bn onu arastırdım içinde tuz ve aycıcek yagı var 1 yasına kadar olmaması gereken seyler bunlarr kuzummm. sütün varsa emzir kuzum zaten cocugum mamayla beslenıo onun için verıombunlar normal yemeğe geçene kadar emzirsek olmazmı yaa..mama alsammı kendimmi hazırlasam bilemedim bir türlü..:26:
bir tanıdığım oğluna ülker hero baby veriyordu çok memnunmuş.. onu denedin mi?
bunlar normal yemeğe geçene kadar emzirsek olmazmı yaa..mama alsammı kendimmi hazırlasam bilemedim bir türlü..:26:
bir tanıdığım oğluna ülker hero baby veriyordu çok memnunmuş.. onu denedin mi?
canım ben chicco kulanıyorum hala 0 + akısı ıyı ama esım ıkı delıklısını aldı gecengun ıkıncı delık belı belırsızdı bıde ayarlanabılıyordu ayarlayamadığımdan dolayı boğulur gıbı oldu. bende eskıye donus yaptım ıyıce ıncele belkıde cok kucuktur bırde akısına bak akısı nasıl muhtemelen daha buyuktur. akısını bır kontrol et
özelden mesaj attım kuzum sana
Mama konusu konuşulmuş.Doğumdan sonra 2 gün göğüslerim tahta gibi olunca hero baby vermiştik.Kızım da şapur şupur yemişti.Neydi o günler ya.Tadı en güzel oymuş.
konuyu açtın gittin arkadaşım.. bu kadar bırakma ''topuğu''
İlahi Cena çok güldüm kız telden girince ben doğru yazsamda kafasına göre atıyor kelimeleri gerçi suç telde değil Topik diye bir kelime yok türkçede
ilk üç ayda 2-2,5 kg arası bi kilo alımı yeterli.
4. ay kontrolune mi gittiniz siz?
bazı bebişler yeni tatlara biraz daha mesafeli oluyor.
eğer takviye olsun diye düşünüyorsan, mama verebilirsin bir iki öğün.
15 günlükken başladı gaz, 2,5 aylıkken bıçak gibi kesildi.
o zaman baktım, neler gaz yapıyor diye.. nette bi liste varki, onları yemesem aç kalırım..
ben de hiiç bakmadım, takılmadım aman şunu yemeyeyim gaz yapar diye..
o sıkıntılı dönemde bile turşu, kuru fasulye, nohut yiyordum ben.
ekstra bi gaz yaptığını söyleyemem.
ama herkeste böyle olacak diye bi şey yok..
kadının işi ne kadar zor ya!!!
bütün yük bizde. şimdi bi kaza olsa, kabak yine bizim başımıza patlar..
sanki çocuğu babanın evinden getirmişsin..
ya da mantar gibi yerden bitmiş..
Nereye gidecektin ki uçakla..?:26:
Geçmiş olsun neyi var kızının?
Zeyneeeepppp burda olduğunu gördümm.. Nasılsın..?
özlem sana özleden msj atmıştım canım cevaplayabilirmisin
canım bende yaptırmadım yaptırmayı düşündüm ama su anda içinde bulunduğum maddi durum buna elverişli değil...
kabızlık denince bu topikte en meşhur benim şekerim oğlum mama ile beslenmesine rağmen 10 gün üstune lağmalle kaka yaptı . doktor içinden çıkan dışkıyı görünce şok olmustu bildiğin yemyeşil tutkal gibifitil atma kuzum eğer katıysa fitil at belkide benim paşam gbi makatında çatlak var kuzum onun için canı yanıyorda yapmıyor ..
Allah c.c Razı olsun seninde kuzum
kuzum benim doğurdum 14 gunluk lohusaydım annem çekti gitti benım yardıma ihtıyacım yokmus 20 yasında olmama rağmen gayet guzel halledıyormusum ..
teşekkur ederım anne.. başta sana çok kızdım ama sımdı tesekkur edıyorum yanlızlık ne güzelmiş beeemilletin şöyle yapma böyle yap muhabbetleri . arkadasım ömür 2 bucuk aylıktı memlekete gıttım ya Allah seni inandırsın sinir krızı geçirdim sütüm kesildı ustune bide ateşlendi sımdı %100 mama yıyor ..
İstanbula geldiğim gibi kucak sevdasına ağlata aglata son verdım gittim anne kucagı aldım ona oyuncaklar dıkkatını cektı sevdı cıngırak aldım vs artık Allahıma bin şükür cok uzun zaman olmasa bile oyalanmayı beceriyor
Demek hepsi aynı yaaaa! Bosveeeer! Sende takıl bize, topik iyi gelirDogum yaptigimdan beri esimden acaip sogudum. Tabi bu durumun olusmasi icin buyuk katkisi oldu kendisinin. Az once de yine tartistik. Gunduz yemek yapcaktim dunden buzdolabinin altina et indirdim bugun de cikartip iyice cozdurdum oglum uyurken ki bu uykular cok kisa suruyo ocaga koydum. Sonra oglum uyandi mizmizlandi falan derken baya bi zaman gecti burnuma bi koku geldi eyvah diye cocugu emzirmeyi birakip kostum et yanmis tabi. Sinir oldum. Beyefendi isten geldi dikkatimi vermezsem yanarmis da ne zamandir dogru durust yemek yapmaya yapmaya yemek yapmayi unutmusum falan. Deli oldum ya benim aklim dikkatim bu kadar isine gelmiyosa geleni bul dedim. Benim aylardir yasadigim temponun yarisini yasasa perte cikmisti. Hem hicbi seye yardim etmez hem de surekli elestirir oglum olmasa cekip gitcem valla aksam iki agucuk bugucuk oldu mu sana babalik. Gece ya da sabaha dogru agladiginda bile bagiriyo cocuga sanki keyfinden agliyo. Sonra da sabah ondan cok seven yok. Sadece cocuk sakinken iyi huysuzsa al annesi offff cok doluyum cooook. Paylascak kimse de yok yanimda gurbetteyim. Sizin basinizi sisirdim
Boşver, ne yapacaksın canım kocan işte.Atsan atılmaz derler ya...İyi taraflarını görmeye çalış.Şimdi bir geçiş süreci yaşıyoruz hepimiz.Her şeyi bir anda yapmak zor.Nerede eski günler.Dört dörtlük yemekler, tatlılar, pastalar, kahvaltıya çeşit çeşit şeyler...Ben eşime bir yıl bunları unut diyorum.Arada yapınca da mutlu oluyor.Gün boyu zaten çocukla çok yoruluyoruz.Akıl mı kalıyor.Ben de çaydanlığa koyduğum suyu unuttum.Bir gittim ki dibinde su falan kalmamış.Evi yakacaktım.:26Dogum yaptigimdan beri esimden acaip sogudum. Tabi bu durumun olusmasi icin buyuk katkisi oldu kendisinin. Az once de yine tartistik. Gunduz yemek yapcaktim dunden buzdolabinin altina et indirdim bugun de cikartip iyice cozdurdum oglum uyurken ki bu uykular cok kisa suruyo ocaga koydum. Sonra oglum uyandi mizmizlandi falan derken baya bi zaman gecti burnuma bi koku geldi eyvah diye cocugu emzirmeyi birakip kostum et yanmis tabi. Sinir oldum. Beyefendi isten geldi dikkatimi vermezsem yanarmis da ne zamandir dogru durust yemek yapmaya yapmaya yemek yapmayi unutmusum falan. Deli oldum ya benim aklim dikkatim bu kadar isine gelmiyosa geleni bul dedim. Benim aylardir yasadigim temponun yarisini yasasa perte cikmisti. Hem hicbi seye yardim etmez hem de surekli elestirir oglum olmasa cekip gitcem valla aksam iki agucuk bugucuk oldu mu sana babalik. Gece ya da sabaha dogru agladiginda bile bagiriyo cocuga sanki keyfinden agliyo. Sonra da sabah ondan cok seven yok. Sadece cocuk sakinken iyi huysuzsa al annesi offff cok doluyum cooook. Paylascak kimse de yok yanimda gurbetteyim. Sizin basinizi sisirdim
Neeeeeee 20 yaşında mısın?Valla helal sana, maşallahcanım bende yaptırmadım yaptırmayı düşündüm ama su anda içinde bulunduğum maddi durum buna elverişli değil...
kabızlık denince bu topikte en meşhur benim şekerim oğlum mama ile beslenmesine rağmen 10 gün üstune lağmalle kaka yaptı . doktor içinden çıkan dışkıyı görünce şok olmustu bildiğin yemyeşil tutkal gibifitil atma kuzum eğer katıysa fitil at belkide benim paşam gbi makatında çatlak var kuzum onun için canı yanıyorda yapmıyor ..
Allah c.c Razı olsun seninde kuzum
kuzum benim doğurdum 14 gunluk lohusaydım annem çekti gitti benım yardıma ihtıyacım yokmus 20 yasında olmama rağmen gayet guzel halledıyormusum ..
teşekkur ederım anne.. başta sana çok kızdım ama sımdı tesekkur edıyorum yanlızlık ne güzelmiş beeemilletin şöyle böyle yap muhabbetleri . arkadasım ömür 2 bucuk aylıktı memlekete gıttım ya Allah seni inandırsın sinir krızı geçirdim sütüm kesildı ustune bide ateşlendi sımdı %100 mama yıyor ..
İstanbula geldiğim gibi kucak sevdasına ağlata aglata son verdım gittim anne kucagı aldım ona oyuncaklar dıkkatını cektı sevdı cıngırak aldım vs artık Allahıma bin şükür cok uzun zaman olmasa bile oyalanmayı beceriyor
Cnm benimde ilk iki ay o yüzden sütüm gelmedi. Sonra yavaş arttı ama yinede yetmiyor. Sütünün kesilmesine üzüldüm ama inan hiç meme almayanlar da var. Şimdiki mamalar bence anne sütü kadar olmasada daha iyi. Bu arada kvler benim yan apartman a taşınmaya karar vermiş. Allah sonumuzu Hayır etsin! Ne bileyim torun yaptık diyede suyunu çıkaramamalılar bence!
Siz aynı şehirde mi oturuyorsunuz?Ben k.validenler farklı yerdeler sanmıştım, kalmaya gelince.Hiç sorma ya her fırsatta benimkiler de çocuk sevelim diye geliyorlar.Sevmeleri iyi de biraz da işlerime yardım etseler.
Demek hepsi aynı yaaaa! Bosveeeer! Sende takıl bize, topik iyi gelir
bacım, bunların hamurunda odunluk var.. yaradılışları böyle..Dogum yaptigimdan beri esimden acaip sogudum. Tabi bu durumun olusmasi icin buyuk katkisi oldu kendisinin. Az once de yine tartistik. Gunduz yemek yapcaktim dunden buzdolabinin altina et indirdim bugun de cikartip iyice cozdurdum oglum uyurken ki bu uykular cok kisa suruyo ocaga koydum. Sonra oglum uyandi mizmizlandi falan derken baya bi zaman gecti burnuma bi koku geldi eyvah diye cocugu emzirmeyi birakip kostum et yanmis tabi. Sinir oldum. Beyefendi isten geldi dikkatimi vermezsem yanarmis da ne zamandir dogru durust yemek yapmaya yapmaya yemek yapmayi unutmusum falan. Deli oldum ya benim aklim dikkatim bu kadar isine gelmiyosa geleni bul dedim. Benim aylardir yasadigim temponun yarisini yasasa perte cikmisti. Hem hicbi seye yardim etmez hem de surekli elestirir oglum olmasa cekip gitcem valla aksam iki agucuk bugucuk oldu mu sana babalik. Gece ya da sabaha dogru agladiginda bile bagiriyo cocuga sanki keyfinden agliyo. Sonra da sabah ondan cok seven yok. Sadece cocuk sakinken iyi huysuzsa al annesi offff cok doluyum cooook. Paylascak kimse de yok yanimda gurbetteyim. Sizin basinizi sisirdim
kız ben bu profildeki minnakı ısırcam,annemlere gelmiştim bayrama diye sağol canım nezle grip
he vallaDemek hepsi aynı yaaaa! Bosveeeer! Sende takıl bize, topik iyi gelir
Kızlar ne yapıyorsunuz bebisler nasıl ya benim tembel oglum 4 aylık oldu ama daha dönmeye başlamadı arada bazen bı tarafa dondü o kadar sizin bebisler ne durumda ???
kızım 2,5 aylıkken dönmeye başladı..
o günlerde sırtüstü yatırıyordum, hooop dönüyordu.
yine çeviriyordum, yine dönüyordu..
ama birkaç haftadır hiç action yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?