• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Sağolasın cnm hoşbulduk...
Çocukların anneanne dede babaanne görüp şımarması dışında iyiydi, hava alıp enerji boşalttılar iyi oldu :49:
Şımarmak da lazım:)))
O da onların yaşında güzel, kazık kadar olup da şımaranlar hiç çekilmiyor..

offff poffff sinirliyimmmm:36:

eltim hamile doğum yapacak bu hafta içinde normal doğum olacak bekliyor
neyse kaynımda izne ayrıldı tuzlada oturuyorlar akşam eşime mesaj atmış araba lazımmış eşini hasteneye doktora götürecekmiş ama geç attığı için mesajı sabah işe giderken gördük aaa çıkıyormusunuz falan dedi eşimde geç atmışsın mesajı görmedim biz çıkıyoruz yoksa geç kalırız sen olmazsa şeker portakalının işyerinden al arabayı dedi yaaaa:53:

neyse araba lazım olabilir tabiki ama bu biraz abes kaçıyor bence yaa sen tuzladan evinden çık gel ataşehire benden arabayı al git tuzlaya eşini al ordan git gebzeye hastaneye ordan tuzlaya gel karını bırak sonra gene gel ataşehire arabayı bana bırak sonra evine git yarabbim:47: eşimin kırılıp kızmayacağını bilsem yaaa neyse taksi parası ben vereceğim bu kadar uğraşmasınlar taksiye atlasın gitsinler diyeceğim ama işte olmuyor bende sinirimden çatlıyorum işte :47::47::47:

birde o kadar kullanırlar araba bir gelir bana benzin öter ahh ahh :43:
Ahah bendensin.
Eşlerimiz bir şey demediği sürece tepe tepe kullanırlar tabi.

günaydın canlar..
ne zor bi gece oldu. iki gündür azı dişim sancıyordu. dün akşam coştu.
bi ağrı kesici içti,biraz hafifledi. uyudum. ama tüm gece ağırdı durdu.
sabah namazında bi ilaç daha içtim, ama ağlaya ağlaya :14:
inş dr a gidicem bugün, bir saat bile dayanılmıyor şu diş ağrısına:50:

işi biliyorum ama gitmiyorum.
zira gecen hafta arkadaşın düğünü çamlıcada güzel bi restoranttaydı.
ben ne giydim, siyah ferace ve babet :37:

valla benim gözlemim, giyen de vardır. ama işte üst kısmı patlatır :30:
kek iyi oldu sanıyorum, ama eşim hamur olmuş dedi. ben ilk tattığımda henüz sütü çekmediği için böyle tadı diye düşünmüştüm.
sonra yedim, gerçekten hamur gibi. oysa kaç kez kürdanla baktım yani. acaba içindeki elma rendesi mi o hissi veriyor :26:

amiiiiin canım, amiiiiin :1:

benimki de katı değildi.

sanırım öyle oldu :30:
ayşecik güneş gördü, keyiflendi biraz. hasta diye dört duvar arasına hapsediyoruz çocukları..

bende de kötü bi huy başladı. sabah namaza çok zor kalkıyorum.
kalkıyorum ama gözlerim kapalı yani, uyuşuk sersem gibi. mutfağa gidip dolapta meyve üzüm kavun ne varsa ağzıma atıyorum.
ayılıyorum. korkum bunun meyveden dışarı çıkması :18:
zati göbek kendini saldı. :25:

hee gittik:37:
ama nokta atışı oldu. direkt girip ayakkabıları alıp çıktım, başka dükkanlara girmedim.

aman fikrim de bu anlattığım kadar kız :37:

zor bebe yasir, küçük anne born

ayşecik genelde dışarıda sakin. ama bir süre arabasında gezdikten sonra o da inmek yürümek istiyor.
yürümesini de tahmin edersiniz. freni boşalmış kamyon gibi ya sağa ya sola :9:
bi süre öyle koşturmasına izin veriyorum ama ona can dayanmaz. bi de düştü düşecek korkusu var.
ona kalsa 2-3 saat o eylemi yapabilir yani.

dışardan yemek mevzuunda; biz dışarda öyle yemek yemiş olmak için yemeyiz. gittiğimiz yerler,
temiz ve güvendiğimiz yerler. böyle olunca orada ne yiyorsak ayşeciğe de veriyoruz.
geçen edirnede tava ciğeri yedi :27:
ama hazır unlu mamuller ve işlenmiş gıdalar konusunda olumsuz düşüncem.
vermiyorum. eğer biz yiyorsak, ucundan ısırtıyorum bir kez, sonra dikkatini dağıtıp başka bi şey veriyorum.
geçen amcası tahinli çörek almış fırından. eşim illa ayşecik yesin dedi, bi lokma verdim sadece.
içinde ne çeşit margarin ver bilmiyorum. evde kullanmadğım şeyi çocuğa nasıl yedireyim:19:

günaydın canım..
efe zaten yasakları delerdi siz kaldırmasanız da yaniii:9:
kızartma evde ben de veriyorum. ama dışarıdaki kızartmalar yasak :19:
efecik de bi yürümeye başlasın, şu zamanların acısını fena çıkarcak ama :27:

doğalgaz sezonu açıldı demek, hayırlı olsun.. bizimki de yakındır
ayakkabılardan biri diğerinden küçük mü acaba? yoksa denendiği için mi biri esnedi?:44:
ben zaten 21 numara aldım, daha küçüğü yoktu. aynı efeninkilerin pembesi vardı, kızlar için
pembe geyikli. sanki başka hayvan bulamamış tasarımcılar :37:

efe öğlen de emerek uyumaya alıştı diyorsun ama zaruretler var.
hem aksini öğrenmesi için bu bi fırsat diye düşünüyorum.
emsin, bakıcı teyze uyutsun onu :34:

tava konusuna gelince, tencereler ve tavalar benim yaram.
zira çeşitli ebatlarda 4 tencerem ve 4 tavam var. hepisi bu
mutfağım küçük olduğu için alamıyorum.
ama bazen çok zorlanıyorum. şöyle teflonu, çeliği, seramiği bir iki çeşit olsa hepsinden aaahhh!:31:

hoşgeldiiiiin :16:
valla çok özlettin kendini.

evet canım, senin söylediğin üzere direkt carrefour un marketine girip aldım.
zaten epey büyük bi ev ayakkabısı ve panduf standı vardı. 4-5 model arasından seçtim.
hepsi 9.90 dı.

tamam anlattığın elbise gayet hoş. hem siyah. hem dantelli ve etek boyu da iyi.
siyah topuklu ayakkabılar ve şalla güzel olur.
tulum da giyebilirsin ama modeline bağlı. biraz da diğer aksesuarlara.

o nasıl bi iş öyle beaah!:100::19:
Diş ağrısı zordur canım. Benim de bir sızlama durumu var ama lütfen şimdi ağrımasın:(

Borntobemother
Ben dışarda emzirmiyorum, arabada falan emziriyordum şehir dışındayken.
Dışarda çorba simit sütlaç yediriyorum. En kötü ihtimalle yanımda milupa veya hipp organik kavanoz mamalarından bulundururum
Keremi parkta zaptetmek de çok yorucu ama gün ışığı alsın diye enerjisini atsın diye mecbur çıkarıyorum zaten ikide bir elimden tutup dııı çııı yani dışarı çıkalım diye ağlıyor :)avm de dolaşacaksam da mutlaka oyun alanında enerjisini atar sonra dolaşırım

Normal doğum işi belli olmaz ki ,belki haftaya kalır..
Benzinlerini kendileri koymuyor mu? Aa çok ayıp yani.
Araba kiralama da olabilir
Neyse canım doğum hediyen olsun;)
İyilik sende kalsın boşver
Bu arada göbüşün olması normal doğum yaptın sonuçta, o gün korse de takabilirsin

Hoşgeldin canımmm özledik valla
Babaanne anneanne ve dedeler bizde aynı şehirde inşallah şımarık olmazlar:) görümcemin çocukları çok şımarık onda kınadığım umarım başıma gelmez
Bu arada ufaklık nasıl hamurla oynuyor yutmuyor mu??

Sorma ya 2 yıl anne sütü; yok çocuk kavgasız ortamda büyüsün
O zaman aile danışmanları yetiştirin, eşlere evliliği öğretin çocuk psikolojisini öğretin ,süt izni verin. Herkes kendi çabasıyla ayakta duruyor. Devlet aileye yatırım yapmalı. Ancak boş işler!

Pandufları değiştirirler sonuçta kullanmadın

Kız tarifin kendisi böyleydi ben değiştirmedim. Tam unlu güya çocuklar için, kerem bile beğenmedi valla ısırıp ısırıp attı:)
Bir de hamur açma makinası varmış duydun mu?
Ya tam unluyu büyükler bile bayıla bayıla yemiyor, çocuk nasıl yesin? Çok sert olur o, çocuğa pofuduk bir poğaça lazım. Bir de bizdeki tam un sert düşüyor. Öğütürken biraz daha beyaz una yakın bir şey çıkarabilseler süper olur da.. Yok işte.

Valla şöyle diyim, sabah pakettekileri boşalttım, paketi verdim eline bitti diye, kafamı bi çevirdim, ne göreyim? Pakete bulaşan çemenleri yalıyorr:9:
Ay çok tatlı ya:)) gerçek bir kayserili:))
Pastırmanın diğer işlenmiş ürünler kadar tehlikeli olduğunu sanmıyorum ama doktora sorman iyi olur:)
tamamdır bacımm :16:

Benim de yeni oldu bacım çözemedim henüz ama çok da bi numarası yok gibi twitter açıcam yakında da :9::9:

ne olduu :30:
Bir şey yok ya, her zamanki ruh hâli iniş çıkışları.. Şarkı çok geyik sadece:)

Okuldan koşa koşa gelip teyzeyi eve postaladım. Dra git de dedim ama bilmiyorum napar...? Öğle arası maske de alıp getirmiştim. Yarın zaten okulum yarım gün. İnşallah yine yollarım eve de dinlenir. Koca insanların göz göre göre kendini hasta etmesine kızıyorum..! Evleri boyanıyodu. Bolu zaten buzgibi. Kapı cam açık temizlik yapmış... Neyse ...

Okuldan koşa koşa gelip teyzeyi eve postaladım. Dra git de dedim ama ş bilmiyorum napar...? Öğle arası maske de alıp getirmiştim. Yarın zaten okulum yarım gün. İnşallah yine yollarım eve de dinlenir. Koca insanların göz göre göre kendini hasta etmesine kızıyorum..! Evleri boyanıyodu. Bolu zaten buzgibi. Kapı cam açık temizlik yapmış... Neyse ...
Tövbeeeee sen de ne agresif işverensin be
Bazen insanın hasta olacağı varsa ;öyle basireti bağlanıyor ki soğuk havada incecik kıyafetle çıkabiliyor.. Sonuçta kimse hasta olmak istemez yani

Tövbeeeee sen de ne agresif işverensin be
Bazen insanın hasta olacağı varsa ;öyle basireti bağlanıyor ki soğuk havada incecik kıyafetle çıkabiliyor.. Sonuçta kimse hasta olmak istemez yani

Acaip uyuzundur bu konularda. İki koca çocuğu var; onlara kaç kez kızmışlığı var ince giyinip hasta oldular diye. E onun yaptığına be demeli?? O gelemese rapor alabileceğim bi doktor yok. Okuldan izin almak da çok zor; milli eğitime vs gidiyo izinler onaylanmaya. Yani dehşetü vahşet bir durum. Herkes sorumluluklarını bilsin kardeşim bana ne. Yaş kaç baş kaç sonuçta.
Farkettiyseniz ılımlı ve sevgi dolu örtümün altında bir asabiyet fırtınası var hahhahaha. Çok kuralcıyım ya nolcam bilmem...?

Acaip uyuzundur bu konularda. İki koca çocuğu var; onlara kaç kez kızmışlığı var ince giyinip hasta oldular diye. E onun yaptığına be demeli?? O gelemese rapor alabileceğim bi doktor yok. Okuldan izin almak da çok zor; milli eğitime vs gidiyo izinler onaylanmaya. Yani dehşetü vahşet bir durum. Herkes sorumluluklarını bilsin kardeşim bana ne. Yaş kaç baş kaç sonuçta.
Farkettiyseniz ılımlı ve sevgi dolu örtümün altında bir asabiyet fırtınası var hahhahaha. Çok kuralcıyım ya nolcam bilmem...?

Farkettik farkettik :)
Kuralların Efeye sökmez ona göre ; alır paçanı aşşağı :D

Aç şekerim aşkolsun :)

Noldu kız?? Pozitif diye diye nazar mı ettik :)?
Pozitif mi ben mi:)))
Hiç pozitif bir insan olduğumu düşünmemişimdir:) ben balık burcuyum, fazlasıyla melankolik yani:)
Okuldan koşa koşa gelip teyzeyi eve postaladım. Dra git de dedim ama bilmiyorum napar...? Öğle arası maske de alıp getirmiştim. Yarın zaten okulum yarım gün. İnşallah yine yollarım eve de dinlenir. Koca insanların göz göre göre kendini hasta etmesine kızıyorum..! Evleri boyanıyodu. Bolu zaten buzgibi. Kapı cam açık temizlik yapmış... Neyse ...
Maskeyi şimdi anladım:)) bakım maskelerinden sanmıştım:p
E çok haklısın. Hastalığa davetiye çıkarmış.
Valla bence haklısın. Ben de çok kuralcıyım, işin kötüsü oğlum da benim gibi.. Şimdiden uydurduğu kurallar karşısında apışıp kalıyorum:/

Sabah geç kalktık şimdi de bedelini ödüyoruz ; uyumuyor beyefendi..
Ama görür gününü; yarın erkenden ayağa kaldırcam!!!

Pozitif mi ben mi:)))
Hiç pozitif bir insan olduğumu düşünmemişimdir:) ben balık burcuyum, fazlasıyla melankolik yani:)

Maskeyi şimdi anladım:)) bakım maskelerinden sanmıştım:p
E çok haklısın. Hastalığa davetiye çıkarmış.

Valla bence haklısın. Ben de çok kuralcıyım, işin kötüsü oğlum da benim gibi.. Şimdiden uydurduğu kurallar karşısında apışıp kalıyorum:/

Annem de kv de balık burcu. Kv b
Ardağın hep boş kısmını annem ise dolu kısmını görür. Yükselenlerine bişi olmuş heralde :D sen de genelde çoluk çocukla ilgili olaylarda pozitif ve rahatlatıcı bi bakış açısına sahipsin hakkını yeme :)

Ay ben o minik kuralcıyı yerimmmmmm :)

Bakım maskesi olayına koptummmm :)

Bakalım dün doktora gitti mi?? Bugğn nasıl gelecek teyzemiz...?

Gecelerin adamı Kerem!! :) kıyamam ben ona annesiiiiiii. Çocuk çılgınlık yapmış bi kerelik affet :))

Günaydınlar herkeseeeeeeeeeeeeee. Yaşasın haftanın ortası geldi :) güzel bir gün diliyorum herkese.
gecenin en karanlık anı ve günün aydınlanmasına daha var
ama seninki nasıl bi pozitif enerjiiiii.
günaydın bacım:70:

ben çok hastayım ya. dün gece dişten uyuyamamıştım. bu gece gripten.
her yerim dökülüyor, boğazımda bi gıcık, yutkunurken zorlanıyorum.
kulağımda bile bi rahatsızlık hissediyorum.:25:
ıhlamur, adaçayı, nane-limona yüklenmeliyim.
ama ayşecik daha iyi, sanırım atlattı. öksürmesi de geçti.
yaşasın bal limon:16:
yalnız mızıldama forever ve nonstop:37:

bi de bi şey sorucam. dün dişçiye gittim. iltihap var, kurutmak için antibiyotik verdi.
emzirdiğimi söyledim. yazacağım ilacı hamileler de emzikliler de kullanabilir dedi.
prospektüsü okudum. 'ilaç gerektiğinde hamilelerde kullanılabilir.
rovamycine anne sütüne geçtiğinden, emziriyorsanız emzirmeyi kesiniz ve
ilacı kullanmadan önce doktor veya eczacınıza danışınız' diyo.

bu ne demek şimdi? dr kullanabilirsin diyo, prospektüs tersini:26:
böyle tezatlıklar normal mi? humakus, bacım sen anlarsın bu işi

Son düzenleme:
Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 1 ziyaretçi)
nfk
üye benim de ziyaretçi kim acep?:37:

namazdan sonra uyuyamadım, biraz ütü yaptım. daha da bir sürü var mübarek..
yaptıkça çoğalıyor mu bu meret :30:

akşamdan nohut ıslatmış idim, dolaptan kemik çıkardım,
öğleden önce yemeği yapabilir miyim acep :86:

gördüğünüz üzere hastalık dengemi bozdu, yine saçmalamalardayım :111:

Son düzenleme:
tuvalet kağıdı rolosu yanımda, hapşırıp tıksırıp yazıyom.:2:

ayşecik birazdan uyanır, geç bile kaldı.
dün kadıköyden antislip çoraplar aldım. çifti 5 tl.
çorapçı da nasıl dolu, kış geldi anlaşıldı :1:x

hava güzel olur, ben de iyi olursam ayşeciği parka götürmeyi düşünüyorum.
siz nerdesiniz ya, hadi kalkınsanızaaa

$1374741_10200340004915056_1084765206_n.webp

aynı şu durumdayım.
kalkim de kendime ıhlamur kaynatiyim bari:2:

Son düzenleme:
ahah istesen de kaldıramayacaksın:p annesin kızım sen:49:

Günaydınlar herkeseeeeeeeeeeeeee. Yaşasın haftanın ortası geldi :) güzel bir gün diliyorum herkese.
günaydın canım:54:

Annem de kv de balık burcu. Kv b
Ardağın hep boş kısmını annem ise dolu kısmını görür. Yükselenlerine bişi olmuş heralde :D sen de genelde çoluk çocukla ilgili olaylarda pozitif ve rahatlatıcı bi bakış açısına sahipsin hakkını yeme :)

Ay ben o minik kuralcıyı yerimmmmmm :)

Bakım maskesi olayına koptummmm :)

Bakalım dün doktora gitti mi?? Bugğn nasıl gelecek teyzemiz...?

Gecelerin adamı Kerem!! :) kıyamam ben ona annesiiiiiii. Çocuk çılgınlık yapmış bi kerelik affet :))
annen de kv de balık burcu:53: sana hayatta kolaylıklar diliyorum:))))
evet, bazı konularda pozitif olabilirim ama kendim ve kendi hayatım konusunda çok kötümserimdir. biliyorsun niye böylesin denebilir:) bilmek çözmek demek olmuyor maalesef. bir de bir tane çocuk büyüttüm ya, Allahın izniyle tabi, özgüvenim geldi herhalde :))))))
ay ne bileyim aklıma ilk o geldi:p sen bakımlısın ya:21:
teyzeler doktora gitmez, eve gitmiştir:P

bi de bi şey sorucam. dün dişçiye gittim. iltihap var, kurutmak için antibiyotik verdi.
emzirdiğimi söyledim. yazacağım ilacı hamileler de emzikliler de kullanabilir dedi.

çok geçmiş olsun.
benin dişim ağrıdığında da doktor kullanabilirsin demişti, ben biraz sorgulayınca "o zaman çocuk doktoruna sorun" dedi:52:
yani net bir şey söyleyemiyorlar. sen kar-zarar hesabı yapacaksın. ilaki etki eder çünkü.. dayanamayacak gibiysen al ama istersen bugün emzirme, sütünü sağ.. başarabilirsen..
humakus daha iyi aydınlatır.

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 1 ziyaretçi)
nfk
üye benim de ziyaretçi kim acep?:37:

namazdan sonra uyuyamadım, biraz ütü yaptım. daha da bir sürü var mübarek..
yaptıkça çoğalıyor mu bu meret :30:

akşamdan nohut ıslatmış idim, dolaptan kemik çıkardım,
öğleden önce yemeği yapabilir miyim acep :86:

gördüğünüz üzere hastalık dengemi bozdu, yine saçmalamalardayım :111:
hasta hasta ütü yaptın:52:
çılgınsın nfk:nazar: yat uyu yaw.

tuvalet kağıdı rolosu yanımda, hapşırıp tıksırıp yazıyom.:2:

ayşecik birazdan uyanır, geç bile kaldı.
dün kadıköyden antislip çoraplar aldım. çifti 5 tl.
çorapçı da nasıl dolu, kış geldi anlaşıldı :1:x

hava güzel olur, ben de iyi olursam ayşeciği parka götürmeyi düşünüyorum.
siz nerdesiniz ya, hadi kalkınsanızaaa
oy oy iyi hasta oldun nfk..
o çoraplardan biz de almalıyız ama vakit bulamıyorum:36:
dışarı çıkın, temiz hava iyi gelir canım sana.

Eki Görüntüle 812904

aynı şu durumdayım.
kıyamam:)

Canım geçmişler olsunnnnnnn. Bi çocuk doktoruna sor bence. Gerçi karnında bebek varken kullanabiliyosan dışardaki bebekle de kullanılabilir geldi ama ...???

Pozitif olmayıp napıcam kızımmmm :) :p???

Eki Görüntüle 812904

aynı şu durumdayım.

Ben de Efeye kaynattım. Malesef öksürüyor :/

Bu arada ben ıhlamurdan nefret ederim. Küçükken bardağı ısırarak kırmışlığım var zorla ıhlamur içiriyorlar diye!!! Korkun bendennnnn haha

hasta hasta ütü yaptın:52:
çılgınsın nfk:nazar: yat uyu yaw.

uyuyamıyomkiiii:2:

o yüzden planımı yaptım, öğleden önce yemeğimi yapıcam.
2 posta çamaşır yıkanacak asılacak, kalan ütüler tamamlanacak.
ayşecik dışarı çıkartılacak :27:

günaydınnnnn :3:

pempişbencede çok haklısın bu konuda yani sonuçta o senden izin alabiliyor ama biz öylemiyiz herkese öyle izin vermiyorlar birazda bizi düşünmesi lazım:20: inşallah doktora gitmiştir
bu arada instagram açamam çünküm benim akıllı telefonumda yok :1:
eşiminkinden faydalanıyorum :34:

nfkcanım çok geçmiş olsun :26: hepsi üst üste gelmiş inşallah hemencecik düzelirsin
reçete konusunda haklısın kafan karışmış hangisine güveneceksin şimdi :44:

busmaisanal alem iyi değil diyorsun yani:34:

neyneyseaynen canım eşlerimiz amn eksik olmasınlar gene arada bu şekilde olanlarda tuz biber olarak kalsın:34:
senin niye canın sıkkın bu arada:44:

bornarkadaşına ne zaman gidiyorsun kesinleştimi?

Back
X