• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Canım geçmişler olsunnnnnnn. Bi çocuk doktoruna sor bence. Gerçi karnında bebek varken kullanabiliyosan dışardaki bebekle de kullanılabilir geldi ama ...???

Pozitif olmayıp napıcam kızımmmm :) :p???

Ben de Efeye kaynattım. Malesef öksürüyor :/

Bu arada ben ıhlamurdan nefret ederim. Küçükken bardağı ısırarak kırmışlığım var zorla ıhlamur içiriyorlar diye!!! Korkun bendennnnn haha
çocuk doktorunu nerden bulucam?
dün akşam içtim. birazdan yine içicem. 10 tablet var işte, 5 güne bitecek.
dr ilacı kullandıkça kendini iyi hissedeceksin dedi. hakikaten dünden beri ağrım yok..

efe öksürüyor muuu?:26:
aman başlamadan geçsin gitsin inş. teyzeden bulaşmasın
ayşeciğe amcasından geçti. ateşlendi, gripten kaç gün rapor aldı yattı evde.
ayşecikten de bana :2:

ıhlamuru zorla mı içirdiler, ah yavruuuum :9:
ama size zor sökmüyor, babana karşı yere bardak mı atıp kırmıştın sen, sabıkalısın sen :27:
ben çubuk tarçınla kaynatıyorum, bi de ıhlamurun daha çok çiçekli kısmı, lezzetli bile sayılır.:ssz:

günaydınnnnn :3:

nfkcanım çok geçmiş olsun :26: hepsi üst üste gelmiş inşallah hemencecik düzelirsin
reçete konusunda haklısın kafan karışmış hangisine güveneceksin şimdi :44:
günaydın canım.
hakikaten üstüste geliyorlar. iki gündür hemoroidim de azdı, güldüğüme bakmayın, fenalardayımm :50:

pepee nin bi türk karakteri olduğunu biliyordum.
ama fikir sahibi ve yazarının ayşe bilgiç olduğunu bilmiyordum.
bebe karakterini kızı ıraz seslendiriyormuş, pepee yi de yeğeni, şuşu da kendisiymiş :1:
sebebi, para sıkıntısı. kıraç da müzikleri yapıyormuş, tam olarak aile yapımı türk çizgi filmi :72:

Son düzenleme:
çocuk doktorunu nerden bulucam?
dün akşam içtim. birazdan yine içicem. 10 tablet var işte, 5 güne bitecek.
dr ilacı kullandıkça kendini iyi hissedeceksin dedi. hakikaten dünden beri ağrım yok..

efe öksürüyor muuu?:26:
aman başlamadan geçsin gitsin inş. teyzeden bulaşmasın
ayşeciğe amcasından geçti. ateşlendi, gripten kaç gün rapor aldı yattı evde.
ayşecikten de bana :2:

ıhlamuru zorla mı içirdiler, ah yavruuuum :9:
ama size zor sökmüyor, babana karşı yere bardak mı atıp kırmıştın sen, sabıkalısın sen :27:
ben çubuk tarçınla kaynatıyorum, bi de ıhlamurun daha çok çiçekli kısmı, lezzetli bile sayılır.:ssz:

neyseki ilaç iyi gelmiş canım :34:

günaydın canım.
hakikaten üstüste geliyorlar. iki gündür hemoroidim de azdı, güldüğüme bakmayın, fenalardayımm :50:

yaaaa oda ayrı bir dert :26:

bebe karakterini kızı ıraz seslendiriyormuş, pepee yi de yeğeni, şuşu da kendisiymiş :1:
sebebi, para sıkıntısı. kıraç da müzikleri yapıyormuş, tam olarak aile yapımı türk çizgi filmi :72:

evet canım tüm aile çalışıyor hatta bir ara epey bir işsiz kalmışlar eskişehirdeydi galiba yerleri :44:

gecenin en karanlık anı ve günün aydınlanmasına daha var
ama seninki nasıl bi pozitif enerjiiiii.
günaydın bacım:70:

ben çok hastayım ya. dün gece dişten uyuyamamıştım. bu gece gripten.
her yerim dökülüyor, boğazımda bi gıcık, yutkunurken zorlanıyorum.
kulağımda bile bi rahatsızlık hissediyorum.:25:
ıhlamur, adaçayı, nane-limona yüklenmeliyim.
ama ayşecik daha iyi, sanırım atlattı. öksürmesi de geçti.
yaşasın bal limon:16:
yalnız mızıldama forever ve nonstop:37:

bi de bi şey sorucam. dün dişçiye gittim. iltihap var, kurutmak için antibiyotik verdi.
emzirdiğimi söyledim. yazacağım ilacı hamileler de emzikliler de kullanabilir dedi.
prospektüsü okudum. 'ilaç gerektiğinde hamilelerde kullanılabilir.
rovamycine anne sütüne geçtiğinden, emziriyorsanız emzirmeyi kesiniz ve
ilacı kullanmadan önce doktor veya eczacınıza danışınız' diyo.

bu ne demek şimdi? dr kullanabilirsin diyo, prospektüs tersini:26:
böyle tezatlıklar normal mi? humakus, bacım sen anlarsın bu işi

canım ilacin etkisi 4 saat sonra geçiyor diye biliyorum ben. geçen hafta dolgu yaptırdım dr 4 saat emzirme dedi..

günaydın canlar..
ne zor bi gece oldu. iki gündür azı dişim sancıyordu. dün akşam coştu.
bi ağrı kesici içti,biraz hafifledi. uyudum. ama tüm gece ağırdı durdu.
sabah namazında bi ilaç daha içtim, ama ağlaya ağlaya :14:
inş dr a gidicem bugün, bir saat bile dayanılmıyor şu diş ağrısına:50:

işi biliyorum ama gitmiyorum.
zira gecen hafta arkadaşın düğünü çamlıcada güzel bi restoranttaydı.
ben ne giydim, siyah ferace ve babet :37:

valla benim gözlemim, giyen de vardır. ama işte üst kısmı patlatır :30:
kek iyi oldu sanıyorum, ama eşim hamur olmuş dedi. ben ilk tattığımda henüz sütü çekmediği için böyle tadı diye düşünmüştüm.
sonra yedim, gerçekten hamur gibi. oysa kaç kez kürdanla baktım yani. acaba içindeki elma rendesi mi o hissi veriyor :26:

amiiiiin canım, amiiiiin :1:

benimki de katı değildi.

sanırım öyle oldu :30:
ayşecik güneş gördü, keyiflendi biraz. hasta diye dört duvar arasına hapsediyoruz çocukları..

bende de kötü bi huy başladı. sabah namaza çok zor kalkıyorum.
kalkıyorum ama gözlerim kapalı yani, uyuşuk sersem gibi. mutfağa gidip dolapta meyve üzüm kavun ne varsa ağzıma atıyorum.
ayılıyorum. korkum bunun meyveden dışarı çıkması :18:
zati göbek kendini saldı. :25:

hee gittik:37:
ama nokta atışı oldu. direkt girip ayakkabıları alıp çıktım, başka dükkanlara girmedim.

aman fikrim de bu anlattığım kadar kız :37:

zor bebe yasir, küçük anne born

ayşecik genelde dışarıda sakin. ama bir süre arabasında gezdikten sonra o da inmek yürümek istiyor.
yürümesini de tahmin edersiniz. freni boşalmış kamyon gibi ya sağa ya sola :9:
bi süre öyle koşturmasına izin veriyorum ama ona can dayanmaz. bi de düştü düşecek korkusu var.
ona kalsa 2-3 saat o eylemi yapabilir yani.

dışardan yemek mevzuunda; biz dışarda öyle yemek yemiş olmak için yemeyiz. gittiğimiz yerler,
temiz ve güvendiğimiz yerler. böyle olunca orada ne yiyorsak ayşeciğe de veriyoruz.
geçen edirnede tava ciğeri yedi :27:
ama hazır unlu mamuller ve işlenmiş gıdalar konusunda olumsuz düşüncem.
vermiyorum. eğer biz yiyorsak, ucundan ısırtıyorum bir kez, sonra dikkatini dağıtıp başka bi şey veriyorum.
geçen amcası tahinli çörek almış fırından. eşim illa ayşecik yesin dedi, bi lokma verdim sadece.
içinde ne çeşit margarin ver bilmiyorum. evde kullanmadğım şeyi çocuğa nasıl yedireyim:19:

günaydın canım..
efe zaten yasakları delerdi siz kaldırmasanız da yaniii:9:
kızartma evde ben de veriyorum. ama dışarıdaki kızartmalar yasak :19:
efecik de bi yürümeye başlasın, şu zamanların acısını fena çıkarcak ama :27:

doğalgaz sezonu açıldı demek, hayırlı olsun.. bizimki de yakındır
ayakkabılardan biri diğerinden küçük mü acaba? yoksa denendiği için mi biri esnedi?:44:
ben zaten 21 numara aldım, daha küçüğü yoktu. aynı efeninkilerin pembesi vardı, kızlar için
pembe geyikli. sanki başka hayvan bulamamış tasarımcılar :37:

efe öğlen de emerek uyumaya alıştı diyorsun ama zaruretler var.
hem aksini öğrenmesi için bu bi fırsat diye düşünüyorum.
emsin, bakıcı teyze uyutsun onu :34:

tava konusuna gelince, tencereler ve tavalar benim yaram.
zira çeşitli ebatlarda 4 tencerem ve 4 tavam var. hepisi bu
mutfağım küçük olduğu için alamıyorum.
ama bazen çok zorlanıyorum. şöyle teflonu, çeliği, seramiği bir iki çeşit olsa hepsinden aaahhh!:31:

hoşgeldiiiiin :16:
valla çok özlettin kendini.

evet canım, senin söylediğin üzere direkt carrefour un marketine girip aldım.
zaten epey büyük bi ev ayakkabısı ve panduf standı vardı. 4-5 model arasından seçtim.
hepsi 9.90 dı.

tamam anlattığın elbise gayet hoş. hem siyah. hem dantelli ve etek boyu da iyi.
siyah topuklu ayakkabılar ve şalla güzel olur.
tulum da giyebilirsin ama modeline bağlı. biraz da diğer aksesuarlara.

o nasıl bi iş öyle beaah!:100::19:
Hoşbulduk canım ben de çok özledim sizleri kalbi ve kendileri güzel insanlar :16:
Çoook geçmiş olsun hem Ayşeciğe hem sana, Allah şifalar versin...
Şöyle güZelinden pekmez ve tereyağın varsa; pekmezi ile tereyağını kaynatıp, biraz ılıklaşınca bebelere ve kendimize öksürüğe işe yatıyormuş, bir arkadaşıma Dr tavsiyesi idi, denemekten zarar gelmez yalnız ikisi de market ürünü olmazsa fayda ediyor
herkese günaydınnnn:54:

portaxe diye bir yer canım güzele benziyor bakayım gidince göreceğiz:34:
sünnet ne zaman düşünüyorsunuz belki biliyorsundur maltepe sahilde yeni açılan cevahir otel var çok güzel bir yer geçen sünnet düğünü vardı her yeri mavi beyaz yapmışlar çok şık olmuştu birde çocuga taht yapmışlar valla kıskandım :34:

güle güle kullansın ayşecik pandufları carrefourun içindenmi aldın canım ?

teşekkür ederim canım ama maalesef öyle olmuyor ne giysem göbüşüm çıkıyor :14:

valla çok teşekkür ederim süper bilgiler vermişsin canım :46:

görümcemin abiyelerine baktım dün akşam birde bir siyah elbisesi var onu beğendim üstü dantelli diz kapağına kadar o oldu diğerlei çok açıktı onlar olmaz bakalım onun üstüne şimdi bir kombin oluşturayım dediğin gibi daha gösterişli bir şal bir bolore falan bir bakınayım:34:
pantalon olayında haklısın hatta görümcemin tulumu vardı onu giy o çok şık dedi ama tulum hiç giymedim acaba denesemiydim bilemedim:44:

teşekkür ederim canım :34:

en iyisini yapmışsın canım bencede biraz zaman geçebilir:34:
valla bizde de aynıları oluyor kendisi turlamak istiyor her yeri mecbur peşinden koşturuyoruz biraz enerjisini attırıyoruz sonra zorlada olsa arabaya koyuyoruz orda oyalamaya çalışıyoruz bak kızım bebek geçiyor ayyy ne tatlı falan tabi bir yere kadar
yemek konusundada bu kadar takılma bence sonuçta çok zararlı birşey olmadıkça bence artık dışardan güvendiğin yerlerden birşeyler veebilirsin :34:

gerçekten kış geldiii :37:
hımm söylediğin iyi oldu aklımızda bulunsun canım:34:

hoşgeldin canım :54:

Hoşbulduk canım sağol ;)

bu dönemler böyle sürekli peslerinden koşmak gerekiyor..açıkçası ben alışverişi annemlere gittigimde yapıyorum orda bırakıyorum hatta uyutup çıkıyorum. . gezme olayi yanımızda biri oluyorsa rahat yoksa sıkıntı gitmiyoruz.. restaurant ta yemek yememeyi tercih ediyorjm genelde paket.. ama bu benim 3 cocuklu olmamdan kaynaklı arabaları indir, puseti indir eriniyorum açıkçası rahat rahat evde yiyoruz:56: biz tantuni, döner, kofte sevdigimizden hepsinden de yiyebiliyor.. sende rahat ol kasma kendini:51:
En güzeli evde rahat rahat ve temiz temiz yemek zaten, iki taneyle bile eziyetken sizi düşünemiyorum, Allah güç kuvvet versin..
Borntobemother
Ben dışarda emzirmiyorum, arabada falan emziriyordum şehir dışındayken.
Dışarda çorba simit sütlaç yediriyorum. En kötü ihtimalle yanımda milupa veya hipp organik kavanoz mamalarından bulundururum
Keremi parkta zaptetmek de çok yorucu ama gün ışığı alsın diye enerjisini atsın diye mecbur çıkarıyorum zaten ikide bir elimden tutup dııı çııı yani dışarı çıkalım diye ağlıyor :)avm de dolaşacaksam da mutlaka oyun alanında enerjisini atar sonra dolaşırım

Normal doğum işi belli olmaz ki ,belki haftaya kalır..
Benzinlerini kendileri koymuyor mu? Aa çok ayıp yani.
Araba kiralama da olabilir
Neyse canım doğum hediyen olsun;)
İyilik sende kalsın boşver
Bu arada göbüşün olması normal doğum yaptın sonuçta, o gün korse de takabilirsin

Hoşgeldin canımmm özledik valla
Babaanne anneanne ve dedeler bizde aynı şehirde inşallah şımarık olmazlar:) görümcemin çocukları çok şımarık onda kınadığım umarım başıma gelmez
Bu arada ufaklık nasıl hamurla oynuyor yutmuyor mu??

Sorma ya 2 yıl anne sütü; yok çocuk kavgasız ortamda büyüsün
O zaman aile danışmanları yetiştirin, eşlere evliliği öğretin çocuk psikolojisini öğretin ,süt izni verin. Herkes kendi çabasıyla ayakta duruyor. Devlet aileye yatırım yapmalı. Ancak boş işler!

Pandufları değiştirirler sonuçta kullanmadın

Kız tarifin kendisi böyleydi ben değiştirmedim. Tam unlu güya çocuklar için, kerem bile beğenmedi valla ısırıp ısırıp attı:)
Bir de hamur açma makinası varmış duydun mu?
Sağolasın canım ,
Ne yazık ki aynı şehirde yaşayınca şımarıklık kaçınılmaz oluyor, annenin onaylamadığın birşeye onlar izin verirse özellikle, annenin hiç otoritesi kalmıyor :20:
Hamurla yalnız başına kalırsa arada ağzına da atar kesin ama benim gözetimimde olursa güzel oynuyo, minik minik toplar yapıp yuvarlıyoruz falan, bayağı oyalanıyor hamurla..
Ilk gördüğünde mama deyip yemişti, ama şimdi alıştı, onun yenmeyecek birşey olduğunu Anladı ama belli de olmaz tabii;)
hiç sorma yaa belki uzak gelir buraya gelmez dedim ama nerdeee biraz önce geldi verdim arabayı:43:
neyse artık kazasız belasız gelecek inşalah kaçta çıkıyorsun diye sordu 6 dedim keşke daha erken deseydim :47:

canım çok geçmiş olsun diş ağrısı kötüdür aman hemen git ihmal etme:26:
bakalım bu hafta sonuda kayınpederimin 40 mevlüdü var o yüzden bu hafta sonu çıkmaya çalışacağım başka brişey gözüme çarparsa onu alırım diyorum ama masrafda yapmak istemiyorum boşuna yani :44:

öyle birşey yaaa işte pöffff:37:

aynen canım bedava bal baldan tatlıdır:26:

bugün kontrole götürecek ama bu sanırım bir kez daha olacak gibime geliyor sanki araba kiralamazlar elleri çok sıkı para çıkmasın onlardan da bizden çıksada olur birşey demedim genede ne diyim şimdi derim eşimle kötü olurum ne yapayım artık kullansın vaktinde getirsinde :19:

evet canım korse giyeceğim şart çünkü :1:
Bebişleri de doğacakmış Boşver cnm iyilik sen de kalsın , depoyu doldurup iade etmeleri lazım tabii ama yapmıyorlarsa da dediğin gibi eşinin hatrı var :38:
Valla şöyle diyim, sabah pakettekileri boşalttım, paketi verdim eline bitti diye, kafamı bi çevirdim, ne göreyim? Pakete bulaşan çemenleri yalıyorr:9:
Afiyet olsun kuzuya;) benim eşimin memleketinde de minik minik çocuklar , benim yerken gözümün yaşardığı derecedeki acılııkta kuru dolmaları yiyorlardı , havasından mi suyundan mı, anne karnında alıştıklarından mi , bazı tatlara yatkın olabiliyolar demek ki kuzular ;)

Töbe yaa estagfirullah ben yoruldum okurken vallahi ilginç insanlar var dünyada nasıl üşenmicekler :53:

Canım kasmıyorumdan kastın ne ?
Şimdik örneklendirebilirmisn mesela çubuk kraker, hanımeller :)
Yaa mesela mfk çöreğe bakış açısını yazmış ya sen artık hiçbir kısıtlama koymuyomusun kafam çok karışık bu konuda eşimle hep sürtüşüyoruz o herşeyi vermek istiyo ben de daha uzak duruyorum :44:

Bizimki cıngarı yemek istediğinden değil bişeyle oyalanmak istiyo onun için...
Hiçbir zaman bişi yemek için ağlamadı bugüne kadar çok iştahsız hala :50:
Senden de örnekleme istiyorum ama sen baya açık yazmışsın anket yapıcam nerdeyse bu konuyla ilgili :))

Ben de sanırım ikinci çocukta daha mı rahat olurum sanırım öyle :31:
Bunda iyice piskopata bagladım :30:

Hoşgeldin canım öncelikle :16::16:
Kendi yaptıkların değil mi bu bahsettiklerin canım ?

Canım portaxe ı biliyorum gittim çok şık bi mekan...
Senin yüz güzelliğin yeter hafif bi makyajla aliyyül ala olursun :32:

Nfkcım seni de alıntılamıştım ama gitmiş öncelikle çok geçmiş olsun diş ağrısı benim de en korktugum şeydir kabir azabı gibi :50: hemencik git doktora da bitsin gitsin inş...
Şimdik ben yediğimiz yerlerde çogunlukla veriyorum ama işte hazır gıdalarda kafam takılmıştı kaldı ki sen çörek fln vermediğini söylüyosun peki paketli market ürünleri çubuk büsküvi onlara nasıl karar veriyosun
Hoşbulduk cnm sağol ,
Evet , kendi yaptıklarım , evde iki çocuk olduğu için illa ki oluyor kek, poğaça gibi birşeyler evde.... Krakerin Ülker olmasına dikkat ediyorum; kraker dışında birşey de pek vermiyorum, bir sakızda bile onlarca katkı maddesi var, onlarla ne kadar geç tanışırlarsa o kadar kardır diye düşünüyorum, akılları erdiğinde zaten; reklamda arkadaşında Park'ta vs. görüp istiyorlar, ne yazık ki engel olamıyoruz belli bi yaştan sonra:50:

Adamın bişi giyesi yok zaten :) bi daha deneyeceğim olmazsa değiştirmeye çalışacağım.

Valla Efeden önce nefret ederdim ev gezmelerinden. Şimdi ise gezecek yer arıyorum :D

Hoşgeldin canikom :)

Buz gibi kız burası dağ işte :)

Tavalar dediğim gibi süper. ;)

Üstü dantelli siyah elbiselere bayılıyorummmmn :)

Eğer şal veya boleron siyah olursa mutlaka kırmızı ruj-küpe-oje üçlüsünü yap ;)

Bence onların gezesi gelmiş. Sırf hastane kontrolü için onca uğraş verilmez. Ay kwşke benim de benzinimi başkası doldursa ben gezsem :)))

Canım geçmişler olsun.

Bakıcı teyzemiz dehşet hasta. Efeyi uyutmaya hali olmaz diye hemen eve geldim; uyutup gidicem. Ama tabi alışması da gerekiyor...

Aynen dediklerine katılıyırum şekerim.

Ya etiketini vs söktük ya emin değilim :/

Efe sadece patates kızartması için bunu yapıyo desem??? Toplasan 4 kez yedi o da 3-4 tane ama bayıkıyo!! :) ben herşeyi veriyorum valla. Tahinli çöreği hele özellikle veriyorum tahin faydalı diye :)
Hoşbulduk canııım:38:
Hayırdır canım okuldaki kuşunu mu özledin yoksa :49:
Acaip uyuzundur bu konularda. İki koca çocuğu var; onlara kaç kez kızmışlığı var ince giyinip hasta oldular diye. E onun yaptığına be demeli?? O gelemese rapor alabileceğim bi doktor yok. Okuldan izin almak da çok zor; milli eğitime vs gidiyo izinler onaylanmaya. Yani dehşetü vahşet bir durum. Herkes sorumluluklarını bilsin kardeşim bana ne. Yaş kaç baş kaç sonuçta.
Farkettiyseniz ılımlı ve sevgi dolu örtümün altında bir asabiyet fırtınası var hahhahaha. Çok kuralcıyım ya nolcam bilmem...?
Ovvv korkuttun beni yav, kadıncağız ne yapsın olan olmuş bir kere :1: Allah şifalar versin de zor durumda kalmazsın inşaallah ..
günaydın canım.

Hepinize günaydın ... Nfk; bütün rahatsızlıklarına acil şifalar diliyorum ,
Antibiyotik geçen yıl ben de kullanmak zorunda kalmıştım, boğazlarım feci şişmişti yıtkunamıyordum artık :50: Dr tecrübeli biriydi şey demişti ilacı içmezsen bu iltihap çocuğu daha kötü etkileyecek o yüzden içmelisin demişti, bir de işin uzmanı değilim tabii ama ; bazı ilaçlarda katiyen içilmemelidir yazıyor, Dr ların bize yazdıkları mecburiyet durumlarında içilebilir olanlar , sen musterih ol birşey olmaz inşallah :48:

Son düzenleme:
hayırlı olsuuun :31:
nasıl zor olmadı inş. artık cicili bicili küpeler takar melisa kız

sağol canım daha uyuşturucu fısfısı sıkınca ağlamaya başladı ama oldu da bitti yani
1 ay kalacakmış onların kendi küpelerini takıyoruz 1 ay sonra çıkartıp artık küpecikler takabiliriz yani:16:

Hayırlı olsun en güzeli aklı ermeden delinmesi,
Bizim kız şimdi hem küpe istiyor hem korkuyor delmek için götürdüğümde, pişmanım minikken yapmadığımıza

evet canım en güzeli ben daha erken giderdimde eşimi bir türlü kandıramıyordum neyse dün akşam hadi gel eczaneye gidelim dedim iş çıkışı bak kapanmadan gidelim falan valla aceleye getirdim eşim genede pek istemiyordu ağlayacak diye ağlayacak öyle yada böyle büyüyünce daha çok korkacak dediğin gibi çıktı aradan iyi oldu :34:

kızlar düğün için bu elbise nasıl ?

$elbise.webp

selam kızlar oğlum artık ben pc başındayken çok sinir oluyor :35: yakamı paçamı çekiştiriyor
ben de eskisi kadar giremez oldum
neyse bugün bi arkadaşa gidicem oğlumdan 1 ay büyük kızı var; tanıştırcaz bakalım napıcaklar
biraz ani oldu hediye alamadım oğluşa outletten ayakkabı almıştık 22 numara ,ona olmuyor kıza olur mu acaba numarası bir de modeli
olursa onu götürmeyi düşünüyorum,sizce??????

New Puma Ferrari Kids Drift Cat 4 L V Kids Shoes Sneakers Red | eBay
ayy kıraç mı yapıyormuş o müzikleri , kabusss gibi! pepeyi izletmiyorum zaten tv yi açtığım çok sayılıdır, o an ne çıkarsa..ben hiç dayanamıyorum pepede müzik başlayınca
kerem arabalı çizgi filmleri seviyor
araba hastası yaaa
"hannnnnn haannnnnn" diye ses yapıyor araba görünce
yolda hannnnn hannnn diyerek gidiyoruz
babasının direksiyonunu öyle çeviriyor ki eşim benden iyi direksiyon salladığını söylüyor:37:

Canım geçmişler olsunnnnnnn. Bi çocuk doktoruna sor bence. Gerçi karnında bebek varken kullanabiliyosan dışardaki bebekle de kullanılabilir geldi ama ...???

Pozitif olmayıp napıcam kızımmmm :) :p???

Ben de Efeye kaynattım. Malesef öksürüyor :/

Bu arada ben ıhlamurdan nefret ederim. Küçükken bardağı ısırarak kırmışlığım var zorla ıhlamur içiriyorlar diye!!! Korkun bendennnnn haha
:18::18::18::18::18::18:
gecenin en karanlık anı ve günün aydınlanmasına daha var
ama seninki nasıl bi pozitif enerjiiiii.
günaydın bacım:70:

ben çok hastayım ya. dün gece dişten uyuyamamıştım. bu gece gripten.
her yerim dökülüyor, boğazımda bi gıcık, yutkunurken zorlanıyorum.
kulağımda bile bi rahatsızlık hissediyorum.:25:
ıhlamur, adaçayı, nane-limona yüklenmeliyim.
ama ayşecik daha iyi, sanırım atlattı. öksürmesi de geçti.
yaşasın bal limon:16:
yalnız mızıldama forever ve nonstop:37:

bi de bi şey sorucam. dün dişçiye gittim. iltihap var, kurutmak için antibiyotik verdi.
emzirdiğimi söyledim. yazacağım ilacı hamileler de emzikliler de kullanabilir dedi.
prospektüsü okudum. 'ilaç gerektiğinde hamilelerde kullanılabilir.
rovamycine anne sütüne geçtiğinden, emziriyorsanız emzirmeyi kesiniz ve
ilacı kullanmadan önce doktor veya eczacınıza danışınız' diyo.

bu ne demek şimdi? dr kullanabilirsin diyo, prospektüs tersini:26:
böyle tezatlıklar normal mi? humakus, bacım sen anlarsın bu işi
pembişin dediği gibi hamilelerde kullanılıyorsa emzirenlerde kullanmak daha normal... şöyle birşey ki; hamileyken bebeği dışarı alma şansın yok ama emzirirken sütü kesme gibi bi şansın var. o yüzden ilaççılar her zaman en risksiz yolu önermekle yükümlü. yani emzirmeyi kesmene gerek yok.
Annem de kv de balık burcu. Kv b
Ardağın hep boş kısmını annem ise dolu kısmını görür. Yükselenlerine bişi olmuş heralde :D sen de genelde çoluk çocukla ilgili olaylarda pozitif ve rahatlatıcı bi bakış açısına sahipsin hakkını yeme :)

Ay ben o minik kuralcıyı yerimmmmmm :)

Bakım maskesi olayına koptummmm :)

Bakalım dün doktora gitti mi?? Bugğn nasıl gelecek teyzemiz...?

Gecelerin adamı Kerem!! :) kıyamam ben ona annesiiiiiii. Çocuk çılgınlık yapmış bi kerelik affet :))
affettim gittiiiiii
anaaaaa söylemeyi unuttum

biz kulaklarımızı deldirdik :21::1:
küpeler de çok yakışır eminim:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Hoşbulduk canım ben de çok özledim sizleri kalbi ve kendileri güzel insanlar :16:
Çoook geçmiş olsun hem Ayşeciğe hem sana, Allah şifalar versin...
Şöyle güZelinden pekmez ve tereyağın varsa; pekmezi ile tereyağını kaynatıp, biraz ılıklaşınca bebelere ve kendimize öksürüğe işe yatıyormuş, bir arkadaşıma Dr tavsiyesi idi, denemekten zarar gelmez yalnız ikisi de market ürünü olmazsa fayda ediyor

Hoşbulduk canım sağol ;)

En güzeli evde rahat rahat ve temiz temiz yemek zaten, iki taneyle bile eziyetken sizi düşünemiyorum, Allah güç kuvvet versin..

Sağolasın canım ,
Ne yazık ki aynı şehirde yaşayınca şımarıklık kaçınılmaz oluyor, annenin onaylamadığın birşeye onlar izin verirse özellikle, annenin hiç otoritesi kalmıyor :20:
Hamurla yalnız başına kalırsa arada ağzına da atar kesin ama benim gözetimimde olursa güzel oynuyo, minik minik toplar yapıp yuvarlıyoruz falan, bayağı oyalanıyor hamurla..
Ilk gördüğünde mama deyip yemişti, ama şimdi alıştı, onun yenmeyecek birşey olduğunu Anladı ama belli de olmaz tabii;)

Bebişleri de doğacakmış Boşver cnm iyilik sen de kalsın , depoyu doldurup iade etmeleri lazım tabii ama yapmıyorlarsa da dediğin gibi eşinin hatrı var :38:

Afiyet olsun kuzuya;) benim eşimin memleketinde de minik minik çocuklar , benim yerken gözümün yaşardığı derecedeki acılııkta kuru dolmaları yiyorlardı , havasından mi suyundan mı, anne karnında alıştıklarından mi , bazı tatlara yatkın olabiliyolar demek ki kuzular ;)

Hoşbulduk cnm sağol ,
Evet , kendi yaptıklarım , evde iki çocuk olduğu için illa ki oluyor kek, poğaça gibi birşeyler evde.... Krakerin Ülker olmasına dikkat ediyorum; kraker dışında birşey de pek vermiyorum, bir sakızda bile onlarca katkı maddesi var, onlarla ne kadar geç tanışırlarsa o kadar kardır diye düşünüyorum, akılları erdiğinde zaten; reklamda arkadaşında Park'ta vs. görüp istiyorlar, ne yazık ki engel olamıyoruz belli bi yaştan sonra:50:

Hoşbulduk canııım:38:

Hayırdır canım okuldaki kuşunu mu özledin yoksa :49:

Ovvv korkuttun beni yav, kadıncağız ne yapsın olan olmuş bir kere :1: Allah şifalar versin de zor durumda kalmazsın inşaallah ..

Hepinize günaydın ... Nfk; bütün rahatsızlıklarına acil şifalar diliyorum ,
Antibiyotik geçen yıl ben de kullanmak zorunda kalmıştım, boğazlarım feci şişmişti yıtkunamıyordum artık :50: Dr tecrübeli biriydi şey demişti ilacı içmezsen bu iltihap çocuğu daha kötü etkileyecek o yüzden içmelisin demişti, bir de işin uzmanı değilim tabii ama ; bazı ilaçlarda katiyen içilmemelidir yazıyor, Dr ların bize yazdıkları mecburiyet durumlarında içilebilir olanlar , sen musterih ol birşey olmaz inşallah :48:
üff inşallah biz denge kurabiliriz ,otoritemizi koyabiliriz:(
ahah istesen de kaldıramayacaksın:p annesin kızım sen:49:

günaydın canım:54:

annen de kv de balık burcu:53: sana hayatta kolaylıklar diliyorum:))))
evet, bazı konularda pozitif olabilirim ama kendim ve kendi hayatım konusunda çok kötümserimdir. biliyorsun niye böylesin denebilir:) bilmek çözmek demek olmuyor maalesef. bir de bir tane çocuk büyüttüm ya, Allahın izniyle tabi, özgüvenim geldi herhalde :))))))
ay ne bileyim aklıma ilk o geldi:p sen bakımlısın ya:21:
teyzeler doktora gitmez, eve gitmiştir:P

çok geçmiş olsun.
benin dişim ağrıdığında da doktor kullanabilirsin demişti, ben biraz sorgulayınca "o zaman çocuk doktoruna sorun" dedi:52:
yani net bir şey söyleyemiyorlar. sen kar-zarar hesabı yapacaksın. ilaki etki eder çünkü.. dayanamayacak gibiysen al ama istersen bugün emzirme, sütünü sağ.. başarabilirsen..
humakus daha iyi aydınlatır.

hasta hasta ütü yaptın:52:
çılgınsın nfk:nazar: yat uyu yaw.
sorma yaaa
anayız anaaaaa:)

Son düzenleme:
sağol canım daha uyuşturucu fısfısı sıkınca ağlamaya başladı ama oldu da bitti yani
1 ay kalacakmış onların kendi küpelerini takıyoruz 1 ay sonra çıkartıp artık küpecikler takabiliriz yani:16:

evet canım en güzeli ben daha erken giderdimde eşimi bir türlü kandıramıyordum neyse dün akşam hadi gel eczaneye gidelim dedim iş çıkışı bak kapanmadan gidelim falan valla aceleye getirdim eşim genede pek istemiyordu ağlayacak diye ağlayacak öyle yada böyle büyüyünce daha çok korkacak dediğin gibi çıktı aradan iyi oldu :34:
Babalar hiç kıyamıyor bir de küpe onlar için pek birşey ifade etmediğinden olsa gerek :1:
İnşaallah kendi cici küpesini takana kadar bi sıkıntı olmaz .. Sağlıklı günlerde süslü süslü takınsın küpelerini cici kız:16:

bir tanesi duruyor:44:
Ben ikisini de göremiyorum da,
Yeniden yapayım müsait bir zamanda, iyi oluyor Takvimden takip etmek

kızlar düğün için bu elbise nasıl ?

Eki Görüntüle 812983
Elifnaza katılıyorum cnm
Nfk pantolon olmaz demiş gerçi ama ; şık bir ceket pantolon takımın varsa, içine de ipek şık bir gömlekle, hoş olursun... Hem her türlü hava şartına da uyar.. ;)

pamuk helvacım iki takvimin de var ,görünüyor
biri 5 year 1 week
diğeri 1 year 3 months

güle güle süslenin bakalım bize de paylaşın tatlı kulakları

anaaaaa söylemeyi unuttum

biz kulaklarımızı deldirdik :21::1:

bana bir psikolog tavsiyesi " çocuklu hayat düşündüğünüz kadar programlı olamaz alıştırın kendinizi" oldu:)

Acaip uyuzundur bu konularda. İki koca çocuğu var; onlara kaç kez kızmışlığı var ince giyinip hasta oldular diye. E onun yaptığına be demeli?? O gelemese rapor alabileceğim bi doktor yok. Okuldan izin almak da çok zor; milli eğitime vs gidiyo izinler onaylanmaya. Yani dehşetü vahşet bir durum. Herkes sorumluluklarını bilsin kardeşim bana ne. Yaş kaç baş kaç sonuçta.
Farkettiyseniz ılımlı ve sevgi dolu örtümün altında bir asabiyet fırtınası var hahhahaha. Çok kuralcıyım ya nolcam bilmem...?

kızlar şuna bakın yaa:)
babası önce "sakalım nerde" diyor
kızı da gösteriyor.
sonra "bi dk banyoya gidip geliyorum diyor" ve sakalını kesiyor
banyodan çıkınca kızına "merhaba" diyor kızı da "merhaba" diyor
"beni tanıdın mı" diye soruyor ve şok olan kızı ağlamaya başlıyor
çok tatlııı:16:

Bebek Babasının Sakalsız Halini Görünce... - YouTube

Back
X