Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Gunaydin canlar. Sabah neneye geldik. Aysecik gececateslenmisti ilac vermistim. Simdi de atesi 39 civari yine calpol verdim uyutmaya calisiyorum. Yavrum inliyor uykusunda. İns daha yukselmez. Sizler nasilsiniz?

Gunaydin canlar. Sabah neneye geldik. Aysecik gececateslenmisti ilac vermistim. Simdi de atesi 39 civari yine calpol verdim uyutmaya calisiyorum. Yavrum inliyor uykusunda. İns daha yukselmez. Sizler nasilsiniz?

gecmis olsun canım. . dün a.kerem'de sikintiliydi.. iştahsızdi ve hiç uyumadi sürekli eli ağzında diger azı dişi çıkartıyor. . ondan önceki günde ateşi vardi bende ateş düşürücü verdim.

geçmiş olsun kuzularınıza kızlar

ben de bugün 4 ve 3 yaşlarında iki çocuğu olan bi arkadaşıma gideceğim, bakalım nasıl geçecek

Ikinize de cok gecmis olsun canlar umarim ikisi de daha iyidir simdi atesi kontrol etmeye calismak cok yoruyo insani..disler bizim de bi gelemedi gitti beklemedeyiz..

ben de bugün 4 ve 3 yaşlarında iki çocuğu olan bi arkadaşıma gideceğim, bakalım nasıl geçecek

Cumbus olacak belliki )
Ins iyi anlasir cocuklar yoksa iki kelam edemiyo insan oyle durumlarda..
Bu aksam bzmde kesin gidilmesi gereken bi kinamiz var ama taa pendikte poff hic cnm istemiyoo

Halime bak, günler sonra cvp yazabiliyorum:)) valla babasıda memnun kızının aramızda yatmasından. Zaten hamilelikten beri kalmadı o sevgili modlarımız(
Valla canikom geçen hafta konuşmutuk, en mantıklı çözüm bizim evi kayseriye taşımamız. Lakin o zaman seneye aryayı öğle paydosunda falan göremeyeceğim ve de yaklaşık 8-5 çalışıyor gb olacağım( gidiş geliş yol mesafesiyle) bu durum bende vicdan meselesi oluyor. Şimdiden seneyeyi düşünüp stres oluyorum.
huuu, arya nerdesin kuzum?
geldi mi yeleğiniz?
Sorma canım geldi ama hiç düşündüğüm gb değil. Ben şu bayanlar için olan son zamanların modası aşırı parlak şişme montlar falan varya onlardan sanmıştım yeleği. Ama hiç alakası yok. Üstelik çok ince ve basit. 12-18 ay almıştım küçük gb oldu. Yani tam bir fiyasko, geri göndereceğim(
Aryamm nerdesinnnn??
Amannnn valla bende bilmiyom nerdeyim?? Önceden nasıl yetişiyordum acaba???
52,5 kilo olmuşum yehuuuuu :116::81:
Bende 55 tim eve gelince hemen 1 kilo almışım(
Günaydın bebeeeemm:)

Geçmiş olsun kuzum ya bide hep annelere gidince denk geliyor sinir oluyorum! İnşallah düşer ateşi.

Bakıcının evi çok yakın değil canım. Araba ile gidip gelip yerleşmesi en az yarım saat :/ bi de var ya zor yetişti din herşey. Kesinlikle bırakamazdım onları yani... Ama dediğin gibi çok daha rahat olurdu

Hahahahaha doğru valla :)

Ay kıyamammmmmm. Geçmişler olsun :/

Eminim çok (!) eğleneceksiniz

Kardeş kınası değilse hiiiiiç de gerek yok gitmeye. Valla ben kesin bişi uydururdum :)

İkinci veya üçüncüyü yap kesin sevgili olursunuz yine

Merkezde okuluna yakın bi yerde otursan olmaz mı??? Bi de 2 yaşlarını geçecekler ya daha az vicdan yapılabilir bennce :)

Kızımmm, ben sivasın bi ilçesinden kayseriye gidş geliş yapacağım. Şu tatillerdeki kayseriye gidiş geliş furyası bizi yıpratıyor artık.

Kızımmm, ben sivasın bi ilçesinden kayseriye gidş geliş yapacağım. Şu tatillerdeki kayseriye gidiş geliş furyası bizi yıpratıyor artık.

Nasıl ya bi sn. Ben seni kayserinin ilçesindesin sanıyorum. Kayseri merkeze tayin isteyeceksiniz sanıyorum!! Çok zor olmaz mı ya ilçeye gidip gelmek???

ayy arkadaşımdan geldim 2 saat oturabildim ancak.

kızın daha biri 1 yaşındayken ikinci çocuğu doğmuş. sürekli kollamak korumak..
bir de benimki eklenince, zar zor muhabbet ettik:) bir de çocuklar kerem neye elini atsa çekip alıyor ,
çok sinir olduk kerem de ben de!

ben de kayserinin ilçesi sanıyordum
iyice düşün taşın öyle karar ver.. Ya yaz kış kv nin evinde olman gerekirse?
İkinci veya üçüncüyü yap kesin sevgili olursunuz yine

belki o birbirlerinin omzunda ağlayabilen sevgililer olmayı seçmiştir

canım gecmıs olsun ılacın yanında ılık dus aldırsaydın bırde eklemlerıne ıslak bez koysaydın dusmesıne yardımcı olurdu

Geçmiş olsun canım, çabuk toparlanır inşallah.

Nenedesiniz demek süper.. Ateşi olmasaydı iyiydi ama inşalkah düşer.. Size de geçmiş olsun.

Dedim ya çok eğleneceksiniz diye :)

Ben de çocuğumu bırakaraktan okuldaki hatunlarlakatıldığım güne gittim. Dışarda bir mekanda yiyoruz içiyoruz iyi oluyo :)

Son düzenleme:

bence hiçbirini alma
ya çok az kullanır, ya da hiç kullanmaz
ben bunlardan almaya çok niyetlendim ama sonra birşeyler oldu alamadım hiç ihtiyaç da olmadı zaten bebek kendinden bihaber; oyun mu oynayacak;duyduğuma göre alanlar da hiç memnun değilmiş.
en iyisi çeyrek altın tak,ya da altın maşallah var ya..
aklıma gelmişken; kerem bunu çok sevmişti hala da sever http://www.hondoscenter.gr/photos/d50957_067770002_653569359739_pkg_09.jpg için Google Görsel Sonuçları

ama şu da olabilir;Arkadaşına altın bir kolye ;ya da güzel bir ayakkabı veya çanta al, çok moral oluyo valla
herkes bebeğe birşey getiriyor zaten ben de hediye istiyordum lohusayken ama nerdeee:)

Son düzenleme:
Dedim ya çok eğleneceksiniz diye :)

Ben de çocuğumu bırakaraktan okuldaki hatunlarlakatıldığım güne gittim. Dışarda bir mekanda yiyoruz içiyoruz iyi oluyo :)

aman da aman:)
ne yani hava mı atıyosun
ben de birazdan keremi babaannesine yollama planları yapıyorum; zira biraz daha yanımda kalırsa beşkardeşi olcak

Canım zaten hamileliği boyunca ona ve bebeğe bir sürü hediye aldım baby sürpriz baby shower bile yaptım bugün bdtsi doldu doğum yaptıgında da altın zaten takıcam o olmazsa olmaz da bnm cocukluk ark.ım muhakkak yanına da bi hoşluk yapmak istiyorum off kafamı karıştırdı şimdik yazdıkların

yuhh kızım naptın sen:) zaten altın takıcan daha ne hoşluğu
en yakın arkadaşım olur musun bornnnnn:)
şaka bi yana ben de olsam en güzelini yapardım ;dost gibisi yok..
en yakın ark.ımın bebeğine; isminin yazdığı altın bir künye yaptırmıştım çünkü kızına benim adımı koyduuuu:)

Bence ebebektekini al. Benim oğlum gibi amacına uygun kullanmasa bile çıkarıp oyuncakları tektek onlarla oynayabilir ki daha çok oyuncak var onda bu arada arkadaşın çok şanslı.

aman da aman:)
ne yani hava mı atıyosun
ben de birazdan keremi babaannesine yollama planları yapıyorum; zira biraz daha yanımda kalırsa beşkardeşi olcak

Waowwww millet ikinciye karar veremezken sen 5 tane yapıyorsun!! Bu iğrenç espiriden dolayı kendimi kınıyorum ama yapasım geldi duramadım hahhaha

Hhahaha çok fenasın :)

born bak pembişin dediği mantıklı ;tek tek çıkarıp oynayabilirse iyi olur

gerek kalmadı bi süre daha tek kardeş olarak devam edebilir; çünkü şu an itibariyle evde tek başınayım çok şükürrrrr yareppimmm

bir şiir yazdım kızlar serbest hece ölçüsü;

ağlama sesleri geliyor beynimin içinden
umursamıyorum,
evde bebek yok ki..
bir kahkaha patlatıyorum,
tabi bir de ağzımdaki sakızı.

birazdan güzel bir duş alacağım,
sonra güzel bir içecek
birkaç dergi karıştırırım belki
ya da televizyon izlerim kime ne,
evde bebek yok ki..

gürültülü gürültülü mutfağı toplarım
nasılsa uyandırmaktan korktuğum bir bebek yok
korkmuyorum hayır
korkmuyorum gürültü yapmaktan
bu akşam korkmuyorum
çünkü evde bebek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…