Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Arkadaşlar benim kızım da 2 ağustos doğumlu, arada sizin forumu da okuyorum. Benim kızımda çok gazlıydı neo baby gripe mîxture diye bir şurup kullandık çok iyi geldi. Bayağı azaldı gazımız. Henüz denemediysenîz bir de onu deneyin derim.

kocam da her seferinde beni tutuyor yaaa sana helal diyorum içimden .. paris londra ne istersen al kuzum diyorum tabiki şakaaaa

Gunaydin kizlaaaaar ve guzel bebisleri, herkese saglikli mutlu coook guzel bir hafta diliyorum:)))))
aşkım benim sana da iyi haftasonları bebişini öptümmm

hahaha alışveriş merkezine gittik bugün benim oğlan mc donalds ın kırmızı saçlı palyaçosuna bakıyor kahkaha atıyor .. gözlerini böleeaçtı sonra başladı ağlamaya .. bir kahkaha kopardım anlatamam

saglık ocağına giderken kuzusunu süsleyen anne merhaba inşallah ateşi cıkmazz

kızz neo baby sab sımplex zınco ınfacol hepsini kullandım güzelim sanki oğlum kurufasulye ile besleniyor

idare eder kuzum ömürü yıkadım valla kusmuk kokuyordu cocugum niyeyse artık.. sürekli de gerdanlarının altını siliyorumm .
evdeyım eşim yatalım diyor bende az dur birazdan diye oyalıyorumm ömür uyudu bende dinlenıyorum sen ne yapıyorsunn

Balım zaten seni gördüm de yazdım..
Nasılsın bakalım.?

Bizde bayramın 2. günü Sultan Ahmet taraflarına gidelim. bir değişiklik oldun dedik.. Cuma namazına kadar kızımda herşey çok iyiydi.. kucakta gezdi. arabasında uyudu. Gülhanede emzirdim falan herşey gayet iyiydi.. neyse eşim cumayı kılmak için Sultan Ahmet camisine girdi.. Bende kızımla kadınları bulunduğu tarafa doğru gittim. kızım biraz mızmızlanmaya başladı. arabayı ileri geri yapıyorum uyusun diye uyumuyor. neyse kucağıma aldım. biraz susar gibi oldu ama nerde başladı ağlamaya.. Emzirsem nerde emzireceğim.. Adamlar Cuma namazı kılıyor benim kız bas bas bağırıyor..
bide ordan yadancı kadınlar bişeyler söylüyor.. zaten kız susmuyor birde onlar sinirimi bozuyor.. n sonunda arabasına yatırdım verdim emziğini ağzına. caminin avlusunda adamlar namaz kılarken bende koca avluda kızı gezdirdim.. herkes beni izledi resmen ne kadar utandığımı anlatamam

benim kızımda ter kokuyor.. yıkıyorum ertesi gün yine aynı.. hele dediğin gibi gerdanı çok kırleniyor.. bende napayım ya kızımla kocişi uyuttum pcde keyif yapıyom. gözlerimde gidiyor ama pek yatasım yok..:100:

haha Allahım ya Rabbimm..

ömür yie kakasını yapmıoyor kafam takıldı ona anlatamam kuzumm
netten bıseyler arastırıyorum bakalım . ama hiç ellemeyeceğim kendi kendine yapsınn diee

Oglum uyuyo acikmasi lazim emzirip oyle yatayim diyorum ama bekleyince uyanmiyo simdi uyusam 10 dk sonra uyanir eminim nasil beceriyolar bu muhtesem zamanlamalari bilmiyorum

annem, kayınvalidelerde kuma damarı vardır der.
gerçekten öyle.. başka izaha gerek yok..

Bu arada kizlar oglumun ara ara cene titremeleri devam ediyo sizde de var mi bu durum. Sinir sisteminin gelismesiyle ilgiliymis ya merak ediyorum ne zaman kaybolmali? Bilgisi olan varsa ve cevaplarsaniz sevinirim.
kızımda bi kez oldu, ne olduğunu da anlamadım, koktum..
bi daha da olmadı. ama nedir alameti, ne zaman biter bi bilgim yok..

kv gelinini sevsin sevmesin.. oğlunun çoçuğunu sever.. hem de çok sever..
annem diyor ki, ben torunlarımı kendi çocuklarımdan çok sevdim, seviyorum..
hayat kailesi, anlamadım, bilemedim tam yaşayamadım.. ama bu torun sevgimi anlatacak kelime yok..

benim kayınvalidem de iyi insandır ALLAH razı olsun. başlarda biraz çatıştık, ama zamanla alıştık birbirimize..
o sivri tarafları köreldi, laf sokmaları bitti. ben de daha yumuşak ve hoşgörülüyüm.. oğluna söylemediğini bana anlatır..
ona nazını geçiremez, bana nazlanır.. anladım ki, zamanla yaren oluyoruz birbirimize.. ama hep bi görünmeyen sınır var,
onu aşıp, tam bi ana kız olmadık ama iyiyiz yaa

benim kayınvalide evi barkı var, iki maaşı var. hamileyken bana diyordu ki, ben çocuklarımdan kalan hiçbirşeyi atmadım..
eşyaları, giysileri, oyuncakları,, şimdi hurçları açıcam sana vericem hepsini kullanırsın..
deli oluyordum bu lafa. eşimin eşyası olsa, amenna nostalji olur, manası olur..
ama kayınlarımın görümcemin eskilerini verecek diye sinir oluyordum.
lafa gelince çok kıymetli, bi tane, ilk torun ama hediyeye gelince eskileri çıkarıp verecekmiş..
istemem getirmesin, vermesin, ondan bi beklentim yok diyordum.. sağolsun anladı istemediğimi, vermedi..

neyse bebek doğunca dökülüp saçılmaya başladı..sürekli bi şeyler örüyor, anlatamam..
çoğu giydirmeyeceğim şeyler... ama yapan babaannesi olunca çok kıymetli..
o geleceği zaman giydiriyorum yaptıklarından, bi mutlu oluyor ki,,

valla, bu bebeklere takılan verilen hediyelere kimsenin ihtiyacı yok, gözümüz de yok..
ama böyle yakın akrabalardan, babaanne dededen hatırı sayılır bi 'sevgi simgesi' görmek istiyoruz sanırım..

hastanede doğum yaptıktan hemen sonra kv altın bi bileklik taktı bana.
9 ay sıkıntıyı anne çekiyor, hediyeyi de anne hakeder diyerekten..

bu arada eşim de zümrüt yüzük almış doğum hediyesi.. çok mutlu oldum, aldığım en kıymetli hediye..
büyüyünce kızıma da verebilirim..

Kizlar Sabah oğluma 4. Ay karma aşısı yapıldı Saate kadar bişeyi yoktu ama şimdi ağrıyla beraber biraz ateşi çıktı sizce bu normal mı?
aile hekimi, aşıdan dolayı ilk 12 saatte bi tepkime olur, 12 saatte bi şey olmadıysa, sonra da olmaz demişti..

Hayırlı geceler kızlar.. kimler var burda? accık sohbet edek..
doğum sonrası yaşadığım illet hemoroitten sille yemiş dötüm, yeni yer gördü de geldim

Son düzenleme:
haha Allahım ya Rabbimm..

ömür yie kakasını yapmıoyor kafam takıldı ona anlatamam kuzumm
netten bıseyler arastırıyorum bakalım . ama hiç ellemeyeceğim kendi kendine yapsınn diee

Allah yardımcın olsun canım.. Anneme senin durumunu anlattım.. Mama yiyorsa kabızlık çok olur dedi.. Sen ömürü hiçmi emzirmiyorsun canım?
:44:

Oglum uyuyo acikmasi lazim emzirip oyle yatayim diyorum ama bekleyince uyanmiyo simdi uyusam 10 dk sonra uyanir eminim nasil beceriyolar bu muhtesem zamanlamalari bilmiyorum

benim kızımda öyle bakıyorum uyuyor. bende usulca yatıyorum.. hemen kıpırdanıyor..
yahu nasıl anladın hemen geldiğimi diyorum kendi kendime.. bende biraz daha durayımda emzirir yatarım İnşaallah..

doğum sonrası yaşadığım illet hemoroitten sille yemiş dötüm, yeni yer gördü de geldim
Hoşgeldin bacım.. bende öyle.. kızı uyuttum. biraz kocişle oturduk. sonra oda uyudu.. mutfakta az işim vardı onu bitirdim.. epeydirde burdayım ama sanırım birazdan yatarım..

bu arada kv ile karşılıklı oturuyoruz biz..
kayınpeder rahmetli.. o yüzden sık yemeğe çağırırım, kayınlarım var ama onları idare eder, beraber kahvaltı yaparız...
bazen hepbirlikte gezmeye çıkarız..
ben çağırdıkça memnun olur, bize geldikçe mutlu olur.
ama gelince öyle bişeylere karışmaz..
aksine herşeyi över.. aa bunu ne güzel yaptın, ay bunu ne kadar güzel pişirdin..
ne kadar güzel bakıyorsun kızına, herkes beceremez.. seni takdir ediyorum falan..
çoğu tam gerçek değil ve abartı ama iyi niyetini belli ediyor.. önemli olan da bu..

eşim kızartma yememe kota koydu doğumdan sonra kilo vereyim diye..
o işe gidince saat 10 gibi kahvaltı hazırlayıp beni çağırıyor..
bi gidiyorum koca bi kızartma tabağı, patates, biber, patlıcan..
üzerine sarımsaklı domates sos, düşüp bayılıyorum..
ye ye sana yaptım diyo, bi çay içiyor yanımda, anlıyorum ki sofra bana..
ben yiyorum o kız kucağında seviyor, benim yemeğim bu diyor..

bi de arada yemek yapıp veriyor bir iki tencere..
çok makbule geçiyor..

Hoşgeldin bacım.. bende öyle.. kızı uyuttum. biraz kocişle oturduk. sonra oda uyudu.. mutfakta az işim vardı onu bitirdim.. epeydirde burdayım ama sanırım birazdan yatarım..
hayır canım hiç emmıyor ben cıkmak zorundayım esım mız mız edıyoru senı cok öptümmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…