Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

aşkımsın yaaa :)))

bende senden çıkmazdım emin ol yok sorunum şükür ömür çok huysuzluk haricinde yok
kaka sorunumu çözmeye çalısıyorum yavaş yavaş ek besindeyım . ek besinle çözdük bu kavanoz mamalarINdan veriyorummm sen hiç verdin mi

teşekkür ederiz bizde iyiyiz oğluşumla..uzun zamandır giremedim takip edemedim buraları :26:
hoşgeldin canım nasılsın ? paşam nasıl kardeşinle arada laflıyoruz facebookda .Soruyorum seni ona .. ama o da uzun zamandır yok ortyalıkta . çok tatlıymıs paşamız

Toplam 11 kullanıcı konuyu okuyor. (9 üye ve 2 ziyaretçi)
zeynep346161, Minita+, borntobemother, Libyana26+, nicole78, semra2003, ecemcemcem, mrymsrdr, ksezgin
ohh ohh sefam olsun özledim kalabalığııı

hoşgeldin canım nasılsın ? paşam nasıl kardeşinle arada laflıyoruz facebookda .Soruyorum seni ona .. ama o da uzun zamandır yok ortyalıkta . çok tatlıymıs paşamız

sağol canım iyiyiz bizde..ömür nasıl oda çok tatlı gördüm onuda maşallah :) evet söyledi betül :) siz nasılsınız oğluşunla

Toplam 11 kullanıcı konuyu okuyor. (9 üye ve 2 ziyaretçi)
zeynep346161, Minita+, borntobemother, Libyana26+, nicole78, semra2003, ecemcemcem, mrymsrdr, ksezgin
ohh ohh sefam olsun özledim kalabalığııı

he valla ben de özlemişim doğumdan önceki son zamanlar gibi olmuş ama ben anca okuyorum benimki hemen basıyor çığlığı çok nadir yazabiliyorum

eveet bnde temmuz annesiyim aslında..hamileliğimin başından beri 2012 temmuz annelerindeyim amaa benim oğluşum 30 haziranda geldi :)
2günle kaçırmış temmuzu desene

Aman olmasın inşaallah.. Kaka probleminiz de İnşaallah geçer.. benim kızımda akşamları huzursuz oluyor.. neden bilmiyorum..?:26: gündüzleri mutluyuz ama..
hayır hiç vermedim canım.. Hangi marka mama veriyorsun..?
:44:

Bitanem ben bebelac ın kavanoz mamalarını veriyorum çok güzel katkı 0 içinde milupa pahalı ya ben bebelacın normal biberon mamasını da kullanıyorum gayet de memnunum milupa ve bebelac aynı firmanın zaten onun için içim rahat dr umuza sordum hiçbi fark yok dedi sadece şu imminofortis davası yuzunden %300 daha pahalı

yaşasın trt çocuk kanalı yaşasın pepe
benimkide tv izliyor sakin şu andaaaa .. seninki napıyor bitanem

benimki uyuyo yoksa burada bu şekilde hayatta yazamam beni sürekli kullanıyo en başta çok alıştırdık kucağa şimdi on sn bırakınca basıyo çığlığı bide doğumundan itibaren çok gazlı bir çocuk bağırsakları çok ağır çalışıyormuş kolik dedi doktor ağlaması bir tuttumu ne yapsan susmuyor kakasını da bir hafta 10 günden önce yapamıyor son 3 4 gündür bir dinginlik var elhamdülillah inş 3 aydan sonraki kesilme dedikleri olmuştur diye dua ediyorum yoksa tuvalete bile gidemiyordum evde nefesim tutuşu yaşıyorum uyuyunca zaten dışarı çıkmak falan hikaye bi başlıyo ağlamaya millet tip tip bakıyo zaten herkesi boğasım var susturamayınca iyice sinir oluyorm ay ne kdr doluymuşum yaz yaz bitmedi :)

yaşasın trt çocuk kanalı yaşasın pepe
benimkide tv izliyor sakin şu andaaaa .. seninki napıyor bitanem

benimki uyuyo yoksa burada bu şekilde hayatta yazamam beni sürekli kullanıyo en başta çok alıştırdık kucağa şimdi on sn bırakınca basıyo çığlığı bide doğumundan itibaren çok gazlı bir çocuk bağırsakları çok ağır çalışıyormuş kolik dedi doktor ağlaması bir tuttumu ne yapsan susmuyor kakasını da bir hafta 10 günden önce yapamıyor son 3 4 gündür bir dinginlik var elhamdülillah inş 3 aydan sonraki kesilme dedikleri olmuştur diye dua ediyorum yoksa tuvalete bile gidemiyordum evde nefesim tutuşu yaşıyorum uyuyunca zaten dışarı çıkmak falan hikaye bi başlıyo ağlamaya millet tip tip bakıyo zaten herkesi boğasım var susturamayınca iyice sinir oluyorm ay ne kdr doluymuşum yaz yaz bitmedi :)

bunlar normal yemeğe geçene kadar emzirsek olmazmı yaa.. mama alsammı kendimmi hazırlasam bilemedim bir türlü..:26:
bir tanıdığım oğluna ülker hero baby veriyordu çok memnunmuş.. onu denedin mi?

ben yazdım bunları sanki biz senle sık sık görüşelimmm

bunlar normal yemeğe geçene kadar emzirsek olmazmı yaa.. mama alsammı kendimmi hazırlasam bilemedim bir türlü..:26:
bir tanıdığım oğluna ülker hero baby veriyordu çok memnunmuş.. onu denedin mi?

Mama konusuna geçincede onu mu versem bunu mu versem derdimiz olacak, bebeklerin damak zevkine kalacak galiba mama seçimi hepsi her mamayı kabul etmezmiş öle diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…