Allahallah ya nerden de kapmış mikrobuben de diştir diye düşünmüştüm
neyse ki erken farkettiniz, Allah şifasını versin kuzucuğun
yine de adam ayda bir ailesini görmeyi kabul etmez bence
Allah dağına göre kar veriyor demek ki pembiş..
sendeki bu sabır olmasa Efe bebek anne olarak seni seçmezdi:)
Evrene pozitif enerji yay busmai!!!! :) ozaman kendi cumadan gidip cmt gelsin evine. Ana kuzusu erkeklere kılım!!
mesafe sihirli sözcük. fazla samimi olunca, kim olursa olsunnfk valla gerçekten çok şanslısın canım yenge konusunda birde şu artınız var aradaki hem yakın hem uzak mesafede bu güzelliği koruyor çünkü kim olursa olsun annen dışında ne kadar çok içli dışlı olursan mutlaka ufak tefekde olsa pürüzler çıkar böylesi çok daha iyi
bu arada dün akşam carrefoura gitmiştik melisaya bez almaya o arada ev için panduf gördüm yeni gelmiş aldım bir tane resmini çekip bugün koyacatım sözde buraya ama akşam uyuya kalmışım sabah da aklıma gelmedi artık yarın koyarım 9 tl ye aldım fena da değildi hani alınabilir
ben de bu ara kendimden şikayetçiyimofff nasıl bir dünya kardeşim sen kilo aldın diye havalara uçuyorsun bende 3 kilo almışım yerin dibine giriyorum
ben de ikinciye doğru gidiyorum.
canımsınnnn
enişte bey kaynanasında oturup internete giriyor gazete okuyor
evde de 2 bekar kız var ; ben de sinir oluyorum sonuçta kp min yanında rahatım ama onun yanında değilim
eşim de çok sinir oluyor baktım iyice adam batmaya başladı ben de şikayet etmeyi kestim
kına meselesi benim için bitmiştir bacım.Bu aksam bzmde kesin gidilmesi gereken bi kinamiz var ama taa pendikte poff hic cnm istemiyoo
ayşecik yanımızdayken mümkün değil uyuyamıyorum ben.Halime bak, günler sonra cvp yazabiliyorum:)) valla babasıda memnun kızının aramızda yatmasından. Zaten hamilelikten beri kalmadı o sevgili modlarımız(
Valla canikom geçen hafta konuşmutuk, en mantıklı çözüm bizim evi kayseriye taşımamız. Lakin o zaman seneye aryayı öğle paydosunda falan göremeyeceğim ve de yaklaşık 8-5 çalışıyor gb olacağım( gidiş geliş yol mesafesiyle) bu durum bende vicdan meselesi oluyor. Şimdiden seneyeyi düşünüp stres oluyorum.
Sorma canım geldi ama hiç düşündüğüm gb değil. Ben şu bayanlar için olan son zamanların modası aşırı parlak şişme montlar falan varya onlardan sanmıştım yeleği. Ama hiç alakası yok. Üstelik çok ince ve basit. 12-18 ay almıştım küçük gb oldu. Yani tam bir fiyasko, geri göndereceğim(
Bende 55 tim eve gelince hemen 1 kilo almışım(
o kadar küçük bebelerle iyi bile oturmuşsunuzayy arkadaşımdan geldim 2 saat oturabildim ancak.
kızın daha biri 1 yaşındayken ikinci çocuğu doğmuş. sürekli kollamak korumak..
bir de benimki eklenince, zar zor muhabbet ettik:) bir de çocuklar kerem neye elini atsa çekip alıyor ,
çok sinir olduk kerem de ben de!
belki o birbirlerinin omzunda ağlayabilen sevgililer olmayı seçmiştir
sağol canım. ilacı 6 saatte bir verebiliyoruz zaten.canım gecmıs olsun ılacın yanında ılık dus aldırsaydın bırde eklemlerıne ıslak bez koysaydın dusmesıne yardımcı olurdu
en yakın arkadaşım olur musun born muuuu, tatlı cadı işteeeeyuhh kızım naptın sen:) zaten altın takıcan daha ne hoşluğu
en yakın arkadaşım olur musun bornnnnn:)
şaka bi yana ben de olsam en güzelini yapardım ;dost gibisi yok..
en yakın ark.ımın bebeğine; isminin yazdığı altın bir künye yaptırmıştım çünkü kızına benim adımı koyduuuu:)
senin gibi dost, dostlar başınaCanım zaten hamileliği boyunca ona ve bebeğe bir sürü hediye aldım baby sürpriz baby shower bile yaptım bugün bdtsi doldu doğum yaptıgında da altın zaten takıcam o olmazsa olmaz da bnm cocukluk ark.ım muhakkak yanına da bi hoşluk yapmak istiyorum off kafamı karıştırdı şimdik yazdıkların
deli yaaaa!! ay dün akşam bunu okudum.bir şiir yazdım kızlar serbest hece ölçüsü;
ağlama sesleri geliyor beynimin içinden
umursamıyorum,
evde bebek yok ki..
bir kahkaha patlatıyorum,
tabi bir de ağzımdaki sakızı.
birazdan güzel bir duş alacağım,
sonra güzel bir içecek
birkaç dergi karıştırırım belki
ya da televizyon izlerim kime ne,
evde bebek yok ki..
gürültülü gürültülü mutfağı toplarım
nasılsa uyandırmaktan korktuğum bir bebek yok
korkmuyorum hayır
korkmuyorum gürültü yapmaktan
bu akşam korkmuyorum
çünkü evde bebek yok
tatlı cadının anne tarafıKerem gideli daha 1 saat dolmadı ve ben sıpayı özlemeye başladım
Allahımmmm :)
Allahım allahım uzat ayağını otur yaw:)
Oy yavrummmm. Allah beter hastalıklardan saklasın. İnşallah ilaçlarla iyileşsin hemen kudurmaya başlasın :) ben bu gece her saati iki kere gördüm :)
bazen öyle adamlarla karşılaşıyoruz, duyuyoruzki.Evrene pozitif enerji yay busmai!!!! :) ozaman kendi cumadan gidip cmt gelsin evine. Ana kuzusu erkeklere kılım!!
ziyaretçi olarak okuyor mu bilmiyorum.bu arada kelebeklersonsuzauçar nerelerde acaba okuyormu ziyaretçi olarak :44:
nfk sen görüşüyormusun nasılmış??
O kadarcık uykuyla bugün birde nöber ha? Allah sıhhat versin pembişimmm! Bende nöbetçi olduğum gün, günün en şanssız insanı ilan ediyorum kendimi.Oy ben sana kıyamammmmm. Ben olsam önce tayin dönemi tayin isterdim. Eğer tayin çıkmazsaaaaa her haftasonu değil de ayda bir kayseriye giderdim. Biz şubat tatilinde evimizde oturuyoruz valla en sıcak mekan diye :) yaz tatilinde ise bir hafta kayseride kalır sonra döner bir hafta evimde kalır (tatil bitene dek anca 3 tur döner bu olay :)), 2 haftalık apart tarzı bi yerde de tatil yapardım :)) nasıl..???? :)) hergün gidiş geliş 2 saatlik yol yorucu bence. Ha ama doğuda ilçede çalışırken birçok insan merkezden gelip gidiyodu 1,5 saati. Beni zaten araba tutar o yüzden bu plan beni bozar :)))
Ya şu nöbet olayı çok sinir. Hiç oturma yok gün boyu. Tam pil bitirici :/
Geçmiş olsun canımmm. Bugün toparlasın bütün bebişler!Günaydın. Oğluşum gece yarım saatte bir kalktı. Oysaki burnu açılsın ve aksın diye banyo da yaptırdım, serum fizyolojik de yaptımçok uykum var ve çok mutsuzummmnnnnmmmmm.
Annem tek başına kayseriye gidemez canım. Eşim de annesinden ziyade kayseride arkadaşlarıyla zaman geçirmek adına gidiyor. E bende kv evinde sap gb kalıyorum:)evet biraz heves geliyor sanki ,kış temizliği
ikea demişken orda mama sandalyesi varmış ucuza, portatif
ayda bir nasıl gidecekler kızım eşi istemez ki öyle. ayrıca zaten aryanın annesi onlarla kalıyor; haftasonu evine gitmek istiyor zannımca.
eşin ne diyor aryam?
ne çektin be pembiş
İyi akıl yürütmüşsün, farketmişsin. Bende diş sanmıştım. Geçmiş olsun. Bu havalar çok tehlikeli ya, hepimiz bi badire atlatıyoruz. Üzme kendini ilaçtan sonra toparlar inşallah.günaydın canlar.
dün pek yazamadım. eşimin birkaç işi için kadıköye gittim iki kez.
daha kötüsü ayşecik hasta. gün boyu ateşi 39a çıkıyor. ilaç veriyorum düşüyor
sonra tekrar çıkıyor. hani eşlik eden burun akıntısı, hırıltılı nefes, öksürük gibi başka şey de yok ama
bu diş değil, belki de enfeksiyon diye düşündüm.
eşim geldi hastaneye gittik, kiii boğaz enfeksiyonu dedi dr. boğazları beyaz beyazmış
neyse, antibiyotik verdi. hemen kullanmaya başladım. ama gece uyku haram.
pembiş, sen mi diyordun 'gece her saati gördüm' diye. aynen öyle.
her kalktığımda alarmı bir saat sonra kurdum. zaten yarım saatlik periyotlarla daldım.
ayşecik ateşin veridiği rahatsızlıkla mızıldadı, inledi
ben de salak saçma rüyalar gördüm, yorgun ve uykususuzum.
dr enfeksiyona bağlı ateş 2-3 gün sürebilir dedi. inş ayşecik bugün daha iyi olur..
son iş günü, hepinizin cuması da mübarek olsun.. Rabbim, evlerimize huzur, çocuklarımıza sağlık sıhhat versin.
Dediğim gb annemi biz götürmek durumundayız. Öfff yılan hikayesine döndü valla. Biz ne zaman düzene gireriz bilmem.Antalyada starbucksta oğluş ona oturdu ama çok free hissetti kendini ve bolca tepindi. Sonuç: arabasına oturttuk :) yani o sandalye daha insan evladı gibi davranan çocuklar için
Annesi gitsin haftasonları zaten ve onlar başbaşa kalsınlar diyorum ben de. Çekirdek aile kavramları oluşsun. İlçede oturup birlikte sıkılsınlar :))
Busmai hiç sorma. Ama okadar sakinimki sabahtan beri; eşim şoklarda!! Birazdan kahve içip kendime gelmeye çalışacağım. Büyü Efe büyüüüüüüüüüüü.
Umrumda mı sence??Allahallah ya nerden de kapmış mikrobuben de diştir diye düşünmüştüm
neyse ki erken farkettiniz, Allah şifasını versin kuzucuğun
yine de adam ayda bir ailesini görmeyi kabul etmez bence
amiiin!
her saati iki kez mi gördün?
bazen öyle adamlarla karşılaşıyoruz, duyuyoruzki.
madem anneni, annenin evini ve düzenini bu kadar seviyordun, niye evlendin be adam diyesim geliyo
ziyaretçi olarak okuyor mu bilmiyorum.
ama bir hafta önce başka bi yere taşınmışlardı. interneti falan da yoktur sanıyorum şuan.
elif ebrar iyi, alttan üçüncü dişi çıkmış
evet biraz heves geliyor sanki ,kış temizliği
ikea demişken orda mama sandalyesi varmış ucuza, portatif
ayda bir nasıl gidecekler kızım eşi istemez ki öyle. ayrıca zaten aryanın annesi onlarla kalıyor; haftasonu evine gitmek istiyor zannımca.
eşin ne diyor aryam?
ne çektin be pembiş
Bu arada gösterdiğiniz pandufların tabanı sert değil mi? Bunlar yerine deri, içi yünlü tabanı da deri olan panduflar falan daha kullanışlı olmaz mı? Yürürken de sıkıntı olmaz. Bizim şuan evdeki tabanı da kumaş olanlardan. Tabanı yan taraflarına göre daha kalın sadece. Deri olanlardan almayı düşünüyorum ben, ama henüz bakmadım.
günaydın canlar.
dün pek yazamadım. eşimin birkaç işi için kadıköye gittim iki kez.
daha kötüsü ayşecik hasta. gün boyu ateşi 39a çıkıyor. ilaç veriyorum düşüyor
sonra tekrar çıkıyor. hani eşlik eden burun akıntısı, hırıltılı nefes, öksürük gibi başka şey de yok ama
bu diş değil, belki de enfeksiyon diye düşündüm.
eşim geldi hastaneye gittik, kiii boğaz enfeksiyonu dedi dr. boğazları beyaz beyazmış
neyse, antibiyotik verdi. hemen kullanmaya başladım. ama gece uyku haram.
pembiş, sen mi diyordun 'gece her saati gördüm' diye. aynen öyle.
her kalktığımda alarmı bir saat sonra kurdum. zaten yarım saatlik periyotlarla daldım.
ayşecik ateşin veridiği rahatsızlıkla mızıldadı, inledi
ben de salak saçma rüyalar gördüm, yorgun ve uykususuzum.
dr enfeksiyona bağlı ateş 2-3 gün sürebilir dedi. inş ayşecik bugün daha iyi olur..
son iş günü, hepinizin cuması da mübarek olsun.. Rabbim, evlerimize huzur, çocuklarımıza sağlık sıhhat versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?