- 2 Mayıs 2012
- 3.109
- 153
- 113
He he iyiki doğmuşum, iyiki doğurmuşummGünaydınlar herkeseeeeee.
Bugün bir ilki yaşayarak yerde uyuya kaldım!! Kalmışım desem daha doğru. Oğluş yine coşunca gece sırtını pıtpıtlamaya geldim odasına. Park yatağın fermuarlı gözünden pıtpıtlarken sızmışım!! Bi saat sonrası bi kalktım ki her yerim tutuk. Eşime dedim ki sen ilgilensen de ben bi saat yatakta uyusam...? Yok duşa giricem yok kahvaltı vsvs diyerek şarlamama sebep olarak sabah sabah asabımı bozdu. Bencil erkek milleti!!!
Aryammmm iyiki doğdun canımmmmmmmm. Nice mutlu yaşların olsun inşallah. Muck muck :)

Hepsinin kumaşı aynı...
Zekiceee:))) bende senin gb davranıyorum kv kp konusunda ama onların eksikliklerini söylemezdim, şimdi söylüyorum. Eşim de daha samimi yaklaşıyor bu konularda o yüzden.Koca eğitme diye birşey yok. Yıllar geçtikçe oturuyor birşeyler. Biz 97den beri birlikteyiz düşünsenize!! Birlikte büyüyorsun, neye ne tepki vereceğini ölçüp tartıyorsun.
Ama ufak yöntemlerim yok değil. Evinde çooook rahat ediyor ve annesinin evi bile okadar rahat gelmiyor artıkın :). Tabi kvdeyken eksiklikleri sakince arada hatırlatıp gösteriyorum ki o da önemli. Bi de ben kv ve kpe çok iyi davranırım. Ararım sorarım baysalar da :) mutlaka hediyeler alır götürürüm, antalyadayken beğendikleri bişi olursa alırım vs vs. eşim bişilerine sinir olur bazen ama ben o an mutlaka pozîtif yaklaşırım. Böyle olunca ben sinir olunca rahat laf edebiliyorumböyle böyle şekillendi bişiler sanırım ne biliyim :))
Kocacan yarın bjk gs maçına gidiyo istanbula. 10-15 kişiler sanırsam. Çok erken gidip çok geç dönecekler. Pazar günü minik canavarla yalnızız yani. Hemen gezecek mekanlar yani arkadaş evleri bulmalıyım![]()
iyi ki doğdun Aryanın annesi![]()

Kızzz, ne yaptın sennn?? Maşallah diyor başka bişi demiyorumdün akşam hamaratlığım üzerimdeydi ben bile kendime şaşırdım
kadayıflı muhallebi tatlısı yaptım yanına paçanga böreği yaptım yanına birde eşimin gazı ile yaprak sarması yaptım
yaa yap işte az olsun kaç tane yerizki dedi ama tencere doldu gene sar sar bitmedi saat 1 de yattım valla belim ağrıdı
eve gidince gene yemekler beni bekler yetişemedik maalesef mercimek çorbası, püreli tavuk sote, mısırlı pilav ve pancar salatası yapacağım bakalım yetişecekmi yaşayıp göreceğiz![]()

Doğum günün kutlu olsun canım.. Nice yıllara inşallah.
Bencil ki ne bencil...
Park yatağın yanına ince bir yorgan falan sersen? Uyuyakaldığında her yerin tutulmaz hiç değilse?
Hımm diyorum:)
Pazar günü eşi evde olmayan bir arkadaşa gidilebilir. Eşinin beraber gittiği arkadaşlarının eşleriyle tanışıyorsan onlarla takıl
İyi ki de öyle yapıyorsun.
Hey maşallahdünkü yaptıklarından sonra bugün çocuk oyuncağı.
Sağol tatlımm...