- 2 Kasım 2011
- 692
- 0
- 316
aşkım ben milupa aptamil veriyorum ama altından kalkamıyorum canım bebelac verıyorum sımdilerdezeynep sen mama ne veriyorun
canım benim ömür sülalenin ilk torunu bende ilk geliniyim ama gel gör ki bir bebek bu kadar değiştirir mi sülaleyi.. sabır çeke çeke bi hal oldu. kvaliden daha yakın biyer bulamamış mı vah vah sevmediğin ot dibinde biter derler yaCnm benimde ilk iki ay o yüzden sütüm gelmedi. Sonra yavaş arttı ama yinede yetmiyor. Sütünün kesilmesine üzüldüm ama inan hiç meme almayanlar da var. Şimdiki mamalar bence anne sütü kadar olmasada daha iyi. Bu arada kvler benim yan apartman a taşınmaya karar vermiş. Allah sonumuzu Hayır etsin! Ne bileyim torun yaptık diyede suyunu çıkaramamalılar bence!
Demek hepsi aynı yaaaa! Bosveeeer! Sende takıl bize, topik iyi gelir
kuzum 1 senelilk evliyim valla yemekte de temızlıkte de bebek bakmada da kendimi çok hamarat görüyorum yanlıs anlasılmasınnNeeeeeee 20 yaşında mısın?Valla helal sana, maşallahBen o yaştayken yemek yapmasını bile doğru dürüst bilmiyordum.
çok tatlısın kuzum yaaaaaEki Görüntüle 544266
Kızlar fotoğraflara bakarken ne buldum!Doğuma girmeden 1-2 dk önce çekilmiş fotom!Aman Allah'ım nasıl şişmişim yaaa..
aşkım ben milupa aptamil veriyorum ama altından kalkamıyorum canım bebelac verıyorum sımdilerde
canım benim ömür sülalenin ilk torunu bende ilk geliniyim ama gel gör ki bir bebek bu kadar değiştirir mi sülaleyi.. sabır çeke çeke bi hal oldu. kvaliden daha yakın biyer bulamamış mı vah vah sevmediğin ot dibinde biter derler ya
kuzum 1 senelilk evliyim valla yemekte de temızlıkte de bebek bakmada da kendimi çok hamarat görüyorum yanlıs anlasılmasınn
çok tatlısın kuzum yaaaaayusufum karnında çıkmayı bekliyor
Yok cnm farklı illerdeyiz de aynı ile taşınıyorlar, üstelik aynı siteSiz aynı şehirde mi oturuyorsunuz?Ben k.validenler farklı yerdeler sanmıştım, kalmaya gelince.Hiç sorma ya her fırsatta benimkiler de çocuk sevelim diye geliyorlar.Sevmeleri iyi de biraz da işlerime yardım etseler.
Kızlar ne yapıyorsunuz bebisler nasıl ya benim tembel oglum 4 aylık oldu ama daha dönmeye başlamadı arada bazen bı tarafa dondü o kadar sizin bebisler ne durumda ???
kızlar bebeklerinize su veriyormusunuz? nezamn vermeye baslıcaz ???:44:
ben seni zaten sık sık takip ediyorum ve her yazdığında ben de kendim yazmışım gibi hissediyorum resimden görebildiğim kadarıyla bebişler de çok benziyor nerdesin ben ist.dayım gel görüşek dertleşek :) ben çok doluyum çooook :)ben yazdım bunları sankibiz senle sık sık görüşelimmm
Famecim benimkide 4 aylık ama hiç dönmeye niyeti yok, yan bile durmadı hiç. Bu oğlanlar tembel afedersin :) benimki babaya çekmiş, bu yürümez bile aynı senin gibi geeel diye yanına çağırır diyom eşime :)
kızlar bebeklerinize su veriyormusunuz? nezamn vermeye baslıcaz ???:44:
Oglum 3,5 aylik bizde de donme cabasi yok pek sadece basini kaldirmaya calisiyo oturma pozisyonuna gelmeye calisiyo. Valla saglikli olsun da biraz gec olsun takmiyorum artik. Baslarda takiyodum acik her bebegin gelisimi farkli sonucta hepsi ayri bi birey. Tabi cok da gecikmesin yani :)))
Kızlar ne güzel başlıkmış bu başlık
Minik kuzularınıza allah sağlık versin dönme işi konuşulurken üstüne geldim
benim kızım dört ay 10 günlktü döndüğünde :))
Şimdi sekz ay 20 günlük :))
tutunup ayağa kalkıyor deli gibi koştur koştur emekliyr
Ne çabuk geçmiş zaman
hay maşallah kızınaAllah'ın izniyle bizde o günleri görürüz inşallah zaman ne çabuk geçiyor değil mi ben en son kendimi 40 nı sayarken hatırlıyorum şimdi 4 aylık olduk bile
Söylemesi ayıptır bende 20 yaşındayım..:78: 1.5 yıllık evliyim..Neeeeeee 20 yaşında mısın?Valla helal sana, maşallahBen o yaştayken yemek yapmasını bile doğru dürüst bilmiyordum.
Gunaydiiinlaaaarrrr
Kizlar sizin bebisler gecede kac kere kalkiyor?? Bizimki genelde 3 kez uyaniyor, bazen 1 kerede uyandigi oluyor. Nasil duzenliycem bilemiyorum. 3. Ayini dolduran bebekler geceleri kedintisiz uyuyabilirmis, bunu basarabilen varmi??
Bu arada bugun "uyku melegi Seride Samurkas" in semineri var, gitmeyi cok istiyorum oglusu ananesine birakabilirsem
hey gidi günler heeey!!Eki Görüntüle 544266
Kızlar fotoğraflara bakarken ne buldum!Doğuma girmeden 1-2 dk önce çekilmiş fotom!Aman Allah'ım nasıl şişmişim yaaa..
Famecim benimkide 4 aylık ama hiç dönmeye niyeti yok, yan bile durmadı hiç. Bu oğlanlar tembel afedersin :) benimki babaya çekmiş, bu yürümez bile aynı senin gibi geeel diye yanına çağırır diyom eşime :)
kan damlasını sormuşsun.kızım 2,5 aylıkken dönmeye başladı..
o günlerde sırtüstü yatırıyordum, hooop dönüyordu.
yine çeviriyordum, yine dönüyordu..
ama birkaç haftadır hiç action yok
eneeeeeeem!!Söylemesi ayıptır bende 20 yaşındayım..:78: 1.5 yıllık evliyim..
benimki net iki kere kalkıyor.Gunaydiiinlaaaarrrr
Kizlar sizin bebisler gecede kac kere kalkiyor?? Bizimki genelde 3 kez uyaniyor, bazen 1 kerede uyandigi oluyor. Nasil duzenliycem bilemiyorum. 3. Ayini dolduran bebekler geceleri kedintisiz uyuyabilirmis, bunu basarabilen varmi??
kızlar ben bebege gaz yapmasın dıye nohut kuru fasulye brokolı vs.falan yemıyorum sız dıkkat edıormusunuz?
yapcak yemek kalmıyo sece sece... sızce bızım yedıgımız yemeklerın gaza etkısı varmı ?:44:
Yediklerimizin gaz yapip yapmadigindan bahsedilmis bir yerde okudum ilk 3ay dikkat edilmeli sonra istediginizi yiyin diyodu ben simdi her seyi yiyorum ve cok sukur pek sıkıntimiz yok. Bu arada benim oglum hala cok civik kaka yapiyo sizinkiler de oyle mi? Bu bebeklerin ishal olup olmadigini anlamak cok zor ya.
Ben de 2 kere oldum dogumdan sonra ikincisi 6 gun gecikti bence cok normal takma kafana. Hatta niye bu kadar erken olduguma sasiyodum burda okuyunca normal dedim etrafimda hep 6 ay 1 yil arasi deniyodu. Keske biraz daha gec olsaydi(
canım bende yaptırmadım yaptırmayı düşündüm ama su anda içinde bulunduğum maddi durum buna elverişli değil...
canım önemli bir aşı ama imkanın varsa zorla biraz derim Allak kuzularımıza hastalık vermesin ben süt alerjisi nedeniyle zor günler atlattım o yüzden kızıma bir daha riske atmıcam.
kuzum benim doğurdum 14 gunluk lohusaydım annem çekti gitti benım yardıma ihtıyacım yokmus 20 yasında olmama rağmen gayet guzel halledıyormusum ..
teşekkur ederım anne.. başta sana çok kızdım ama sımdı tesekkur edıyorum yanlızlık ne güzelmiş beeemilletin şöyle yapma böyle yap muhabbetleri . arkadasım ömür 2 bucuk aylıktı memlekete gıttım ya Allah seni inandırsın sinir krızı geçirdim sütüm kesildı ustune bide ateşlendi sımdı %100 mama yıyor ..
İstanbula geldiğim gibi kucak sevdasına ağlata aglata son verdım gittim anne kucagı aldım ona oyuncaklar dıkkatını cektı sevdı cıngırak aldım vs artık Allahıma bin şükür cok uzun zaman olmasa bile oyalanmayı beceriyor
yaşasın trt çocuk kanalı yaşasın pepe
benimkide tv izliyor sakin şu andaaaa .. seninki napıyor bitanem
ben de 25 yaşındayım 1,5 yıllık evliyim anca hakkından geliyorum helal olsun sana ben 20 yaşındayken ohooo üniveristenin ilk yılları aklım bir karış havadaydı::)Neeeeeee 20 yaşında mısın?Valla helal sana, maşallahBen o yaştayken yemek yapmasını bile doğru dürüst bilmiyordum.
Kızlar ne yapıyorsunuz bebisler nasıl ya benim tembel oglum 4 aylık oldu ama daha dönmeye başlamadı arada bazen bı tarafa dondü o kadar sizin bebisler ne durumda ???
aşkım ben milupa aptamil veriyorum ama altından kalkamıyorum canım bebelac verıyorum sımdilerde
canım benim ömür sülalenin ilk torunu bende ilk geliniyim ama gel gör ki bir bebek bu kadar değiştirir mi sülaleyi.. sabır çeke çeke bi hal oldu. kvaliden daha yakın biyer bulamamış mı vah vah sevmediğin ot dibinde biter derler ya
Ben de eşim tarafında ilk gelinim ilk torunu doğurdum aynı zamanda tek çocuğum anneminde tek torunu amaaan kimseyi kırmak istemiyorum ama çocuğumu mıncıklamaları,kucaklarında zıplatmaları,sulu sulu öpmeleri,bulduklarını dondurma da dahil ağzına sokmaları ıyyyyyyyyy katlanamıyorum.
Ben ek gıdaya geçtim canım doktora sordum emziriyosan gerek yok suya dedi.kızlar bebeklerinize su veriyormusunuz? nezamn vermeye baslıcaz ???:44:
kan damlasını sormuşsun.
bildiğim kadarıyla 4. aydan sonra veriliyormuş.
ben biraz temkinliyim aslında. niye veriliyor bu kan damlası?
haziran topiğinde okudum, kabız yapmış bazı bebekleri
Ben 4. ay kontrolüne gittim kızım 6 temmuz doğumlu bu arada en büyük benim kızım heralde ,ama görseniz 2 aylık gibi tombul yanaklım neyse kan damlası verdi,zinco verdi çinko içerikli bir ilaç.Kabız yaspıyomu damla inanın bilmiyorum çünkü benim kızım hep kabız:)
d vitaminini bile bir gün veriyorum 2 gün vermiyorum ben..
benimki net iki kere kalkıyor.
ama ben bir kez daha kaldırmaya çalışıyorum, emzirmek için.. toplamda üç kez yani..
bir kere kalktığı da oluyor ama ben kilo alsın diye emzirmek için kaldırıyorum gece..
(gece 12.00-01.00 gibi yatıyor sabah 8.00-8.30 bazen 09.00 gibi kalkıyor)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?