Cok geçmiş olsun canim benim..allah sifasini versin içini ferah tut iyisini düşün ben eminim önemli bi sey çıkmayacakselam kzlar ..
uğrayamıyorum pek..
fakülteye gittik kızımın ultrasonu eegsi çekildi ultrason temzi ama ne yazıkki eegsinde 2kez havalesi çıktı ..
o iki kasılma yani..
2 gündür ne yiyorum ne uyuyorum ölü gibiyim ..
fakültede dr mr istedi ...
daha sonra başka bir profun özel muaynehanesine gittik o mra gerek görmedi kasılmaların reflüden kaynaklı olabileceğini söyledi biraz umut oldu içime inş. reflüdendir ama bana çok saçma geldi reflüden o şekilde kasılma olur mu ?
dua edin bize çok..
bide size tavsiyem yok gazı yok ağlaması yok kusması demeyin nolur bende kızımın gazından gece uyanmasından şikayet ederdim şimdi diyorum onlar bu sorunun yanında hiçmiş kızlar ..
bebeklerinize sıkıca sarılın ve lütfen şikayet etmweyin .
sadece anne sütü ile beslenen bebeklere verilmiyor diye biliyorum.kızlar bebeklerinize su veriyormusunuz? nezamn vermeye baslıcaz ???:44:
gel arkadaşım, gel kardeşim..Selam kızlar ben de temmuz annesiyim. Bi süredir sizleri takip ediyorum ama bi türlü üye olup sohbetinize katılamamıştım. Bundan sonra fırsat buldukça ben de aranızda olmaya çalışcam. Buradaki sohbetlerin çok faydasını gördüm. Hepinize de güzel paylaşımlarınız için çok teşekkür ediyorum. Oğlumla sizin ailenize katılmak istiyoruz :))
2 hafta öncesine kadar benim kız her iki saatte cok cok emiyordu..Yalnızca anne sütü veren arkadaşlar bebişlerinizi ortalama kaç saat arayla emziriyorsunuz?Benim kızımı kendi haline bıraksam nerdeyse 4-5 saatte emecek.Ben uyuynca hemen emzirmeye çalışıyorum.Tabi eşim yoksa.Çünkü eşim kızıyor.Bırak demek ki çocuk acıkmadı, emzirme diyor.Önceleri 2 saatte merdi.Büyüdüğü için mi böyle oldu acaba?Bir de bebişlerinizin kendi kendine uyuyor mu?Benimki emzik olmadan kesinlikle uyumuyor.Acaba ne zaman kendi kendilerine uyurlar?Birkaç kez denedim ama başarılı olamadım.
canımcım, şuanki kanamanın spiralden olduğunu düşünüyorsan, özür durumundasın.benm kanama ağrı var kanamadan şikayetçiyim gusul abdesti nezaman alcam bilmiyorum.
ay gelim de bi ısırayım senin oğlanı beeeenbende hep hayret etmişimdir kendiliğinden uyuyan cocuklara.eltimin bi kızı var.anam kızın ne beşiği vardı ne doğru düzgün yorganı.annesi yerde laminantın üstüne atmıs bi şilte kızıda yatırıyodu emziği ağzına tıkıyodu üstünede yazmasını atıyordu o zavallıcık orda kendi kendine ağzında emzik gıy gıy gıy deyip uyuyordu.ninnisini bile kendi söylüyorduhoş eltimin pek umrunda değildi cocuk sokakta büyüdü orası ayrıda..
benim tosunda masallah binayı yıkıyo.sac kurutma makinası bi yandan ... hele bi sallamayı bırak arada gözünü acıp beni takip ediyo ordamıyım diye.yalandan öksürmeler ağlamalar...2 damla gözyası cıkaracam diye yırtıyo kendini.bide siz ne güzel ana kucağında sallıyosunuz oğlum ayağımda sallanmak istiyoama biraz daha büyüsün beşiğine koyup masal okucam oğlusuma...
canım çok geçmişler olsun.. Rabbim bebeğine acil şifalar versin..selam kzlar ..
uğrayamıyorum pek..
fakülteye gittik kızımın ultrasonu eegsi çekildi ultrason temzi ama ne yazıkki eegsinde 2kez havalesi çıktı ..
o iki kasılma yani..
daha sonra başka bir profun özel muaynehanesine gittik o mra gerek görmedi kasılmaların reflüden kaynaklı olabileceğini söyledi biraz umut oldu içime inş. reflüdendir ama bana çok saçma geldi reflüden o şekilde kasılma olur mu ?
dua edin bize çok..
bide size tavsiyem yok gazı yok ağlaması yok kusması demeyin nolur bende kızımın gazından gece uyanmasından şikayet ederdim şimdi diyorum onlar bu sorunun yanında hiçmiş kızlar ..
Senin için dua ettim ve edeceğim de...Umarım sadece reflüdür.Kalbini ferah tut.selam kzlar ..
uğrayamıyorum pek..
o iki kasılma yani..
dua edin bize çok..
Bizimkiler nazlı uyumazlar öyle kendi kendilerine.Biz de arkadaşa bebek hayırlamaya gitmiştik.Bebişi emzirdi, anakucağına koydu.Çocuk kendiliğinden sallamadan, emziksiz uyudu kaldı.Şaşırdım valla.Benimki emziksiz hayatta uyumaz.Seninki bir de olayı duygusala bağlamış.Kolay gelsin sana...bende hep hayret etmişimdir kendiliğinden uyuyan cocuklara.eltimin bi kızı var.anam kızın ne beşiği vardı ne doğru düzgün yorganı.annesi yerde laminantın üstüne atmıs bi şilte kızıda yatırıyodu emziği ağzına tıkıyodu üstünede yazmasını atıyordu o zavallıcık orda kendi kendine ağzında emzik gıy gıy gıy deyip uyuyordu.ninnisini bile kendi söylüyorduhoş eltimin pek umrunda değildi cocuk sokakta büyüdü orası ayrıda..
benim tosunda masallah binayı yıkıyo.sac kurutma makinası bi yandan ... hele bi sallamayı bırak arada gözünü acıp beni takip ediyo ordamıyım diye.yalandan öksürmeler ağlamalar...2 damla gözyası cıkaracam diye yırtıyo kendini.bide siz ne güzel ana kucağında sallıyosunuz oğlum ayağımda sallanmak istiyoama biraz daha büyüsün beşiğine koyup masal okucam oğlusuma...
evet canım başarmışsınbaşarmışım galiba....
Benim kızımında senin oğlundan pek aşağı kalır yanı yokk.. sallarken sallarken ayaklarım uyuşuyor. 2 saniye duruyorum hemen gözler açılıyor.. ardından bir iç çekme geliyor.. tamam annecim burdayım deyince hemen naza çekiyor kendini ve basıyor çığlığı.. bende anakucağında sallamıyorum.. bir kaç kez denedim ama faydası olmadı..bende hep hayret etmişimdir kendiliğinden uyuyan cocuklara.eltimin bi kızı var.anam kızın ne beşiği vardı ne doğru düzgün yorganı.annesi yerde laminantın üstüne atmıs bi şilte kızıda yatırıyodu emziği ağzına tıkıyodu üstünede yazmasını atıyordu o zavallıcık orda kendi kendine ağzında emzik gıy gıy gıy deyip uyuyordu.ninnisini bile kendi söylüyorduhoş eltimin pek umrunda değildi cocuk sokakta büyüdü orası ayrıda..
jasmin_88 kullanıcısından alıntı
selam kzlar ..
uğrayamıyorum pek..
o iki kasılma yani..
dua edin bize çok..
slm hanımlar nasılsınız?ya Yusuf 'un yanaklarında kızarıklık vardı doktora gittik atopik dermatit yani egzama dedi.Krem verdi , nemlendirici verdi.İnş. geçer.Çocuğum yüzünü kaşındıkça yüzünü gözünü çizdi...
Gecmis olsun canim ama takma kafani duzelir iyilesmeleri cok hizli oluyo bebislerin. Benimki de surekli ciziyo yuzunu ama geciyo korkma. Tirnaklarini surekli kesiyorum ama cok derin kesmedigim icin her gun yeni cizikler. Biri iyilesiyo bi bakiyorum yine yolmus :)) bu arada bugun oglum kucagimdayken kendini bingeriye atti bos bulundum yakalayamadim belinden boyle az bi ses geldi aklim cikti resmen. Sonra surekli elledim kontrol ettim agri var mi aglar mi dye cok sukur yok ama oldum oldum dirildim. Bu annelik cok psikopatca bi seymis ya
selam kzlar ..
uğrayamıyorum pek..
o iki kasılma yani..
dua edin bize çok..
Gecmis olsun canim ama takma kafani duzelir iyilesmeleri cok hizli oluyo bebislerin. Benimki de surekli ciziyo yuzunu ama geciyo korkma. Tirnaklarini surekli kesiyorum ama cok derin kesmedigim icin her gun yeni cizikler. Biri iyilesiyo bi bakiyorum yine yolmus :)) bu arada bugun oglum kucagimdayken kendini bingeriye atti bos bulundum yakalayamadim belinden boyle az bi ses geldi aklim cikti resmen. Sonra surekli elledim kontrol ettim agri var mi aglar mi dye cok sukur yok ama oldum oldum dirildim. Bu annelik cok psikopatca bi seymis ya
slm hanımlar nasılsınız?ya Yusuf 'un yanaklarında kızarıklık vardı doktora gittik atopik dermatit yani egzama dedi.Krem verdi , nemlendirici verdi.İnş. geçer.Çocuğum yüzünü kaşındıkça yüzünü gözünü çizdi...
eldıven nıye gıydırmıyosun canımm
canım yazdığın yazıyı gördüm ama biz biberon kullanmadığımız için cevap veremedim..Bu ara yazılarıma cevap hiç alamıyorum kızlarr, biberonla ilgili birşey sormuştum kullanan yokmu biberon???
Bu ara yazılarıma cevap hiç alamıyorum kızlarr, biberonla ilgili birşey sormuştum kullanan yokmu biberon???
Bu ara yazılarıma cevap hiç alamıyorum kızlarr, biberonla ilgili birşey sormuştum kullanan yokmu biberon???
eldıven nıye gıydırmıyosun canımm
canım ben kullanıyorum sorun neydi?
Dr browns biberon kullanıyoruz, 3 ayı geçtik ucunu değiştirdim biberonun 3+ aldım ama öncekiyle (yani0+) ile hiç farkı yok ikiside tek delikli. 3+ uç kullanöaya başladınızmı, sizin ucunuzda tek delikmi? 3+ olunca çift delik falan olur diye düşünmüştüm ben
canım üzülme benim oğlumda aynıydı doktor atopik ekzama dedi başka bir doktorda atopik dermatit dedi kaşınmaktan kanatıyodu artık yüzünü öyle üzülüyodumki emolium diye bi krem yazdı doktor 5 gün falan sürmedi geçti şimdi bişeyi yok şükürslm hanımlar nasılsınız?ya Yusuf 'un yanaklarında kızarıklık vardı doktora gittik atopik dermatit yani egzama dedi.Krem verdi , nemlendirici verdi.İnş. geçer.Çocuğum yüzünü kaşındıkça yüzünü gözünü çizdi...
canım ben chicco kulanıyorum hala 0 + akısı ıyı ama esım ıkı delıklısını aldı gecengun ıkıncı delık belı belırsızdı bıde ayarlanabılıyordu ayarlayamadığımdan dolayı boğulur gıbı oldu. bende eskıye donus yaptım ıyıce ıncele belkıde cok kucuktur bırde akısına bak akısı nasıl muhtemelen daha buyuktur. akısını bır kontrol et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?