• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Dolabımı yazlıklardan arındırdım sonunda! Ayrıca dağınıklığı ve tıkılmışlığı düzelttim. Ayakkabı dolabımı da tuvalet masamı da insan kullanabilir hale getirdim çok şükür. Benden mutlusu yok :) bi de Efe kaç gündür uyumuyodu ya akşamları; bugün uyudu. Bu da iyi birşey çünkü akşam 5ten 9-10a kadar mızıtık mızıtık geziyodu :) şimdi hamak başındayım yaşasınnnnnn :)))

beni şaşırtan da busmai amaa:37:
aldın mı süpürgeyi dedi, hiç düşünmedim bugün günlerden ne diye.
oysa ezberimde şok çarşamba, a101 perşembe, bim cuma günü yeni ürün getiriyor :51:
Ben de bime ürünler Perşembe geliyor diye hatırlıyordum nedense .. Sabah saatlerinde mi gideceksin (; süpürgeyi kaçırmak istemem çok lazım

atv de biraz sonra sabiha paktuna cikacakmis

Ana habere mi çıkacakmış açtım şimdi , nasıl aklanacak bakalım
:2::2:

Son düzenleme:
Cadı busmai! Biz bi de senle diyet arkadaşı olacaktık güyaaaaaaa!! Sattın kızım beni. Sen şimdi rahat rahat kilocıkları alacaksın ne güzel :)

Günahsız yavrum kıyamam. Çok zor çok :((( çıktı mı tvye sabiha?? Açıklama yaptı mı??

Bu arada born nerde ya????!!!!

Çıktı çıktı cnm , vicdanım rahat diyor , benim ihmâlim yok diyor , Yavuz hırsız misali üste çıktı , aile de gariban ya eziyor plan yapmakla suçluyor insanları );

Cadı busmai! Biz bi de senle diyet arkadaşı olacaktık güyaaaaaaa!! Sattın kızım beni. Sen şimdi rahat rahat kilocıkları alacaksın ne güzel :)

Born en son ailesinin yanına gitmişti diye hatırlıyorum ,
Diyet deyince , Dr Ayça Kaya," sayarak zayıfla " kitabını sipariş ettim bakalım göbecikten kurtulabilir miyim :7: oradan tiyolar veririm istersen :54:

Son düzenleme:
Günahsız yavrum kıyamam. Çok zor çok :((( çıktı mı tvye sabiha?? Açıklama yaptı mı??

Bu arada born nerde ya????!!!!

paktuna çıktı. dediğine göre iğne, narkoz yok sadece ekg çekilirken herkese verilen ilacı üçe bölerek vermiş, tek seferde de verilebilirmis . o ilacın ölüme yol açacak bi etkisi yokmuş. kusmadan olmuş olabilir diyor. aile çok sevilen bir aileymis, masraflarida aileyi tanıyan biri karşılamis.
otopsi raporunda çıkacak herşey. olan çocuğa oldu

Busmai topiğin bombası oldu bu haber:nazar::emir_bebek::nazar:

tebrikler:nazar::nazar::nazar:

tecrübeli 2014 temmuz annesi olacaksın .

sağlıkla kucağına almayı nasip etsi rabbim...

çok sevindim senin adına. buraya uğramayı ihmal etme haa....

Son düzenleme:
paktuna çıktı. dediğine göre iğne, narkoz yok sadece ekg çekilirken herkese verilen ilacı üçe bölerek vermiş, tek seferde de verilebilirmis . o ilacın ölüme yol açacak bi etkisi yokmuş. kusmadan olmuş olabilir diyor. aile çok sevilen bir aileymis, masraflarida aileyi tanıyan biri karşılamis.

Dr un Tavırları nasıldı dikkatini çekti mi, aşırı kendini savunma , aileyi küçümseme, bu ülkede kimse gariban olmasın zaten, anında acılı iken suçlu duruma düşer ); çocukta zaten uyku problemi varmış dolayısıyla uyusun diye fazladan doz verilmiş sonradan konuşan avukat böyle dedi..

Son düzenleme:
Yoo almamam lazım yaa ne diyosunnnn zaten bulantıdan bişey yiyemiyorum
Artık her yere yürüyerek gidiyor. Fakat heyecanlanıp koşarsa dengeyi bozup düşüyor.

Muhabbete de bekleriz ;)

Baban ve kardeşin zorlanmayacak mı bu durumda?? Ya bakıcı yada ücretsiz izin düşünsen daha iyi olacak sanki :/

Kendine "lan bi test yap" mı dedin :)))?? Canım hala çok sevinçliyim bu habere yaaaaa. Nedense benim içimden kız geçiyor ama beklicez :))

Kızımmmmmmm o ne yahu?? Nasıl bi okul oraaa :)))??

Yaaaaaaa?? Ben izleyecek durumda değilim efeden dolayı. İzlersen yorum bekliyorum senden.
Evet tam eczanenin önünden geçerken test almaya karar verdim

beni şaşırtan da busmai amaa:37:
aldın mı süpürgeyi dedi, hiç düşünmedim bugün günlerden ne diye.
oysa ezberimde şok çarşamba, a101 perşembe, bim cuma günü yeni ürün getiriyor :51:

Pardon yaa bim de perş sanıyordm

Dr un Tavırları nasıldı dikkatini çekti mi, aşırı kendini savunma , aileyi küçümseme, bu ülkede kimse gariban olmasın zaten, anında acılı iken suçlu duruma düşer ); çocukta zaten uyku problemi varmış dolayısıyla uyusun diye fazladan doz verilmiş sonradan konuşan avukat böyle dedi..

ya sorma canım bende onu düşünüyordum robot gibi. üzüldüm dedi ama daha çok kendi derdinde:19:

kız okuldan gelince gerisini izleyemedim aile ne dedi bilmiyorum

Canım ya senin kızın nasıl davranıyor kardeşlerine karşı, bizimki yazın düzelmişti hiç müdahale etmiyordu kardeşine, hatta çok iyi davranmaya başlamıştı. Şimdi okul açıldı başladı yeniden saldırganlığa, orada çocuklardan mı etkileniyor ne oluyor bilmiyorum ; az evvel nasıl bir tokat yapıştırdı çocuğun suratına, ne zaman geçecek bu kıskançlık davası, şimdiki aklım olsa asla 4 yıl ara vermezdim iki çocuk arasında

Çıktı çıktı cnm , vicdanım rahat diyor , benim ihmâlim yok diyor , Yavuz hırsız misali üste çıktı , aile de gariban ya eziyor plan yapmakla suçluyor insanları );

İnsan çocuğunu öldürerek mi plan yapar yahu?!?! İnanılmaz bişi.

Born en son ailesinin yanına gitmişti diye hatırlıyorum ,
Diyet deyince , Dr Ayça Kaya," sayarak zayıfla " kitabını sipariş ettim bakalım göbecikten kurtulabilir miyim :7: oradan tiyolar veririm istersen :54:

Ver tabiki canım. Ama uygulamada sıkıntı olur kesin.

Ben de otopsiyi merak ediyorum..

Yoo almamam lazım yaa ne diyosunnnn zaten bulantıdan bişey yiyemiyorum

Evet tam eczanenin önünden geçerken test almaya karar verdim

Pardon yaa bim de perş sanıyordm

Bulantın ne çabuk başladı yahu. Benim 10 haftalıkjen falan başlamıştı ve 20. haftayı bulmuştu bitmesi :/

Canım inşallah en az kilo ile atlatırsın o halde :)

Canım ya senin kızın nasıl davranıyor kardeşlerine karşı, bizimki yazın düzelmişti hiç müdahale etmiyordu kardeşine, hatta çok iyi davranmaya başlamıştı. Şimdi okul açıldı başladı yeniden saldırganlığa, orada çocuklardan mı etkileniyor ne oluyor bilmiyorum ; az evvel nasıl bir tokat yapıştırdı çocuğun suratına, ne zaman geçecek bu kıskançlık davası, şimdiki aklım olsa asla 4 yıl ara vermezdim iki çocuk arasında

Amann bizim aramızda iki yaş var bi kardeşimle ve resmen kedi ile köpek gibiydik. Normal böyle şeyler :) ama sanırım ben de azıcık tutup sarsarım dayakçı veledi. Fakat doğru davranış nedir acaba?? Ben sonuçta hariçten gazel okuyorum yaşamadan.

Kızlar çok şaşırmış durumdayım. Bakıcımızın annesinin durumundan bahsetmiştim size. Akşam bi telefon geldi ki "aneme iğne yapılıp ameliyata alınmış. Biz şimdi hastaneye gidiyoruz. Yarın gelemeyebilirim şimdiden haber vereyim istedim" dedi. Ben tabi şok. Bişi de anlamadım dediğinden çünkü müdahale edilmeyecekti kiste. Allak bullak oldum. Bi de biliyosunuz ki burda kimimiz kimsemiz yok ve yarın okul var. Mecbur müdürümü arayıp durumu anlattım. O da mazeret izni verebileceğini söyledi. Sonra annemi aradım ve durumdan haberdar ettim ki hazırlıklı olsunlar önümüzdeki hafta gelmeye. Annem babamın gelemeyeceğini çünkü doktor tetkikleri olduğunu söyledi. Meğersem bel rahatsızlığı için gittiği ortopedi onu nörolojiye yönlendirmiş ve bana bişi demiyolarmış. Bu arada benim annemin bir elinde özür olduğu için kullanamıyo. Yani imkansız tepinen oğlumun altını değiştiremez. Artık komşudan falan rica edicez sanırım. Yani herşey allak bullak oldu. Neyse ben dayanamayıp bakıcımızı aradım olayı anlamak için çünkü içine dert oldu. Meğersem annesinden biyopsi ile örnek alınırken iç kanama başlamış ve yoğun bakıma almışlar. Çok ağrısı varmış kadıncağZın. En son kapısında bekliyorlardı. Çok çok üzüldüm. Allah'ımın dediği olur tabiki ama insan sevdiklerini bu hallerde görmeye dayanamıyor...

Herkese günaydın...Buraya girmeden okula bile gidemiyorum. Kahvaltımı hızlı hızlı yapıp kk'yi tıkladım.:9:
QUOTE=nfk;32661576]bakarsınız kız olur. kız, annenin yaridir der ayşeciğin nenesi. :31:
bu kuzu arkadaşımın ikinci kızı..

Eki Görüntüle 861086 Eki Görüntüle 861087 [/QUOTE]

Yaaa, ben ilk gördüğümde reklam bebesi sandım. Çok şeker.:nazar::nazar:

Artık her yere yürüyerek gidiyor. Fakat heyecanlanıp koşarsa dengeyi bozup düşüyor.

Muhabbete de bekleriz ;)

Baban ve kardeşin zorlanmayacak mı bu durumda?? Ya bakıcı yada ücretsiz izin düşünsen daha iyi olacak sanki :/

Kendine "lan bi test yap" mı dedin :)))?? Canım hala çok sevinçliyim bu habere yaaaaa. Nedense benim içimden kız geçiyor ama beklicez :))

Kızımmmmmmm o ne yahu?? Nasıl bi okul oraaa :)))??

Yaaaaaaa?? Ben izleyecek durumda değilim efeden dolayı. İzlersen yorum bekliyorum senden.

Yürümüş artık annesi.:nazar:Ya, hiç sorma en büyüğümüz 80'li olunca. Ben ortalardayım düşün artık. 91'li bile var. Millet 2.yi yapıyor.

Kızlar çok şaşırmış durumdayım. Bakıcımızın annesinin durumundan bahsetmiştim size. Akşam bi telefon geldi ki "aneme iğne yapılıp ameliyata alınmış. Biz şimdi hastaneye gidiyoruz. Yarın gelemeyebilirim şimdiden haber vereyim istedim" dedi. Ben tabi şok. Bişi de anlamadım dediğinden çünkü müdahale edilmeyecekti kiste. Allak bullak oldum. Bi de biliyosunuz ki burda kimimiz kimsemiz yok ve yarın okul var. Mecbur müdürümü arayıp durumu anlattım. O da mazeret izni verebileceğini söyledi. Sonra annemi aradım ve durumdan haberdar ettim ki hazırlıklı olsunlar önümüzdeki hafta gelmeye. Annem babamın gelemeyeceğini çünkü doktor tetkikleri olduğunu söyledi. Meğersem bel rahatsızlığı için gittiği ortopedi onu nörolojiye yönlendirmiş ve bana bişi demiyolarmış. Bu arada benim annemin bir elinde özür olduğu için kullanamıyo. Yani imkansız tepinen oğlumun altını değiştiremez. Artık komşudan falan rica edicez sanırım. Yani herşey allak bullak oldu. Neyse ben dayanamayıp bakıcımızı aradım olayı anlamak için çünkü içine dert oldu. Meğersem annesinden biyopsi ile örnek alınırken iç kanama başlamış ve yoğun bakıma almışlar. Çok ağrısı varmış kadıncağZın. En son kapısında bekliyorlardı. Çok çok üzüldüm. Allah'ımın dediği olur tabiki ama insan sevdiklerini bu hallerde görmeye dayanamıyor...
Okurken şok oldum. Allah yardımcıları olsun. Annenle gelebilecek teyze ve kardeş olsa...

Pembiş inşallah sorunsuz atlatırsın bu haftayı ;kötü olmuş, bakıcının annesine de Allah şifa versin :(
Evet benim de geçenkinde bulantım kalp atışından sonra başlamıştı ama bu sefer çok çabuk başladı. Ben de şaşırdım. Çok kötü durumdayım kereme zor yemek hazırlıyorum; ilk hamilelik gibi yatmak nerdeeee

Çocuklar arası yaş mevzuu çok su götürür, galiba kesin bir formülü yok. Ama pamuk helva moral verdin canım bana :) biz erkek kardeşimle küçükken çok iyiydik ;büyüyüp ilkokula gidince kavgalara başladık aramızda 2,5 yaş var. Galiba okul çok etkiliyor.

Back
X