Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Oglum silikon olanlari tutmadi ben chicco'nun kaucuk emzigini kullaniyorum hem daha saglikliymis dene istersen cocugu cok sakinlestiriyo emzik. Emme refleksiyle basa cikamayip huzursuz oluyolar sonra

Benimki de uykusu gelince mızmızlanıyor ve elini gözüne götürüyor.O zaman emziği veriyorum ve uyuyor.Benim kastettiğim emziksiz veya sallamadan kendi kendine ne zaman uyurlar acaba?Emzikle uyumaya çok alıştı.İllaki onu istiyor.Şöyle kendiliğinden uykuya geçiverse...Bu arada benimki 21 temmuzda doğmuştu.

Aynen benim minnak kızım da emzik tiryakisi.Ben kızıma bırak bu kötü arkadaşı diyorum ama beni dinlemiyor yaramaz.yalnız olmadığıma sevindim ama bakalım emzikten nasıl vazgeçireceğiz.Ben bazen uyurken emziği ağzından çekiyorum hemen gözünü acıyor cadı kızım.Mecburen geri veriyorum, mağlup olmanın çaresizliği içinde.

Biberon kullanan annelere bir sorum olacak; ben dr browns cam biberon kullanıyorum. Oglum 3 ayını doldurdu. Bende biberon ucunu 3+ olanlardan aldım, ama önceki ucumuzla(yani 0+) ile hiçbir farkını göremedim. İkisindede birerminik delikvar. Uç değiştiren oldu mu?? Bilgisi olan bu konuyla ilgili??

Maşallah bebişineBenimki 3. Ay kontrolünde 6 kgdi.Yok canım obez falan olmaz.Anne sütü alıyor ya...Ben de emzik vermesem elini emecek onun için veriyorum.

bende hep hayret etmişimdir kendiliğinden uyuyan cocuklara.eltimin bi kızı var.anam kızın ne beşiği vardı ne doğru düzgün yorganı.annesi yerde laminantın üstüne atmıs bi şilte kızıda yatırıyodu emziği ağzına tıkıyodu üstünede yazmasını atıyordu o zavallıcık orda kendi kendine ağzında emzik gıy gıy gıy deyip uyuyordu.ninnisini bile kendi söylüyorduhoş eltimin pek umrunda değildi cocuk sokakta büyüdü orası ayrıda..
benim tosunda masallah binayı yıkıyo.sac kurutma makinası bi yandan ... hele bi sallamayı bırak arada gözünü acıp beni takip ediyo ordamıyım diye.yalandan öksürmeler ağlamalar...2 damla gözyası cıkaracam diye yırtıyo kendini.bide siz ne güzel ana kucağında sallıyosunuz oğlum ayağımda sallanmak istiyo ama biraz daha büyüsün beşiğine koyup masal okucam oğlusuma...

selam kzlar ..
uğrayamıyorum pek..
fakülteye gittik kızımın ultrasonu eegsi çekildi ultrason temzi ama ne yazıkki eegsinde 2kez havalesi çıktı ..
o iki kasılma yani..
2 gündür ne yiyorum ne uyuyorum ölü gibiyim ..
fakültede dr mr istedi ...
daha sonra başka bir profun özel muaynehanesine gittik o mra gerek görmedi kasılmaların reflüden kaynaklı olabileceğini söyledi biraz umut oldu içime inş. reflüdendir ama bana çok saçma geldi reflüden o şekilde kasılma olur mu ?
dua edin bize çok..
bide size tavsiyem yok gazı yok ağlaması yok kusması demeyin nolur bende kızımın gazından gece uyanmasından şikayet ederdim şimdi diyorum onlar bu sorunun yanında hiçmiş kızlar ..
bebeklerinize sıkıca sarılın ve lütfen şikayet etmweyin .

bitanem öncelikle geçmiş olsun hiç sıkıntı etme rabbim şifasız dert vermez sakınnnn kendini güçlü tut
sen güçlü olcaksınki meleğim daha iyi olcak .
dua etcem inşallah en kısa zamanda iyileşcek Allah ın izniyle

Cok gecmis olsun insallah refludur dualarim sen ve meleginle...

Oglum da babasi da uyudu tum gun onlar yorulmus ben yan gelip yatmisim sanki hic uyuyasim yok :)) oglum sabah 5'te uyanip simdi uyumadigima pisman edecek :))

Yok cnm allahtan yardım falan ederler, yemekti vs. Ama benim korkum bi geldilermi çok kalıyorlar, bende sakinligi aşırı severim, çok sesli bi aileler, bi müddet sonra kafam kaldırmıyor. E zaten yakinda işe başlayacağım, o zamana kadar bi kafa dinlemek istiyorum. Tabi bebekle kolay olmuyor ama bi evde onca kişi daha zor tabi. Inan bebek doğalı 4 ay oldu, sadece 10 gün bebeğim ve eşimle başbaşa kalabildim. Umarım bu ziyaretleri kısa sürer, malum çok muhabbet tez ayrılık derler

Cnm bebeğin 4 aylık oldu ise 4 saatten besleyebildigin yazıyo benim okuduğum bi kitapta. Demekki o da doyuyor ki basmiyo yaygarayı. Benim oglanda emziksiz uykuya dalamiyo, düşüncede uyanıyor

İnsallah hayirli haberler alirsiniz cnm. Allah yar ve yardimcin oldun, sifalar versin

bn gün içeisinde hep emziriyorum mamada veriyorum ama yatarken bazen veriyorum bide çalışmaya başladığım için sabahdan öğleye kadar kayınvalidem 180 cc mama veriyo sabah sekizde emzirip bırakıyorum çocuk her mızırdandığında mamayı dayıyo, diyorum anlamıyo neymiş aglarsa ve susturamazsa diye korkuyomuş ben normalde 2-2,5 saat te emziriiyorum ben çocugu emzirip bırakıyorum bi kerede mama verse bir dahaki acıkmasına ben gelmiş olurum ama işte anlatamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…