- 24 Temmuz 2009
- 196
- 66
- 298
- 37
Chicco Polly Salncak - Bebek Odas,Bebek Arabas,Beik,Mama Sandalyesi,Park Yatak,ocuk
Fisher Price - Deluxe Tasnabilir Katlanr Salncak - Bebek Odas,Bebek Arabas,Beik,Mama Sandalyesi,Park Yatak,ocuk
MZKL SALINCAK RB-781 - Bebek Odas,Bebek Arabas,Beik,Mama Sandalyesi,Park Yatak,ocuk
Babyhope Mzikli Salncak RB-782 - Bebek Odas,Bebek Arabas,Beik,Mama Sandalyesi,Park Yatak,ocuk
Fisher Price Sevimli Gezegen Katlanabilir Salncak - Bebek Odas,Bebek Arabas,Beik,Mama Sandalyesi,Park Yatak,ocuk
Fisher Price Yamur Orman Mzikli - Oyuncakl Salncak (M6710) - Bebek Odas,Bebek Arabas,Beik,Mama Sandalyesi,Park Yatak,ocuk
bunlar nasıl acaba bebeme salıncak alcam karar veremedim:44::44:
iyi geceler herkese sizce oyun halısı almalı mıyım? oyun halılarına bakıyorum bi yandan da alsam mı almasam mı karar veremedim sizler aldınız mı
Bencede salincakta pek duracaklarını düşünmüyorum linklere bende baktim tatli 1 yasa kadar kilo 11 kiloya kadar yaziodu birinde kisa bi kullanim suresi olacağı icin pahalıya kaçmamak lazim bencede..bizde bu hafta braun kulaktan ates olcer weveel buhar makinesi bide oda isisi nemi gosteren dijital saat aldik..almak istedigim ilerisiicin sandalyeye gecirilen mama koltugu bide oyun halisi bide ziplama aparati onun adi ne bilmiorum ama bacaklarinin arasından geciriosunda ziplioya çocuk lunaparklardada oluo.ziplamak coj onemli hem çocuklar cok sevio hem enerjileri boşalır hemde bilimsel olarakta kanıtlanmış boy uzatio
iyi geceler herkese sizce oyun halısı almalı mıyım? oyun halılarına bakıyorum bi yandan da alsam mı almasam mı karar veremedim sizler aldınız mı
Canım bende şubatta çalışmaya başlıcam.Tabi bu süre içinde kızıma annem bakacak.Sorun şu ki kizim besiginde sallayarak uyutuyorum.Bizim beşik 6 aya kadar kullanılabiliyor.Bu yüzden annemin sallayarak uyutabilecegi bir salıncak arıyorum.Bazıları 3 yaşına kadar kullaniliyomus ben öyle bişey arıyorum tam yatabilen.Henüz bulabilmiş değilim içime sinenini, araştırmaya devam.Bu arada önerisi olan varsa yeni kendisi ya da çevresinde kullanan bilgi verirse sevinirim:).
hangi ateş ölçer aldın kulaktan ateş ölçerdoğru ölçmüyor dyorlar bende araştırdım alacağım da :44: o bacak arasına geçen seyllerden neden se hoşlanmıyorum paçasını ayırır diye :44:
belki saçma ama ben oyun halısını yere serince çocuk üşür soğuk alır diye almıyorum
Johnson-Koltuklu Lüks Salıncak Pembe - PratikEv.com
0-5 yaş kullanım süreli:yeni doğumdan itibaren 5 yaşına kadar rahatla ve güvenle kullanabilirsiniz.
Geniş yumuşak oturma yeri,hijyenik ve yıkanabilir kumaştan yapılmıştır.
Üç kademe ayarlı sırt dayanağı:yatma,yaslanma,oturma.
Geniş ve kullanışlı ayak koyma bölümü.
Emniyet kemerli,düşmeyi önleyici ayarlı ön bar.
Özellikle yazın bahçede veya balkonda kullanırken işinize yarayacak üst tente güneşlik.(isteğe göre çıkabilir)
arkdaşm bunu almış banada önerdi ben saelıncak yazınca çıkıyordu beğenmiyordum ama çok kullanışlıymışüstündeki püskülleri çıkıyormuş onları sevmemiştim
belki saçma ama ben oyun halısını yere serince çocuk üşür soğuk alır diye almıyorum[/
Ben cekyati acip oyun halisini onun uzerine koyuyorum daha donemiyo dusmez diye sonra da altina bi battaniye sererim artik. Benimki bondigo marka cok yumusak memnunum sadece az oyuncak var ama yeter yanina baska oyuncak koyuyorum zaten.
hangi ateş ölçer aldın kulaktan ateş ölçerdoğru ölçmüyor dyorlar bende araştırdım alacağım da :44: o bacak arasına geçen seyllerden neden se hoşlanmıyorum paçasını ayırır diye :44:
Johnson-Koltuklu Lüks Salıncak Pembe - PratikEv.com
0-5 yaş kullanım süreli:yeni doğumdan itibaren 5 yaşına kadar rahatla ve güvenle kullanabilirsiniz.
Geniş yumuşak oturma yeri,hijyenik ve yıkanabilir kumaştan yapılmıştır.
Üç kademe ayarlı sırt dayanağı:yatma,yaslanma,oturma.
Geniş ve kullanışlı ayak koyma bölümü.
Emniyet kemerli,düşmeyi önleyici ayarlı ön bar.
Özellikle yazın bahçede veya balkonda kullanırken işinize yarayacak üst tente güneşlik.(isteğe göre çıkabilir)
arkdaşm bunu almış banada önerdi ben salıncak yazınca çıkıyordu beğenmiyordum ama çok kullanışlıymışüstündeki püskülleri çıkıyormuş onları sevmemiştim
yengem şunu kullanıyor, bana da tavsiye etti.
Braun Thermoscan Ateş Ölçer Irt 4520 (LF 40 Ateş Ölçer Filtresi Hediyeli) - Sağlık / Kişisel Bakım - Hepsiburada.com
ama eşim epey araştırdı en sonunda şunu aldı.
Fakir FT300 Alından Ve Kulaktan Ateş Ölçer - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com
özellikli bi şey,,
bi de eczaneden dijital göstergeli termometre aldım, sağlama yaparım diye..
bu arada babam yeğenime bu salıncağın bi benzerini almıştı, belki de budur ama gri
tentesi de çıkıyor dediğin gibi..
belki saçma ama ben oyun halısını yere serince çocuk üşür soğuk alır diye almıyorum[/
Ben cekyati acip oyun halisini onun uzerine koyuyorum daha donemiyo dusmez diye sonra da altina bi battaniye sererim artik. Benimki bondigo marka cok yumusak memnunum sadece az oyuncak var ama yeter yanina baska oyuncak koyuyorum zaten.
bnencede dogru hep o kar para odemeye grek yok bende cekyatı acıp uzerındee bakınıp duruyorlar lçlmde rahat ama bazen ittırıyorlar kendılerını:*
Ben de almayı düşünüyorum ama bence henüz erken.Kardeşim kızı altı aylıkken almıştı.O zaman hiç kullanamadı.10 aydan sonra zevkle binmeye başladı.Şimdi 17 aylık favori oyuncağı oldu.Canım bende şubatta çalışmaya başlıcam.Tabi bu süre içinde kızıma annem bakacak.Sorun şu ki kizim besiginde sallayarak uyutuyorum.Bizim beşik 6 aya kadar kullanılabiliyor.Bu yüzden annemin sallayarak uyutabilecegi bir salıncak arıyorum.Bazıları 3 yaşına kadar kullaniliyomus ben öyle bişey arıyorum tam yatabilen.Henüz bulabilmiş değilim içime sinenini, araştırmaya devam.Bu arada önerisi olan varsa yeni kendisi ya da çevresinde kullanan bilgi verirse sevinirim:).
Kızım son zamanlarda çok az emiyor.Evde kendi yöntemlerimle tarttı 15 günde sadece 200 gr almış.4-5 saatte ancak acıkıyor.Zorla versem de almïyor.Offfff ya sinir oldum...
aa gerçektende çok güzelmiş doğru ölçüyormu peki hemen şuan alacağımda netten mi aldınız canım
bende bunumu alsam diyorum nette daha fazla model var mağazalardan boşa ocuğu çıkarıp hasta etmeyim bide bebek arabası taşıma çok zor
aa gerçektende çok güzelmiş doğru ölçüyormu peki hemen şuan alacağımda netten mi aldınız canım
bende bunumu alsam diyorum nette daha fazla model var mağazalardan boşa ocuğu çıkarıp hasta etmeyim bide bebek arabası taşıma çok zor
Kızım son zamanlarda çok az emiyor.Evde kendi yöntemlerimle tarttı 15 günde sadece 200 gr almış.4-5 saatte ancak acıkıyor.Zorla versem de almïyor.Offfff ya sinir oldum...
kızlar bende kızıl ötesi ateş ölçer aldım. çok güzel mama sıcaklıgı oda sıcakıgını falan ölçüyo. ben bebek magazasından aldım. 70 tl ye.şimdilik memnunum. banyo suyunun sıcaklıgını falan ölçüyom
selamın aleyküm kızlar nasıda alsınız inş herşey yolundadır ben uyuz oldum biliyorum kopuyosunuz şu anda ama bildiğiniz uyuz hastalığına yakalandım lütfen dua edin bebeğime geçmesinden çok korkuyorum Allah yardım eder inşş
selamın aleyküm kızlar nasıda alsınız inş herşey yolundadır ben uyuz oldum biliyorum kopuyosunuz şu anda ama bildiğiniz uyuz hastalığına yakalandım lütfen dua edin bebeğime geçmesinden çok korkuyorum Allah yardım eder inşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?