Hoşbulduk canım ben de çok özledim sizleri kalbi ve kendileri güzel insanlar

Çoook geçmiş olsun hem Ayşeciğe hem sana, Allah şifalar versin...
Şöyle güZelinden pekmez ve tereyağın varsa; pekmezi ile tereyağını kaynatıp, biraz ılıklaşınca bebelere ve kendimize öksürüğe işe yatıyormuş, bir arkadaşıma Dr tavsiyesi idi, denemekten zarar gelmez yalnız ikisi de market ürünü olmazsa fayda ediyor
Hoşbulduk canım sağol
En güzeli evde rahat rahat ve temiz temiz yemek zaten, iki taneyle bile eziyetken sizi düşünemiyorum, Allah güç kuvvet versin..
Sağolasın canım ,
Ne yazık ki aynı şehirde yaşayınca şımarıklık kaçınılmaz oluyor, annenin onaylamadığın birşeye onlar izin verirse özellikle, annenin hiç otoritesi kalmıyor

Hamurla yalnız başına kalırsa arada ağzına da atar kesin ama benim gözetimimde olursa güzel oynuyo, minik minik toplar yapıp yuvarlıyoruz falan, bayağı oyalanıyor hamurla..
Ilk gördüğünde mama deyip yemişti, ama şimdi alıştı, onun yenmeyecek birşey olduğunu Anladı ama belli de olmaz tabii
Bebişleri de doğacakmış Boşver cnm iyilik sen de kalsın , depoyu doldurup iade etmeleri lazım tabii ama yapmıyorlarsa da dediğin gibi eşinin hatrı var
Afiyet olsun kuzuya

benim eşimin memleketinde de minik minik çocuklar , benim yerken gözümün yaşardığı derecedeki acılııkta kuru dolmaları yiyorlardı , havasından mi suyundan mı, anne karnında alıştıklarından mi , bazı tatlara yatkın olabiliyolar demek ki kuzular
Hoşbulduk cnm sağol ,
Evet , kendi yaptıklarım , evde iki çocuk olduğu için illa ki oluyor kek, poğaça gibi birşeyler evde.... Krakerin Ülker olmasına dikkat ediyorum; kraker dışında birşey de pek vermiyorum, bir sakızda bile onlarca katkı maddesi var, onlarla ne kadar geç tanışırlarsa o kadar kardır diye düşünüyorum, akılları erdiğinde zaten; reklamda arkadaşında Park'ta vs. görüp istiyorlar, ne yazık ki engel olamıyoruz belli bi yaştan sonra
Hoşbulduk canııım
Hayırdır canım okuldaki kuşunu mu özledin yoksa
Ovvv korkuttun beni yav, kadıncağız ne yapsın olan olmuş bir kere

Allah şifalar versin de zor durumda kalmazsın inşaallah ..
Hepinize günaydın ... Nfk; bütün rahatsızlıklarına acil şifalar diliyorum ,
Antibiyotik geçen yıl ben de kullanmak zorunda kalmıştım, boğazlarım feci şişmişti yıtkunamıyordum artık

Dr tecrübeli biriydi şey demişti ilacı içmezsen bu iltihap çocuğu daha kötü etkileyecek o yüzden içmelisin demişti, bir de işin uzmanı değilim tabii ama ; bazı ilaçlarda katiyen içilmemelidir yazıyor, Dr ların bize yazdıkları mecburiyet durumlarında içilebilir olanlar , sen musterih ol birşey olmaz inşallah