- 8 Ağustos 2011
- 11.840
- 9.667
- 448
kızlar bu botlar çokmu kaba olur fiyatı düşmüş 30 tl ye 19 numaradan başlıyormuş
hoşuma gitti ama kullanımı nasıl olur?
Eki Görüntüle 806775
model çok tatlı olsa da henüz yüremeye başlayan bebeler için bence fazla.kızlar bu botlar çokmu kaba olur fiyatı düşmüş 30 tl ye 19 numaradan başlıyormuş
Eki Görüntüle 806775
benim çocuklarımın teyzeleri yok
iki tane halaları var.onlarda uzaktalar.
bir tane erkek kardeşim var.oda yiğenlerine canını verir çok emeği vardır üzerlerinde.
babadan sonra dayı gelir bizde.bende hala olunca sizin bu yazdıklarınızın tam tersi
bir hala olacağım inşalah.görümceler sevilmiyor o beli boşuna görümce çay kaşığı dememişler.
biz yeniyiz bakaım hayırlısı.
benim bi tane teyzem var.amanın çok otoritertir küçükken ondan çok korkardım.
oraya oturma ,ona dokunma.annem beni onlara zorla götürürdü. o yüzden teyze konusundada istemem kalsın
dün kadıköy salı pazarına bi bayan sürücü arabası ile dalmış.
aklaıma hemen nfk geldi.dün pazara giitinmi bacım?
kızlar bu botlar çokmu kaba olur fiyatı düşmüş 30 tl ye 19 numaradan başlıyormuş
Canim vazgecmissin zaten ama alintilamis oldumbncede uzun dicektim
Eki Görüntüle 806775
Teyzelerden de hoslanmayan olabiliyomus demekkibenim çocuklarımın teyzeleri yok
bir tane erkek kardeşim var.oda yiğenlerine canını verir çok emeği vardır üzerlerinde.
babadan sonra dayı gelir bizde.bende hala olunca sizin bu yazdıklarınızın tam tersi
bir hala olacağım inşalah.görümceler sevilmiyor o beli boşuna görümce çay kaşığı dememişler.
oraya oturma ,ona dokunma.annem beni onlara zorla götürürdü. o yüzden teyze konusundada istemem kalsın
aa, biz varız ya kııız?!
benim de 4 halamın 2si illettir. yani babamın kız kardeşleri diye ilişkimizi tanımlayabilirim.
candan biri olsun da, amca da olur teyze de. farketmez yani..
bu arada ben de yeğenime çok hassasım, kendi çocuğum gibi. inş böyle de devam eder.
ama yengemi abimden çok severim bunun da etkisi olabilir
Evet ya anası güya bağırıyo ama çok otorite kuramıyor; ceza vermek denen bişey yokHee sizinki yine büyükmüş artık laftan anlaması lazım ee bu süreçte anası nerde işte kendi neden kollamıyo ben de buna sinir oluyorum..Bide zaten hiçbi zaman kendi kızlarını görmezler asla
Anlar canım anlar da fena bozulur.. Bozmak da istemiyorum kadını, bakalım..inanmıyor musun?
tatlı cadı busmai de senden bak, o da vazo kırmış
böreğin orta kısmı daha güzel pişmiş, sabah 3 dilim löplettim :125:
elma yok kiiii
ben bu durumlarda şu şarkıyı tercih ediyorum. öhö öhööö!
aşıksın, dırırı dırırı
aşıksın, dırırı dırırı
aşıksın, dırırı dırırı
sen aşıksın arkadaşşş!
şunu söyleyebilirim, çoğu tahsilli insanda benlik, bencillik çok daha fazla.
konuşmamak, yüzüne bakmamak ondan
nofrost espirisi de süppermiş
yok canım ya, gitmedim. Allah muhafaza nasıl olmuş o. anlamadım.:26:
ooh, bugün çok daha iyisin belli.
tüm evi temizlediğine göre, maşallah sana
temizlikten sonraki o mis koku ve harika his ne güzel bi şey
ay bu görümcenin kardeşinin çocuğunu kıskanmasını anlamıyorum yaa
bu nasıl bi acizliktir. koskoca kadın, küçücük bi çocuğu kıskanıyor.
hani istediği halde çocuğu olmasa, belki anlaşılabilir ama ayıp yaptığı
bi de ne demek, ben topluyorum diye 1 yaşındaki bebeye kızmak.
ama orda kv nin suçu var. toplama da konuşma da diyecek kızına.
zira kendi evi orası, dengeyi de düzeni de sağlamakla sorumlu kişi o.
legoları yıkmakla çok iyi yapmışsın, ohhh iyi olmuş
her kız annesine gider, ne var bunda.
ben de gün aşırı annemdeyim. ama senin sorunun o küçük veletle belliki
senin sinirlendiği bildiği için mahsus yapıyor. o zaman annemin dediği gibi, ayrı günlerde gideceksiniz oraya.
ne sen sinirlenir yıpranırsın, ne diğerinin canı sıkılır.
tabi çocukla çocuk olmamak gerek. bize düşen anlayışlı ve yapıcı davranmak.
henüz taze anneyiz, kıyamıyoruz çocuklarımıza. ama ben kendi adıma rahatım diyebilirim.
hoş busmaininki gibi illet olan bi veletle daha karşılaşmadım, belki ondandır.
görümcen hatalı, yukarıda da söyledim.
ya, kendi daha önce kızını evlendirmiş, nasıl gelinine henüz evlenmeden kaynanalık yapıyor, anlamıyorum. hele de böyle basit bi sebepten. orda da kalır, burda da.
yeri gelince söyle, ama anlar mı şüpheliyim. çünkü işine gelmez.
kuzenin oğluna da arkadaşının çocuğu aynı şeyi yapıyormuş.
bi gün sıkıştırdım diyor mutfakta, gözlerimi pörtlettim, bi daha aynını yaparsan seni güzel bi pataklarım demiş.
velet hizaya gelmiş.az korkutmak faydalı olabilir yaniii
Aynen:) kardeşimin çocuğu olsa ses etmem ama görümcemin çocuğu ne yaparsa eşime ispiyonluyorum. Adamda yeğenine karşı nefret gelişecek :)))şunu da söyleyeyim. benim yeğenim çok hareketli
ve 2 yaş sendromu yaşıyor. çok huysuz, mızmız, ağlak, sinirli. bazen bilinçli olarak ayşeciği itiyor.
saçını adamakıllı çekiyor. bu şeyler yeni çıktı.
annem ya ayrı gün gelin ya da çocuğuna sahip çık dedi. ama bunu bana söyledi yengeme demez.
neyse, artık ben de ayşeciği yoğun koruma programına alıyorum ordayken
sürekli yakın markajdayım, ya da kucakta gezdiriyoruz.
ben çocuktur diyorum, yapılana çok takılmıyorum ama babam mesela farkında olmadan yeğenime kızıyor.
oysaki o da bebek. henüz aklı kesmiyor. bu sefer de abime kızıyor. çocuğuna öğret yanlışı diye
ama ben sorumluluğu aldım, artık ayşeciği koruyorum sorunlar minimuma indi.
lakin, açık konuşayım, sorun yaşadığım abimin değil de kaynımın çocuğu olsa bu kadar anlayışlı olmazdım heralde.
o yüzden, ayşeciğin yeğenimle yaşadığı bu ufak sürtüşmeleri eşime hiç söylemedim.
Bence rahat duruyorkızlar bu botlar çokmu kaba olur fiyatı düşmüş 30 tl ye 19 numaradan başlıyormuş
Eki Görüntüle 806775
Eşim de teyzesini değil halasını sever; değişiyor herkese göre demek kibenim çocuklarımın teyzeleri yok
Ya şu yengeni anlat bize nasıl böyle sevdirmiş kendiniaa, biz varız ya kııız?!
benim de 4 halamın 2si illettir. yani babamın kız kardeşleri diye ilişkimizi tanımlayabilirim.
candan biri olsun da, amca da olur teyze de. farketmez yani..
bu arada ben de yeğenime çok hassasım, kendi çocuğum gibi. inş böyle de devam eder.
ama yengemi abimden çok severim bunun da etkisi olabilir
Ay bence de almaanacım herkesde bir dert var
sonuçta çocukların suçu ne ama bazen çocuklara sinir olunabiliyor
bende bazen eltimin çocuğuna sinir oluyorum daha doğrusu gösterilen hassasiyete sinir oluyorum
birşey aldığımızda artık kavga ederler ne alıyorsanız 2 tane almak lazım diyorlar ee herşeyden ben nasıl 2 tane alayım
yada bir yere gezmeye gidilecek oda görürse arabaya binmek istiyor onuda götürelim diye gözümüze bakıyorlar eşime kalsa alacak
ama heryere gidemeyizki ona sinir oluyorum mesela
ay kıskanmasın şöyle yapalım falan benimde o zaman sinirlerim atıyor sonuçta ben çocuğumu görmüyorum işe gidiyorum para kazanıyorum ama sadece kendi çocuğum için başkasına ek birşeyler alamam valla
Ben nasıl görümce olcam acaba; muhtemelen yapılmasını istemediğimi yapmam. Yaşadıklarımdan ders alıyorum:))Teyzelerden de hoslanmayan olabiliyomus demekki
Ama nfknin dedigi gibi asil olay kisilikte iste
Aaa yengesini daha cok seveni de ilk duyuyorum benim abim yok olsun da istemezdim yengemi cekemezdim saniyorum
Yettim bacımm
Dün gece 20 değilde 10 kez kalkmıştır sanırım bu bile iyi geldi sabah namazından sonra 8e kadar uyanmadı mesela uyanınınca baya sevindim ama yine bi huzursuzluğu var da bolca okuyorum bu ara nazara da geliyor gibime geliyor...
Sabahtan birden temizliğim geldi ve tüm koltukları kaldırdı eşim o süpürdü ben sildim tozları aldım 2 oda bitince o pes edip yasirle kvye gitti ben tam gaz devam ettim ev su anda çiçek gibi kokuyo :119:
Görümceni okudum yazmadan edemicem benim görümcem istememe gelmedi nişan bohçası serilmesine gelmedi kınama gelmedi aramızda da hiçbir durum yoktu kendi soğuk cocuklarımız art arda doğdu benimki az daha buyuk gelip uzun zaman annesinde kalır ve kendi evi sanır hala geçen eşimle ayrı benle ayrı bir dialoğu oldu benim için son noktadır sürekli çocuga onu dağıtma bunu dağıtma arkandan ben topluyorum falan diyomus eşim de demiş sana ne oluyo kızarsa babannesi kızar sen buraya karışamazsın falan daha bir kere eline alıp şöyle içten sevdiğini görmedim senin hesap gibi ben zorla verirdim en başta ama şimdi benim de umrumdışı
Benle olan olay da şöyle aynı akşam gittim baktım legolardan kule yapmış benim yavrum da gidip gidip bakıyo ellemek istiyo ama elleyemiyo nasıl korkuttuysa çocugu tam yaklaşıyo cocuk hayııırrrrdiyo aynen böyle ama kaç kez tekrarlandı bu sahne dedim yok oğlum yık oyuncaklar oynanmak içindir müzeye saklanmak için değil elini tuttum yıktırdım sonra da aldım çocugu geldim evime bu ne yaa kendi çocugu büyük olsa o yapsa falan anlarım ama daha baya küçük kendi yapmış yıktırmıyo
Kesinlikle ama kesinlikle teyzeler candır
Eki Görüntüle 806775
Pembişe katılıyorum
Müge anlının kocası bence karısının başarısını kıskanmış ve ayrılmaya bahane aramış
Evet ya anası güya bağırıyo ama çok otorite kuramıyor; ceza vermek denen bişey yok
Çocuk çok şımarık bir de aşırı geveze yani her konuda saatlerce konuşur güya akıllı diye övünüyorlar
Anlar canım anlar da fena bozulur.. Bozmak da istemiyorum kadını, bakalım..
Görümcemin orda olmasına sinir oluyorum çünkü eşi de hep geliyor
Ben de anneme sık giderim ama eşim ara sıra gelir; bu yüzden sinir oluyorum
Bir de hergün onlara gitsem bayılırlar; hem kızı yanında olcak hem gelini. Hem oğlu olcak hem damadı. Sinirlendiğim bu.
Aynen:) kardeşimin çocuğu olsa ses etmem ama görümcemin çocuğu ne yaparsa eşime ispiyonluyorum. Adamda yeğenine karşı nefret gelişecek :)))
Bence rahat duruyor
Bakarsın yürüyemezse verirsin geri
Eşim de teyzesini değil halasını sever; değişiyor herkese göre demek ki
Ya şu yengeni anlat bize nasıl böyle sevdirmiş kendini
Ay bence de alma
Hep beklerler sonra
Ben nasıl görümce olcam acaba; muhtemelen yapılmasını istemediğimi yapmam. Yaşadıklarımdan ders alıyorum:))
Bugünkü konumuz görümcelerdi ; umarım herkes dersini almıştır. yeni konularda görüşmek üzere
Benim cadılığım kendi kendime kızımmmmmm
Kimseye zararım yok
Aaa yengesini daha cok seveni de ilk duyuyorum benim abim yok olsun da istemezdim yengemi cekemezdim saniyorum
ilk gördüğümde bu kız ya dünyanın en burnu büyük megolamanı ya daYa şu yengeni anlat bize nasıl böyle sevdirmiş kendini
damat napıyor kız kv de?Anlar canım anlar da fena bozulur.. Bozmak da istemiyorum kadını, bakalım..
Bir de hergün onlara gitsem bayılırlar; hem kızı yanında olcak hem gelini. Hem oğlu olcak hem damadı. Sinirlendiğim bu.
Bugünkü konumuz görümcelerdi ; umarım herkes dersini almıştır. yeni konularda görüşmek üzere
cadı görümce busmaiCadısın kızımmmmm; tabiki cadı bi görümce olcan :)
Kardeşlerimin kız arkadaşları beni genelde severler; eşleri napar bilemem :))
Benim cadılığım kendi kendime kızımmmmmm
Kimseye zararım yok
Şimdilik :) hahahaha
Kızlar yazmış zaten ama gazdır. Ayaklara dikkat..kızlar, annem aradı şimdi. gayet de evhamlı.
2 yaşındaki yeğenimin karnı biraz şiş gibiymiş. ama huzursuz değil neden diyor.
ben de gazdır muhtemelen, üşütmesin özellikle ayaklarını dedim..
gaz harici bi şey olabilir mi ki?:44:
Nasıl geçti? Yetitirebildin mi?Hahaha çok hoşmuş :))
Eve gelip bişiler atıştırıp poğaçaya girişecektim. Süpürüp silecektim. Peki noldu????!!!! Efe uyumamış sağolsun. Geldim cıyır cıyır. Şuan emziriyorum. Aslında öğlen ben gelnce emip yatması en güzeli ama bugünü mü buldu bunu uygulamak için??!!! Neyseki gelenler samimi arkadaşlarım. Yani yetişmese de bişi olmaz :)
Ahah nofrost iyiymiş:))))Anacım herkeslerde havada aşk kokusu var yazmış
utandımevet eşime aşığım karakterinede hayranım
şaka bir tarafa benim eşimin aieside biraz nasıl diyim soğuklar.
hepsi okumuş insanlar ama biraraya gelince bi hoşgedin derler dahada insanın yüzüne bakmazlar.
ama benim kocam tam tersi çok sıcak kanlı herkesle halhatır eder.ilk zamanlar iyice sinir oluyrdum.
sonra bende soğuk ve mesafleyim.nofrost buzdolası gibiyiz. ilişkilerimiz bozulmuyor.
her daim taze kalıyor
Hiç bitmeyen konular bunlar:)Pembişe katılıyorum
Müge anlının kocası bence karısının başarısını kıskanmış ve ayrılmaya bahane aramış
Evet ya anası güya bağırıyo ama çok otorite kuramıyor; ceza vermek denen bişey yok
Çocuk çok şımarık bir de aşırı geveze yani her konuda saatlerce konuşur güya akıllı diye övünüyorlar
Anlar canım anlar da fena bozulur.. Bozmak da istemiyorum kadını, bakalım..
Aynen:) kardeşimin çocuğu olsa ses etmem ama görümcemin çocuğu ne yaparsa eşime ispiyonluyorum. Adamda yeğenine karşı nefret gelişecek :)))
Bence rahat duruyor
Bakarsın yürüyemezse verirsin geri
Eşim de teyzesini değil halasını sever; değişiyor herkese göre demek ki
Ya şu yengeni anlat bize nasıl böyle sevdirmiş kendini
Ay bence de alma
Hep beklerler sonra
Ben nasıl görümce olcam acaba; muhtemelen yapılmasını istemediğimi yapmam. Yaşadıklarımdan ders alıyorum:))
Maşallah ne mutlu sana ve yengene.. Allah bizlere de böyle gelinler nasip etsin.ilk gördüğümde bu kız ya dünyanın en burnu büyük megolamanı ya da
çok temiz ve masumu demiştim. ikincisi çıktı
ne bileyim ya, valla çok seviyorum. birincisi çok samimi, tevazu sahibi, olduğu gibi görünür.
her ortama uyum sağlar. eğitimli, görgülüdür. asil bi aileden geliyor. her daim mütebessimdir.
utanır, yanakları kızarır. yemek yemeyi sever ve neşelidir ben gibi, kahkahası bile ayrı sevimli.
sabırlıdır, kaç senelik tanışıyoruz, sinirlendiğini görmedim.
daha sayfa sayfa yazabilirim onu. biz öyle çok görüşmüyoruz.
hani özel oturmalar, telefon konuşmaları falan yok.
çoğunlukla annemde görüşürüyoruz. arada sırada karşılıklı yemeğe gelir gideriz birbirimize.
hem bi mesafe var hem de yakınız. Allah razı olsun ondan. arasak böyle gelin bulamazdık.
abime de dedim, 25 sene senin kardeşindim, bundan sonraki 25 sene yengemin kardeşiyim..
inş diğer yengelerimle de aramız iyi olur.
ama anlıyorumki, bu ben kadar gelinin şahsı ve karakteriyle de alakalı.
Fön müben kaçanziiii. eşim gelmek üzere, daha saçlarıma fön çekicem.
görüşürüz, öpüldünüzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?