- 8 Ağustos 2011
- 11.841
- 9.676
- 448
Gunaydin canlar. Sabah neneye geldik. Aysecik gececateslenmisti ilac vermistim. Simdi de atesi 39 civari yine calpol verdim uyutmaya calisiyorum. Yavrum inliyor uykusunda. İns daha yukselmez. Sizler nasilsiniz?
Gunaydin canlar. Sabah neneye geldik. Aysecik gececateslenmisti ilac vermistim. Simdi de atesi 39 civari yine calpol verdim uyutmaya calisiyorum. Yavrum inliyor uykusunda. İns daha yukselmez. Sizler nasilsiniz?
gecmis olsun canım. . dün a.kerem'de sikintiliydi.. iştahsızdi ve hiç uyumadi sürekli eli ağzında diger azı dişi çıkartıyor. . ondan önceki günde ateşi vardi bende ateş düşürücü verdim.
Ikinize de cok gecmis olsun canlar umarim ikisi de daha iyidir simdi atesi kontrol etmeye calismak cok yoruyo insani..disler bizim de bi gelemedi gitti beklemedeyiz..gecmis olsun canım. . dün a.kerem'de sikintiliydi.. iştahsızdi ve hiç uyumadi sürekli eli ağzında diger azı dişi çıkartıyor. . ondan önceki günde ateşi vardi bende ateş düşürücü verdim.
geçmiş olsun kuzularınıza kızlar
ben de bugün 4 ve 3 yaşlarında iki çocuğu olan bi arkadaşıma gideceğim, bakalım nasıl geçecek
Halime bak, günler sonra cvp yazabiliyorum:)) valla babasıda memnun kızının aramızda yatmasından. Zaten hamilelikten beri kalmadı o sevgili modlarımızKeremi dışarı çıkardım nasıl çığlık ata ata koşuyor sanki kafesten salmışız :) parka götürdüm güldü eğlendi şimdi uyuyor
Belki çikolatalı sos?
Ya da sadece hindistancevizi serp
Sen seviyorsun da babişko ne diyor bu işe:))
Valla canikom geçen hafta konuşmutuk, en mantıklı çözüm bizim evi kayseriye taşımamız. Lakin o zaman seneye aryayı öğle paydosunda falan göremeyeceğim ve de yaklaşık 8-5 çalışıyor gb olacağım( gidiş geliş yol mesafesiyle) bu durum bende vicdan meselesi oluyor. Şimdiden seneyeyi düşünüp stres oluyorum.günaydınnnnhayırlı sabahlar bugün yağmur var dendi ama güneş var burda bakalım:44:
nfk arkadaşın hakkında anlattıklarını okuyunca içim acıdı canım yaa zaten hep bir vicdan yapmak için yer arıyorum tam üstüne oldu yani:26: rabbime şükür işten arta kalan zamanlarımın hepsini kızımla geçiriyorum eksiklik göstermemeye çalışıyorum işten fırsat bulunca erken kaçmaya çalışıyorum falan ama genede yetemiyorum gibi geliyor
ama o arkadaşında abartmış yani ama dediğin gibi evde huzur yok babada çocukla ilgilenmiyorsa kendine bir kaçış yolu bulmuş ama yanlış yol onunki rabbim doğru yolu göstersin inşallah:26:
börek nasıl oldu bu arada?
esra erol u benim babamda izliyor kızzz niye bu emekli adamların dikkatini çekiyor anlamadım :44:
hatta eşim gittiğimizde annemi kızdırıyor " anne babam niyeti bozmuş galiba kendine 2. yi arıyor diyor"
müge anlıya bende sinir oluyorum (karakız duymasın)
pempiş anam efecik ayarlarını bozmuş yine neyse öğlene kadar açılırsın sen merak etme şimdi bir dünya şey yaparsın sen bir dakka oturmuyorsun maşallah
busmaikız nasıl karakter analizi yapıyorsun sen bakim:44:
born canım inşallah diş sıkıntısıdır da geçer bir an evvel canım ama bak iyikide işe başlamamışsın yoksa aklın hep evde kalırdı
aryamsende başladın okula bu arada artık siz evinizdesiniz ya eşinle detaylı konuşabildiniz mi sıkıntılarınızı :44:
annende sizde ama demi
cumartesi günü yatılı misafirlerimiz gelecekmiş arkadaşlarımız artık perşembe cuma temizlik ve yemek işlerini halletmem lazım bakalım ama güzel bir hafta sonu olur inşallah uzun zamandır görmüyorduk birbirimizi arkadaşım 2. ye hamile şimdi onunda heyecanı var
Sorma canım geldi ama hiç düşündüğüm gb değil. Ben şu bayanlar için olan son zamanların modası aşırı parlak şişme montlar falan varya onlardan sanmıştım yeleği. Ama hiç alakası yok. Üstelik çok ince ve basit. 12-18 ay almıştım küçük gb oldu. Yani tam bir fiyasko, geri göndereceğimhuuu, arya nerdesin kuzum?
geldi mi yeleğiniz?
Amannnn valla bende bilmiyom nerdeyim?? Önceden nasıl yetişiyordum acaba???Aryamm nerdesinnnn??
Bende 55 tim eve gelince hemen 1 kilo almışım52,5 kilo olmuşum yehuuuuu :116::81:
Günaydın bebeeeemm:)Henüz yolun başındayız ozaman çünkü su gibi akıyor :/ zaten dün başladı ben de ne bekliyosam :)
Emrivakiden kimse hoşlanmaz bence de. Ama işte insanlar yapmaya devam ediyorlar.. İyi yönlerini düşünüp motive olmaya çalışıyorum.
Herkese günaydınnnnnnnnn. Güzel bir gün diliyorum :)
herkese günaydınnnnnnnnnn
hava gene bir tuhaf yağsam mı yağmasam mı havasında
nfk valla gerçekten çok şanslısın canım yenge konusunda birde şu artınız var aradaki hem yakın hem uzak mesafede bu güzelliği koruyor çünkü kim olursa olsun annen dışında ne kadar çok içli dışlı olursan mutlaka ufak tefekde olsa pürüzler çıkar böylesi çok daha iyi
bu arada dün akşam carrefoura gitmiştik melisaya bez almaya o arada ev için panduf gördüm yeni gelmiş aldım bir tane resmini çekip bugün koyacatım sözde buraya ama akşam uyuya kalmışım sabah da aklıma gelmedi artık yarın koyarım 9 tl ye aldım fena da değildi hani alınabilir
pempiş canım ayy bir ağız tadıyla oturamamışsın seni gördümü bırakmazki efe keşke söyle yapsaydın nasıl olsa bakıcının evi sana çok uzak değil herhalde 2 saat kendi evine götürüp baksaydı sende rahat rahat muhabbet ederdin en azından sen rahat olurdun ama çocuğununda iyi olduğunu bilirdin bence bir dahakine öyle yap
busmai sen çok çılgın bir kızsın valla
bornne güzel temizlik yapmışsın dip köşe benimde hafta sonu için akşamları temizlik yapmam lazım
geçmiş olsun kuzularınıza kızlar
ben de bugün 4 ve 3 yaşlarında iki çocuğu olan bi arkadaşıma gideceğim, bakalım nasıl geçecek
Ikinize de cok gecmis olsun canlar umarim ikisi de daha iyidir simdi atesi kontrol etmeye calismak cok yoruyo insani..disler bizim de bi gelemedi gitti beklemedeyiz..
Cumbus olacak belliki)
Ins iyi anlasir cocuklar yoksa iki kelam edemiyo insan oyle durumlarda..
Bu aksam bzmde kesin gidilmesi gereken bi kinamiz var ama taa pendikte poff hic cnm istemiyoo
Halime bak, günler sonra cvp yazabiliyorum:)) valla babasıda memnun kızının aramızda yatmasından. Zaten hamilelikten beri kalmadı o sevgili modlarımız(
Valla canikom geçen hafta konuşmutuk, en mantıklı çözüm bizim evi kayseriye taşımamız. Lakin o zaman seneye aryayı öğle paydosunda falan göremeyeceğim ve de yaklaşık 8-5 çalışıyor gb olacağım( gidiş geliş yol mesafesiyle) bu durum bende vicdan meselesi oluyor. Şimdiden seneyeyi düşünüp stres oluyorum.
Sorma canım geldi ama hiç düşündüğüm gb değil. Ben şu bayanlar için olan son zamanların modası aşırı parlak şişme montlar falan varya onlardan sanmıştım yeleği. Ama hiç alakası yok. Üstelik çok ince ve basit. 12-18 ay almıştım küçük gb oldu. Yani tam bir fiyasko, geri göndereceğim(
Amannnn valla bende bilmiyom nerdeyim?? Önceden nasıl yetişiyordum acaba???
Bende 55 tim eve gelince hemen 1 kilo almışım(
Günaydın bebeeeemm:)
Geçmiş olsun kuzum yabide hep annelere gidince denk geliyor sinir oluyorum! İnşallah düşer ateşi.
Bakıcının evi çok yakın değil canım. Araba ile gidip gelip yerleşmesi en az yarım saat :/ bi de var ya zor yetişti din herşey. Kesinlikle bırakamazdım onları yani... Ama dediğin gibi çok daha rahat olurdu
Hahahahaha doğru valla :)
Ay kıyamammmmmm. Geçmişler olsun :/
Eminim çok (!) eğleneceksiniz
Kardeş kınası değilse hiiiiiç de gerek yok gitmeye. Valla ben kesin bişi uydururdum :)
İkinci veya üçüncüyü yap kesin sevgili olursunuz yine
Merkezde okuluna yakın bi yerde otursan olmaz mı??? Bi de 2 yaşlarını geçecekler ya daha az vicdan yapılabilir bennce :)
Kızımmm, ben sivasın bi ilçesinden kayseriye gidş geliş yapacağım. Şu tatillerdeki kayseriye gidiş geliş furyası bizi yıpratıyor artık.
ben de kayserinin ilçesi sanıyordumKızımmm, ben sivasın bi ilçesinden kayseriye gidş geliş yapacağım. Şu tatillerdeki kayseriye gidiş geliş furyası bizi yıpratıyor artık.
İkinci veya üçüncüyü yap kesin sevgili olursunuz yine
Geçmiş olsun canım, çabuk toparlanır inşallah.Henüz yolun başındayız ozaman çünkü su gibi akıyor :/ zaten dün başladı ben de ne bekliyosam :)
Emrivakiden kimse hoşlanmaz bence de. Ama işte insanlar yapmaya devam ediyorlar.. İyi yönlerini düşünüp motive olmaya çalışıyorum.
Herkese günaydınnnnnnnnn. Güzel bir gün diliyorum :)
ayy arkadaşımdan geldim 2 saat oturabildim ancak.
kızın daha biri 1 yaşındayken ikinci çocuğu doğmuş. sürekli kollamak korumak..
bir de benimki eklenince, zar zor muhabbet ettik:) bir de çocuklar kerem neye elini atsa çekip alıyor ,
çok sinir olduk kerem de ben de!
ben de kayserinin ilçesi sanıyordum
iyice düşün taşın öyle karar ver.. Ya yaz kış kv nin evinde olman gerekirse?
belki o birbirlerinin omzunda ağlayabilen sevgililer olmayı seçmiştir
Fisher Price Okyanus Harikaları Jimnastik Merkezi OyuncakDenizi.com`da
Playgro Mutlu Çiftlik Işık ve Sesli Oyun Halısı - e-bebek.com
Kızlar en yakın arkım doğum yapıyo bebeğine hangisini alsam sizce ? benimki çok ağlıyodu o yüzden bunlarda hiç durmıcak diye alamamıştım ona dönence alıcaktım tek eksiği o kaldı ama dönenceler de çok pahalı böyle bişey daha mı çok işine yarar karar veremedim
Dedim ya çok eğleneceksiniz diye :)
Ben de çocuğumu bırakaraktan okuldaki hatunlarlakatıldığım güne gittim. Dışarda bir mekanda yiyoruz içiyoruz iyi oluyo :)
bence hiçbirini alma
ya çok az kullanır, ya da hiç kullanmaz
ben bunlardan almaya çok niyetlendim ama sonra birşeyler oldu alamadım hiç ihtiyaç da olmadı zaten bebek kendinden bihaber; oyun mu oynayacak;duyduğuma göre alanlar da hiç memnun değilmiş.
en iyisi çeyrek altın tak,ya da altın maşallah var ya..
aklıma gelmişken; kerem bunu çok sevmişti hala da sever http://www.hondoscenter.gr/photos/d50957_067770002_653569359739_pkg_09.jpg için Google Görsel Sonuçları
ama şu da olabilir;Arkadaşına altın bir kolye ;ya da güzel bir ayakkabı veya çanta al, çok moral oluyo valla
herkes bebeğe birşey getiriyor zaten ben de hediye istiyordum lohusayken ama nerdeee:)
Canım zaten hamileliği boyunca ona ve bebeğe bir sürü hediye aldım baby sürpriz baby shower bile yaptım bugün bdtsi doldu doğum yaptıgında da altın zaten takıcam o olmazsa olmaz da bnm cocukluk ark.ım muhakkak yanına da bi hoşluk yapmak istiyorum off kafamı karıştırdı şimdik yazdıkların
Fisher Price Okyanus Harikaları Jimnastik Merkezi OyuncakDenizi.com`da
Playgro Mutlu Çiftlik Işık ve Sesli Oyun Halısı - e-bebek.com
Kızlar en yakın arkım doğum yapıyo bebeğine hangisini alsam sizce ? benimki çok ağlıyodu o yüzden bunlarda hiç durmıcak diye alamamıştım ona dönence alıcaktım tek eksiği o kaldı ama dönenceler de çok pahalı böyle bişey daha mı çok işine yarar karar veremedim
aman da aman:)
ne yani hava mı atıyosun
ben de birazdan keremi babaannesine yollama planları yapıyorum; zira biraz daha yanımda kalırsa beşkardeşi olcak
yuhh kızım naptın sen:) zaten altın takıcan daha ne hoşluğu
en yakın arkadaşım olur musun bornnnnn:)
şaka bi yana ben de olsam en güzelini yapardım ;dost gibisi yok..
en yakın ark.ımın bebeğine; isminin yazdığı altın bir künye yaptırmıştım çünkü kızına benim adımı koyduuuu:)
Bence ebebektekini al. Benim oğlum gibi amacına uygun kullanmasa bile çıkarıp oyuncakları tektek onlarla oynayabilir ki daha çok oyuncak var ondabu arada arkadaşın çok şanslı.
Waowwww millet ikinciye karar veremezken sen 5 tane yapıyorsun!! Bu iğrenç espiriden dolayı kendimi kınıyorum ama yapasım geldi duramadım hahhaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?