canım iyi hoş anlatmışında markası nehayırlı olsun
nimomed temansız kızılötesi termometre..pek bilindil marka degil sanırım ama kulllanışlı
iyi geceler herkese sizce oyun halısı almalı mıyım? oyun halılarına bakıyorum bi yandan da alsam mı almasam mı karar veremedim sizler aldınız mı
evet şekerim boşladım
Ooo Destiny hanım hoşgeldiniz..Çok boşladınız buraları bakıyorum da.. Sana cezamı kessek acaba..?
dondolino sallanıyo dıye bılıyorum.yatar pozisyona da geliyor.3 yaşına kadar kullanılabılıyor.sonradan mama sandalyesı olarak da kullanılıyor.şu an alsammı dıye dusunuyorumCanım bende şubatta çalışmaya başlıcam.Tabi bu süre içinde kızıma annem bakacak.Sorun şu ki kizim besiginde sallayarak uyutuyorum.Bizim beşik 6 aya kadar kullanılabiliyor.Bu yüzden annemin sallayarak uyutabilecegi bir salıncak arıyorum.Bazıları 3 yaşına kadar kullaniliyomus ben öyle bişey arıyorum tam yatabilen.Henüz bulabilmiş değilim içime sinenini, araştırmaya devam.Bu arada önerisi olan varsa yeni kendisi ya da çevresinde kullanan bilgi verirse sevinirim:).
Senin çalıştığını bilmiyordum.. İyiyim çok şükür. sen nasılsın? Allah kolaylık versin canım..ben de düşündüm almayı bi ara,ama şimdi vazgeçtim sanki.çunku dönmeye az kaldı.dönecek emekleyecek 2-3 ay sonra içinden cıkacak sonra kaldır at oyun halısını,bi suru para vermeye gerek yok bence,onun yerıne dondolino al dedi kardeşim.onu dusunuyorum bu aralar
evet şekerim boşladım
çalışmaya başladım hıc bır seye yetısemez oldum.nasılsın ıyımsın
dondolino sallanıyo dıye bılıyorum.yatar pozisyona da geliyor.3 yaşına kadar kullanılabılıyor.sonradan mama sandalyesı olarak da kullanılıyor.şu an alsammı dıye dusunuyorum
Allah razı olsun ilaçlandım ama göğüsten falan da geçer diye korkmuyo değilim sürekli yıkıyorum emzirmeden Allah yardımcımız olsncanım iyi hoş anlatmışında markası nehayırlı olsun
leyküm selam canım geçmiş olsun valla okurken güldüm ama Allah yardımcın olsun kuzucuğuna geçmez inişallah :26:
Çok saolasın Rabbim bizi korusun ben elimden geleni yapıyorum inş şifa oluraleyküm selam canım geçmiş olsun dikkat et kendine ve bebişe
selamın aleyküm kızlar nasıda alsınız inş herşey yolundadır ben uyuz oldum biliyorum kopuyosunuz şu anda ama bildiğiniz uyuz hastalığına yakalandım lütfen dua edin bebeğime geçmesinden çok korkuyorum Allah yardım eder inşş
Aleykümselam canım.. Çok geçmiş olsun.. Allah "Şafi" ismiyle şifa versin İnşaallah... Nasıl Yakalandın peki? köpek falanmı ısırdı? :26:
selamın aleyküm kızlar nasıda alsınız inş herşey yolundadır ben uyuz oldum biliyorum kopuyosunuz şu anda ama bildiğiniz uyuz hastalığına yakalandım lütfen dua edin bebeğime geçmesinden çok korkuyorum Allah yardım eder inşş
canım iyi hoş anlatmışında markası nehayırlı olsun
nimomed temansız kızılötesi termometre..pek bilindil marka degil sanırım ama kulllanışlı
Benimki de nimomed 80 liraya almistik ama alindan olctugunden mi fazla gosteriyo. Alindan kac derece olunca normal bebekler icin bilen var mi acaba?
Sana da çok geçmiş olsun gıda zehirlenmesi mi geçirdin Rabbim esirgesin ama dediğin gibi işte ona birşey olursa diye çok korkuyorum ve kaşına kaşına bi hal oldum zor bir hastalıkmış Allah'ım yardım et...Cok gecmis olsun umarim bebegine gecmez insan kendini hic dusunmuyo ama bebegine bi sey olcak diye akli cikiyo. Cok kucuk ve savunmasizlar. Ben de zehirlenmisim bugun acillik oldum cok sukur simdi iyiyim ama ogluma bi sey olcak diye aklim cikti.
Canim ya cok gecmis olsun cok uzuldum insaallah bebise gecmez
bebeğim kulağını tutuyor çk salyalı ne versem eline ağzına götürüyor ve aşırı huysuz sürekli meme istiyor
atakmı dişmi bilemedim:26::26:
Sana da çok geçmiş olsun gıda zehirlenmesi mi geçirdin Rabbim esirgesin ama dediğin gibi işte ona birşey olursa diye çok korkuyorum ve kaşına kaşına bi hal oldum zor bir hastalıkmış Allah'ım yardım et...
Evet gida zehirlenmesi oldum. Serum yaptilar icine ilac da koydular 2 saat falan emzirme dedi doktor ama 1 saat sonra emzirdim cunku oglum biberonu unutmus ve mamayi da hic almadi emzirmekten baska carem kalmadi. Bebekle hasta olmak cok zormus ya(
Kızlar kızımı yıkarken aglamıyo masallah ama uzernı gıydırınce feryat fıgan neden sızce
maşallah bebişlerine..Gunaydın kızlar 27 temmuz dogumluyuz dun knt gııtık tetenz asısı oldum kolum agrıyo hala bu arada kızlarım 5440 olmuslar cok sukur ellerının soguklugunu sordum hemsıreye kılcan damarlar en ucta vucut ısılarından mıs sorun yokmus 4.ayda dırek kan damlasına gecıcekmısız sızlerde 3 aylık knt bebeslerınız kac kg dular
geçmiş olsun diyeyim, inş çabucak geçer..çok saol Allah razı olsun canım da kuduz değil uyuz oldum insanlardan geçiyor şu anda da salgın varmış çok kişi hastanelerde dedi eczacı da o yüzden dikkat edin sizler de
çok geçmişler olsun.. bebeklerden ziyade kendimize dikkat etmemiz gerek..Cok gecmis olsun umarim bebegine gecmez insan kendini hic dusunmuyo ama bebegine bi sey olcak diye akli cikiyo. Cok kucuk ve savunmasizlar. Ben de zehirlenmisim bugun acillik oldum cok sukur simdi iyiyim ama ogluma bi sey olcak diye aklim cikti.
benim kızım da tam ''yengeç''Kızlar kızımı yıkarken aglamıyo masallah ama uzernı gıydırınce feryat fıgan neden sızce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?