Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Annem dediğim babannem evet canikom. Bizimle kalan ve aryaya bakan o. Karışık işler kafanın karışması normalaryam yani kızına babaannen mi bakıyor,kayseride yalnız yaşayan babaannen mi? kafam karıştııııı:44:
babaanneni tebrik ediyorum valla
ayrıca eşine bırakmakla çok iyi bir başlangıç yapmışsın
Süprizler candır :)
Neyseki yalnız değiliz :)
Vallahi nete girmeyeceksem akıllı telefonun da pek manası yok bencepek bilgisayar açmam ben.
Bunlara ben de cevap bekliyorum :)
Annem dediğim babannem evet canikom. Bizimle kalan ve aryaya bakan o. Karışık işler kafanın karışması normal) anne ve babam yok sayılır, hayattalar ama " anne ve baba" olamadılar hiç. Babam vefat etti dediğim de dedem zaten. Anne ve baba " babanne ve dedem" oldu özetle. 6 aylıkkenden beri onlarlayım, onlarla büyüdüm.
Cevapladım sanırım anlaşılmıştır:)
Nfk cım geçmiş olsun canım. Büyük salgın var galiba, burada da kime sorsam hastanede, serum, iğne, antibiyotik ne varsa yemiş bebikler. Aryayı da bi daha hasta etmeden gitseydik eve diye bakıyorum valla. Bence sen kendine de dikkat et dinlen, sen bari toparla kendini.
as canım. ben de taşınmadan sona unuttun bizi diye düşünmüştüm..selamünaleyküm kızlar ben uzun zamandır giremiyorum.sizler maaşallah hala devam ediyosunuz çoğunuz eskiden gördüğüm isimler. artık hayatı o kadar yoğun yaşıyorum ki ne yiyorum ne içiyorum ne uyuyorum bilmiyorum anlamıyorum saçma sapan oldum.kızım 10.ayından itibaren o kadar zor bir çocuk olduki napıcamı şaşırdım.hatta şu anda psikoloğa gidiyorumpsikiyatrinin verdiği ilaçları kullanamadığım için.kızım resmen aç geziyo ve bu beni kahredyo hala 8 aylıkkenki kilomuzdayız ve günlerce aç durabiliyo gitmediğim doktor ve bölüm kalmadı hiç bir sorun yok diyolar.habire yeni doğan gibi emmek istiyodu artık yorgunluktan helak oldum
ve çok zor bir karar verip memeden ayırmaya çalışıyorum şu günlerde annemde kalıyorum en azından oyalıyo bir süre ama çokta üzülüyorum sanki aramızdaki bağ kopmuş gibi hissediyorum
şu son birkaç ayım sürekli ağlama çığlık kafa atma kafayı yerlere vurma bunları görerek geçti ve sinir sistemim yıprandı.yıllardır beklediğim hasretini çektiğim çocuğum için bunları yazmaktan söylemekten utanıyorum isyan etmek istemiyorum ama elimde değil en çokta bunun için suçluyorum kendimi sanırım.kızım çok hırçın sanırım ben sinirlenince ona verdiğim tepkilerden böyle oldu napıcamı şaşırdım.yaklaşık 5 aydır 1 tane bile diş çıkartmadık yemekde yemiyo aç olduğu içinde tam manasıyla uyuyamıyo yani hepsinin sıkıntısı birbirine bağlı ne olur dua edin çok saçma yazmış olabilirim kusura bakmayın ALLAH herkesin çocuklarına sağlık sıhhat versin .....
Allah razı olsun onlardan..Annem dediğim babannem evet canikom. Bizimle kalan ve aryaya bakan o. Karışık işler kafanın karışması normal) anne ve babam yok sayılır, hayattalar ama " anne ve baba" olamadılar hiç. Babam vefat etti dediğim de dedem zaten. Anne ve baba " babanne ve dedem" oldu özetle. 6 aylıkkenden beri onlarlayım, onlarla büyüdüm.
Nfk cım geçmiş olsun canım. Büyük salgın var galiba, burada da kime sorsam hastanede, serum, iğne, antibiyotik ne varsa yemiş bebikler. Aryayı da bi daha hasta etmeden gitseydik eve diye bakıyorum valla. Bence sen kendine de dikkat et dinlen, sen bari toparla kendini.
günaydın canlar.
iki gündür pek giremiyorum. dün busmai mesaj yazdı, sağolsun.
ayşeciğin ateşi artık çıkmıyor.
şimdi de öksürük başladı. çok şiddetli, dün gece hiç uyuyamadı desem.
arada hapşırıyor, burnu da tıkalı. öksürük şurubu midesini bulandırıyor, mümkün değil içmiyor.
ben de antibiyotikten soğumasın diye zorlamadım.
antibiyotik demişken, o da ishal yaptı.
günde 5 kez kaka yapıyor çocuğum
eksikmiş gibi ben de hasta oluyorum galiba,
dün akşam vücudumun tüm zerreleri ağırıyordu. boğazımda bi gıcık his var..
neyse, sabah sabah hep olumsuz şeyler yazdım. inş iyi olacağız ikimiz de..
aryamm, yazamadım yeni yaşın hayırlı olsun canım, beklenen sürprizler de yaşanmış
ailen ve sevdiklerin ve de temmuz topiğiyle nice yıllaraaa
pembişim, ev ayakkabısı hayırlı olsun, güzel günlerde giyinsin minik kuşun.
face açtım şimdi gönder resmini, yüklerim siteye
evde yemek namına bi tek çorba var, ama hiiiç de bi şey yapasım yok.
köfte kızartır geçiştiririz artık.
herkesi okudum ama cevap şimdi yazamıyorum. gün içinde peyderpey inş.
siz iyi olun temmuz anneleri. siz iyi olursanız, bebikler de iyi olurr
Annem dediğim babannem evet canikom. Bizimle kalan ve aryaya bakan o. Karışık işler kafanın karışması normal) anne ve babam yok sayılır, hayattalar ama " anne ve baba" olamadılar hiç. Babam vefat etti dediğim de dedem zaten. Anne ve baba " babanne ve dedem" oldu özetle. 6 aylıkkenden beri onlarlayım, onlarla büyüdüm.
çocuğumun da dengesi bozuldu.
şarkıyla hem ağlıyor, hem dansediyor
[video=youtube;nYkVI7YZdCk]http://www.youtube.com/watch?v=nYkVI7YZdCk[/video]
Bi de zor değili dinlet bakalım nolcak :)
zor değil, hakikaten çok güzel şarkı. yeni favorilerimden.
ama şuan kafa dumanlı, müslüm baba dinliyom![]()
pembiş, enişte gitti mi maça?
hayat onlara kız! biz pazar evde bebelerle pinekliyoz, adamlar heyecanın göbeğinde.
bu arada hangi takımlısınız bakim siz?![]()
o benim bile psikolojimi etkiliyor, çocuğumu iyice hasta moduna sokmayayım şimdi![]()
Akıllı olmayan telefon en iyisi şarj açısından. Çarşamba şarj ettim sanırım en son. Ne zaman şarj ettiğimi unutacağım bir süre geçti yani:))ben normalde günde 1 kez şarj ediyorum bazen 2 güne bile sarkıyor; çok kurcalamam yani.
ama ios7 yükleyen arkadaşlar pişman olmuş; sonuçta canavar gibi bir işletim sistemi tabi ki daha çok şarj yer bana mantıklı geldi.
şarj etmekten nefret ediyorum, o yüzden o işe hiiiç bulaşmayı düşünmüyorum şimdilik..
Evet doğru, interneti yoksa bir numarası yok sizin telefonların. Benimki de akıllıydı, bağlantısını kestikSüprizler candır :)
Neyseki yalnız değiliz :)
Vallahi nete girmeyeceksem akıllı telefonun da pek manası yok bencepek bilgisayar açmam ben.
Bunlara ben de cevap bekliyorum :)
Gitmemekle iyi yapmışsın. Yayılın evde.. Evde olmak bir nimet yaw.Bu arada bugün gideceğimiz arkadaşla bi konultum ki sesi nasıl kötü. Grip olmuş!! Sana iyi dinlenmelerrrrrr diyerek planı iptal ettim. Bi de grip olmasın minik kuş. Hava güzel olursa belki parka veya sadece yürüyüşe gideriz. Olmadı evde pineklemek forever :)
Çok geçmiş olsun canım. Bağışıklığı böyle güçlenecek.. Dayanıklı olmalısın. Kendin de tedbirini al. Bal limon zencefil ıhlamur hemen başla..günaydın canlar.
arada hapşırıyor, burnu da tıkalı. öksürük şurubu midesini bulandırıyor, mümkün değil içmiyor.
aryamm, yazamadım yeni yaşın hayırlı olsun canım, beklenen sürprizler de yaşanmış
Babaannene ve dedene maşallah. Allah onlardan ebeden razı olsun.Annem dediğim babannem evet canikom. Bizimle kalan ve aryaya bakan o. Karışık işler kafanın karışması normal) anne ve babam yok sayılır, hayattalar ama " anne ve baba" olamadılar hiç. Babam vefat etti dediğim de dedem zaten. Anne ve baba " babanne ve dedem" oldu özetle. 6 aylıkkenden beri onlarlayım, onlarla büyüdüm.
Âmin canım.Allah razı olsun onlardan..
şu dünyadan bundan daha güzel bi amelleri olamazdı heralde..
ne mutlu onlara! ne mutlu sana!
amcası hastaydı ondan kaptı sanıyorum. ama olan oldu, havadan bile bulaşıyor hastalık.
şuan aksırma, tıksırma, hapşırma, öksürme ve dahi mızmızlık gırla
Rabbim şifa versin tüm bebiklere
İyidir. Ben de dinlesem iyi olur.zor değil, hakikaten çok güzel şarkı. yeni favorilerimden.
ama şuan kafa dumanlı, müslüm baba dinliyom![]()
:))daha 1 yaşında ona bişey olursa diye burnumuzun direği sızlıyor, büyüdükçe nasıl oluruz,bu nasıl bi bağ; düşünemiyorum..
Biz de seni seviyoooz
canım seni az da olsa anlıyorum ben de 2 yıl çocuk istedim o süreçte manen yıprandım. tüp bebeğe kadar gitmemiştik ama tabi insanın aklından hepsi geçiyor.. bence senin bu psikolojinin bozulmasının altyapısında çocuk hasreti çektiğin yıllar var.
yani aslında korkuların endişelerin taa o zamandan yadigar.
ee üstüne de hepimizde olan lohusalık sendromu, yeni tecrübesiz anne olmanın verdiği depresiflik.. psikolojisi hepimizin bozuk bence:)
bebek bu muymuş, ne umduk ne bulduk di mi:) ama vazgeçilmezlerimiz oldular işte.
mükemmel anne diye birşey yok;kimse seni örnek göstermese de sen evladının annesisin. bu sana yeter. bence eşine de bırak ara sıra ,kontrol hep sende olursa tabi ki yorgun düşersin. hepimiz aynıyız ama 1 yıl doldu biraz daha alışıyoruz sanki..
vay anasını yaaa tam seviniyordum gene oturduk aşşaaaa
vay vay vay neler olmuş hiç de bahsetmiyor şuna bak hıhhhh
acele etmek lazım cunku bızım bu semtte fiyatlar uçmaya devam edıyor,2 ayda evın fıyatı 15-20 mılyar oynadı.Senin de grçmiş doğum günün kutlu olsun şekerimmm :)
Ev işi kısmet işi. Hiç acele etmemek lazım hayırlısı okur inşallah :)
Biz de seni seviyoruzzzzzzz :)
Aryamm eşinin seni şaşırtıp bişiler yapmasına sevindim :)
Asudeecim eğer emzirmeyi bıraktıysan pskiyatristin verdiği ilaçları kullanabilir ve daha hızlı iyi hissedebilirsin diye düşünüyorum.
Herkese günaydınnnnnnnnnnnnn. Sabahın köründe hortlanan pazara pazar denir mi???!!! :) güzel bir gün diliyorum herkese.
Senin de geçmiş doğum günün kutlu olsun canım. Ev işine gelince kısmet işi bunlar, vardır bunda da bir hayır üzülme bence. Demek sen de başaksın hee?
Şöyle bişi var beni de babannem büyüttü, ( annem diye bahsettiğim hep babannemdir) anne baba eksikliği ile büyüdüm, o yüzden hep iyi bir anne olacağım diye bir sorumlulukla yaklaştım aryaya. ( aynı sorumluluk hepimizde var keza , ama bende biraz daha abartı) kimseye bırakmıyordum işe giderken hariç tabi. Dün ilk defa bıraktım babasına. Sebebi de hem aynı sorumluluğu o da alsın yavaş yavaş diye, hem zorluklarını görsün, hemde biraz daha zaman geçirip yakınlaşsınlar diye. Çünkü arya bana çok bağımlı hale geldi, yavaş yavaş bunlara da alışması lazım. Demek istediğim sende aynı şekilde, onca yıl onu beklediğin için " mükemmel" anne olma yolunda suyunu çıkarıyor ve işleri zorlaştırıyoruz. Yemek konusu bizim de sıkıntılı ama sizin durum baya ciddiymiş sanırım. Dr a götürdüğünde ne dedi yemek olayına? Kaç kilo ? Kilosu risk grubunda değilse ciddiye almıyorlar gerçi ama bizim dr kolay kolay bişi yapmazken durumu anlatınca iştah şurubu( daha doğrusu vitamin şurubu), kan şurubu( kansızlık ta iştahsızlık yaparmış) ve omega yağlarının olduğu bir şurup verdi. Bunlardan sonra biraz toparladı. Belki sizin içinde böyle bişiler yazabilir dr nuz
Günaydın şekerimm. Bizde hava daha ağarmamışken uyandık saat kaçtı bilmiyorum valla:/
Eşim süprizler yapar ara ara ama bu tam süpriz oldu valla.
:)) kız anlatacaktım da hiç fırsatım olmadı kii. Ama çok sevindirik oldum heee.![]()
bahtsızım kı sorma,bı ev bulamadık,kitapları da okuldakı boşluklarımda okuıyabılıyorum ancak canım,yoksa evde nerdeeeİos7 olmadan da çok şarj yiyor zaten..
Ben de beğendim, hoş olmuş.
Dişler bizde de patladı.
Kitapları okuyorsun, bravo.. Kitap okumak bile özleniyor yaw:)
Valla üstte yazdım. Şarj uzun gitsin istiyorsan bir kere interneti kapatacaksın. Telefonu az kurcalayacaksın:) iOS un kabahati yok
Vah vah ya bahtsız bedevi olmuşsun. Neyse vardır onda da bir hayır.
Sen bu kadar üstüne düşersen eşin bakmaz tabiki. Erkekler çocuk başlarına atılıp, odadan çıkılmadığı sürece ilgilenmezler.
Yemek konusunda burada daha önce önerdiğim carlos gonzalez çocuğum yemek yemiyor kitabı şiddetle tavsiye olunur.
Bizden de sevgiler canım
Aynennn. Hoş bir pazar beklentim yok ama her günkü kadar uyusaydı yeterdi.
günaydın canlar.
çocuğumun da dengesi bozuldu.
şarkıyla hem ağlıyor, hem dansediyor
[video=youtube;nYkVI7YZdCk]http://www.youtube.com/watch?v=nYkVI7YZdCk[/video]
Aaa Efe'nin panduflara yorum yapmayı unutmuşum..
Şimdi soruyorum önce efeyi mi yiyelim yoksa bu cici ev ayakkabılarını mı:))
günaydın canlar
ceylın sabah yıne ateşlendi,bu sefer yanında öksürük hapşırma ve horoz gıbı ses ve balgam atamama da var,sabahtan doktora gıttık antıbıyotiği dayadı,ilk antibiyotiğimizi de almış olduk böylece,boğazı da kızarmış,ciğerler temiz dedi.şimdi uyuttum öksürmekten uyuyamıyor.
:))
acele etmek lazım cunku bızım bu semtte fiyatlar uçmaya devam edıyor,2 ayda evın fıyatı 15-20 mılyar oynadı.
hee başakım ben de:)
bahtsızım kı sorma,bı ev bulamadık,kitapları da okuldakı boşluklarımda okuıyabılıyorum ancak canım,yoksa evde nerdeee
geçmiş olsun hayatım,galıba mevsım değişikliği salgını var,yegenım de dun ateşlendi,peşinden ceylin,çok geçmiş olsun
ooovvv bayılırım bu şarkıya,ama eskı versiyonuna,deli yıldız Tilbe söyleyecek,ayşecik muzıkten anlıyor desene:)
İkisi de olur :)
Canım geçmiş olsunnnnnnnnn. Tüm bebeler iyileşsin yahuuuuuu :/