Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Canım bende şubatta çalışmaya başlıcam.Tabi bu süre içinde kızıma annem bakacak.Sorun şu ki kizim besiginde sallayarak uyutuyorum.Bizim beşik 6 aya kadar kullanılabiliyor.Bu yüzden annemin sallayarak uyutabilecegi bir salıncak arıyorum.Bazıları 3 yaşına kadar kullaniliyomus ben öyle bişey arıyorum tam yatabilen.Henüz bulabilmiş değilim içime sinenini, araştırmaya devam.Bu arada önerisi olan varsa yeni kendisi ya da çevresinde kullanan bilgi verirse sevinirim:).

iyi geceler herkese sizce oyun halısı almalı mıyım? oyun halılarına bakıyorum bi yandan da alsam mı almasam mı karar veremedim sizler aldınız mı

Valla ben 1.5 ayliktan beri kullaniyorum cok memnunum oglum cok seviyo oyalaniyo icinde saatlerce degil tabi ama mutlu oluyo ya o yeter.gelisimleri icin de faydali.ordaki oyuncaklarla konusuyo ben mest oluyorum tabi :)))

hangi ateş ölçer aldın kulaktan ateş ölçerdoğru ölçmüyor dyorlar bende araştırdım alacağım da :44: o bacak arasına geçen seyllerden neden se hoşlanmıyorum paçasını ayırır diye :44:

iyi geceler herkese sizce oyun halısı almalı mıyım? oyun halılarına bakıyorum bi yandan da alsam mı almasam mı karar veremedim sizler aldınız mı

belki saçma ama ben oyun halısını yere serince çocuk üşür soğuk alır diye almıyorum

Johnson-Koltuklu Lüks Salıncak Pembe - PratikEv.com

0-5 yaş kullanım süreli:yeni doğumdan itibaren 5 yaşına kadar rahatla ve güvenle kullanabilirsiniz.
Geniş yumuşak oturma yeri,hijyenik ve yıkanabilir kumaştan yapılmıştır.
Üç kademe ayarlı sırt dayanağı:yatma,yaslanma,oturma.
Geniş ve kullanışlı ayak koyma bölümü.
Emniyet kemerli,düşmeyi önleyici ayarlı ön bar.
Özellikle yazın bahçede veya balkonda kullanırken işinize yarayacak üst tente güneşlik.(isteğe göre çıkabilir)

arkdaşm bunu almış banada önerdi ben salıncak yazınca çıkıyordu beğenmiyordum ama çok kullanışlıymış üstündeki püskülleri çıkıyormuş onları sevmemiştim

Son düzenleme:

Canim bende arastirdim. M vucutta en dogru olcumu kulak veriomus onun icin aldim makat onerilmio koltukalti cil cild isisini agzin icide dogru degilmis onun icin kulaktan aldik bilmiorumki yinede seni etkilemek istemem ben yavrumu hep kangurutasiyorum hatta aceba zararlimi dedim kullanmadan önce benim kuzenin bebeginde kalca cikigi vardi aksine dr kanguru önermiş yani bacak arasina girse o ipler bence bisey olmaz zipliolar ya bence cok hosuna gider tabii bi 7 aylik falan olsun oyle almak istiyorum oyun halısı olan arkadaslar hangi marka kullanıyorsunuz memnunmusunuz

Huhu merhaba kizlar ve tatli bebisleri bizi hatirlayan var mi acaba. 25 temmuz da dogdu benim kizim elifim 3.5 kilo dogdu ilk ay 1 kilo aldi sonra ki ay 700 gr sonraki ay 500 bende artik gunde 120 cc mama vermeye basladim anne sutunun yaninda. ve bol bol su icip humana caylarindan iciyorum sutum artsin diye. 10 gun boyunca kizim emdikten 3 saat sonra sag dedi doktorumuz bakalim ne kdr sut cikiyor diye iki gogusten toplam 100 cc cikiyor naptiysam artmadi. mutlaka 3 saatte bir emziriyorum gecede uyanmasini bekleme dedi doktor max 4 saat te bir emzir dedi bizden haberler boyle bu ara bende salincak arastirmasina girdim kafam karisik hangisini almam konusunda

yengem şunu kullanıyor, bana da tavsiye etti.
Braun Thermoscan Ateş Ölçer Irt 4520 (LF 40 Ateş Ölçer Filtresi Hediyeli) - Sağlık / Kişisel Bakım - Hepsiburada.com

ama eşim epey araştırdı en sonunda şunu aldı.

Fakir FT300 Alından Ve Kulaktan Ateş Ölçer - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com
özellikli bi şey,,
bi de eczaneden dijital göstergeli termometre aldım, sağlama yaparım diye..

bu arada babam yeğenime bu salıncağın bi benzerini almıştı, belki de budur ama gri
tentesi de çıkıyor dediğin gibi..

Son düzenleme:

aa gerçektende çok güzelmiş doğru ölçüyormu peki hemen şuan alacağımda netten mi aldınız canım

bende bunumu alsam diyorum nette daha fazla model var mağazalardan boşa ocuğu çıkarıp hasta etmeyim bide bebek arabası taşıma çok zor

Bizim aldigimiz cena nin yazdığı braun aynısı..fakirde iyi marka bence bu gerekli çocuklarimiz hasta olmasın ama olacaklar illaki 5 yaşına kadarda vucuttaki hastalığı ateşle gösteriyormus çocuklar.atesliykende huysuz oluolar bi iki dakka koltuk altında yada agizda yada makatta bebegi bekletmek Zor olur ee 5 yil elinin altında böyle bi alet olması güzel olur uzun süre kullanim ve doğru sonuç içinde kalite önemli bence

Kızım son zamanlarda çok az emiyor.Evde kendi yöntemlerimle tarttı 15 günde sadece 200 gr almış.4-5 saatte ancak acıkıyor.Zorla versem de almïyor.Offfff ya sinir oldum...

Ben de almayı düşünüyorum ama bence henüz erken.Kardeşim kızı altı aylıkken almıştı.O zaman hiç kullanamadı.10 aydan sonra zevkle binmeye başladı.Şimdi 17 aylık favori oyuncağı oldu.

evde çocuk varsa mutlaka ateşölçer ya da derece olmalı.
önümüzde zaten 4. ay aşısı var, bazı tecrübelerde ateş yapıyormuş.. :18:
bir saniyede ölçüm yapıyor kızılötesi özelliğiyle ölçüyorum. 5 cm kadar yaklaştırmak yeterli..
eskidenmiş öyle makata koy, koltuk altına sıkıştır 5 dk bekle..

braun sanırım bu konuda en iyisi..

kızlar bende kızıl ötesi ateş ölçer aldım. çok güzel mama sıcaklıgı oda sıcakıgını falan ölçüyo. ben bebek magazasından aldım. 70 tl ye.şimdilik memnunum. banyo suyunun sıcaklıgını falan ölçüyom

Kızım son zamanlarda çok az emiyor.Evde kendi yöntemlerimle tarttı 15 günde sadece 200 gr almış.4-5 saatte ancak acıkıyor.Zorla versem de almïyor.Offfff ya sinir oldum...

Canim
Kontrole gittiğin dr varsa yada aile hekimliği tArttir dedigin gibi 15 gunde nekadar almış az mi normal mi karar verirsin ona gorede öncelik devam sutu olmakla beraber meyvesuyu ve yogurt yaparsin emzirmeye yine caliairsin benimkide gündüz söylenerek emiyor gece ama karanlikta yakaliyor memeyi gece 3 saatte bir i uyanmasada emzir bence gunduz alamadigi anne sutunu onla telafi edersin.bu arada uzulmek yapacagin en son şey sutun icin.rabbim bebislerimiZi korusun

selamın aleyküm kızlar nasıda alsınız inş herşey yolundadır ben uyuz oldum biliyorum kopuyosunuz şu anda ama bildiğiniz uyuz hastalığına yakalandım lütfen dua edin bebeğime geçmesinden çok korkuyorum Allah yardım eder inşş

canım iyi hoş anlatmışında markası ne hayırlı olsun

leyküm selam canım geçmiş olsun valla okurken güldüm ama Allah yardımcın olsun kuzucuğuna geçmez inişallah :26:

aleyküm selam canım geçmiş olsun dikkat et kendine ve bebişe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…