar değiştirmeyi düşünmüyorum.
benım kızım hem bıberon hem meme alıyor. biberonda buyuk delıge gecersem memeyı bırakır dıye korkuyorum.
slm hanımlar nasılsınız?ya Yusuf 'un yanaklarında kızarıklık vardı doktora gittik atopik dermatit yani egzama dedi.Krem verdi , nemlendirici verdi.İnş. geçer.Çocuğum yüzünü kaşındıkça yüzünü gözünü çizdi...
arkadaslar hepinizin bebekleri hayırlı olsun, Allah hep güzel günlerini göstersin..
ben de temmuzda doğum yaptım,malesef ki 9 aylık yavrumu doğumda kaybettim, bende temmuz annesiyim ama benim yavrum bir melek ve hep öyle kalıcak, ahir hayatta kızımla kucaklasıcam,öpücem, neden mi yazdım topiklerin arasında gezerken farkettim burayı ve sadece bebeklerinizin kıymetini bilin onları öpün koklayın, iyi birer evlat olarak yetiştirin diye yazdım
ben ve benim gibi tüm melek annelerine de bir dua edin, bizlerde sağlıkla yavrularımızı kucaklayalım
nimet dünür naber yağmur kızım nasıll ..canım geçmiş olsun umarım en kısa sürede iyileşir
internetin kotası dolmus uzak kaldım ya topiğe ee hanımlar nasılsınız bakalımmm.. bende adet oldum ama ne adet öldüm karın ağrısından bee.
Rabbim sana güzelliklerin en büyüğünü evlatların en güzelini versin çok üzgünüm .
nimet dünür naber yağmur kızım nasıll ..
Allahıma bin şükür hersey yolunda aguu ceee hakii maki bişeyler anlatıyor bana ama anlamıyorumcanım iyidir yağmur da çok şükür iyi sen nasılsın? ömür nasıl oldu? ne güzel adet olmuşsun darısı başıma
Allahıma bin şükür hersey yolunda aguu ceee hakii maki bişeyler anlatıyor bana ama anlamıyorumoldum ama çok kotuydu ya sancıdan mınderleri tırmaladımm
kış da geliyor valla bugun onu düşünüyordummm zor olmasa inş bebekle.. buyuk insanın hastalığı önemli değilde kuzum hasta olcak die korkuom
zaman geçtıkce daha da tatlı oluyorlar ..yağmur da konuşuyor dediğin gibi anlamıyorum.hasta olacak diye endişeleniyorum hapşuruyor da kuzum benim. iyi ki doğurmuşum diyorumçok tatlı ya
zaman geçtıkce daha da tatlı oluyorlar ..yağmur da konuşuyor dediğin gibi anlamıyorum.hasta olacak diye endişeleniyorum hapşuruyor da kuzum benim. iyi ki doğurmuşum diyorumçok tatlı ya
Bugun dedım kı acaba annelikten daha güzel bir duygu evlattan daha guzel bır varlık var mıyağmur da konuşuyor dediğin gibi anlamıyorum.hasta olacak diye endişeleniyorum hapşuruyor da kuzum benim. iyi ki doğurmuşum diyorumçok tatlı ya
Bugun dedım kı acaba annelikten daha güzel bir duygu evlattan daha guzel bır varlık var mı
benımkıde hapsuruyor oksuruyor arada ama kış gelmesnı hıc ıstemıyorum yaistanbul soğuk oluyor hele sizin oralar offff ki ne off
Bugun dedım kı acaba annelikten daha güzel bir duygu evlattan daha guzel bır varlık var mı
aminn ya bugun benım evlılık yıl dönumum ama hıc birgün oğlumun doğduğu günden kıymetli olamazzevet yaa gittikçe o kadar sevimli oluyor ki ,her gün yeni yeni şeyler yaptığını görmek çok güzel bir duygu
dün bir an düşündüm zavallı adamlar bunları tadamayacak..hamileliği,süt emzirmeyi.. Allah tüm dileyen kadınlara nasip etsin
[/QUOTE]Annelik öyle bir duygudur ki Allah'ın kadınlara verdiği bir ayrıcalık ve armağandır
Anne olmak; doğumda saçının her bir teli sırılsıklam ter olana kadar sancı çekmektir
Anne olmak; sütünü gerektiğinde damla damla biriktirip yavruna verebilmek için çırpınmaktır
Anne olmak; doğumda Anne olurken bile Anne diye inlemektir....
10 gun kaka yapmadı lağmal sonra yıen yapmadı cocuk cerrhanı goturdum cocugun kakası bırıkmıs ıcerde yırtılmıs makatı .. ama artık normal cok sert degıl macun kıvamındaydı .. geçtı masallah cok sukur amailahi Zeynep çok güldürdün benikız bu topiğimizi kapatmamışlar mıydı ?? bu arada ömürün kabızlığını nasıl anladın sert miydi kakası?
evet yaa gittikçe o kadar sevimli oluyor ki ,her gün yeni yeni şeyler yaptığını görmek çok güzel bir duygu
dün bir an düşündüm zavallı adamlar bunları tadamayacak..hamileliği,süt emzirmeyi.. Allah tüm dileyen kadınlara nasip etsin
Slm kızlar bız 3aylık olduk bu ay ası yokmus rota varmıs oda cok pahalı oldugu ıcın yaptırmıyoruz sızler ası oldunız mu merak ettım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?