ay allah sabırlar versın ben yarım saat bıle yan yana kalamıyorum allahtan aynı bınadayız hemen kacıverıyorum kendısı benım evıme gelmez esım aksamları yarım saat goturuyo ben hıc cıkmıyorum sınır olmamamk ıcınsinirlerim tepeme çıkıyo k.v deyince 1 aylığına onlarda kalıcaz nasıl katlanıcam bilmiyorum
canım evet bende katlanamam ama mecburen
çocuk nasibiyle gelirmiş derler gerçekten allaha şükür oğlumuzda nasibiyle geldi bize şans getirdi ev aldık bu ay teslim edilecekti ama aralığın ortasına kaldı burayıda ayın ortasında boşaltmamız gerek o yüzden evimize geçene kadar bu süreci k.v lerde geçirmek zorundayız..
bende seviyorum ama çocuğuma karışmasına izin vermek istemiyorum sevigisini abartıyo bağımlılık oluşuyo ve sanki ben yabancıyım o anneymiş gibi davranıyo k.v
Selam herkese artık çıldırmak üzereyim oglum 4 aylık oldu hala gazi var hala karın agrisi Allahım başka dert vermesin evlatlarımıza ama dayanamıyorum artık 24 saat gazi olur mu hiç olur bizde var ve ne zaman bitecek delirdecek yok kar etmiyor kimyon rezene masajlar hatta anason bile verdim o da etkilemedi ne zaman bitecek kizlar rabbim bağışlasin ama artık sinirlerim yıprandı
Rota aşısı ağızdan damla şeklinde cnm banyo yaptırmaya engel değilCanim şimdiden geçmiş olsun benimde yarin asimiz rota virus de bi hafta sonra.aceba bu asidada 3 gün banyo yaptiramiyacakmiyiz
çocuk nasibiyle gelirmiş derler gerçekten allaha şükür oğlumuzda nasibiyle geldi bize şans getirdi ev aldık bu ay teslim edilecekti ama aralığın ortasına kaldı burayıda ayın ortasında boşaltmamız gerek o yüzden evimize geçene kadar bu süreci k.v lerde geçirmek zorundayız..
bende seviyorum ama çocuğuma karışmasına izin vermek istemiyorum sevigisini abartıyo bağımlılık oluşuyo ve sanki ben yabancıyım o anneymiş gibi davranıyo k.v
Bu arada kizlar oglumun ara ara cene titremeleri devam ediyo sizde de var mi bu durum. Sinir sisteminin gelismesiyle ilgiliymis ya merak ediyorum ne zaman kaybolmali? Bilgisi olan varsa ve cevaplarsaniz sevinirim.
Bu arada kizlar oglumun ara ara cene titremeleri devam ediyo sizde de var mi bu durum. Sinir sisteminin gelismesiyle ilgiliymis ya merak ediyorum ne zaman kaybolmali? Bilgisi olan varsa ve cevaplarsaniz sevinirim.
Canim şimdiden geçmiş olsun benimde yarin asimiz rota virus de bi hafta sonra.aceba bu asidada 3 gün banyo yaptiramiyacakmiyiz
bu forumu seviyorum hep aynı şeyleri yaşıyoruz
demin emzirirken ilk de fa 2 ay oldu titremeyli titredi çok şaşırdım
kızlar ben kvdeme biraz sanırım saygısızlık ettim istemedimi felan söledim tersledim ben böyle vicdan yapıyorum oda çocuğuma şapka ördünmü mesajmı görüpde o kolay örüverin demesi beni sinir ediyor kadına gıcık olsammı olmasammı bilemiyorum
2 yelek örmüş 2 yaşında giyer ağzı burnu biyerlerde ördüklerinin herhalde bişey istemeyeyim bidaha diye geçiştirmiş
ama bence kendi örmemiş dışarı iş yapıyor kitap gibi bunlar tarif bile edilemez eve gidim hepsini atcam
annemin bi arkadaşı var 16 yıllık kızıma iki şapka 2 hırka ördü 1 hafatyda ellerin kadınları neler yapıyor kaynana kçücük bebemden ne istiyrosa kurban olsunnn
Erkek anneleri duyun bunlarııııı....Kızlarımıza iyi bakın.Yok bacım bu kvler hep cimri...Yok canım bunda banyo yapabiliyoruz o koluna yapilan verem asisi icin gecerli.2 tane bacaklarından vurdular.Yıktı kizim ortaligi
Ay bu kvler birgarip benimkide geçen gun torununa bebek yorganı vercem diye tutturdu.telefonlarda ha bire nevresim dikiyorum diyo neyse ben de tamam dedim.Bir baktım her tarafı yamalı eski bir carsaftan nevresim dikmiş mor çarşafın üstüne siyah ipliikle tegel falan yapmış içler acısı.Bu ilk torunu eşim de tek oglu ben kadar pinti kadın görmedim.Birde söker söker yikarsin diyo oldu canım hiç işim yok boyuna çarşaf!! pardon nevresim sokcem deli oldum ya
kızlar ben kvdeme biraz sanırım saygısızlık ettim istemedimi felan söledim tersledim ben böyle vicdan yapıyorum oda çocuğuma şapka ördünmü mesajmı görüpde o kolay örüverin demesi beni sinir ediyor kadına gıcık olsammı olmasammı bilemiyorum
2 yelek örmüş 2 yaşında giyer ağzı burnu biyerlerde ördüklerinin herhalde bişey istemeyeyim bidaha diye geçiştirmiş
ama bence kendi örmemiş dışarı iş yapıyor kitap gibi bunlar tarif bile edilemez eve gidim hepsini atcam
Bizimki de doğum hediyesi bir çeyrek, 2 etek, iki tişört almış.O ne yavvvvv dedim içimden.Benim arkadaşlarım, kuzenlerim çeyrek takıyor.Sonra da babaannelik taslayacak, kolaydı.Hiç kusura bakmasın.Haaa bir de alacak durumu var, olmasa beklemem zaten.
annemin bi arkadaşı var 16 yıllık kızıma iki şapka 2 hırka ördü 1 hafatyda ellerin kadınları neler yapıyor kaynana kçücük
bebemden ne istiyrosa kurban olsunnn
Canim şimdiden geçmiş olsun benimde yarin asimiz rota virus de bi hafta sonra.aceba bu asidada 3 gün banyo yaptiramiyacakmiyiz
annemin bi arkadaşı var 16 yıllık kızıma iki şapka 2 hırka ördü 1 hafatyda ellerin kadınları neler yapıyor kaynana kçücük bebemden ne istiyrosa kurban olsunnn
Herkes ne kadar da dertli kv.lerden benimki de ayri bi tip. Kendini acindirarak her istedigini elde eder. Masum pozlarinda ogullarini parmaginda oynatiyo ben de buna sinir oluyorum. Ha sut konusunda da deli ediyo beni ne zaman gorse sutun yetiyo mu cocuk her mizmizlandiginda bu ac. Degil diyorum 2 dakka gecmiyo yine bu ac diyo. Sonra kendinden ornekler sutu cok bol olurmus da onun cocuklari kuzu gibi kilolu olurmus da. Bayramdan once gittik oglum tam tutamiyo tabi kafayi bu daha kafasini tutamiyo dedi normal daha zamani var dedim benimkiler 1 aylik olmadan tutarlardi dedi ben de cevabi yapistirdim. Seninkilerin her seyi muhtesemmis zaten bizimkiler boyle tabi ses tonumda da bi ima ama bunlar bi iki ornek insan bi yerden sonra dayanamiyo neyse ki cok sık bi araya gelmiyoruz.
Kayınvalideler hep aynı.Dikkat ettim bütük kvlerin ne hikmetse sütleri taşacak kadar fazlaymış.Benimki de her gün bir bardak sağıp döküyormuş falan filan...Benim durumum da ayrı.Kadını birtürlü sevemiyorum.Hiç içim ısınmıyor.Bir insanın her yaptığı batar mı bana batıyor.Çok önyargılı olduğumun farkındayım ama elimde değil.Kadını görmek bile istemiyorum.Başlarda benimle kanka olmaya çok çalıştı ama ben heppppp mesafeliyidim.Vesselam benim kaynana profilime uygun biri değil.Ben hep kaynanamı hep azıcık bakımlı, çalışan ya da emekli, sosyal hayal etmiştim emmeeeeeee tam tersi.
Günaydın sevgili anneler kizimi güzelce giydirdim , susledimm.Ağzına 1 kaşık calpol verdim.Tabiki gezmeye falan gittiğimiz yok sakin şaşırmayın.Bugün günlerden AŞIBir de rotavirus var bakalım bu ay bizi saglik ocağında ne gibi maceralar bekliyor
sab sımplx dıe ılac var denedınmı benım oğlum sabahlara kadar ınlerdı delı olurdum sınırden ama cok sukur bu ııı geldı
Erkek anneleri duyun bunlarııııı....Kızlarımıza iyi bakın.Yok bacım bu kvler hep cimri...
Selam herkese artık çıldırmak üzereyim oglum 4 aylık oldu hala gazi var hala karın agrisi Allahım başka dert vermesin evlatlarımıza ama dayanamıyorum artık 24 saat gazi olur mu hiç olur bizde var ve ne zaman bitecek delirdecek yok kar etmiyor kimyon rezene masajlar hatta anason bile verdim o da etkilemedi ne zaman bitecek kizlar rabbim bağışlasin ama artık sinirlerim yıprandı
24 saat gaz olmamalı canım ya, göbek fıtığı olabilir mi bir baktır derim
Allah yardımcın olsun
Ayyy süper,valla tam benlik kaynanaAy hadi geçmiş olsun bugün bizim de randevumuz vardı muayenemizi olduk çok şükür kilosu boyu sağlığı yerinde 4. ay karma aşılarımızıda olduk şimdilik çok şükür ateşi çıkmadı ağrısıda yok umarım sizinki de iyi geçmiştir canım
yok canım ya onu denemedim başka bir ilaç vermişti doktor fayda görmedik zaten bizim dr pek önermiyor ilacı normal yaşanacak şeyler bunlar diyor ama bazen insan dayanamıyor be güzelim yinede teşekkür ederim önerin için
Sen kızını bana ver tatlım gönlün rahat olsun değil kaynana vallahi arkadaş olurum yeter ki kızlarınız güler yüz göstersin saygılı olsun gerisi hikaye beraber alışverişlere çıkarım kuaföre gider sabah kahverlerinde dedikodu yapar yeri gelirse de oğlumu atar
gelinimi tutarım
Yok canım bunda banyo yapabiliyoruz o koluna yapilan verem asisi icin gecerli.2 tane bacaklarından vurdular.Yıktı kizim ortaligi
Etti
Ay bu kvler birgarip benimkide geçen gun torununa bebek yorganı vercem diye tutturdu.telefonlarda ha bire nevresim dikiyorum diyo neyse ben de tamam dedim.Bir baktım her tarafı yamalı eski bir carsaftan nevresim dikmiş mor çarşafın üstüne siyah ipliikle tegel falan yapmış içler acısı.Bu ilk torunu eşim de tek oglu ben kadar pinti kadın görmedim.Birde söker söker yikarsin diyo oldu canım hiç işim yok boyuna çarşaf!! pardon nevresim sokcem deli oldum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?