Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Allahallah ya nerden de kapmış mikrobu ben de diştir diye düşünmüştüm
neyse ki erken farkettiniz, Allah şifasını versin kuzucuğun

yine de adam ayda bir ailesini görmeyi kabul etmez bence

Evrene pozitif enerji yay busmai!!!! :) ozaman kendi cumadan gidip cmt gelsin evine. Ana kuzusu erkeklere kılım!!

Allah dağına göre kar veriyor demek ki pembiş..
sendeki bu sabır olmasa Efe bebek anne olarak seni seçmezdi:)

mesafe sihirli sözcük. fazla samimi olunca, kim olursa olsun
bi beklenti oluşuyor ondan sonrası da tez hayal kırıklığı ve ayrılık.

pandufunuz hayırlı olsun, güzel günlerde giysin melisacık
fırsat olursa koy resmini, maltepe carrefour yakın gidip bakarım. sanırım orda ceyo da var.

offf nasıl bir dünya kardeşim sen kilo aldın diye havalara uçuyorsun bende 3 kilo almışım yerin dibine giriyorum
ben de bu ara kendimden şikayetçiyim
sporu bıraktıktan sonraki halimden 1 kilo fazlayım ama gel gör göbek çıktı yine, kollarım bacaklarım da.
kaslar kendini toparlamıştı, yine saldı

ben de ikinciye doğru gidiyorum.
dün canım burdumda kadıköyden eve koşturuyorum. kv arıyor beni. ne yapacaktıysa artık.
evde misin. hayır dışardayım edim. nerdesin, bastonla mı çıktın dedi. hayır kadıköy tarafındayım diyorum.
hala hmm, annene gittin, oğlum mu bıraktı seni sabahtan diyo.
anne dedim, şuan dışardayım, çok meşgulum. sizle sonra konuşalım dedim kapattım.
biraz ayıp oldu ama n'apayım!

aaa, sünepe enişte mi o?! görümcen de pek anlayışsızmış!
demiyor mu, evde baldızlarım var bütün gün benden rahatsız olabilirler diye.
hem başka gelin de var yani.. Allah akıl fikir versin..

Bu aksam bzmde kesin gidilmesi gereken bi kinamiz var ama taa pendikte poff hic cnm istemiyoo
kına meselesi benim için bitmiştir bacım.
çok yakınım olmadığı sürece öyle hatırmış gönülmüş, falancaların kızıymış umrumda değil.
çocuğumu bırakıp birilerini razı etmeye gidemem. hele de pendikte diyorsun, senin için istanbulun diğer ucu
yasiri mazeret göster gitme. kv gitsin, işi ne?!

ayşecik yanımızdayken mümkün değil uyuyamıyorum ben.
stres oluyorum, çocuğa bi şey olacak ezilecek diye. olmaz ya, işte anne evhamları..

pembişe katılıyorum bacım,seneye 2-2,5 yaşında olacak. zaten o yılı da atlattınız mı, kreş bile düşünebilirsin

hmm, sağlık olsun. ama internetten alışverişin dezavantajları işte.
dokunmadan bakmadan çöp bile alamam internetten. başka bakarsın sen de.
ben lcw den aldım, 18-24 aldım ayşecik küçük zayıf ama iyi oldu.

55ten 56ya çıktın ve bunun muhabbetini mi yapıyorsun bana..
nerde benim oklavammm?!

o kadar küçük bebelerle iyi bile oturmuşsunuz

o gün karşıya beraber gittiğimiz dengesiz kadının kızı da sürekli ayşeciğin elinden oyuncağını çekip alıyordu.
başka oyuncak veriyordum, onu da alıyordu. valla bi andan sonra hakikaten sinir oluyor insan

canım gecmıs olsun ılacın yanında ılık dus aldırsaydın bırde eklemlerıne ıslak bez koysaydın dusmesıne yardımcı olurdu
sağol canım. ilacı 6 saatte bir verebiliyoruz zaten.
arada sürekli yükseliyor ateşi. soğuk bez koyamıyorum, kendini paralıyor. çok ağlıyor.
ama duş iyi geliyor.

en yakın arkadaşım olur musun born muuuu, tatlı cadı işteeee

arkadaşım da ayşem yazılı bi künye hediye etmişti ayşeciğe.
hakikaten kişiye özel olduğu için kıymetli bi hediye

senin gibi dost, dostlar başına

ben o oyun halılarından almadım. kuzenimin vardı, hiç oynamamış.
zaten kendinden bihaber oluyor bebe. 100 liraya çok daha güzel bi hediye alabilirsin.
ve arkadaşlara katılıyorum, anneye al

deli yaaaa!! ay dün akşam bunu okudum.
gülmekten yerlere yattım. bacım neye gülüyorsun dedi, dur sana da okuyayayım dedim.
okudum ama o benim kadar etkilenmedi

Kerem gideli daha 1 saat dolmadı ve ben sıpayı özlemeye başladım
Allahımmmm :)
tatlı cadının anne tarafı

Allahım allahım uzat ayağını otur yaw:)

Oy yavrummmm. Allah beter hastalıklardan saklasın. İnşallah ilaçlarla iyileşsin hemen kudurmaya başlasın :) ben bu gece her saati iki kere gördüm :)

amiiin!
her saati iki kez mi gördün?

Evrene pozitif enerji yay busmai!!!! :) ozaman kendi cumadan gidip cmt gelsin evine. Ana kuzusu erkeklere kılım!!
bazen öyle adamlarla karşılaşıyoruz, duyuyoruzki.
madem anneni, annenin evini ve düzenini bu kadar seviyordun, niye evlendin be adam diyesim geliyo

günaydın hayırlı cumalar felç olmuş bir trafik maceramdan sonra anca işyerine gelebildim
bugün çok sinirliyim

pempiş ayy günmü yapıyorsunuz ne güzel yaa bizde gün yapıyoruz komşularla falan ama gidip gelme yok para dönüyor ortada zaten gidip gelme olsaydı ben katılamazdım

nfk canım çok geçmiş oldun ayşeciğe aman inşallah çabuk geçer:26:
panduf resmini gene unuttum desem carrefourun içinde satılıyor yalnız gezer marka
kayınvalıdenınde sana ihtiyacımı vardı anlamadım görüncen döndü mü belki size gelmek istemiştir eğer kv çok ısrar ettiyse ayşeciği görmek için (tahmin tabi )

busmai bayıldım şiirine çok güzel yazmışsın
keremin 5 kardeşi espiriside süperdi valla

bornayyy herkes senin en iyi arkadaşın olmak istiyor bende olmak istiyorum bendeeeee
bencede anneye birşey al daha makbule geçer zaten bebeğe bir sürü hediye almışsın artık gerek yok ona anneyi sevindir

aryamvalla işin zor inşallah kolay bir yolu bulunur

karakıztabi veririm ne demek hem 3 değil 11 kilo veririm sen yeterki iste

bu arada kelebeklersonsuzauçar nerelerde acaba okuyormu ziyaretçi olarak :44:
nfk sen görüşüyormusun nasılmış??

bu arada kelebeklersonsuzauçar nerelerde acaba okuyormu ziyaretçi olarak :44:
nfk sen görüşüyormusun nasılmış??
ziyaretçi olarak okuyor mu bilmiyorum.
ama bir hafta önce başka bi yere taşınmışlardı. interneti falan da yoktur sanıyorum şuan.
elif ebrar iyi, alttan üçüncü dişi çıkmış

O kadarcık uykuyla bugün birde nöber ha? Allah sıhhat versin pembişimmm! Bende nöbetçi olduğum gün, günün en şanssız insanı ilan ediyorum kendimi.

Valla bana olan eziyet ve yol kısmını artık umursamıtorum ama aryayı öğlen paydosunda görememek, 2 saat aryadan fedakarlık yapıp yolda geçirmek konusu canımı sıkıyor. Yoksa başka çözümü yok yani. Kızımı öslerim bennn
Günaydın. Oğluşum gece yarım saatte bir kalktı. Oysaki burnu açılsın ve aksın diye banyo da yaptırdım, serum fizyolojik de yaptım çok uykum var ve çok mutsuzummmnnnnmmmmm.
Geçmiş olsun canımmm. Bugün toparlasın bütün bebişler!
Annem tek başına kayseriye gidemez canım. Eşim de annesinden ziyade kayseride arkadaşlarıyla zaman geçirmek adına gidiyor. E bende kv evinde sap gb kalıyorum:)
İyi akıl yürütmüşsün, farketmişsin. Bende diş sanmıştım. Geçmiş olsun. Bu havalar çok tehlikeli ya, hepimiz bi badire atlatıyoruz. Üzme kendini ilaçtan sonra toparlar inşallah.
Dediğim gb annemi biz götürmek durumundayız. Öfff yılan hikayesine döndü valla. Biz ne zaman düzene gireriz bilmem.
Allahallah ya nerden de kapmış mikrobu ben de diştir diye düşünmüştüm
neyse ki erken farkettiniz, Allah şifasını versin kuzucuğun

yine de adam ayda bir ailesini görmeyi kabul etmez bence
Umrumda mı sence??
amiiin!
her saati iki kez mi gördün?

bazen öyle adamlarla karşılaşıyoruz, duyuyoruzki.
madem anneni, annenin evini ve düzenini bu kadar seviyordun, niye evlendin be adam diyesim geliyo

Deeeemii? Benim günahım ne ki ya?

ziyaretçi olarak okuyor mu bilmiyorum.
ama bir hafta önce başka bi yere taşınmışlardı. interneti falan da yoktur sanıyorum şuan.
elif ebrar iyi, alttan üçüncü dişi çıkmış

iyi olduklarına sevindim bir daha görüştüğünüzde benden de selam söyle

canım bunun aynısı ama üzerinde kız figürü yok pullu işleme yapmışlar

Bu arada gösterdiğiniz pandufların tabanı sert değil mi? Bunlar yerine deri, içi yünlü tabanı da deri olan panduflar falan daha kullanışlı olmaz mı? Yürürken de sıkıntı olmaz. Bizim şuan evdeki tabanı da kumaş olanlardan. Tabanı yan taraflarına göre daha kalın sadece. Deri olanlardan almayı düşünüyorum ben, ama henüz bakmadım.

gecen hafta aldım canım ben annelerin evi için. . hafta sonu oraya gittiğimizde sıkıntı oluyordu yemek yemek

canım benim aldığım pandufun altı çok sert değil rahat yürüyor
bende 9 tl diye aldım zaten hiç yoktan şimdilik giysin diye ama başka türlerden görürsek alrıım

Nfkcım çok geçmiş olsun. Ayşecikte boğaz enfeksiyonu değil de 6. Hastalık olma ihtimali daha yüksek gibi geldi bana. Çünkü boğaz enfeksiyonuna dair hiç bi bulgusu yok. Benim kızımda 11 aylıkken aynı şeyler olmuştu gittik doktora boğaz enfeksiyonu dedi ama bulgu yok ortada dedim 6. hastalık olamaz mı yok boğaz enfeksiyonu diyip antibiyotik verdi kızımda sağolsın sadece 1 kere içti antibiyotiği 3 gün boyunca ateşini ılık duş ve calpolla 39 üstüne çıkmadan kontrol altında tuttuk 3. Günün sonunda ateşi aniden düştü ve vücudunda belli belirsiz kızarıklıklar oluştu. Sana önerim ateşini ılık duş ve calpolle kontrol altında tutmam ve antibiyotik içmezse çok zorlamaman.
Tekrar geçmiş olsun inşallah tez zamanda iyileşir..

Üşümezler yahuuu, bizim pandufların altı gb zaten altları. Kalın olunca yürürken zorlanırlar diye dedim. keza bizimki zırt pırt düşüyor da:/ Ama doğru söylüyorsun pahalı tabi. Bende o denk geldi örnek diye onu gösterdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…