Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

37 haftalık dogu,m yaptım 2800 1.ay knt gıttık kg aynıydı ben mama vrıyorum sen ne bıleyım zayıf dıyorlar

Oglum aglamiyo ama bi yerde okumustum bebekler ciplakligi sever giyinmekten hoslanmazlar diye normal bi durum yani merak etme. Benimki de ciplakken cok mutlu anne karninda ciplaklardi ne de olsa bu dunyanin kurallarini benimseyemiyo gariplerim :)))

aa olabılr bunu dusunmemısstım cnm ya gorsen yarı cıplak dolasıyoruz gıyınırken bı atlet bı sapka ard arda yaz gelsın ıns sudan hıııc cıkrmıycam yuzsun balık gıbı senın bebıs nekadarlık

yok kız hamile olmam için önce kocamla bişiler olması gerekir oda yok
hem ben sprial + p. kullanıyorum olması zor
ne bilim canım çekti hemde çok fecii

cumanız mübarek olsun arkadaşlar. benim kızımda bonyoda çok mutlu giyinirken de pek sorun yaşamıyoruz çok şükür.

ya dişlerim çok kötü şu hamilelikteki sarı vitaminden içeyim dedim mide bulantısından öldüm
hamileliktede zaten sevmezdi,m of ben napcam dişlermin hepsi dökülcek nerdeyse

ya dişlerim çok kötü şu hamilelikteki sarı vitaminden içeyim dedim mide bulantısından öldüm
hamileliktede zaten sevmezdi,m of ben napcam dişlermin hepsi dökülcek nerdeyse

canım dış druna gıtmelısın !! ama gıdene kadar dıs etlerını kanasada fırcala hatta kanasın ıyıce sonrada karbonatlı su ıle calkala ve bır sure bırsey yeme calkaladıktan sonra gunde 3 kez yap bunu bırde dıs macınunu dıs etı kanamaları ıcın olandan al en azından dıscıye gıdene kadar senı rahatlatır

dişlerimin dibi kırıldı heppp doktor taaa kaç ay sonrasına randevu veryor

aman canım doktora git ihmal etme allah korusun
bu arada sen çalışıyormuydun karakız ??

yok ben bebeğimin 2 yaşına gelmesini bekliyorum

ya baska dr yok mu ?

8 dişimde dolgu var 2sidevlet 2si özel devletden daha memnun kaldım özeldeki kaç kere düştü

öyle her dişçiyede ağzımı açamıyorum onda n devlette ki doktorda atıyorda atıyor

Kızlar yaa bana yardım edin lütfen.. Kızıma bez alacağım ama 3 numaramı alsam 4 numaramı alsam karar veremedim.. :44:
Kızımın tam olarak kaç kilo olduğunu bilmiyorum.. 4 numara 7 - 18kg mış sizce çokmu büyük olur..? siz kaç numara alıyorsunuz?

canım gecen ay kac kıloydu ? ben 3 numara kullanıyorum kızım 6 kılo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…