Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

bunlar normal yemeğe geçene kadar emzirsek olmazmı yaa.. mama alsammı kendimmi hazırlasam bilemedim bir türlü..:26:
bir tanıdığım oğluna ülker hero baby veriyordu çok memnunmuş.. onu denedin mi?
bn onu arastırdım içinde tuz ve aycıcek yagı var 1 yasına kadar olmaması gereken seyler bunlarr kuzummm. sütün varsa emzir kuzum zaten cocugum mamayla beslenıo onun için verıom

bunlar normal yemeğe geçene kadar emzirsek olmazmı yaa.. mama alsammı kendimmi hazırlasam bilemedim bir türlü..:26:
bir tanıdığım oğluna ülker hero baby veriyordu çok memnunmuş.. onu denedin mi?

Tesekkurler cnm cevabın için. Bende artık büyüdü tek delik az geliyordur diye değişiyim ddim, dediğin gibi akışla alakalı sanırım

Mama konusu konuşulmuş.Doğumdan sonra 2 gün göğüslerim tahta gibi olunca hero baby vermiştik.Kızım da şapur şupur yemişti.Neydi o günler ya.Tadı en güzel oymuş.

Mama konusu konuşulmuş.Doğumdan sonra 2 gün göğüslerim tahta gibi olunca hero baby vermiştik.Kızım da şapur şupur yemişti.Neydi o günler ya.Tadı en güzel oymuş.

özlem sana özleden msj atmıştım canım cevaplayabilirmisin

Dogum yaptigimdan beri esimden acaip sogudum. Tabi bu durumun olusmasi icin buyuk katkisi oldu kendisinin. Az once de yine tartistik. Gunduz yemek yapcaktim dunden buzdolabinin altina et indirdim bugun de cikartip iyice cozdurdum oglum uyurken ki bu uykular cok kisa suruyo ocaga koydum. Sonra oglum uyandi mizmizlandi falan derken baya bi zaman gecti burnuma bi koku geldi eyvah diye cocugu emzirmeyi birakip kostum et yanmis tabi. Sinir oldum. Beyefendi isten geldi dikkatimi vermezsem yanarmis da ne zamandir dogru durust yemek yapmaya yapmaya yemek yapmayi unutmusum falan. Deli oldum ya benim aklim dikkatim bu kadar isine gelmiyosa geleni bul dedim. Benim aylardir yasadigim temponun yarisini yasasa perte cikmisti. Hem hicbi seye yardim etmez hem de surekli elestirir oglum olmasa cekip gitcem valla aksam iki agucuk bugucuk oldu mu sana babalik. Gece ya da sabaha dogru agladiginda bile bagiriyo cocuga sanki keyfinden agliyo. Sonra da sabah ondan cok seven yok. Sadece cocuk sakinken iyi huysuzsa al annesi offff cok doluyum cooook. Paylascak kimse de yok yanimda gurbetteyim. Sizin basinizi sisirdim

kadının işi ne kadar zor ya!!!
bütün yük bizde. şimdi bi kaza olsa, kabak yine bizim başımıza patlar..
sanki çocuğu babanın evinden getirmişsin..
ya da mantar gibi yerden bitmiş..

Gerçekten öyle benim eşim ne zaman çocuğumuzu kucağına alıp severken ağlasa ve susturamazsa bu çocuğun karnı aç meme istiyor diye benim üstüme atıyor uyanık çocuk memede kısa süreliğine de olsa susuyor ya uğraşmıyorlar anacım sevmeye gelince varlar susturmaya gelince yoklar benim bileklerim ağrıyor artık kucağımda taşımaktan pış pışlamaktan

Cnm benimde ilk iki ay o yüzden sütüm gelmedi. Sonra yavaş arttı ama yinede yetmiyor. Sütünün kesilmesine üzüldüm ama inan hiç meme almayanlar da var. Şimdiki mamalar bence anne sütü kadar olmasada daha iyi. Bu arada kvler benim yan apartman a taşınmaya karar vermiş. Allah sonumuzu Hayır etsin! Ne bileyim torun yaptık diyede suyunu çıkaramamalılar bence!

Demek hepsi aynı yaaaa! Bosveeeer! Sende takıl bize, topik iyi gelir

Boşver, ne yapacaksın canım kocan işte.Atsan atılmaz derler ya...İyi taraflarını görmeye çalış.Şimdi bir geçiş süreci yaşıyoruz hepimiz.Her şeyi bir anda yapmak zor.Nerede eski günler.Dört dörtlük yemekler, tatlılar, pastalar, kahvaltıya çeşit çeşit şeyler...Ben eşime bir yıl bunları unut diyorum.Arada yapınca da mutlu oluyor.Gün boyu zaten çocukla çok yoruluyoruz.Akıl mı kalıyor.Ben de çaydanlığa koyduğum suyu unuttum.Bir gittim ki dibinde su falan kalmamış.Evi yakacaktım.:26

Neeeeeee 20 yaşında mısın?Valla helal sana, maşallahBen o yaştayken yemek yapmasını bile doğru dürüst bilmiyordum.

Siz aynı şehirde mi oturuyorsunuz?Ben k.validenler farklı yerdeler sanmıştım, kalmaya gelince.Hiç sorma ya her fırsatta benimkiler de çocuk sevelim diye geliyorlar.Sevmeleri iyi de biraz da işlerime yardım etseler.

bacım, bunların hamurunda odunluk var.. yaradılışları böyle..
şimdiye kadar 'o'ydu bebeğin, ilgi alaka ve sevginin tek sahibiydi..
şimdi bunları ''kendi çocuğuyla'' paylaşmak zorunda diye elinden oyuncağı alınmış bebe gibi mızıldıyor..:84:

uykumuz bin parça, öğün denen şey lugattan çıktı..
ekmeğin ucundan koparıp yiyorum bazen arasına da bi şey koyuyorum..
öyle canım çekti bi şey pişireyim yada yemek ısıtıp tabağa koyayım. bunları bile yapmıyorum..
bunların uykuları tam, yemekleri önüne geliyor, ütüleri yapılıyor.. hala bıdı bıdıı :95:

benim de eski performansım yok, farkediyorum.. :78:yemekti temizlikti eskisi gibi değil.
ki eşim yemek yemeği, güzel yemeği sever.. özellikle sürekli tatlı olur buzdolabında..
ama sağolsun bi şey demiyor,, halden anlıyor..
bi şey dese zaten veririm kızı kucağına, hadi sen yap birlikte yiyelim derim :111::101:

annemlere gelmiştim bayrama diye sağol canım nezle grip
kız ben bu profildeki minnakı ısırcam,
elleri de birleştirmiş benim zilli gibi..
bu ne yaaa!!! ne kadan dadlu kız buu?!

Demek hepsi aynı yaaaa! Bosveeeer! Sende takıl bize, topik iyi gelir
he valla

mesaj tekrarıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

Son düzenleme:
Kızlar ne yapıyorsunuz bebisler nasıl ya benim tembel oglum 4 aylık oldu ama daha dönmeye başlamadı arada bazen bı tarafa dondü o kadar sizin bebisler ne durumda ???

Kızlar ne yapıyorsunuz bebisler nasıl ya benim tembel oglum 4 aylık oldu ama daha dönmeye başlamadı arada bazen bı tarafa dondü o kadar sizin bebisler ne durumda ???

kızım 2,5 aylıkken dönmeye başladı..
o günlerde sırtüstü yatırıyordum, hooop dönüyordu.
yine çeviriyordum, yine dönüyordu..
ama birkaç haftadır hiç action yok

kızım 2,5 aylıkken dönmeye başladı..
o günlerde sırtüstü yatırıyordum, hooop dönüyordu.
yine çeviriyordum, yine dönüyordu..
ama birkaç haftadır hiç action yok

Ne güzel ya bu kız bebekler hep boyle maşallah benim yeğenimde aynı donemde dönmeye başlamıştı ama erkek bebekler cok tembel oluyormus hem de gazli inanır mısın hala gaz problemimiz var bari dönmeye başlasaydı bitersin su gaz sancısı

Oglum 3,5 aylik bizde de donme cabasi yok pek sadece basini kaldirmaya calisiyo oturma pozisyonuna gelmeye calisiyo. Valla saglikli olsun da biraz gec olsun takmiyorum artik. Baslarda takiyodum acik her bebegin gelisimi farkli sonucta hepsi ayri bi birey. Tabi cok da gecikmesin yani :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…