benimkide yıktı bu akşam ortalığı gıttım banyoda kaleboduru yumrukladım yumruladım sonra oğlumun yanına gittim gülerek ona masaj yaptımmm
bizde de bitmedi zort zort cıkarıyor ama yine de karnı çok şiş
Ay hadi geçmiş olsun bugün bizim de randevumuz vardı muayenemizi olduk çok şükür kilosu boyu sağlığı yerinde 4. ay karma aşılarımızıda olduk şimdilik çok şükür ateşi çıkmadı ağrısıda yok umarım sizinki de iyi geçmiştir canım
Ben gitmeden önce yarım kaşık calpol vermiştim canım,bbenim kızımda ateş yok ama ishal oldu maalesef.
yok canım ya onu denemedim başka bir ilaç vermişti doktor fayda görmedik zaten bizim dr pek önermiyor ilacı normal yaşanacak şeyler bunlar diyor ama bazen insan dayanamıyor be güzelim yinede teşekkür ederim önerin için
sab simplex ben de kullandım kesinlikle çok etkili bir gaz damlası,kızımda tadını çok severdi ama 3 aylıkkken bıraktık.
Canim sagol bilgi verdiğin icin bende sabah banyo yaptirip asiya goturmeyi düşünüyordum ama hasta ederim diyede korkuodum..kızınada geçmiş olsun huzursuz olmadan atlatırsiniz insaallah
Allah yavrularımıza şifa versin,bakalım calpolün ateş için faydası olursa yazarım ona göre sen de gitmeden içirirsin:)
Kizlar Sabah oğluma 4. Ay karma aşısı yapıldı Saate kadar bişeyi yoktu ama şimdi ağrıyla beraber biraz ateşi çıktı sizce bu normal mı?
Normalmiş canım yarın da olabilirmiş ateşi,üstünü çok fazla örtme,bekle 1-2 saat sonra inmez ya da yükselirse ateşi yarım kaşık calpol ver.Daha da geçmezse yarım fiğtil verebilirsin.Bize öyle dediler.Öpüyorum seni oğluşuna çok geçmiş olsun.
Kalbini kırmak istesem çok şey söylerim de niyetim o değil. Ama sacma sapan uyarılar yapınca da sinirleniyorum nihayetinde. Sen o kadar dikkat ettinde niye bu çocukların orası burası yanık içinde dicem olmayacak şimdi. Başıma filan gelir allah korusun ama düşündürüyolar işte insana. Neyse sustum bişey demiyorum:26:
aşkım benim sana da iyi haftasonları bebişini öptümmmGunaydin kizlaaaaar ve guzel bebisleri, herkese saglikli mutlu coook guzel bir hafta diliyorum:)))))
hahaha alışveriş merkezine gittik bugün benim oğlan mc donalds ın kırmızı saçlı palyaçosuna bakıyor kahkaha atıyor .. gözlerini bölee
Bende bazen buna benzer şeyler yapıyorum.. ama bizim gaz sancımız azaldı çok şükür.. bizim sorunumuz kızımın yok yere bağırıyor olması. "meeeemmm" diye ağlıyor.. emzireyim diyorum. yok daha çok bağırıyor.. emsin diye oda oda geziyorum.. kucağımda hoplatıyorum, yok.. en son çare saç kurutma makinası giriyor devreye..
Günaydın sevgili anneler kizimi güzelce giydirdim , susledimm.Ağzına 1 kaşık calpol verdim.Tabiki gezmeye falan gittiğimiz yok sakin şaşırmayın.Bugün günlerden AŞIBir de rotavirus var bakalım bu ay bizi saglik ocağında ne gibi maceralar bekliyor
kızz neo baby sab sımplex zınco ınfacol hepsini kullandım güzelim sanki oğlum kurufasulye ile besleniyorArkadaşlar benim kızım da 2 ağustos doğumlu, arada sizin forumu da okuyorum. Benim kızımda çok gazlıydı neo baby gripe mîxture diye bir şurup kullandık çok iyi geldi. Bayağı azaldı gazımız. Henüz denemediysenîz bir de onu deneyin derim.
aşkım ben burdayım .. yoksa görmedin mi beni :)Hayırlı geceler kızlar..kimler var burda? accık sohbet edek..
aşkım ben burdayım .. yoksa görmedin mi beni :)
Balım zaten seni gördüm de yazdım..Nasılsın bakalım.?
hahaha alışveriş merkezine gittik bugün benim oğlan mc donalds ın kırmızı saçlı palyaçosuna bakıyor kahkaha atıyor .. gözlerini böleeaçtı sonra başladı ağlamaya .. bir kahkaha kopardım anlatamam
benim kızımda ter kokuyor.. yıkıyorum ertesi gün yine aynı.. hele dediğin gibi gerdanı çok kırleniyor.. bende napayım ya kızımla kocişi uyuttum pcde keyif yapıyom.idare eder kuzum ömürü yıkadım valla kusmuk kokuyordu cocugum niyeyse artık.. sürekli de gerdanlarının altını siliyorumm .
evdeyım eşim yatalım diyor bende az dur birazdan diye oyalıyorumm ömür uyudu bende dinlenıyorum sen ne yapıyorsunn
Bizde bayramın 2. günü Sultan Ahmet taraflarına gidelim. bir değişiklik oldun dedik.. Cuma namazına kadar kızımda herşey çok iyiydi.. kucakta gezdi. arabasında uyudu. Gülhanede emzirdim falan herşey gayet iyiydi.. neyse eşim cumayı kılmak için Sultan Ahmet camisine girdi.. Bende kızımla kadınları bulunduğu tarafa doğru gittim. kızım biraz mızmızlanmaya başladı. arabayı ileri geri yapıyorum uyusun diye uyumuyor. neyse kucağıma aldım. biraz susar gibi oldu ama nerde başladı ağlamaya.. Emzirsem nerde emzireceğim.. Adamlar Cuma namazı kılıyor benim kız bas bas bağırıyor..bide ordan yadancı kadınlar bişeyler söylüyor.. zaten kız susmuyor birde onlar sinirimi bozuyor.. n sonunda arabasına yatırdım verdim emziğini ağzına. caminin avlusunda adamlar namaz kılarken bende koca avluda kızı gezdirdim.. herkes beni izledi resmen ne kadar utandığımı anlatamam
ömür yie kakasını yapmıoyor kafam takıldı ona anlatamam kuzummbenim kızımda ter kokuyor.. yıkıyorum ertesi gün yine aynı.. hele dediğin gibi gerdanı çok kırleniyor.. bende napayım ya kızımla kocişi uyuttum pcde keyif yapıyom.gözlerimde gidiyor ama pek yatasım yok..:100:
annem, kayınvalidelerde kuma damarı vardır der.Herkes ne kadar da dertli kv.lerden benimki de ayri bi tip. Kendini acindirarak her istedigini elde eder. Masum pozlarinda ogullarini parmaginda oynatiyo ben de buna sinir oluyorum. Ha sut konusunda da deli ediyo beni ne zaman gorse sutun yetiyo mu cocuk her mizmizlandiginda bu ac. Degil diyorum 2 dakka gecmiyo yine bu ac diyo. Sonra kendinden ornekler sutu cok bol olurmus da onun cocuklari kuzu gibi kilolu olurmus da. Bayramdan once gittik oglum tam tutamiyo tabi kafayi bu daha kafasini tutamiyo dedi normal daha zamani var dedim benimkiler 1 aylik olmadan tutarlardi dedi ben de cevabi yapistirdim. Seninkilerin her seyi muhtesemmis zaten bizimkiler boyle tabi ses tonumda da bi ima ama bunlar bi iki ornek insan bi yerden sonra dayanamiyo neyse ki cok sık bi araya gelmiyoruz.
kızımda bi kez oldu, ne olduğunu da anlamadım, koktum..Bu arada kizlar oglumun ara ara cene titremeleri devam ediyo sizde de var mi bu durum. Sinir sisteminin gelismesiyle ilgiliymis ya merak ediyorum ne zaman kaybolmali? Bilgisi olan varsa ve cevaplarsaniz sevinirim.
kv gelinini sevsin sevmesin.. oğlunun çoçuğunu sever.. hem de çok sever..bu forumu seviyorum hep aynı şeyleri yaşıyoruz
kızlar ben kvdeme biraz sanırım saygısızlık ettim istemedimi felan söledim tersledim ben böyle vicdan yapıyorum oda çocuğuma şapka ördünmü mesajmı görüpde o kolay örüverin demesi beni sinir ediyor kadına gıcık olsammı olmasammı bilemiyorum
2 yelek örmüş 2 yaşında giyer ağzı burnu biyerlerde ördüklerinin herhalde bişey istemeyeyim bidaha diye geçiştirmiş
ama bence kendi örmemiş dışarı iş yapıyor kitap gibi bunlar tarif bile edilemez eve gidim hepsini atcam
annemin bi arkadaşı var 16 yıllık kızıma iki şapka 2 hırka ördü 1 hafatyda ellerin kadınları neler yapıyor kaynana kçücük bebemden ne istiyrosa kurban olsunnn
valla, bu bebeklere takılan verilen hediyelere kimsenin ihtiyacı yok, gözümüz de yok..Bizimki de doğum hediyesi bir çeyrek, 2 etek, iki tişört almış.O ne yavvvvv dedim içimden.Benim arkadaşlarım, kuzenlerim çeyrek takıyor.Sonra da babaannelik taslayacak, kolaydı.Hiç kusura bakmasın.Haaa bir de alacak durumu var, olmasa beklemem zaten.
aile hekimi, aşıdan dolayı ilk 12 saatte bi tepkime olur, 12 saatte bi şey olmadıysa, sonra da olmaz demişti..Kizlar Sabah oğluma 4. Ay karma aşısı yapıldı Saate kadar bişeyi yoktu ama şimdi ağrıyla beraber biraz ateşi çıktı sizce bu normal mı?
doğum sonrası yaşadığım illet hemoroitten sille yemiş dötüm, yeni yer gördü de geldimHayırlı geceler kızlar..kimler var burda? accık sohbet edek..
haha Allahım ya Rabbimm..
ömür yie kakasını yapmıoyor kafam takıldı ona anlatamam kuzumm
netten bıseyler arastırıyorum bakalım . ama hiç ellemeyeceğim kendi kendine yapsınn diee
Oglum uyuyo acikmasi lazim emzirip oyle yatayim diyorum ama bekleyince uyanmiyo simdi uyusam 10 dk sonra uyanir eminim nasil beceriyolar bu muhtesem zamanlamalari bilmiyorum
Hoşgeldin bacım..doğum sonrası yaşadığım illet hemoroitten sille yemiş dötüm, yeni yer gördü de geldim
Allah yardımcın olsun canım.. Anneme senin durumunu anlattım.. Mama yiyorsa kabızlık çok olur dedi.. Sen ömürü hiçmi emzirmiyorsun canım? :44:
benim kızımda öyle bakıyorum uyuyor. bende usulca yatıyorum.. hemen kıpırdanıyor..yahu nasıl anladın hemen geldiğimi diyorum kendi kendime.. bende biraz daha durayımda emzirir yatarım İnşaallah..
hayır canım hiç emmıyor ben cıkmak zorundayım esım mız mız edıyoru senı cok öptümmmmHoşgeldin bacım..bende öyle.. kızı uyuttum. biraz kocişle oturduk. sonra oda uyudu.. mutfakta az işim vardı onu bitirdim.. epeydirde burdayım ama sanırım birazdan yatarım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?