Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

ayşeciğin hastalığı pembişin ne çektiğini anlamamı sağladı.

sürekli memede. çekince basıyor yaygarayı. emmiyor da, oynuyor, ağzında tutuyor. ama öyle dakikalarca duruyoruz:36:
hele dün gece artık fenalıklar geldi.. şuanda da kucağımda oturmuş bi şey anlıyor gibi yazı yazdığım ekrana bakıyor :30:

iyi akşamlar

haftasonu neler yapmış temmuz anneleri?

biz misafirliğe gittik bugün eşimin dayısının hanımıyla

dayısı eşimden 6 yaş küçük :1:

eşiyle çok iyi anlaşıyoruz.hava bugün çok bozuktu.

iki tanede ev sahibinin vardı toplam 6 çocuk:27:

ev sahibinin 2 yaşındaki kızıda kerim neyle oynasa elinden aldı:53:

çocuğum öylece bakakaldı.bizde çok fazla oturmadık.sonra eve gedik

çay yaptık çocuklarada kızın odasına geçti.ohhh yarım kalan muhabbetimizi devam ettirdik.

nfk bugün girememiş.ayşecik nasıl acaba?

pembe çok güzel düşünmüşsün.evet bazen doğumgününe özelikle son anda çağrıyorlar

ama eli boşda gitmek olmaz tabiiki. efenin panduflarıda hayırlı olsun güle güle giysin

Teşekkür ederiz teyzesi :)
Dün orda da baya bi çocuk vardı. Çok dikkat etmek gerekiyo bizim kuzulara; zira hiç beklenmedik bir anda başlarına bişi gelebilir ;)

Katılıyorum. Benim de iyi komşularım çok şükür. Pek birbirimize gelme gitme olmuyor ama karşılaştığımızda tavırları iyi.

Haftasonu vasattı. Sizin güzel geçmiş belli, ne mutlu.

Bir güler yüz bile yeterli çoğu zaman. Ama malesef bizde onu göstermeyenler de var.. Neyse :)

pembiş doğum günüyle ilgili son mesajını okuyana kadar ıcımden kadına bak barı hıc davet etmeseydın munasebetsız dıye soylenıyordum ki son mesajını okuyunca pek bi utandım,komsudaki ince düşünceye bakarmısın

saol canım benım
kenarda kitap bulundurma fikri cok hoşuma gitti,çorap patik iç çamaşırı bulundururdum ama hıc kıtap aklıma gelmemıstı:)

biz hastalıkla uğraştık
bu sabah acile gittik.gıttıgımız hastanenın önünde dizi seti kurulmuştu azcık emre kınaya baktık geldik.güneşi beklerken adlı dizinin çekimiydi sanırım,gayet renkli bir hafta sonu gecırdım anlayacağın canım:) dizi setlerinden dizi setlerine:)

Vayyyyy dizi çekimleri :) kız foto çekineydiniz beraber!! Ben olsam hemen atlardım :)

Pembişşşşş,
Maç karışmış. Umarım eşin iyidir. Haberleri görünce aklıma sen geldin.

Olaylardan iki dk önce çıkmışlar stadtan. Çok şükür sağ salim eve vardı :)

Asudeeeee bebeğinin kilosu gayet iyiymiş ya
Destiny ceylin nasıl oldu, babası nasıl ?
Aynen benim de

Anılaaaaaaar
Ben de kitapları çok severim ohhh kitap kokusu

Ben anladım zaten son anda çağırmasının o yüzden olduğunu. O yüzden ters bişey söyleme dedim.

Ben de o yüzden olduğunu tahmin ettim ama yapım gereği elim boş asla gidemem. E bunu da açıklamak gerek diyerekten açıklama yapcaktım; terslenmeyecektim yani :)

Poğaça hamuru hazırladım bir saat dinlenecekti ;saatlerdir dinleniyo. Eşim balık getirdi kızarttık. Koku sinmesin diye mutfağı temizle bulaşık yıka çamaşır yıka Keremi yıka çok yoruldum. Yatıyorum. Poğaça yapımı sabaha kaldı artık ; umarım hamur kötü olmaz:(

Dolaba koyduysan no problem :)

ayşeciğin hali :37:

$rsz_img_20130923_090517.webp

elifnaz, kaç gündür yoksun.
pazartesileri haftalık günaydın de bacım :1:

günaydın

rahat,rahat uyuyacağımız ,gezip tozacağımız bir hafta diliyorum.

arada elifnaz gemiş.hoş geliş safa gelmiş:34:

nasılmış neler yapmış?

bizide diişmiz çıkıyor.süreli tokda olsa emiyor.

hepimiz aynıyız.bu arada benim oğlumun ağzı hala çok akıyor.

kızımın diş çıkarırken akardı sonra geçerdi.bize önlük dayanmıyor.

bizim gibi olan varmı?

Günaydın bacılarrr:p
Pembişim panduflar çok hoş, güle güle giysin efecik.
Nfk, dayan bacım, atlatmaya başlıyor demekki hastalığı, az kaldı...

hafif kullanışlı görünüyor. . panduf almayacaktim ama aklımı celiyorsunuz.. gule gule giysin efecik
pembis ayaklar:16: kac gun oldu canım aysecigin hastalanali
elifnaz, kaç gündür yoksun.
pazartesileri haftalık günaydın de bacım :1:

gunaydin:emir_bebek: hafta sonu annemlere gittik canım. alışverişin dibine vurdum kredi kartının da:24:
anam yeni sezon nekadar pahali h&m de üst baktim25-30.. ev icin fazla geldi açıkçası. . bir kac bir sey aldim ama keşke almasaydim..
lcw 'nin gözünü seveyim..cok güzel pijama takimi aldım oglusa yikadim kurusun çekerim inşallah..
born; h&m den kiza corap aldım üstünde alarm unutmuslar direk aklima sen geldin :47:
mothercare de panduf baktim pahali yahu orasida indirimi beklerim bende:ssz: yanlız iç çamaşırında indirim vardı büyük kiza aldım ordan da:51:

günaydın

nasılmış neler yapmış?

bizim gibi olan varmı?
hoş bulduk canım:31:
bizimde üst azilar cikti simdi alt çıkıyor bu seferki dişler hep arka arkaya oldu:43: çok sıkıntı cekmeden çıkarırlar inşallah

panduflar çok sevimli, önce köpek sandım ama geyikmiş:1: köpek fobim varrr

dilanaz pembiş aynen ben de hamuru dolaba koymuştum,bişey olmadı
nfk doğru:34: ; güzel oldu sayılır ama aradığım poğaça bulunamadı halen,sanırım instant mayalı olduğu için.evde de yaş maya yoktu. tam buğday unlu yaptım ama o da yavan oluyor üfff
bu elimdeki son tarifti, şimdi neyneysenin ve görümcemin tarifleri kaldı:27:

pembiş yoksa kocanın grubu mu inmiş sahaya dün:1:

face te otribebenin "annelik sizi nasıl zorluyor" testi var. "şanslı anne" çıktım:52: herşey yolundaymış ama hedef ;günde 1 saati yalnızca kendime ayırmam lazımmış

Son düzenleme:
günaydın

nasılmış neler yapmış?

bizim gibi olan varmı?
önlük takmayı 9 aylıkken bıraktım ben.
estetik kaygılarımız var :30:
şimdi de salyası akıyor. bazen 15-20 cm uzuyor bi de :27:
üstü çok ıslanınca değiştiriyorum.

Günaydın bacılarrr:p
Pembişim panduflar çok hoş, güle güle giysin efecik.
Nfk, dayan bacım, atlatmaya başlıyor demekki hastalığı, az kaldı...
#dirennfk diyosun yaniiii:27:

hafif kullanışlı görünüyor. . panduf almayacaktim ama aklımı celiyorsunuz.. gule gule giysin efecik

pembis ayaklar:16: kac gun oldu canım aysecigin hastalanali

gunaydin:emir_bebek: hafta sonu annemlere gittik canım. alışverişin dibine vurdum kredi kartının da:24:
anam yeni sezon nekadar pahali h&m de üst baktim25-30.. ev icin fazla geldi açıkçası. . bir kac bir sey aldim ama keşke almasaydim..
lcw 'nin gözünü seveyim..cok güzel pijama takimi aldım oglusa yikadim kurusun çekerim inşallah..
born; h&m den kiza corap aldım üstünde alarm unutmuslar direk aklima sen geldin :47:
mothercare de panduf baktim pahali yahu orasida indirimi beklerim bende:ssz: yanlız iç çamaşırında indirim vardı büyük kiza aldım ordan da:51:
perşembe gecesi ateşle başladı, bugün 4. gün işte e:92:

lc yine en avantajlı yer. malları çok kaliteli değil ama, ekonomik fiyata çok fazla seçenek var.
çok çocuklu aileler için kaçınılmaz yer
mohtercare de ben de güzel bi panduf gördüm 45 liraydı fiyatı :27:
o fiyata dışarı ayakkabısı alıdım, hıh!:82:
aldıklarınızı da güle güle kullanın güzel günlerde :16:

face te otribebenin "annelik sizi nasıl zorluyor" testi var. "şanslı anne" çıktım:52: herşey yolundaymış ama hedef ;günde 1 saati yalnızca kendime ayırmam lazımmış
he o zaman her şey yolunda:86:

nfk doğru:34: ; güzel oldu sayılır ama aradığım poğaça bulunamadı halen,sanırım instant mayalı olduğu için.evde de yaş maya yoktu. tam buğday unlu yaptım ama o da yavan oluyor üfff
bu elimdeki son tarifti, şimdi neyneysenin ve görümcemin tarifleri kaldı:27:

pembiş yoksa kocanın grubu mu inmiş sahaya dün:1:

denemeye devam :130:

bak şimdi ?! :53::30::9::35:

çok geçmiş olsun herkes fena...biz 10 günde anca atlattık...hem de tüm aile sümüksüydü:) bugün doktorumda bir doktor grip antibiotikle geçmez dedi...ben de oğluşun antibiotiğe rağmen neden iyileşmediğini merak ediyordum...demekki bidaha enfeksiyon tahlille tespit edilmezse antibiotik kullanılmıyormuş:)

pembiş doğum günüyle ilgili son mesajını okuyana kadar ıcımden kadına bak barı hıc davet etmeseydın munasebetsız dıye soylenıyordum ki son mesajını okuyunca pek bi utandım,komsudaki ince düşünceye bakarmısın

biz hastalıkla uğraştık
bu sabah acile gittik.gıttıgımız hastanenın önünde dizi seti kurulmuştu azcık emre kınaya baktık geldik.güneşi beklerken adlı dizinin çekimiydi sanırım,gayet renkli bir hafta sonu gecırdım anlayacağın canım:) dizi setlerinden dizi setlerine:)

bişeyler için izin istiyordu bahsettiğin yer tırstık bakmayı çok isterdim ama bana 1 saat yetmez:)

burada güneş açtı. ne güzel parlıyor.
şeytan çık gez diyor. ama hasta bebeyle nereye, nasıl? pöff!:37:

herkesin bir fikri mutlaka vardır ama madem tecrübe paylaşıyoruz paylaşmadan edemeyeceğim...öğretmenim malum çok ayaktayız ev terliği benim için çok önemli...terliksiz pek gezemem bazen bebeler telaşlandırırsa giyemiyorum...ama tabanı ayaklarımı dinlendirmeli...asla sert taban giyemem..çok ince taban da giyemem...evde sokaktan daha uzun ayakta kalıyoruz ve sokak ayakabısından daha önemli bence ev ayakkabısı hem benim hem çocuklarım için...ben bu gözle bakıyorum olaya...tabiki seçim kuzuların şeker annelerinin;)

burada güneş açtı. ne güzel parlıyor.
şeytan çık gez diyor. ama hasta bebeyle nereye, nasıl? pöff!:37:

ben kerem hastayken hep dışarı çıktım, temiz hava alsın diye
hem keyifli oluyor hastalığını unutuyor..
zaten ilacını kullanıyor; daha kötü olamaz, bence sen de çıkabilirsin

herkesin bir fikri mutlaka vardır ama madem tecrübe paylaşıyoruz paylaşmadan edemeyeceğim...öğretmenim malum çok ayaktayız ev terliği benim için çok önemli...terliksiz pek gezemem bazen bebeler telaşlandırırsa giyemiyorum...ama tabanı ayaklarımı dinlendirmeli...asla sert taban giyemem..çok ince taban da giyemem...evde sokaktan daha uzun ayakta kalıyoruz ve sokak ayakabısından daha önemli bence ev ayakkabısı hem benim hem çocuklarım için...ben bu gözle bakıyorum olaya...tabiki seçim kuzuların şeker annelerinin;)
benim terlikle çorapla pek aram yok.
alışkanlığım yün patik giymek. giyip çıkarmak kolay, sıcak tutuyor.
ama bebeler için düşünülemez, kayar.
oturduğumuz ev. 30 küsür yıllık, çatı katı. camlar ısıcam değil. alt daire boş. izolasyon yok.
doğalgazı ne kadar açsak da adam akıllı bi ısınamıyoruz.
o yüzden ayşecik için panduf şart.

ben kerem hastayken hep dışarı çıktım, temiz hava alsın diye
hem keyifli oluyor hastalığını unutuyor..
zaten ilacını kullanıyor; daha kötü olamaz, bence sen de çıkabilirsin
ben de temiz hava iyi gelir diye düşünüyorum.
ama hava esintili. nereye gitcez. ayşecik bi kalksın bakim

Son düzenleme:
benim terlikle çorapla pek aram yok.
alışkanlığım yün patik giymek. giyip çıkarmak kolay, sıcak tutuyor.
ama bebeler için düşünülemez, kayar.
oturduğumuz ev. 30 küsür yıllık, çatı katı. alt daire boş. izolasyon yok.
doğalgazı ne kadar açsak da adam akıllı bi ısınamıyoruz.
o yüzden ayşecik için panduf şart.

ben de temiz hava iyi gelir diye düşünüyorum.
ama hava esintili. nereye gitcez. ayşecik bi kalksın bakim

benim alt dairede boş ne yazikki:26: gürültü yönünden iyi oluyor ama kışın sıkıntı yerler bi türlü ısınmiyor

kızlar günaydın haftasonu misafirim vardı okudum ama yazamadım zaten tel de yok pofff
nfkcım çok geçmiş olsun inş tez vakitte toplar ayşecik :2:
Benim de arkadaşım doğum yaptı birden suyu falan gelmiş ama ne zaman nasıl gidicem hiç bilemiyorum uzaklıktan böyle zamanlarda nefret ediyorummm :10:

kadıköy metrosunun kozyatağı durağı carrefour avm ye yakın mı?
daha doğrusu üstgeçidin avm tarafındaki ayağına da çıkış vermişler mi?

Back
X