eşim, müsait olsaydı da bugün gidebilseydik keşke neneye.
bütün gün görümce-kv muhabbeti çekilir mi kardeeeeş?!
günaydıın ay gercektende cekılmez yaa
müge anlı bence çok insana yardımcı oluyor ;izlemiyorum çünkü konuları çok uzatıyorlar ama takdir ediyorum.günaydınnnnhayırlı sabahlar bugün yağmur var dendi ama güneş var burda bakalım:44:
nfk arkadaşın hakkında anlattıklarını okuyunca içim acıdı canım yaa zaten hep bir vicdan yapmak için yer arıyorum tam üstüne oldu yani:26: rabbime şükür işten arta kalan zamanlarımın hepsini kızımla geçiriyorum eksiklik göstermemeye çalışıyorum işten fırsat bulunca erken kaçmaya çalışıyorum falan ama genede yetemiyorum gibi geliyor
ama o arkadaşında abartmış yani ama dediğin gibi evde huzur yok babada çocukla ilgilenmiyorsa kendine bir kaçış yolu bulmuş ama yanlış yol onunki rabbim doğru yolu göstersin inşallah:26:
börek nasıl oldu bu arada?
esra erol u benim babamda izliyor kızzz niye bu emekli adamların dikkatini çekiyor anlamadım :44:
hatta eşim gittiğimizde annemi kızdırıyor " anne babam niyeti bozmuş galiba kendine 2. yi arıyor diyor"
müge anlıya bende sinir oluyorum (karakız duymasın)
pempiş anam efecik ayarlarını bozmuş yine neyse öğlene kadar açılırsın sen merak etme şimdi bir dünya şey yaparsın sen bir dakka oturmuyorsun maşallah
busmaikız nasıl karakter analizi yapıyorsun sen bakim:44:
born canım inşallah diş sıkıntısıdır da geçer bir an evvel canım ama bak iyikide işe başlamamışsın yoksa aklın hep evde kalırdı
aryamsende başladın okula bu arada artık siz evinizdesiniz ya eşinle detaylı konuşabildiniz mi sıkıntılarınızı :44:
annende sizde ama demi
cumartesi günü yatılı misafirlerimiz gelecekmiş arkadaşlarımız artık perşembe cuma temizlik ve yemek işlerini halletmem lazım bakalım ama güzel bir hafta sonu olur inşallah uzun zamandır görmüyorduk birbirimizi arkadaşım 2. ye hamile şimdi onunda heyecanı var
Uykusuz kafa ile yıkadığım maydanozlara sirke yerine nar ekşisi döktüm!! Artık okulda neler yaparım hep beraber bekleyelim :)
çok neşelisin bugün maşallahgünaydın hapsuuuuumm
çekilmez ama çekiyoz, Allah çektirmesin..
bugün klişe-geyik esprilere bağladım.
sonum iyi görünmüyor benim :86:
havada aşk kokusu vaaar
günaydın
nfk görümcesi için
çok sinir oluyorum böyle tiplere.
benimde küçük kaynım bekardı , kızımda ayşecik kadardı işte.
asla alıp sevmezdi.bi gün eşim al amcası diye kucağına vermek istedi.
ben sevmek istersem alrım deditipitip
şimdi kendi kzını nasıl seviyor.benim kocam bütün yiğenlerine aynı ilgiyi gösterir.
zaten herşeyi ile onlardan çok farklı canım benim.
neyini kıskanıyorsun canım sen halanla anneni kıyaslar mısın hesinin yeri ayrı:)hadi gözünaydın gelmiş görümcen
nasıl bir kız bu anlamadım valla insan yeğenini hiçmi sevmez bu kadar mı uzak olur amannn neyse boşver takma
bunların bir orta halli olanı yokmu acaba
bizimki çok sever sizinki hiç sevmez söyle gördüğünde sevecek fazla abartmıyacak bir görümce istiyorum
ya ben kıskanıyorum galiba görümcemi kızımı çok seviyor diye
aman o zamanda bak yanımızda durmadı hemen gitti annesine derlerdi 1 gün katlan artık sonra bütün yollar mübah
ayy buzdolabı:)az önce görümcem geldi. annesinin kapısına vurdu vurdu.
kapı açılmadı, belki uyuyordur kadın. neyse ben açtım, bize gel dedim. içeri girdi. soyunup dökünmemişti ki
annesi kapıyı açtı. ben annemin yanına gideyim dedi. tamam dedim. bu sırada ayşecik hep kucağımda. ama bakmak görmek yok.
ben de geldin gidiyorsun bari bi yeğenini öp dedim.
zoraki minik bi öpücük kondurdu, ne bunun hali diyor. yüzündeki sinek ısırıkları için, pöfff!
günaydın canım haklısın belki ama genede hep kafamda soru işaretleri kalıyor neyse zamanla geçer inşallah:26:
börek yenilebilirse güzeldir demektir bir sonrakine acele etmeden yaparsan bence süper olur
ayy evet annen doğru söylemiş ne izlerlerdi acep normalde babam tv izlemez ama bu programı izliyor
evet yatılı gelecekler ama sanırım sabaha kadar muhabbet yalan olur onun oğlu 12 de anca uyur hadi bizimkide yattı diyelim ama kız hamile şimdi oda yatar onlarla yani şahsen ben hamile iken hep uyku isterdi canım
heee, neşeliyimmçok neşelisin bugün maşallah
heee, neşeliyimm
şuanda da kendi yaptığım açma börekle çay içiyom :125:
az önce görümceyi yolculadım çünkü.
işi varmış, yollandı. kv de kendi evine geçti.
beni kahvaltıya çağıracaklarmış da Allahtan kaynım evdeymiş
kahvaltıdan sonra onlar bana geldi. zoraki oturduk 1 saat.
kv de durup durup, halası ayşeciği sevecekti, ne zaman uyudu, şimdi onu sevemeyecek mi demiyor mu?
onu öptüm yeter dedi halası.
kapıdan çıkarken de yine söylendi kv, ayşeciği sevemedin diye. görümce ne dese beğenirsiniz.
ayşecik beni sevsin... hıııh, haspam
ay bu da yeğenini kıskanan ergenlerden olmasın kııııız?!
ayy kesin öyle
boşver sevmesin daha iyi
teyzesi var yeter hıhh
sen çok uyumluymuşsun maşallah:) ben ergenlikte azcık gıcıktım,zavallı annem:)uleyyn! biz hiç ergenlik yaşamadık galiba. :26:
ne agresifliğimi hatırılıyorum, ne odaya kapanmalarımı. ne anne babaya itaatsizlik hatırlıyorum, ne öfke nöbetlerimi.
ben direkt büyümüşüm yaa!
kardeşimi de kıskanmadım. annem babam en küçüğümüzü severdi, sımartılırdı.
ben de annem seviyor diye, kıskanmak bi yana onu daha çok severdim. şimdi de çocuğum gibi sıpa!
abimle çatışırdık. bi zarar olurdu. aman baban duyup abine kızmasın derdi annem, üstünü örter, hakkımdan cayardım.
ben aptal mıymışımki?
ay evet, teyze candır..
bu vesileyle temmuz topiğinin canları listesine yeni bi madde eklendi
-anneanneler (ve dahi dedeler)
-gezmek
-alışveriş
-tatil
-kocaya dır dır
-teyzeler. ahahhahah
Nfk'cım görümceni hayırlısıyla savmışsın:) gözün aydın. Bayağı bir buzdolabı mübarek..
Pembiş, nar ekşisi hadisenle topiğin bugünkü trendi oldun:) umuyorum okulda açılmışsındır. Bir de misafirin var, kolay gelsin canım.
Busmai, noldu çocuk arabası?
Şeker portakalım, misafirin geliyormuş kolay gelsin.
Pamuk helvam, özlendin
şuna aptalmışsın desenesen çok uyumluymuşsun maşallah:) ben ergenlikte azcık gıcıktım,zavallı annem:)
benim oğlumun 2 dayısı var sadece,teyze yok.
ayrıca 3 halası var, amcası yok.
bizde rakipler yok yani. dayılar da ;halalar da rakipsiz
bi de "karbonat"lı elmalı tarçınlı ıslak kek
müge anlı bence çok insana yardımcı oluyor ;izlemiyorum çünkü konuları çok uzatıyorlar ama takdir ediyorum.
gerçi bir kadın gelmişti ağlamıştı ağlamıştı meğer çocuğunu kendisi öldürmüş;insanlar çok sahte gözyaşı döküyor orda.
karakter tahlili de şöyle canikom;
mesela sahtekar bakışlı birisi ama çok sevimli davranıyor; bu oyun oynuyor diyorum kendi kendime sonra bunun gerçek yüzü ortaya çıkıyor falan ,haklı çıkıyorumhoşuma gidiyor
neyini kıskanıyorsun canım sen halanla anneni kıyaslar mısın hesinin yeri ayrı:)
bazıları uyumuyor ya belki zorlar kendini her zaman değil sonuçta
heee, neşeliyimm
şuanda da kendi yaptığım açma börekle çay içiyom :125:
az önce görümceyi yolculadım çünkü.
işi varmış, yollandı. kv de kendi evine geçti.
beni kahvaltıya çağıracaklarmış da Allahtan kaynım evdeymiş
kahvaltıdan sonra onlar bana geldi. zoraki oturduk 1 saat.
kv de durup durup, halası ayşeciği sevecekti, ne zaman uyudu, şimdi onu sevemeyecek mi demiyor mu?
onu öptüm yeter dedi halası.
kapıdan çıkarken de yine söylendi kv, ayşeciği sevemedin diye. görümce ne dese beğenirsiniz.
ayşecik beni sevsin... hıııh, haspam
ay bu da yeğenini kıskanan ergenlerden olmasın kııııız?!
uleyyn! biz hiç ergenlik yaşamadık galiba. :26:
ne agresifliğimi hatırılıyorum, ne odaya kapanmalarımı. ne anne babaya itaatsizlik hatırlıyorum, ne öfke nöbetlerimi.
ben direkt büyümüşüm yaa!
kardeşimi de kıskanmadım. annem babam en küçüğümüzü severdi, sımartılırdı.
ben de annem seviyor diye, kıskanmak bi yana onu daha çok severdim. şimdi de çocuğum gibi sıpa!
abimle çatışırdık. bi zarar olurdu. aman baban duyup abine kızmasın derdi annem, üstünü örter, hakkımdan cayardım.
ben aptal mıymışımki?
kızlar, annem aradı şimdi. gayet de evhamlı.
2 yaşındaki yeğenimin karnı biraz şiş gibiymiş. ama huzursuz değil neden diyor.
ben de gazdır muhtemelen, üşütmesin özellikle ayaklarını dedim..
gaz harici bi şey olabilir mi ki?:44:
hemen alda gule gule gıysın canım evde normal ayakkabı gıyemez hem rahat edemez pandufla hem ayakkarı usumez hem yere saglam basar canımbarbarinonun tavsiyesiyle, aranan panduf sanırım bulundu
Panduf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?