- 8 Ağustos 2011
- 11.833
- 9.632
- 448
Hoşgeldin bacım..bende öyle.. kızı uyuttum. biraz kocişle oturduk. sonra oda uyudu.. mutfakta az işim vardı onu bitirdim.. epeydirde burdayım ama sanırım birazdan yatarım..
Allah muhabbetinizi hiç bozdurtmasın canım.. ohhh afiyet olsun.. :) :)bu arada kv ile karşılıklı oturuyoruz biz..
kayınpeder rahmetli.. o yüzden sık yemeğe çağırırım, kayınlarım var ama onları idare eder, beraber kahvaltı yaparız...
bazen hepbirlikte gezmeye çıkarız..
ben çağırdıkça memnun olur, bize geldikçe mutlu olur.
ama gelince öyle bişeylere karışmaz..
aksine herşeyi över.. aa bunu ne güzel yaptın, ay bunu ne kadar güzel pişirdin..
ne kadar güzel bakıyorsun kızına, herkes beceremez.. seni takdir ediyorum falan..
çoğu tam gerçek değil ve abartı ama iyi niyetini belli ediyor.. önemli olan da bu..
eşim kızartma yememe kota koydu doğumdan sonra kilo vereyim diye..
o işe gidince saat 10 gibi kahvaltı hazırlayıp beni çağırıyor..
bi gidiyorum koca bi kızartma tabağı, patates, biber, patlıcan..
üzerine sarımsaklı domates sos, düşüp bayılıyorum..
ye ye sana yaptım diyo, bi çay içiyor yanımda, anlıyorum ki sofra bana..
ben yiyorum o kız kucağında seviyor, benim yemeğim bu diyor..
bi de arada yemek yapıp veriyor bir iki tencere..
çok makbule geçiyor..
iki gündür bakım vardı heralde.. kimi zaman sayfayı bile açamadım..Kızlar siteye ne olmus boyle, hersey birbirine girmiş sanki
bana doğumdan sonra oldu,, ömrümden ömür gidiyor..ayy o bende de vaar, çok fena bazen geceleri ağrıdan uyuyamıyorm
Bizimki de doğum hediyesi bir çeyrek, 2 etek, iki tişört almış.O ne yavvvvv dedim içimden.Benim arkadaşlarım, kuzenlerim çeyrek takıyor.Sonra da babaannelik taslayacak, kolaydı.Hiç kusura bakmasın.Haaa bir de alacak durumu var, olmasa beklemem zaten.
kv gelinini sevsin sevmesin.. oğlunun çoçuğunu sever.. hem de çok sever..
annem diyor ki, ben torunlarımı kendi çocuklarımdan çok sevdim, seviyorum..
hayat kailesi, anlamadım, bilemedim tam yaşayamadım.. ama bu torun sevgimi anlatacak kelime yok..
benim kayınvalidem de iyi insandır ALLAH razı olsun. başlarda biraz çatıştık, ama zamanla alıştık birbirimize..
o sivri tarafları köreldi, laf sokmaları bitti. ben de daha yumuşak ve hoşgörülüyüm.. oğluna söylemediğini bana anlatır..
ona nazını geçiremez, bana nazlanır.. anladım ki, zamanla yaren oluyoruz birbirimize.. ama hep bi görünmeyen sınır var,
onu aşıp, tam bi ana kız olmadık ama iyiyiz yaa
benim kayınvalide evi barkı var, iki maaşı var. hamileyken bana diyordu ki, ben çocuklarımdan kalan hiçbirşeyi atmadım..
eşyaları, giysileri, oyuncakları,, şimdi hurçları açıcam sana vericem hepsini kullanırsın..
deli oluyordum bu lafa. eşimin eşyası olsa, amenna nostalji olur, manası olur..
ama kayınlarımın görümcemin eskilerini verecek diye sinir oluyordum.
lafa gelince çok kıymetli, bi tane, ilk torun ama hediyeye gelince eskileri çıkarıp verecekmiş..
istemem getirmesin, vermesin, ondan bi beklentim yok diyordum.. sağolsun anladı istemediğimi, vermedi..
neyse bebek doğunca dökülüp saçılmaya başladı..sürekli bi şeyler örüyor, anlatamam..
çoğu giydirmeyeceğim şeyler... ama yapan babaannesi olunca çok kıymetli..
o geleceği zaman giydiriyorum yaptıklarından, bi mutlu oluyor ki,,
benim kv bana aldığı bilekliğin yanında kızıma da çeyrek almıştı, saolsun..bebeim aynen bi takım almış 5 tl ye gördüm bi yerdeçeyrek taktı benim sırf baba tarafımdan 7 tane çeyrek geldi ayrıca daha annemin yaptılşarıan sğaolsun bile demiyor şillet kadın nefret ediyorum beeee elinde olmasalar bişi demem pisss lerrrrrrrrrrrrrrrrr
yavrum iyice bunalmışsın sen..bebeğim benm kaynana ahanda geri aradı kadın tam şeytan
yav kadın kafasını bilmiyorum ondan örmicem dedi bende doğru ördüğün yeleklerden belli diyemedim
ne olursa olsun gitmicem yeter be sevdirseler çocumuda sevmiyorlar zaten bende onları çok sevmiyorum çok meraklı değilim
dayısının karısı beni aramış açmadım kaynanam aradı açmadım en son kocamı aramışlar niye açmıyor açsın konuşsun diye
ben sanki mecburum muhatap olmak istemiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm aramasınlar beniiiii
beni şikayet ediyorlar sizene ben mecburmuyum gelininizle konuşmaya onlara yardım ediyor diye ben kul köle olamamm
ayy Allah evlatlarımızı iyi insanlarla eş etsin offf
nihayeeeetbu arada ben evimdeyimçok şükür
benim kv bana aldığı bilekliğin yanında kızıma da çeyrek almıştı, saolsun..bebeim aynen bi takım almış 5 tl ye gördüm bi yerdeçeyrek taktı benim sırf baba tarafımdan 7 tane çeyrek geldi ayrıca daha annemin yaptılşarıan sğaolsun bile demiyor şillet kadın nefret ediyorum beeee elinde olmasalar bişi demem pisss lerrrrrrrrrrrrrrrrr
yavrum iyice bunalmışsın sen..bebeğim benm kaynana ahanda geri aradı kadın tam şeytan
yav kadın kafasını bilmiyorum ondan örmicem dedi bende doğru ördüğün yeleklerden belli diyemedim
ne olursa olsun gitmicem yeter be sevdirseler çocumuda sevmiyorlar zaten bende onları çok sevmiyorum çok meraklı değilim
dayısının karısı beni aramış açmadım kaynanam aradı açmadım en son kocamı aramışlar niye açmıyor açsın konuşsun diye
ben sanki mecburum muhatap olmak istemiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm aramasınlar beniiiii
beni şikayet ediyorlar sizene ben mecburmuyum gelininizle konuşmaya onlara yardım ediyor diye ben kul köle olamamm
ayy Allah evlatlarımızı iyi insanlarla eş etsin offf
nihayeeeetbu arada ben evimdeyimçok şükür
benim kv bana aldığı bilekliğin yanında kızıma da çeyrek almıştı, saolsun..
benim ailemden tamlar ve nice çeyrekler geldi.. belki 500-600 tl para
eşimin ailesinden gelen çeyreklerse bir elin parmağını geçmiyor, artı 200 tl.
aynı apartmanda oturduğumuz eşimin amcası bile takı namına bi şey almadığı gibi,
eşi de hediye namına temmuz ortasında doğan kızıma yenidoğan büyüklüğünde hırka patik örmüştü,, :95:
onu da aynı çatı altında oturmamıza rağmen kızım 2,5 aylıkken görmeye geldiğinde verdi.. :99:
buna ne dersiniz?..
kimsenin takılacak çeyreğe ihtiyacı yok, benim hiç yok..
lakin bu, verilen değerin simgesidir..
önemli olan da ailesinden ziyade eştir..
ve ben eşimi çok seviyorum..
yavrum iyice bunalmışsın sen..
takma, takılma..
nihayeeeet
Chicco Polly Salncak - Bebek Odas,Bebek Arabas,Beik,Mama Sandalyesi,Park Yatak,ocuk
Fisher Price - Deluxe Tasnabilir Katlanr Salncak - Bebek Odas,Bebek Arabas,Beik,Mama Sandalyesi,Park Yatak,ocuk
MZKL SALINCAK RB-781 - Bebek Odas,Bebek Arabas,Beik,Mama Sandalyesi,Park Yatak,ocuk
Babyhope Mzikli Salncak RB-782 - Bebek Odas,Bebek Arabas,Beik,Mama Sandalyesi,Park Yatak,ocuk
Fisher Price Sevimli Gezegen Katlanabilir Salncak - Bebek Odas,Bebek Arabas,Beik,Mama Sandalyesi,Park Yatak,ocuk
Fisher Price Yamur Orman Mzikli - Oyuncakl Salncak (M6710) - Bebek Odas,Bebek Arabas,Beik,Mama Sandalyesi,Park Yatak,ocuk
bunlar nasıl acaba bebeme salıncak alcam karar veremedim:44::44:
benimkide yıktı bu akşam ortalığı gıttım banyoda kaleboduru yumrukladım yumruladım sonra oğlumun yanına gittim gülerek ona masaj yaptımmm
bizde de bitmedi zort zort cıkarıyor ama yine de karnı çok şiş
benim kv bana aldığı bilekliğin yanında kızıma da çeyrek almıştı, saolsun..
benim ailemden tamlar ve nice çeyrekler geldi.. belki 500-600 tl para
eşimin ailesinden gelen çeyreklerse bir elin parmağını geçmiyor, artı 200 tl.
aynı apartmanda oturduğumuz eşimin amcası bile takı namına bi şey almadığı gibi,
eşi de hediye namına temmuz ortasında doğan kızıma yenidoğan büyüklüğünde hırka patik örmüştü,, :95:
onu da aynı çatı altında oturmamıza rağmen kızım 2,5 aylıkken görmeye geldiğinde verdi.. :99:
buna ne dersiniz?..
kimsenin takılacak çeyreğe ihtiyacı yok, benim hiç yok..
lakin bu, verilen değerin simgesidir..
önemli olan da ailesinden ziyade eştir..
ve ben eşimi çok seviyorum..
yavrum iyice bunalmışsın sen..
takma, takılma..
nihayeeeet
ben görmeyeli boyut değiştirmiş burası kaynanalar çekiştirilir olmuş
boşverin kızlar,bana kaynananın iyisini göstersenize,nerde var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?