Şımarmak da lazım:)))Sağolasın cnm hoşbulduk...
Çocukların anneanne dede babaanne görüp şımarması dışında iyiydi, hava alıp enerji boşalttılar iyi oldu![]()
O da onların yaşında güzel, kazık kadar olup da şımaranlar hiç çekilmiyor..
Ahah bendensin.offff poffff sinirliyimmmm
eltim hamile doğum yapacak bu hafta içinde normal doğum olacak bekliyor
neyse kaynımda izne ayrıldı tuzlada oturuyorlar akşam eşime mesaj atmış araba lazımmış eşini hasteneye doktora götürecekmiş ama geç attığı için mesajı sabah işe giderken gördük aaa çıkıyormusunuz falan dedi eşimde geç atmışsın mesajı görmedim biz çıkıyoruz yoksa geç kalırız sen olmazsa şeker portakalının işyerinden al arabayı dedi yaaaa
neyse araba lazım olabilir tabiki ama bu biraz abes kaçıyor bence yaa sen tuzladan evinden çık gel ataşehire benden arabayı al git tuzlaya eşini al ordan git gebzeye hastaneye ordan tuzlaya gel karını bırak sonra gene gel ataşehire arabayı bana bırak sonra evine git yarabbimeşimin kırılıp kızmayacağını bilsem yaaa neyse taksi parası ben vereceğim bu kadar uğraşmasınlar taksiye atlasın gitsinler diyeceğim ama işte olmuyor bende sinirimden çatlıyorum işte
birde o kadar kullanırlar araba bir gelir bana benzin öter ahh ahh![]()
Eşlerimiz bir şey demediği sürece tepe tepe kullanırlar tabi.
Diş ağrısı zordur canım. Benim de bir sızlama durumu var ama lütfen şimdi ağrımasıngünaydın canlar..
ne zor bi gece oldu. iki gündür azı dişim sancıyordu. dün akşam coştu.
bi ağrı kesici içti,biraz hafifledi. uyudum. ama tüm gece ağırdı durdu.
sabah namazında bi ilaç daha içtim, ama ağlaya ağlaya
inş dr a gidicem bugün, bir saat bile dayanılmıyor şu diş ağrısına
işi biliyorum ama gitmiyorum.
zira gecen hafta arkadaşın düğünü çamlıcada güzel bi restoranttaydı.
ben ne giydim, siyah ferace ve babet
valla benim gözlemim, giyen de vardır. ama işte üst kısmı patlatır
kek iyi oldu sanıyorum, ama eşim hamur olmuş dedi. ben ilk tattığımda henüz sütü çekmediği için böyle tadı diye düşünmüştüm.
sonra yedim, gerçekten hamur gibi. oysa kaç kez kürdanla baktım yani. acaba içindeki elma rendesi mi o hissi veriyor :26:
amiiiiin canım, amiiiiin
benimki de katı değildi.
sanırım öyle oldu
ayşecik güneş gördü, keyiflendi biraz. hasta diye dört duvar arasına hapsediyoruz çocukları..
bende de kötü bi huy başladı. sabah namaza çok zor kalkıyorum.
kalkıyorum ama gözlerim kapalı yani, uyuşuk sersem gibi. mutfağa gidip dolapta meyve üzüm kavun ne varsa ağzıma atıyorum.
ayılıyorum. korkum bunun meyveden dışarı çıkması :18:
zati göbek kendini saldı.
hee gittik
ama nokta atışı oldu. direkt girip ayakkabıları alıp çıktım, başka dükkanlara girmedim.
aman fikrim de bu anlattığım kadar kız
zor bebe yasir, küçük anne born
ayşecik genelde dışarıda sakin. ama bir süre arabasında gezdikten sonra o da inmek yürümek istiyor.
yürümesini de tahmin edersiniz. freni boşalmış kamyon gibi ya sağa ya sola
bi süre öyle koşturmasına izin veriyorum ama ona can dayanmaz. bi de düştü düşecek korkusu var.
ona kalsa 2-3 saat o eylemi yapabilir yani.
dışardan yemek mevzuunda; biz dışarda öyle yemek yemiş olmak için yemeyiz. gittiğimiz yerler,
temiz ve güvendiğimiz yerler. böyle olunca orada ne yiyorsak ayşeciğe de veriyoruz.
geçen edirnede tava ciğeri yedi
ama hazır unlu mamuller ve işlenmiş gıdalar konusunda olumsuz düşüncem.
vermiyorum. eğer biz yiyorsak, ucundan ısırtıyorum bir kez, sonra dikkatini dağıtıp başka bi şey veriyorum.
geçen amcası tahinli çörek almış fırından. eşim illa ayşecik yesin dedi, bi lokma verdim sadece.
içinde ne çeşit margarin ver bilmiyorum. evde kullanmadğım şeyi çocuğa nasıl yedireyim
günaydın canım..
efe zaten yasakları delerdi siz kaldırmasanız da yaniii
kızartma evde ben de veriyorum. ama dışarıdaki kızartmalar yasak
efecik de bi yürümeye başlasın, şu zamanların acısını fena çıkarcak ama
doğalgaz sezonu açıldı demek, hayırlı olsun.. bizimki de yakındır
ayakkabılardan biri diğerinden küçük mü acaba? yoksa denendiği için mi biri esnedi?:44:
ben zaten 21 numara aldım, daha küçüğü yoktu. aynı efeninkilerin pembesi vardı, kızlar için
pembe geyikli. sanki başka hayvan bulamamış tasarımcılar
efe öğlen de emerek uyumaya alıştı diyorsun ama zaruretler var.
hem aksini öğrenmesi için bu bi fırsat diye düşünüyorum.
emsin, bakıcı teyze uyutsun onu
tava konusuna gelince, tencereler ve tavalar benim yaram.
zira çeşitli ebatlarda 4 tencerem ve 4 tavam var. hepisi bu
mutfağım küçük olduğu için alamıyorum.
ama bazen çok zorlanıyorum. şöyle teflonu, çeliği, seramiği bir iki çeşit olsa hepsinden aaahhh!
hoşgeldiiiiin
valla çok özlettin kendini.
evet canım, senin söylediğin üzere direkt carrefour un marketine girip aldım.
zaten epey büyük bi ev ayakkabısı ve panduf standı vardı. 4-5 model arasından seçtim.
hepsi 9.90 dı.
tamam anlattığın elbise gayet hoş. hem siyah. hem dantelli ve etek boyu da iyi.
siyah topuklu ayakkabılar ve şalla güzel olur.
tulum da giyebilirsin ama modeline bağlı. biraz da diğer aksesuarlara.
o nasıl bi iş öyle beaah!:100:

Ya tam unluyu büyükler bile bayıla bayıla yemiyor, çocuk nasıl yesin? Çok sert olur o, çocuğa pofuduk bir poğaça lazım. Bir de bizdeki tam un sert düşüyor. Öğütürken biraz daha beyaz una yakın bir şey çıkarabilseler süper olur da.. Yok işte.Borntobemother
Ben dışarda emzirmiyorum, arabada falan emziriyordum şehir dışındayken.
Dışarda çorba simit sütlaç yediriyorum. En kötü ihtimalle yanımda milupa veya hipp organik kavanoz mamalarından bulundururum
Keremi parkta zaptetmek de çok yorucu ama gün ışığı alsın diye enerjisini atsın diye mecbur çıkarıyorum zaten ikide bir elimden tutup dııı çııı yani dışarı çıkalım diye ağlıyor :)avm de dolaşacaksam da mutlaka oyun alanında enerjisini atar sonra dolaşırım
Normal doğum işi belli olmaz ki ,belki haftaya kalır..
Benzinlerini kendileri koymuyor mu? Aa çok ayıp yani.
Araba kiralama da olabilir
Neyse canım doğum hediyen olsun
İyilik sende kalsın boşver
Bu arada göbüşün olması normal doğum yaptın sonuçta, o gün korse de takabilirsin
Hoşgeldin canımmm özledik valla
Babaanne anneanne ve dedeler bizde aynı şehirde inşallah şımarık olmazlar:) görümcemin çocukları çok şımarık onda kınadığım umarım başıma gelmez
Bu arada ufaklık nasıl hamurla oynuyor yutmuyor mu??
Sorma ya 2 yıl anne sütü; yok çocuk kavgasız ortamda büyüsün
O zaman aile danışmanları yetiştirin, eşlere evliliği öğretin çocuk psikolojisini öğretin ,süt izni verin. Herkes kendi çabasıyla ayakta duruyor. Devlet aileye yatırım yapmalı. Ancak boş işler!
Pandufları değiştirirler sonuçta kullanmadın
Kız tarifin kendisi böyleydi ben değiştirmedim. Tam unlu güya çocuklar için, kerem bile beğenmedi valla ısırıp ısırıp attı:)
Bir de hamur açma makinası varmış duydun mu?
Ay çok tatlı ya:)) gerçek bir kayserili:))Valla şöyle diyim, sabah pakettekileri boşalttım, paketi verdim eline bitti diye, kafamı bi çevirdim, ne göreyim? Pakete bulaşan çemenleri yalıyorr![]()
Pastırmanın diğer işlenmiş ürünler kadar tehlikeli olduğunu sanmıyorum ama doktora sorman iyi olur:)
Bir şey yok ya, her zamanki ruh hâli iniş çıkışları.. Şarkı çok geyik sadece:)tamamdır bacımm
Benim de yeni oldu bacım çözemedim henüz ama çok da bi numarası yok gibi twitter açıcam yakında da
ne olduu![]()