• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Günaydınnn....

Nfk cım geçmiş olsun, bu ara sizde var bişiler, toparlayamadınız bir türlü, analı kızlı. Sadaka falan ver bari bacım.

Bu arada benimde yiyecekler konusunda sorum var. Bizimki deli gb pastırma yiyor, istiyor, vermeyince kıyameti koparıyor. Gayserili nolcek:1:
Çekinerek veriyorum ama vermesem durmuyor, netcem bilemedim. Pişince de yemiyor:/

anaaa kayserili bebeler böyle oluyor demekki:1:
sıkıntı olmaz sanıyorum ama genede çiğ vermemek gerek sanırım yaa hani çiğ şarküteri ürünlerinde dede bir bakteri vardı ya
adı aklıama gelmedi şimdi herhalde o dönemi geçmiştir.
ama birde şu var sonuçta pastırmanın ana vatanındasınız ve nasıl nerde yapıldığını biliyorsun bildiğin güvendiğin olduğu için çemenini çıkarıp verebilirsin bence:34:

:9: tam Kayseri bebesi.. çemenini çıkarıp ver bari:56:

sıkıntı olmaz sanıyorum ama genede çiğ vermemek gerek sanırım yaa hani çiğ şarküteri ürünlerinde dede bir bakteri vardı ya
ama birde şu var sonuçta pastırmanın ana vatanındasınız ve nasıl nerde yapıldığını biliyorsun bildiğin güvendiğin olduğu için çemenini çıkarıp verebilirsin bence:34:

Valla şöyle diyim, sabah pakettekileri boşalttım, paketi verdim eline bitti diye, kafamı bi çevirdim, ne göreyim? Pakete bulaşan çemenleri yalıyorr:9:

Son düzenleme:
offff poffff sinirliyimmmm:36:

eltim hamile doğum yapacak bu hafta içinde normal doğum olacak bekliyor
neyse kaynımda izne ayrıldı tuzlada oturuyorlar akşam eşime mesaj atmış araba lazımmış eşini hasteneye doktora götürecekmiş ama geç attığı için mesajı sabah işe giderken gördük aaa çıkıyormusunuz falan dedi eşimde geç atmışsın mesajı görmedim biz çıkıyoruz yoksa geç kalırız sen olmazsa şeker portakalının işyerinden al arabayı dedi yaaaa:53:

neyse araba lazım olabilir tabiki ama bu biraz abes kaçıyor bence yaa sen tuzladan evinden çık gel ataşehire benden arabayı al git tuzlaya eşini al ordan git gebzeye hastaneye ordan tuzlaya gel karını bırak sonra gene gel ataşehire arabayı bana bırak sonra evine git yarabbim:47: eşimin kırılıp kızmayacağını bilsem yaaa neyse taksi parası ben vereceğim bu kadar uğraşmasınlar taksiye atlasın gitsinler diyeceğim ama işte olmuyor bende sinirimden çatlıyorum işte :47::47::47:

birde o kadar kullanırlar araba bir gelir bana benzin öter ahh ahh :43:
Töbe yaa estagfirullah ben yoruldum okurken vallahi ilginç insanlar var dünyada nasıl üşenmicekler :53:
Ayyy ver tabi ya, dışardayken kasmıyorum ben. Hazıra da alışmaları lazım bi yerde:)
Arkadaşın kesinlikle bozulmaz çünkü zaten senin ona yapacağın birşey yok, biraz toparlarsa daha keyifli olur

Biz henüz 14. Ayımızdayız topikçe :)

Buzluğa mı?? İyiymiş yahu.
Tam buğday ununu 3, normal unu 1 koydum.
Ben yumuşacık istiyorum; instant mayayı günah keçisi yaptım:)
Canım kasmıyorumdan kastın ne ?
Şimdik örneklendirebilirmisn mesela çubuk kraker, hanımeller :)
Yaa mesela mfk çöreğe bakış açısını yazmış ya sen artık hiçbir kısıtlama koymuyomusun kafam çok karışık bu konuda eşimle hep sürtüşüyoruz o herşeyi vermek istiyo ben de daha uzak duruyorum :44:
Umarım o gece uyuyana kadar ben 100 kilo olmam!! :/

Bizde yasaklar kslkalı çok oldu :) valla patates kızartması bile verdim dışarda çünkü cıngar çıkarıyo görünce. Milletin elindekine atlıyo o derece yani! Çantasında çubuk oluyo genelde onu veriyorum. Acıktıysa ve çorba içesi yoksa poğaça vs alıyorum ona. Pasta falan bile veriyorum ama kremasını az kekini bol alıyorum çatala. Efecim yürümedîği için arabasında ona buna laf atıyo ve millet ilgilenmeyince kızıyo. Sanırım yürüse o da arabada durmayacak. Sen de sakın çıkmamazlık yapma. Kötü zaman geçiyo ama olsun; alışır bi süre sonra. En rahatı ev gezmesi oluyo bence bu arada...

Herkese günaydınnnnnnnnnnnn. Güzel bir gün olsun inşallah :)

Dün artık kombiyi yaktık. Oda sıcaklığı 23lere düşmüştü. Kış geldi yaaaa :(

Ev ayakkabımızın birine ayağını iyi geçiriyo oğluş ama diğerini giyemiyoz ya sinir oldum. Giydirmek için savaş veriyorum ama bişiler yapıp yamuk olmasını sağlıyo. Eğer satıcı kabul ederse cmt günü bi büyüğü ile değiştireceğim.

Bugün öğle arası saçma bi toplantımız var. Efe de öğlen emip uyumaya alıştı. Bakalım izin alabilecek miyim...? Hem iki yıl emzirin diyolar hem napıyolar!?!?

Bi de çok alakasız bişi dicem. Migrosta touch me diye bi marka var. İçi gri tavaları çok güzel! Seramik yani. Annemlerde kullanınca gidip iki tane aldım :). Ev tava cenneti ama olsun :D belki alacak olan vardır diye yazayım dedim.

Görüşmek üzereeeeee :)
Bizimki cıngarı yemek istediğinden değil bişeyle oyalanmak istiyo onun için...
Hiçbir zaman bişi yemek için ağlamadı bugüne kadar çok iştahsız hala :50:
Senden de örnekleme istiyorum ama sen baya açık yazmışsın anket yapıcam nerdeyse bu konuyla ilgili :))
5 yaşına kadar dışarı çıkmasa yasire bir şey olmaz da seni, Allah muhafaza, ruh ve sinir hastalıklarında ziyaret edebiliriz:)) yaw biz dışarı kendimiz için çıkıyoruz. Tamam daha yorucu oluyor ama sonunu düşünmeyip anın tadını çıkarın. Çok da uğraşma emzircem falan diye ver eline bir şeyler oyalansın.
Ayrıca ben de kendim ne yiyorsam ondan veriyorum. Kuru pasta olur, her şey olur artık. Sen yiyorsan o niye yemesin? Bir de yemek konusunda çok tutucu olursan çocuk da tutucu oluyor. Minicik bir kuru pastadan nolur? Ama çocuk farklı tatları denemeyi öğrenir, dışarıda da daha uyumlu olur. Benim fikrim tabi. Oğlumda çok kastım. Kızda o kadar düşünmüyorum.

Evet buzluğa hamur atılır. Çok atıyordum ekmek makinem varken.. Çıkar mayala pişir yapıyorsun, pratik oluyor. Tabi ben kuru veya instant mayalı olanları attım. Yaş mayası denemedim.
İşte senin oran fazla. O oranda tam buğdaylı hamuru çoook yoğurman lazım ki yavanlığı gitsin. Bir de gluten diye bir şey var, o tarz ekstra bişeyler eklenirse ancak:)
Bir de bence aradığın tarifi bulana kadar beyaz un kullan. Sonra değişiklik yaparsın;)

Senin oğlan zaten çok sosyal:)) yürürse oturmaz. O zaman peşinde gelmekten zaten 100 kilo olamazsın.
Çocukluya hele de 2 ve daha fazla sayıda ise en rahatı ev gezmesi, bence de.
Tavaların hayırlı olsun.
Panduflar çok büyük olursa da rahat edemeyebilir. İlk defa ayağına bir şey giydiğinden olmasın, dar olduğundan emin misin?
Ben de sanırım ikinci çocukta daha mı rahat olurum sanırım öyle :31:
Bunda iyice piskopata bagladım :30:
merhaba cnm, dışarı çıktığımız zamanlar yaşanan sahneler bir çoğumuzda aynıdır , ufaklığın peşinde koşarken ablasını kendi haline bırakmak zorunda kalıyorum hatta çoğu zaman.:1: ama bu süreç de geçiyor azıcık bilinçlensinler el tutmaya, sözden anlamaya başlayacaklar inşaallah :nazar:
Dışarıda yemek konusunda ben de titizim, ben genellikle yanıma bir iki dilim kek alıyorum, keki ikisi de çok seviyor ve bazen poğaça bir muz bir armut, yanımızda hiçbiri yoksa susamlı çubuk kraker, bunlar oyalamak için... Yemeğini de ; bildiğim güvendiğimiz yerler ise oradan yedirebiliyorum...
Hoşgeldin canım öncelikle :16::16:
Kendi yaptıkların değil mi bu bahsettiklerin canım ?
herkese günaydınnnn:54:

portaxe diye bir yer canım güzele benziyor bakayım gidince göreceğiz:34:
sünnet ne zaman düşünüyorsunuz belki biliyorsundur maltepe sahilde yeni açılan cevahir otel var çok güzel bir yer geçen sünnet düğünü vardı her yeri mavi beyaz yapmışlar çok şık olmuştu birde çocuga taht yapmışlar valla kıskandım :34:

güle güle kullansın ayşecik pandufları carrefourun içindenmi aldın canım ?

teşekkür ederim canım ama maalesef öyle olmuyor ne giysem göbüşüm çıkıyor :14:

valla çok teşekkür ederim süper bilgiler vermişsin canım :46:

görümcemin abiyelerine baktım dün akşam birde bir siyah elbisesi var onu beğendim üstü dantelli diz kapağına kadar o oldu diğerlei çok açıktı onlar olmaz bakalım onun üstüne şimdi bir kombin oluşturayım dediğin gibi daha gösterişli bir şal bir bolore falan bir bakınayım:34:
pantalon olayında haklısın hatta görümcemin tulumu vardı onu giy o çok şık dedi ama tulum hiç giymedim acaba denesemiydim bilemedim:44:

teşekkür ederim canım :34:

en iyisini yapmışsın canım bencede biraz zaman geçebilir:34:
valla bizde de aynıları oluyor kendisi turlamak istiyor her yeri mecbur peşinden koşturuyoruz biraz enerjisini attırıyoruz sonra zorlada olsa arabaya koyuyoruz orda oyalamaya çalışıyoruz bak kızım bebek geçiyor ayyy ne tatlı falan tabi bir yere kadar
yemek konusundada bu kadar takılma bence sonuçta çok zararlı birşey olmadıkça bence artık dışardan güvendiğin yerlerden birşeyler veebilirsin :34:

gerçekten kış geldiii :37:
hımm söylediğin iyi oldu aklımızda bulunsun canım:34:

hoşgeldin canım :54:
Canım portaxe ı biliyorum gittim çok şık bi mekan...
Senin yüz güzelliğin yeter hafif bi makyajla aliyyül ala olursun :32:

Nfkcım seni de alıntılamıştım ama gitmiş öncelikle çok geçmiş olsun diş ağrısı benim de en korktugum şeydir kabir azabı gibi :50: hemencik git doktora da bitsin gitsin inş...
Şimdik ben yediğimiz yerlerde çogunlukla veriyorum ama işte hazır gıdalarda kafam takılmıştı kaldı ki sen çörek fln vermediğini söylüyosun peki paketli market ürünleri çubuk büsküvi onlara nasıl karar veriyosun

:9: tam Kayseri bebesi.. çemenini çıkarıp ver bari:56:

Töbe yaa estagfirullah ben yoruldum okurken vallahi ilginç insanlar var dünyada nasıl üşenmicekler :53:

Yaa mesela mfk çöreğe bakış açısını yazmış ya sen artık hiçbir kısıtlama koymuyomusun kafam çok karışık bu konuda eşimle hep sürtüşüyoruz o herşeyi vermek istiyo ben de daha uzak duruyorum :44:

Senden de örnekleme istiyorum ama sen baya açık yazmışsın anket yapıcam nerdeyse bu konuyla ilgili :))

Nfkcım seni de alıntılamıştım ama gitmiş öncelikle çok geçmiş olsun diş ağrısı benim de en korktugum şeydir kabir azabı gibi :50: hemencik git doktora da bitsin gitsin inş...
Şimdik ben yediğimiz yerlerde çogunlukla veriyorum ama işte hazır gıdalarda kafam takılmıştı kaldı ki sen çörek fln vermediğini söylüyosun peki paketli market ürünleri çubuk büsküvi onlara nasıl karar veriyosun
Bende de sınır yok, yiyeceklerde, herşeyi veriyorum valla da pastırma parazit yaparmı diye kafam karıştı. Ver gitsin bornum, kasma ya. Tadına bakıyorlar, doyumluk olmuyor zaten. Alışveriş merkezlerinde bardak mısır bizim kurtarıcımız. Elini uzatıyor arabadan, veriyorum birer ikişer, onun hikmetine duruyor biraz. Ama tabi " biraz"

:

sağol canım. saat 1e randevu aldım.

çörek de verilebilir ama ben tercih etmiyorum. yani eminim içi paket paket margarin doludur.
ben evde kullanmıyorumki. kraker bisküvi sanıyorum bunlara göre daha masum yiyecekler.
dışarda mızıldamasın diye cubuk hep çantamda. ama bisküvi bile sayılırı veririm.
öyle hazır kek, kurabiye hiç vermedim. hazır yoğurtlardan da.
ben çikolata yerken o da görürse ucundan ısırtıyorum bir kez. yani öyle eline vermem bi şeyi.
ama bunlar şart değil, kural değil. sadece benim tercihim.

aryam, bana kalırsa pastırma arya için fazla.
yani sonuçta çiğ et ürünü. yetişkinlere belki bi zararı yok ama bağışıklığı henüz tam oturmamış bi bebek için tehlikeli olabilir.
bence dr una sor, o ne derse öyle yap :34:

aryam, bana kalırsa pastırma arya için fazla.
yani sonuçta çiğ et ürünü. yetişkinlere belki bi zararı yok ama bağışıklığı henüz tam oturmamış bi bebek için tehlikeli olabilir.
bence dr una sor, o ne derse öyle yap :34:

O yüzden tedirginim bende. Soracağım dr a gidince canım sağol:)

ben sana söyliyim.
burdan born var, karakız var, elifnaz var, busmai var :1:

Son düzenleme:
5 yaşına kadar dışarı çıkmasa yasire bir şey olmaz da seni, Allah muhafaza, ruh ve sinir hastalıklarında ziyaret edebiliriz:)) yaw biz dışarı kendimiz için çıkıyoruz. Tamam daha yorucu oluyor ama sonunu düşünmeyip anın tadını çıkarın. Çok da uğraşma emzircem falan diye ver eline bir şeyler oyalansın.
Ayrıca ben de kendim ne yiyorsam ondan veriyorum. Kuru pasta olur, her şey olur artık. Sen yiyorsan o niye yemesin? Bir de yemek konusunda çok tutucu olursan çocuk da tutucu oluyor. Minicik bir kuru pastadan nolur? Ama çocuk farklı tatları denemeyi öğrenir, dışarıda da daha uyumlu olur. Benim fikrim tabi. Oğlumda çok kastım. Kızda o kadar düşünmüyorum.

Evet buzluğa hamur atılır. Çok atıyordum ekmek makinem varken.. Çıkar mayala pişir yapıyorsun, pratik oluyor. Tabi ben kuru veya instant mayalı olanları attım. Yaş mayası denemedim.
İşte senin oran fazla. O oranda tam buğdaylı hamuru çoook yoğurman lazım ki yavanlığı gitsin. Bir de gluten diye bir şey var, o tarz ekstra bişeyler eklenirse ancak:)
Bir de bence aradığın tarifi bulana kadar beyaz un kullan. Sonra değişiklik yaparsın;)

Senin oğlan zaten çok sosyal:)) yürürse oturmaz. O zaman peşinde gelmekten zaten 100 kilo olamazsın.
Çocukluya hele de 2 ve daha fazla sayıda ise en rahatı ev gezmesi, bence de.
Tavaların hayırlı olsun.
Panduflar çok büyük olursa da rahat edemeyebilir. İlk defa ayağına bir şey giydiğinden olmasın, dar olduğundan emin misin?

Adamın bişi giyesi yok zaten :) bi daha deneyeceğim olmazsa değiştirmeye çalışacağım.

Valla Efeden önce nefret ederdim ev gezmelerinden. Şimdi ise gezecek yer arıyorum :D

Merhabalar hepinize, evimize hafta sonu döndük, büyük kuşum okulunda, küçüğü hamur oynuyor
Geçmişi okuyabilir miyim bilmiyorum bayağı birikmiş, umarım hepiniz ve kuzular iyisinizdir.. :16::38:

Hoşgeldin canikom :)

Aynen bizimki d elimizde ne görse hatta bir başkasının elinde aç kedi gibi bakıyor:1:
Tavaları bilmiyordum ve ihtiyacım da var, bakabilirsem bugün bir gideyim ..
Bolu'ya geçen hafta günü birlik geldik ve hakikatten bayağı soğuktu, sokaktakilerin kışlık montlara geçtiğini görünce bayağı şaşırmıştık hatta :1:ama soğuğu yiyince hak verdik ..
Mutlu huzurlu günler :3:

Buz gibi kız burası dağ işte :)

Tavalar dediğim gibi süper. ;)

herkese günaydınnnn:54:

portaxe diye bir yer canım güzele benziyor bakayım gidince göreceğiz:34:
sünnet ne zaman düşünüyorsunuz belki biliyorsundur maltepe sahilde yeni açılan cevahir otel var çok güzel bir yer geçen sünnet düğünü vardı her yeri mavi beyaz yapmışlar çok şık olmuştu birde çocuga taht yapmışlar valla kıskandım :34:

güle güle kullansın ayşecik pandufları carrefourun içindenmi aldın canım ?

teşekkür ederim canım ama maalesef öyle olmuyor ne giysem göbüşüm çıkıyor :14:

valla çok teşekkür ederim süper bilgiler vermişsin canım :46:

görümcemin abiyelerine baktım dün akşam birde bir siyah elbisesi var onu beğendim üstü dantelli diz kapağına kadar o oldu diğerlei çok açıktı onlar olmaz bakalım onun üstüne şimdi bir kombin oluşturayım dediğin gibi daha gösterişli bir şal bir bolore falan bir bakınayım:34:
pantalon olayında haklısın hatta görümcemin tulumu vardı onu giy o çok şık dedi ama tulum hiç giymedim acaba denesemiydim bilemedim:44:

teşekkür ederim canım :34:

en iyisini yapmışsın canım bencede biraz zaman geçebilir:34:
valla bizde de aynıları oluyor kendisi turlamak istiyor her yeri mecbur peşinden koşturuyoruz biraz enerjisini attırıyoruz sonra zorlada olsa arabaya koyuyoruz orda oyalamaya çalışıyoruz bak kızım bebek geçiyor ayyy ne tatlı falan tabi bir yere kadar
yemek konusundada bu kadar takılma bence sonuçta çok zararlı birşey olmadıkça bence artık dışardan güvendiğin yerlerden birşeyler veebilirsin :34:

gerçekten kış geldiii :37:
hımm söylediğin iyi oldu aklımızda bulunsun canım:34:

hoşgeldin canım :54:

Üstü dantelli siyah elbiselere bayılıyorummmmn :)

Eğer şal veya boleron siyah olursa mutlaka kırmızı ruj-küpe-oje üçlüsünü yap ;)

offff poffff sinirliyimmmm:36:

eltim hamile doğum yapacak bu hafta içinde normal doğum olacak bekliyor
neyse kaynımda izne ayrıldı tuzlada oturuyorlar akşam eşime mesaj atmış araba lazımmış eşini hasteneye doktora götürecekmiş ama geç attığı için mesajı sabah işe giderken gördük aaa çıkıyormusunuz falan dedi eşimde geç atmışsın mesajı görmedim biz çıkıyoruz yoksa geç kalırız sen olmazsa şeker portakalının işyerinden al arabayı dedi yaaaa:53:

neyse araba lazım olabilir tabiki ama bu biraz abes kaçıyor bence yaa sen tuzladan evinden çık gel ataşehire benden arabayı al git tuzlaya eşini al ordan git gebzeye hastaneye ordan tuzlaya gel karını bırak sonra gene gel ataşehire arabayı bana bırak sonra evine git yarabbim:47: eşimin kırılıp kızmayacağını bilsem yaaa neyse taksi parası ben vereceğim bu kadar uğraşmasınlar taksiye atlasın gitsinler diyeceğim ama işte olmuyor bende sinirimden çatlıyorum işte :47::47::47:

birde o kadar kullanırlar araba bir gelir bana benzin öter ahh ahh :43:

Bence onların gezesi gelmiş. Sırf hastane kontrolü için onca uğraş verilmez. Ay kwşke benim de benzinimi başkası doldursa ben gezsem :)))

günaydın canlar..
ne zor bi gece oldu. iki gündür azı dişim sancıyordu. dün akşam coştu.
bi ağrı kesici içti,biraz hafifledi. uyudum. ama tüm gece ağırdı durdu.
sabah namazında bi ilaç daha içtim, ama ağlaya ağlaya :14:
inş dr a gidicem bugün, bir saat bile dayanılmıyor şu diş ağrısına:50:

işi biliyorum ama gitmiyorum.
zira gecen hafta arkadaşın düğünü çamlıcada güzel bi restoranttaydı.
ben ne giydim, siyah ferace ve babet :37:

valla benim gözlemim, giyen de vardır. ama işte üst kısmı patlatır :30:
kek iyi oldu sanıyorum, ama eşim hamur olmuş dedi. ben ilk tattığımda henüz sütü çekmediği için böyle tadı diye düşünmüştüm.
sonra yedim, gerçekten hamur gibi. oysa kaç kez kürdanla baktım yani. acaba içindeki elma rendesi mi o hissi veriyor :26:

amiiiiin canım, amiiiiin :1:

benimki de katı değildi.

sanırım öyle oldu :30:
ayşecik güneş gördü, keyiflendi biraz. hasta diye dört duvar arasına hapsediyoruz çocukları..

bende de kötü bi huy başladı. sabah namaza çok zor kalkıyorum.
kalkıyorum ama gözlerim kapalı yani, uyuşuk sersem gibi. mutfağa gidip dolapta meyve üzüm kavun ne varsa ağzıma atıyorum.
ayılıyorum. korkum bunun meyveden dışarı çıkması :18:
zati göbek kendini saldı. :25:

hee gittik:37:
ama nokta atışı oldu. direkt girip ayakkabıları alıp çıktım, başka dükkanlara girmedim.

aman fikrim de bu anlattığım kadar kız :37:

zor bebe yasir, küçük anne born

ayşecik genelde dışarıda sakin. ama bir süre arabasında gezdikten sonra o da inmek yürümek istiyor.
yürümesini de tahmin edersiniz. freni boşalmış kamyon gibi ya sağa ya sola :9:
bi süre öyle koşturmasına izin veriyorum ama ona can dayanmaz. bi de düştü düşecek korkusu var.
ona kalsa 2-3 saat o eylemi yapabilir yani.

dışardan yemek mevzuunda; biz dışarda öyle yemek yemiş olmak için yemeyiz. gittiğimiz yerler,
temiz ve güvendiğimiz yerler. böyle olunca orada ne yiyorsak ayşeciğe de veriyoruz.
geçen edirnede tava ciğeri yedi :27:
ama hazır unlu mamuller ve işlenmiş gıdalar konusunda olumsuz düşüncem.
vermiyorum. eğer biz yiyorsak, ucundan ısırtıyorum bir kez, sonra dikkatini dağıtıp başka bi şey veriyorum.
geçen amcası tahinli çörek almış fırından. eşim illa ayşecik yesin dedi, bi lokma verdim sadece.
içinde ne çeşit margarin ver bilmiyorum. evde kullanmadğım şeyi çocuğa nasıl yedireyim:19:

günaydın canım..
efe zaten yasakları delerdi siz kaldırmasanız da yaniii:9:
kızartma evde ben de veriyorum. ama dışarıdaki kızartmalar yasak :19:
efecik de bi yürümeye başlasın, şu zamanların acısını fena çıkarcak ama :27:

doğalgaz sezonu açıldı demek, hayırlı olsun.. bizimki de yakındır
ayakkabılardan biri diğerinden küçük mü acaba? yoksa denendiği için mi biri esnedi?:44:
ben zaten 21 numara aldım, daha küçüğü yoktu. aynı efeninkilerin pembesi vardı, kızlar için
pembe geyikli. sanki başka hayvan bulamamış tasarımcılar :37:

efe öğlen de emerek uyumaya alıştı diyorsun ama zaruretler var.
hem aksini öğrenmesi için bu bi fırsat diye düşünüyorum.
emsin, bakıcı teyze uyutsun onu :34:

tava konusuna gelince, tencereler ve tavalar benim yaram.
zira çeşitli ebatlarda 4 tencerem ve 4 tavam var. hepisi bu
mutfağım küçük olduğu için alamıyorum.
ama bazen çok zorlanıyorum. şöyle teflonu, çeliği, seramiği bir iki çeşit olsa hepsinden aaahhh!:31:

hoşgeldiiiiin :16:
valla çok özlettin kendini.

evet canım, senin söylediğin üzere direkt carrefour un marketine girip aldım.
zaten epey büyük bi ev ayakkabısı ve panduf standı vardı. 4-5 model arasından seçtim.
hepsi 9.90 dı.

tamam anlattığın elbise gayet hoş. hem siyah. hem dantelli ve etek boyu da iyi.
siyah topuklu ayakkabılar ve şalla güzel olur.
tulum da giyebilirsin ama modeline bağlı. biraz da diğer aksesuarlara.

o nasıl bi iş öyle beaah!:100::19:

Canım geçmişler olsun.

Bakıcı teyzemiz dehşet hasta. Efeyi uyutmaya hali olmaz diye hemen eve geldim; uyutup gidicem. Ama tabi alışması da gerekiyor...

Borntobemother
Ben dışarda emzirmiyorum, arabada falan emziriyordum şehir dışındayken.
Dışarda çorba simit sütlaç yediriyorum. En kötü ihtimalle yanımda milupa veya hipp organik kavanoz mamalarından bulundururum
Keremi parkta zaptetmek de çok yorucu ama gün ışığı alsın diye enerjisini atsın diye mecbur çıkarıyorum zaten ikide bir elimden tutup dııı çııı yani dışarı çıkalım diye ağlıyor :)avm de dolaşacaksam da mutlaka oyun alanında enerjisini atar sonra dolaşırım

Normal doğum işi belli olmaz ki ,belki haftaya kalır..
Benzinlerini kendileri koymuyor mu? Aa çok ayıp yani.
Araba kiralama da olabilir
Neyse canım doğum hediyen olsun;)
İyilik sende kalsın boşver
Bu arada göbüşün olması normal doğum yaptın sonuçta, o gün korse de takabilirsin

Hoşgeldin canımmm özledik valla
Babaanne anneanne ve dedeler bizde aynı şehirde inşallah şımarık olmazlar:) görümcemin çocukları çok şımarık onda kınadığım umarım başıma gelmez
Bu arada ufaklık nasıl hamurla oynuyor yutmuyor mu??

Sorma ya 2 yıl anne sütü; yok çocuk kavgasız ortamda büyüsün
O zaman aile danışmanları yetiştirin, eşlere evliliği öğretin çocuk psikolojisini öğretin ,süt izni verin. Herkes kendi çabasıyla ayakta duruyor. Devlet aileye yatırım yapmalı. Ancak boş işler!

Pandufları değiştirirler sonuçta kullanmadın

Kız tarifin kendisi böyleydi ben değiştirmedim. Tam unlu güya çocuklar için, kerem bile beğenmedi valla ısırıp ısırıp attı:)
Bir de hamur açma makinası varmış duydun mu?

Aynen dediklerine katılıyırum şekerim.

Ya etiketini vs söktük ya emin değilim :/

Efe sadece patates kızartması için bunu yapıyo desem??? Toplasan 4 kez yedi o da 3-4 tane ama bayıkıyo!! :) ben herşeyi veriyorum valla. Tahinli çöreği hele özellikle veriyorum tahin faydalı diye :)

Benim telim serviste şu an aryacım adreste nasıl bişey bilmiyorumki servise gitmeden 2 gün önce açmıştım :44:

Back
X