Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Günaydınlar herkeseeeeee.

Bugün bir ilki yaşayarak yerde uyuya kaldım!! Kalmışım desem daha doğru. Oğluş yine coşunca gece sırtını pıtpıtlamaya geldim odasına. Park yatağın fermuarlı gözünden pıtpıtlarken sızmışım!! Bi saat sonrası bi kalktım ki her yerim tutuk. Eşime dedim ki sen ilgilensen de ben bi saat yatakta uyusam...? Yok duşa giricem yok kahvaltı vsvs diyerek şarlamama sebep olarak sabah sabah asabımı bozdu. Bencil erkek milleti!!!

Aryammmm iyiki doğdun canımmmmmmmm. Nice mutlu yaşların olsun inşallah. Muck muck :)
He he iyiki doğmuşum, iyiki doğurmuşumm:46:
Hepsinin kumaşı aynı...
Koca eğitme diye birşey yok. Yıllar geçtikçe oturuyor birşeyler. Biz 97den beri birlikteyiz düşünsenize!! Birlikte büyüyorsun, neye ne tepki vereceğini ölçüp tartıyorsun.
Ama ufak yöntemlerim yok değil. Evinde çooook rahat ediyor ve annesinin evi bile okadar rahat gelmiyor artıkın :). Tabi kvdeyken eksiklikleri sakince arada hatırlatıp gösteriyorum ki o da önemli. Bi de ben kv ve kpe çok iyi davranırım. Ararım sorarım baysalar da :) mutlaka hediyeler alır götürürüm, antalyadayken beğendikleri bişi olursa alırım vs vs. eşim bişilerine sinir olur bazen ama ben o an mutlaka pozîtif yaklaşırım. Böyle olunca ben sinir olunca rahat laf edebiliyorum :D böyle böyle şekillendi bişiler sanırım ne biliyim :))

Kocacan yarın bjk gs maçına gidiyo istanbula. 10-15 kişiler sanırsam. Çok erken gidip çok geç dönecekler. Pazar günü minik canavarla yalnızız yani. Hemen gezecek mekanlar yani arkadaş evleri bulmalıyım :D
Zekiceee:))) bende senin gb davranıyorum kv kp konusunda ama onların eksikliklerini söylemezdim, şimdi söylüyorum. Eşim de daha samimi yaklaşıyor bu konularda o yüzden.
iyi ki doğdun Aryanın annesi:16::16::16:
:46: teşekkürlerrr!!
dün akşam hamaratlığım üzerimdeydi ben bile kendime şaşırdım:1:

kadayıflı muhallebi tatlısı yaptım yanına paçanga böreği yaptım yanına birde eşimin gazı ile yaprak sarması yaptım :37:
yaa yap işte az olsun kaç tane yerizki dedi ama tencere doldu gene sar sar bitmedi saat 1 de yattım valla belim ağrıdı
eve gidince gene yemekler beni bekler yetişemedik maalesef mercimek çorbası, püreli tavuk sote, mısırlı pilav ve pancar salatası yapacağım bakalım yetişecekmi yaşayıp göreceğiz:1:
Kızzz, ne yaptın sennn?? Maşallah diyor başka bişi demiyorum:nazar: azcık şu enerjinizden bana da verin yahuu
Doğum günün kutlu olsun canım.. Nice yıllara inşallah.

Bencil ki ne bencil...
Park yatağın yanına ince bir yorgan falan sersen? Uyuyakaldığında her yerin tutulmaz hiç değilse?

Hımm diyorum:)
Pazar günü eşi evde olmayan bir arkadaşa gidilebilir. Eşinin beraber gittiği arkadaşlarının eşleriyle tanışıyorsan onlarla takıl:p

İyi ki de öyle yapıyorsun.

Hey maşallah:nazar: dünkü yaptıklarından sonra bugün çocuk oyuncağı.

Sağol tatlımm...

Hayırlı olsun yeni günün:))) kafan dağılır, iyidir bence.
Bu arada senin bu okul süper ya:) öğretmenler birbiriyle bu kadar geçimli, maşallah.

Bizimki hala delinmedi. Annem deldirelim diyor ama ben kararsızım. Kendim kulağı delik olduğu halde küpe takmaktan hoşlanmayanlardanım..

Sıkı giydirdiysen bir şey olmaz. Ankara da rüzgarı bugün.

Senin tarifin de çok güzelmiş. Kıyma alınca ya pembişin tarif ya da senin:)) ben 2 türlü de severim:56:

Birbirini çok sevmeyenler de var ama ortak paydada buluşuluyor. Mesela ben birçok kişiye bayılmıyorum ama bayıldıklarım için geri kalmıyorum bu tip şeylerden :)

Valla ben çok severdim küpe takmayı ama artık ona sıra gelmiyor :(

Vücudu sıcaktı; hep kontrol ettim. Ama eller ve yüz üşüdü tabi. Kapşonu da zorla tuttu kafada uyuzcan :)

Ben de busmainin tarifini deneyeceğim bi ara inşallah ;)

Hayırlı olsun.
Ankara'da hangi gezer yaw? Hiç gezerin 50-60 liralık ürününe denk gelmedim?

Kentpark canım. Bayan terlikleri de pahalı (dışarı giymelik olanlar). Ama ufaklıklara çok para verip bişi almak günah geliyo valla.

Birbirini çok sevmeyenler de var ama ortak paydada buluşuluyor. Mesela ben birçok kişiye bayılmıyorum ama bayıldıklarım için geri kalmıyorum bu tip şeylerden :)

Valla ben çok severdim küpe takmayı ama artık ona sıra gelmiyor :(

Vücudu sıcaktı; hep kontrol ettim. Ama eller ve yüz üşüdü tabi. Kapşonu da zorla tuttu kafada uyuzcan :)

Ben de busmainin tarifini deneyeceğim bi ara inşallah ;)

Kentpark canım. Bayan terlikleri de pahalı (dışarı giymelik olanlar). Ama ufaklıklara çok para verip bişi almak günah geliyo valla.
Bayıldıklarının hatrına devam etmen de iyiymiş:)
Hiç sevmezdim küpe takmayı, şimdi tamamen bıraktım. Ağırlık bana göre:))
Vücudu sıcak idiyse gönlünü ferah tut. Temiz hava iyi bile gelmiş olabilir.
Çook uzun bir zamandır kentparka gitmedim:/ ondan uçuk geldi sanırım fiyatlar.. Gezer de bayağı marka oldu desene:)
Zaten küçülüyor ayakkabılar.. Verecek kimse de bulamayınca üzülüyorum ben. Çok almamaya çalışıyorum ama bir yazlık, bir kışlık, bir ev ayakkabısı, bir terlik derken..

Bayıldıklarının hatrına devam etmen de iyiymiş:)
Hiç sevmezdim küpe takmayı, şimdi tamamen bıraktım. Ağırlık bana göre:))
Vücudu sıcak idiyse gönlünü ferah tut. Temiz hava iyi bile gelmiş olabilir.
Çook uzun bir zamandır kentparka gitmedim:/ ondan uçuk geldi sanırım fiyatlar.. Gezer de bayağı marka oldu desene:)
Zaten küçülüyor ayakkabılar.. Verecek kimse de bulamayınca üzülüyorum ben. Çok almamaya çalışıyorum ama bir yazlık, bir kışlık, bir ev ayakkabısı, bir terlik derken..

Ya bi de kıyafeti ile uyumlu olsun vs dersen süper oluyo yani :) neyse canım ikinciye, olmadı yeğenlere falan kullanırız :p

Pembiş ios7 çok şarj yiyormuş

Ay zaten ben günde kaç kez şarja takıyorum bilmiyorum valla. Şarjının bitmesini beklemiyorum tabi :) sen yükledin mi?? Ben beğendim yeni halini. Yüklemek için bir sürü bişi sildim o ayrı :/

selam kızlar
okul açıldı haftaya dolu dizgin başladım,bir program verdiler elime,gecen seneyı mumla arıyorum,haftanın 3 gunu dörtte çıkıyorum.ceylinin ateşi geçti ama hala mızırtısı gecmedı,köpek dişlerinden 3 u patlamış
kitapları okuyorum,şu an adem güneş in mahremıyet eğitimi adlı kıtap var elımde.kesınlıkle okunması gereken bir kitap,gerçi kitabı okurken bazen içim kaldırmıyor fena oluyorum.yıne de mahremıyet eğitimi vermemız gerek cocukalrımıza aynı tuvalet eğitimi gibi.adem güneş aşama aşama bu eğitimi nasıl vermemiz gerektiğini anlatmış,şiddetle tavsiye edıyorum

haluk yavuzerin çocuk yetiştirme el kıtabı adlı kıtabı okurken cok sıkıldım sonra bıraktım okumayı,çok akademik bır dılle yazılmış,ders kıtabı gibi.ya da leyla navaronun benı gerçekten duyuyormuun kıtabından sonra sıkıcı geldı

annem gitti yarın gelecek yıne
bende havadisler böyle canlar,umarım sızler de ıyısınızdır

Ya bi de kıyafeti ile uyumlu olsun vs dersen süper oluyo yani :) neyse canım ikinciye, olmadı yeğenlere falan kullanırız :p

Ay zaten ben günde kaç kez şarja takıyorum bilmiyorum valla. Şarjının bitmesini beklemiyorum tabi :) sen yükledin mi?? Ben beğendim yeni halini. Yüklemek için bir sürü bişi sildim o ayrı :/

Ben tam yükleyecektim ,arkadaş pişman oldum deyince vazgeçtim

Şarj işine kılımmm

İyki doğdunn aryaaa :64::71::119:
Sağol bebeeem:))
Anlat doğumgünü kızı
Nasıl geçti günün:)
Sorma, valla öğlene kadar evdeydim aryayla uğraştım. Sonra onu uyutup babasına bıraktım ve günüm vardı oraya gittim. Ohh rahat rahat lak lak yaptım, doğumgünümü kutladım.
Eşimin bugünü hatırlamayacağına dair iddaya girdim, eve geldim bi baktım kapı açık, içerde pasta, kızımla babası pasta başında bekliyorlar:)) çok şaşırdım, hiç beklemiyordum valla. Sonrasında da ufak ufak süprizler devam etti işteee:)) akşama kadar doğumgünü kutlayıp şımardım yaneee:1:

Bende yükleme arefesindeydim iyi oldu söylediğiniz. Yine de yükleyebilirim görüntülerini çok beğendim çünküüü.

Sorma, valla öğlene kadar evdeydim aryayla uğraştım. Sonra onu uyutup babasına bıraktım ve günüm vardı oraya gittim. Ohh rahat rahat lak lak yaptım, doğumgünümü kutladım.
Eşimin bugünü hatırlamayacağına dair iddaya girdim, eve geldim bi baktım kapı açık, içerde pasta, kızımla babası pasta başında bekliyorlar:)) çok şaşırdım, hiç beklemiyordum valla. Sonrasında da ufak ufak süprizler devam etti işteee:)) akşama kadar doğumgünü kutlayıp şımardım yaneee:1:

Bende yükleme arefesindeydim iyi oldu söylediğiniz. Yine de yükleyebilirim görüntülerini çok beğendim çünküüü.

doğum gunun kutlu olsun canım:)
benım doğum gunum de 16 sıydı
kocam sana telefon alcam kredı kartını verırmısın benımkılerı kapattık ya dedi:51:kayserili ya:)
hıı alma bı suru para verme sımdı almış kabul ettım dedım ben de:))
sonra bi ev buldu adamla pazarlığa oturdu anlaştı sonra bana bu doğum gunu hedıyen dedi,ben yuppi şeklinde havaya uçtum
ertesi gun bal kabağına döndü her sey adam evı satmaktan vaz gectı:51:
benım doğum gunum böyle gectı:D

Canım çok üzüldüm yaşadıklarına. Kendini bu kadar hırpalama, suçlama bence. Belki de bu kadar üstüne düştüğün için inat ediyordur yemek konusunda. Rahat bırak bakalım, kilosuna da takılma, etraftakileri duyma boşver çoğumuzunki kilo almıyor artık. Bizimki bak, 2 kilo birden verdi son hastalığında. Çok şükür sağlıklıymış, canı isteyince yesin. Emme konusunda eminim sen doğru kararı vermişsindir, baya da emmiş üzülme. Hırçınlık bu ara çoğumuzunkinde var, arya da baya hırçınlaştı, yaşın getirdiği şeylerdir, bir dönemdir niye kendini suçluyorsun ki? Sen kendini mutlu etmeye bak, senin gerginliğinden etkilenip te dsha da hırçınlaşıyor olabilir. Sana huzur veren şeyleri yapmaya bak, o zaman herşey yoluna girecektir. Psikologtan yardım almakla da çok doğru yapmışsın bence;)

demek ki seni emdiğiyle doyuyor neden onu hesaba katmıyorsun canım normalde bir çocuk sadece anne sütüyle 2 yaşına kadar durabilir..
biz acele edip hemen yemeklere geçiriyoruz.

diş konusunda hepimizinki aylardır diş çıkarmadı ;şimdi azı dişlerini çıkarmaya başladılar.

memeden kesince mecburen yemek yiyecek, sen de kendini daha özgür hissedersin.. aranızdaki bağ da ölene kadar kopmayacak lütfen memeyle ilişkilendirme. kötü duygularla emdiği süt yerine mutlu ve sevgi dolu bir kucak daha sağlam bir bağ oluşturur emin ol.
sen mutlu ol ki kızın da mutlu olsun; ara sıra uğra:16:

Gizli kalma; aramıza katıl ki biz de senin bilgilerinden yararlanalım ;)

Canımmmmmmm. Sana öncelikle pozitif enerjimi gönderiyorum :)

Kafa atma ve yerlere, duvarlara vurma bizde de fazlasıyla var. Hatta bi oyuncağı ile düzgün oynayamasın onu da çok asabi bi şekilde fırlatma da var :) henüz çok küçük oldukları ve konuşamadıkları için böyle coşmaları normal. Dün şunu düşündüm; hayatları hakkaten zor. Yani bi kucağımıza alıp tutsak yapabilecekleri bişi yok, zorla ağızlarına yemek tıkılıyo, biz isteyince banyo yapıyolar, biz isteyince dışarı çıkıyorlar vsvs. Yazarken bile kendimi yerlerine koyup kızdım bak :) herşey tabiki daha güzel olacak. Yani böyle olup da böyle kalan hiç duymadım.
Yemek konusuna bişi diyemicem çünkü anne olarak takıyoruz resmen. Yiyen çocuk anneleri anlamazzzzzzzz. Çeyrek muz yese seviniyorum hala oğluma düşün!! Ama yetiyo demekki yediği içtiği diye teselli ediyorum kendimi.
Diş olayına da takılma. Çevremde çoook var yaşını geçtiği halde diş çıkarmayan velet :)

canım aman kendini bu kadar bırakma gerçi psikoloğada gidiyormuş birde annendeymişsin bunlarda iyi gelir sana
arkadaşlarında dedikleri gibi geçici bir dönemdir bu inşallah çabuk gider:26:

öncelikle cevap yazan arkadaşlara tşk ederim.ya benim en büyük problemim şu benim 7 yıl çocuğum olmadı aşılama tüp bebek v.s hepsini denedik ama olmadı 3.tüp bebek denemesi için adet günümü beklerken hamile olduğumu öğrendim Rabbim in hikmeti işte.yani böyle olunca sen yıllardır çocuk istiyodun neler yaşadın şimdi şikayet etmeye hakkın yok çocuğuna kimseye iihtiyaç duymadan kendin bakmalısın hemde en iyi şekilde die düşünmekten kendimi hırpaladım.yani siz anlatıyosunuz okuyorm şaşırıyorum kardeşime bıraktım anneme bıraktım babasına bıraktım filan die sanki benim çocuğuma benden başkası bakamaz beceremez yada çocuğum mutsuz olur gibi düşünüyorum.bir babasına bırakmak flan istesem zaten binbiir türlü bahane asla ilgilenmez sadece sever ama ilgi sıfır.yeme konusunada gelince ne kadar yemediğini kimse tahmin edemez gerçekten çok zor yemeyen çocuk yani öğün atlamak az yemek flan değil.mesela yarım kase tarhana çorbasıyla 2 gününü flan geçiriyo o kadar yani.herkes takma diyo ama elimde değil günlerce aç durabiliyo en acıktığı zaman bile anca 1 kase yoğurt çorbası oda ekmeksiz flan ekmek değerse ağzına yemiyo:50: öyle saçma sapan bişey işte neyse yine dert küpü gibi yazdm ha yazdım beni anca siz anlarsınız ondan yazıyorumm iyi dilekleriniz içinde ayrıca tekrar tşk ediyorum.hakkınızı helal edin inş düzelir bu sıkıntılar bende unuturum :31:

iyi geceler

kimse yok topikde :19:

ancak yazma fırsatım oldu.

arya doğum günün kutlu olsun canım:nazar:

ailenle birlikte sağlıklı ,huzurlu bir ömür diiyorum...

nfk ayşeciğe çok geçmiş olsun.haberlerini sabah alırız.

bir an önce iyileşsin kuzum:70:

nfk, pembe,busmai,elifnaz,born,neyneyse şeker portakalı ve diğerleri

hepinizi seviyorum:34:

Gercegi hayalinden daha guzel olan ve hayal edip elde ettikten sonra degeri azalmayan, aksine her gun artan tek sey EVLATTIR............

okuyuca sizlede paylaşayım dedim.evlat sevgisi hiçbişeye benzemiyor...

Gercegi hayalinden daha guzel olan ve hayal edip elde ettikten sonra degeri azalmayan, aksine her gun artan tek sey EVLATTIR............

okuyuca sizlede paylaşayım dedim.evlat sevgisi hiçbişeye benzemiyor...
daha 1 yaşında ona bişey olursa diye burnumuzun direği sızlıyor, büyüdükçe nasıl oluruz,bu nasıl bi bağ; düşünemiyorum..
Biz de seni seviyoooz
öncelikle cevap yazan arkadaşlara tşk ederim.ya benim en büyük problemim şu benim 7 yıl çocuğum olmadı aşılama tüp bebek v.s hepsini denedik ama olmadı 3.tüp bebek denemesi için adet günümü beklerken hamile olduğumu öğrendim Rabbim in hikmeti işte.yani böyle olunca sen yıllardır çocuk istiyodun neler yaşadın şimdi şikayet etmeye hakkın yok çocuğuna kimseye iihtiyaç duymadan kendin bakmalısın hemde en iyi şekilde die düşünmekten kendimi hırpaladım.yani siz anlatıyosunuz okuyorm şaşırıyorum kardeşime bıraktım anneme bıraktım babasına bıraktım filan die sanki benim çocuğuma benden başkası bakamaz beceremez yada çocuğum mutsuz olur gibi düşünüyorum.bir babasına bırakmak flan istesem zaten binbiir türlü bahane asla ilgilenmez sadece sever ama ilgi sıfır.yeme konusunada gelince ne kadar yemediğini kimse tahmin edemez gerçekten çok zor yemeyen çocuk yani öğün atlamak az yemek flan değil.mesela yarım kase tarhana çorbasıyla 2 gününü flan geçiriyo o kadar yani.herkes takma diyo ama elimde değil günlerce aç durabiliyo en acıktığı zaman bile anca 1 kase yoğurt çorbası oda ekmeksiz flan ekmek değerse ağzına yemiyo:50: öyle saçma sapan bişey işte neyse yine dert küpü gibi yazdm ha yazdım beni anca siz anlarsınız ondan yazıyorumm iyi dilekleriniz içinde ayrıca tekrar tşk ediyorum.hakkınızı helal edin inş düzelir bu sıkıntılar bende unuturum :31:
canım seni az da olsa anlıyorum ben de 2 yıl çocuk istedim o süreçte manen yıprandım. tüp bebeğe kadar gitmemiştik ama tabi insanın aklından hepsi geçiyor.. bence senin bu psikolojinin bozulmasının altyapısında çocuk hasreti çektiğin yıllar var.
yani aslında korkuların endişelerin taa o zamandan yadigar.
ee üstüne de hepimizde olan lohusalık sendromu, yeni tecrübesiz anne olmanın verdiği depresiflik.. psikolojisi hepimizin bozuk bence:)
bebek bu muymuş, ne umduk ne bulduk di mi:) ama vazgeçilmezlerimiz oldular işte.
mükemmel anne diye birşey yok;kimse seni örnek göstermese de sen evladının annesisin. bu sana yeter. bence eşine de bırak ara sıra ,kontrol hep sende olursa tabi ki yorgun düşersin. hepimiz aynıyız ama 1 yıl doldu biraz daha alışıyoruz sanki..
kocam sana telefon alcam kredı kartını verırmısın benımkılerı kapattık ya dedi:51:kayserili ya:)
sonra bi ev buldu adamla pazarlığa oturdu anlaştı sonra bana bu doğum gunu hedıyen dedi,ben yuppi şeklinde havaya uçtum
vay anasını yaaa tam seviniyordum gene oturduk aşşaaaa

vay vay vay neler olmuş hiç de bahsetmiyor şuna bak hıhhhh

Senin de grçmiş doğum günün kutlu olsun şekerimmm :)
Ev işi kısmet işi. Hiç acele etmemek lazım hayırlısı okur inşallah :)

iyi geceler

Biz de seni seviyoruzzzzzzz :)

Aryamm eşinin seni şaşırtıp bişiler yapmasına sevindim :)

Asudeecim eğer emzirmeyi bıraktıysan pskiyatristin verdiği ilaçları kullanabilir ve daha hızlı iyi hissedebilirsin diye düşünüyorum.

Herkese günaydınnnnnnnnnnnnn. Sabahın köründe hortlanan pazara pazar denir mi???!!! :) güzel bir gün diliyorum herkese.

Senin de geçmiş doğum günün kutlu olsun canım. Ev işine gelince kısmet işi bunlar, vardır bunda da bir hayır üzülme bence. Demek sen de başaksın hee?
canım aman kendini bu kadar bırakma gerçi psikoloğada gidiyormuş birde annendeymişsin bunlarda iyi gelir sana

Şöyle bişi var beni de babannem büyüttü, ( annem diye bahsettiğim hep babannemdir) anne baba eksikliği ile büyüdüm, o yüzden hep iyi bir anne olacağım diye bir sorumlulukla yaklaştım aryaya. ( aynı sorumluluk hepimizde var keza , ama bende biraz daha abartı) kimseye bırakmıyordum işe giderken hariç tabi. Dün ilk defa bıraktım babasına. Sebebi de hem aynı sorumluluğu o da alsın yavaş yavaş diye, hem zorluklarını görsün, hemde biraz daha zaman geçirip yakınlaşsınlar diye. Çünkü arya bana çok bağımlı hale geldi, yavaş yavaş bunlara da alışması lazım. Demek istediğim sende aynı şekilde, onca yıl onu beklediğin için " mükemmel" anne olma yolunda suyunu çıkarıyor ve işleri zorlaştırıyoruz. Yemek konusu bizim de sıkıntılı ama sizin durum baya ciddiymiş sanırım. Dr a götürdüğünde ne dedi yemek olayına? Kaç kilo ? Kilosu risk grubunda değilse ciddiye almıyorlar gerçi ama bizim dr kolay kolay bişi yapmazken durumu anlatınca iştah şurubu( daha doğrusu vitamin şurubu), kan şurubu( kansızlık ta iştahsızlık yaparmış) ve omega yağlarının olduğu bir şurup verdi. Bunlardan sonra biraz toparladı. Belki sizin içinde böyle bişiler yazabilir dr nuz;)

Asudeecim eğer emzirmeyi bıraktıysan pskiyatristin verdiği ilaçları kullanabilir ve daha hızlı iyi hissedebilirsin diye düşünüyorum.

Herkese günaydınnnnnnnnnnnnn. Sabahın köründe hortlanan pazara pazar denir mi???!!! :) güzel bir gün diliyorum herkese.
Günaydın şekerimm. Bizde hava daha ağarmamışken uyandık saat kaçtı bilmiyorum valla:/
Eşim süprizler yapar ara ara ama bu tam süpriz oldu valla.
daha 1 yaşında ona bişey olursa diye burnumuzun direği sızlıyor, büyüdükçe nasıl oluruz,bu nasıl bi bağ; düşünemiyorum..
Biz de seni seviyoooz

canım seni az da olsa anlıyorum ben de 2 yıl çocuk istedim o süreçte manen yıprandım. tüp bebeğe kadar gitmemiştik ama tabi insanın aklından hepsi geçiyor.. bence senin bu psikolojinin bozulmasının altyapısında çocuk hasreti çektiğin yıllar var.
yani aslında korkuların endişelerin taa o zamandan yadigar.
ee üstüne de hepimizde olan lohusalık sendromu, yeni tecrübesiz anne olmanın verdiği depresiflik.. psikolojisi hepimizin bozuk bence:)
bebek bu muymuş, ne umduk ne bulduk di mi:) ama vazgeçilmezlerimiz oldular işte.
mükemmel anne diye birşey yok;kimse seni örnek göstermese de sen evladının annesisin. bu sana yeter. bence eşine de bırak ara sıra ,kontrol hep sende olursa tabi ki yorgun düşersin. hepimiz aynıyız ama 1 yıl doldu biraz daha alışıyoruz sanki..

vay anasını yaaa tam seviniyordum gene oturduk aşşaaaa

vay vay vay neler olmuş hiç de bahsetmiyor şuna bak hıhhhh
:)) kız anlatacaktım da hiç fırsatım olmadı kii. Ama çok sevindirik oldum heee.:1:

Pembiş ios7 çok şarj yiyormuş
İos7 olmadan da çok şarj yiyor zaten..

Ben de beğendim, hoş olmuş.
selam kızlar
okul açıldı haftaya dolu dizgin başladım,bir program verdiler elime,gecen seneyı mumla arıyorum,haftanın 3 gunu dörtte çıkıyorum.ceylinin ateşi geçti ama hala mızırtısı gecmedı,köpek dişlerinden 3 u patlamış
kitapları okuyorum,şu an adem güneş in mahremıyet eğitimi adlı kıtap var elımde.kesınlıkle okunması gereken bir kitap,gerçi kitabı okurken bazen içim kaldırmıyor fena oluyorum.yıne de mahremıyet eğitimi vermemız gerek cocukalrımıza aynı tuvalet eğitimi gibi.adem güneş aşama aşama bu eğitimi nasıl vermemiz gerektiğini anlatmış,şiddetle tavsiye edıyorum

haluk yavuzerin çocuk yetiştirme el kıtabı adlı kıtabı okurken cok sıkıldım sonra bıraktım okumayı,çok akademik bır dılle yazılmış,ders kıtabı gibi.ya da leyla navaronun benı gerçekten duyuyormuun kıtabından sonra sıkıcı geldı

annem gitti yarın gelecek yıne
bende havadisler böyle canlar,umarım sızler de ıyısınızdır
Dişler bizde de patladı.
Kitapları okuyorsun, bravo.. Kitap okumak bile özleniyor yaw:)
Ben tam yükleyecektim ,arkadaş pişman oldum deyince vazgeçtim

Şarj işine kılımmm
Valla üstte yazdım. Şarj uzun gitsin istiyorsan bir kere interneti kapatacaksın. Telefonu az kurcalayacaksın:) iOS un kabahati yok:p

Vah vah ya bahtsız bedevi olmuşsun. Neyse vardır onda da bir hayır.

Sen bu kadar üstüne düşersen eşin bakmaz tabiki. Erkekler çocuk başlarına atılıp, odadan çıkılmadığı sürece ilgilenmezler.
Yemek konusunda burada daha önce önerdiğim carlos gonzalez çocuğum yemek yemiyor kitabı şiddetle tavsiye olunur.

iyi geceler

Bizden de sevgiler canım:16:

Aynennn. Hoş bir pazar beklentim yok ama her günkü kadar uyusaydı yeterdi.

aryam yani kızına babaannen mi bakıyor,kayseride yalnız yaşayan babaannen mi? kafam karıştııııı:44:
babaanneni tebrik ediyorum valla
ayrıca eşine bırakmakla çok iyi bir başlangıç yapmışsın

Son düzenleme:
Valla üstte yazdım. Şarj uzun gitsin istiyorsan bir kere interneti kapatacaksın. Telefonu az kurcalayacaksın:) iOS un kabahati yok:p

ben normalde günde 1 kez şarj ediyorum bazen 2 güne bile sarkıyor; çok kurcalamam yani.

ama ios7 yükleyen arkadaşlar pişman olmuş; sonuçta canavar gibi bir işletim sistemi tabi ki daha çok şarj yer bana mantıklı geldi.
şarj etmekten nefret ediyorum, o yüzden o işe hiiiç bulaşmayı düşünmüyorum şimdilik..

Senin de geçmiş doğum günün kutlu olsun canım. Ev işine gelince kısmet işi bunlar, vardır bunda da bir hayır üzülme bence. Demek sen de başaksın hee?

Şöyle bişi var beni de babannem büyüttü, ( annem diye bahsettiğim hep babannemdir) anne baba eksikliği ile büyüdüm, o yüzden hep iyi bir anne olacağım diye bir sorumlulukla yaklaştım aryaya. ( aynı sorumluluk hepimizde var keza , ama bende biraz daha abartı) kimseye bırakmıyordum işe giderken hariç tabi. Dün ilk defa bıraktım babasına. Sebebi de hem aynı sorumluluğu o da alsın yavaş yavaş diye, hem zorluklarını görsün, hemde biraz daha zaman geçirip yakınlaşsınlar diye. Çünkü arya bana çok bağımlı hale geldi, yavaş yavaş bunlara da alışması lazım. Demek istediğim sende aynı şekilde, onca yıl onu beklediğin için " mükemmel" anne olma yolunda suyunu çıkarıyor ve işleri zorlaştırıyoruz. Yemek konusu bizim de sıkıntılı ama sizin durum baya ciddiymiş sanırım. Dr a götürdüğünde ne dedi yemek olayına? Kaç kilo ? Kilosu risk grubunda değilse ciddiye almıyorlar gerçi ama bizim dr kolay kolay bişi yapmazken durumu anlatınca iştah şurubu( daha doğrusu vitamin şurubu), kan şurubu( kansızlık ta iştahsızlık yaparmış) ve omega yağlarının olduğu bir şurup verdi. Bunlardan sonra biraz toparladı. Belki sizin içinde böyle bişiler yazabilir dr nuz;)

Günaydın şekerimm. Bizde hava daha ağarmamışken uyandık saat kaçtı bilmiyorum valla:/
Eşim süprizler yapar ara ara ama bu tam süpriz oldu valla.

:)) kız anlatacaktım da hiç fırsatım olmadı kii. Ama çok sevindirik oldum heee.:1:

Süprizler candır :)

İos7 olmadan da çok şarj yiyor zaten..

Ben de beğendim, hoş olmuş.

Dişler bizde de patladı.
Kitapları okuyorsun, bravo.. Kitap okumak bile özleniyor yaw:)

Vah vah ya bahtsız bedevi olmuşsun. Neyse vardır onda da bir hayır.

Sen bu kadar üstüne düşersen eşin bakmaz tabiki. Erkekler çocuk başlarına atılıp, odadan çıkılmadığı sürece ilgilenmezler.
Yemek konusunda burada daha önce önerdiğim carlos gonzalez çocuğum yemek yemiyor kitabı şiddetle tavsiye olunur.

Bizden de sevgiler canım:16:

Aynennn. Hoş bir pazar beklentim yok ama her günkü kadar uyusaydı yeterdi.

Neyseki yalnız değiliz :)

Vallahi nete girmeyeceksem akıllı telefonun da pek manası yok bence ;) pek bilgisayar açmam ben.

aryam yani kızına babaannen mi bakıyor,kayseride yalnız yaşayan babaannen mi? kafam karıştııııı:44:
babaanneni tebrik ediyorum valla
ayrıca eşine bırakmakla çok iyi bir başlangıç yapmışsın

Bunlara ben de cevap bekliyorum :)

Back
X