Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Cok geçmiş olsun canim benim..allah sifasini versin içini ferah tut iyisini düşün ben eminim önemli bi sey çıkmayacak

kızlar bebeklerinize su veriyormusunuz? nezamn vermeye baslıcaz ???:44:
sadece anne sütü ile beslenen bebeklere verilmiyor diye biliyorum.
o yüzden o kavurucu sıcaklarda bile vermedim.

gel arkadaşım, gel kardeşim..
şenlensin şu topik yaa

2 hafta öncesine kadar benim kız her iki saatte cok cok emiyordu..
10-15 dk vakumlu çekiyordu
şimdi ise 3 saatten önce pek verimli emmiyor. süresi de 10 dakikaya düşmüştür..
sanırım ihtiyacı azaldı.. büyümesiyle alakalı diye düşünüyorum..:44:

benm kanama ağrı var kanamadan şikayetçiyim gusul abdesti nezaman alcam bilmiyorum.
canımcım, şuanki kanamanın spiralden olduğunu düşünüyorsan, özür durumundasın.
yani temizsin. oruç tutabilir, namaz kılabilirsin. eşinle de bir araya gelebilirsin. namaz için her namaz vakti yeniden abdestini tazelemen şartı var.
özür durumu da adet olduğuna kanaat getirdiğin zaman sona erer..

ay gelim de bi ısırayım senin oğlanı beeeen
benim kızı kundaksız pek uyutamıyorum artık. bazen memede uyuyakalıyor.. onun dışında hep kundak..
bazen bi müzik açıyorum yanında öyle uyuyor, bazen o yeterli olmuyor hafiften sallıyorum da.
ama artık 4 aylık oluyor.. uyku eğitimi için uygun bi zaman..
emziği de bazen alıyor bazen almıyor.. değişken ruh halli benim kız

canım çok geçmişler olsun.. Rabbim bebeğine acil şifalar versin..
havale geçirdiğini söylemişsin. havale ateş durumunda olmaz mı?..
ve bildiğim kadarıyla havale 5 ayla 5 yaş arası çocuklarda olur..

slm hanımlar nasılsınız?ya Yusuf 'un yanaklarında kızarıklık vardı doktora gittik atopik dermatit yani egzama dedi.Krem verdi , nemlendirici verdi.İnş. geçer.Çocuğum yüzünü kaşındıkça yüzünü gözünü çizdi...

Senin için dua ettim ve edeceğim de...Umarım sadece reflüdür.Kalbini ferah tut.

Son düzenleme:
Bizimkiler nazlı uyumazlar öyle kendi kendilerine.Biz de arkadaşa bebek hayırlamaya gitmiştik.Bebişi emzirdi, anakucağına koydu.Çocuk kendiliğinden sallamadan, emziksiz uyudu kaldı.Şaşırdım valla.Benimki emziksiz hayatta uyumaz.Seninki bir de olayı duygusala bağlamış.Kolay gelsin sana...

başarmışım galiba....
evet canım başarmışsın

Benim kızımında senin oğlundan pek aşağı kalır yanı yokk.. sallarken sallarken ayaklarım uyuşuyor. 2 saniye duruyorum hemen gözler açılıyor.. ardından bir iç çekme geliyor.. tamam annecim burdayım deyince hemen naza çekiyor kendini ve basıyor çığlığı.. bende anakucağında sallamıyorum.. bir kaç kez denedim ama faydası olmadı..

Çok geçmiş olsun canım.. Rabbim kızına Şafi ismiyle şifa versin.. Sanada sabır ve kolaylık versin.. Gerçekten çok zor bir durum..

Üzme kendini eğer emziriyorsan sütüne yansır bu durum ve tabiki kızına.. İnşaallah sadece reflüdür.. Dualarımdasın canım..
Gelişmelerden bizi haberdar et fırsat buldukça..

Gecmis olsun canim ama takma kafani duzelir iyilesmeleri cok hizli oluyo bebislerin. Benimki de surekli ciziyo yuzunu ama geciyo korkma. Tirnaklarini surekli kesiyorum ama cok derin kesmedigim icin her gun yeni cizikler. Biri iyilesiyo bi bakiyorum yine yolmus :)) bu arada bugun oglum kucagimdayken kendini bingeriye atti bos bulundum yakalayamadim belinden boyle az bi ses geldi aklim cikti resmen. Sonra surekli elledim kontrol ettim agri var mi aglar mi dye cok sukur yok ama oldum oldum dirildim. Bu annelik cok psikopatca bi seymis ya

Sağol canım.Nette araştırdım da daha vahim durumları var çok şükür oğlumun yanaklarında sadece ve inş. geçer...Gerçi çocukluk egzaması adı da yani illaki 2 yaşına kadar geçiyormuş ama işte kaşındıkça yara olacak , ordan da mikrop kapacak diye korkuyorum bir de yayılır diye...ben de canım çok derin kesemiyorum bazen sivri bi yer kalıyor herhade çiziyo kanatıyo yüzünü...

Canım benimmm dualrımız seninle inş. bişeyi yoktur yavrunun...Benim oğlum da siyah kaka yaptığında kesin sindirim sisteminde kanama var dediler neler çektik...2 gün hastanede çocuğuma neler yaptılar.Her yeri delik deşik oldu , hiç bir şey bulamadılar.3. gün oğlum kucağımdayken normal kaka yaptı aldık çıkardık hastanden Rabbime binlerce kez şükür hiç bir şey olmadı.İnş. senin bebeğinde de bir şey çıkmaz.Amcamın arkadaşı çocuk doktoru o , bazen bebeklerde sebebini anlayamadıkları olayların olabildiğini , altından hiç bir şey çıkmadığını falan söylemişti...Vel hasılı o günler kötü bir anı olarak kaldı , hatırlamak bile istemiyorum , oğluma baktıkça bazen aklıma geliyor kötü oluyorum ve o kadar çok şükrdediyorum ki Rabbime...Bu günler geçecek inş. ve sen de benim gibi sadece kötü bir anı olarak hatırlayacaksın.Bebeğine hiç bir şey olmacayak Rabbimin inzni ile.... RABBİM TÜM BEBEKLERİMİZE SAĞLIK , SIHHAT VERSİN İNŞ. ACILARINI GÖSTERMESİN!

canım neden eldiven giydirmıyosun iz kalabılır yuzunde.bebekken ız kalırsa gecmeyebılıyo çabuk ıyılesıyo ama bazıları kalıcı olabılır.bebeişin yuzunun oldugunu ogrenene kadar elldıven gıydır tavsıyem...

eldıven nıye gıydırmıyosun canımm

Bu ara yazılarıma cevap hiç alamıyorum kızlarr, biberonla ilgili birşey sormuştum kullanan yokmu biberon???

Bu ara yazılarıma cevap hiç alamıyorum kızlarr, biberonla ilgili birşey sormuştum kullanan yokmu biberon???
canım yazdığın yazıyı gördüm ama biz biberon kullanmadığımız için cevap veremedim..
istersen haziran anneleri grubuna sor belki onlar yardımcı olur..

canım ben kullanıyorum sorun neydi?

Dr browns biberon kullanıyoruz, 3 ayı geçtik ucunu değiştirdim biberonun 3+ aldım ama öncekiyle (yani0+) ile hiç farkı yok ikiside tek delikli. 3+ uç kullanöaya başladınızmı, sizin ucunuzda tek delikmi? 3+ olunca çift delik falan olur diye düşünmüştüm ben

canım ben chicco kulanıyorum hala 0 + akısı ıyı ama esım ıkı delıklısını aldı gecengun ıkıncı delık belı belırsızdı bıde ayarlanabılıyordu ayarlayamadığımdan dolayı boğulur gıbı oldu. bende eskıye donus yaptım ıyıce ıncele belkıde cok kucuktur bırde akısına bak akısı nasıl muhtemelen daha buyuktur. akısını bır kontrol et

canım üzülme benim oğlumda aynıydı doktor atopik ekzama dedi başka bir doktorda atopik dermatit dedi kaşınmaktan kanatıyodu artık yüzünü öyle üzülüyodumki emolium diye bi krem yazdı doktor 5 gün falan sürmedi geçti şimdi bişeyi yok şükür

bende chicco nun 0+ sını kullanıyorum ve 6 aylık olanma kadar değiştirmeyi düşünmüyorum.
benım kızım hem bıberon hem meme alıyor. biberonda buyuk delıge gecersem memeyı bırakır dıye korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…