Kızımmmm iyice korktum çok çocuktan :)
her çocuğun fitrati ayni olmuyor canim. şimdisi için değil ama ilerde düşünebilirsin bence. kardeşsizde olmaz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
her çocuğun fitrati ayni olmuyor canim. şimdisi için değil ama ilerde düşünebilirsin bence. kardeşsizde olmazsonucta evde olmasa okulda dayak yiyecekler en azından hayata erken atılmış oluyorlar
![]()
dün akşam misafirlerim geldi bende eve gittim apar topar allahtan buzluğumda birde poğaca buldum çok sevindim
kabak salatası yapıyordum ki kız da sağolsun gelirken kereviz salatası getirmiş onu koydum
tabaklara tabak resmini koyacaktım çektim akşam sonra aklıma geldiki artık aramızda hamileler var bundan sonra yemek muhabbetlerinde daha dikkatli olmak lazım sanırım![]()
Bize de anneannemiz alıp gelmiş sabah sağolsun, evet süpürge biraz ufak ama çıkardığı ses itibariyle hoşuna gitti bizim yumoşun, amaa birkaç oynadıktan sonra yine döndü eski aşkına , yani benim süpürgemeKizlar, simdi bimden ciktim. Supurge ufak ve dandik gorundu gozume almadim. İcinde ufak kopuk taneperi de vardi cop niyetine koymuslar bizimkiler yer onu![]()
Saklama kaplar da kaliteli deildi. Guzel dekoratif kutular vardi ama istedigim renk ve boy yoktu.ben de kuzenin bebegine panduf aldim ciktim
![]()
Ben de diyorum zaten kızıma ; şimdi sen vur vur, iyice öğret çocuğa , birkaç zaman sonra o da sana aynı taktiği uygulayacakbenim cevremde gozlemledigim dayak yiyen çocuk ilerde dayak atan cocuk oluyor. intikamını aliyor yani. insan boyle bi durumda ne yapacağını sasiriyor. ben hatta o anda baya kızıyorum. Aynı yasta olsalar karışmam belki ama sonuçta biri ezilen taraf olunca dayanamıyorum kızıyorum.
kerem'de var vurma sürekli ipegin tepesinde bir iki seferde gecirdi de. surekli göz hapsinde![]()
Çok güzel olmuş ayarlanması , ımm pasta çok hoşlarına gidecektir bence de ... Bize de 23 kasıma öğretmenler toplantısı koymuşlar ama o gün ortak hediyeye organize olamayacağımız için , öncesinde kimse plan yapmazsa tabii, sanırım tek tek hediye alır, almak isteyen.. Ben de şal almayı düşündüm, fikrim değişmez ise ..kızımın okul çayı vardı. oraya gidip geldim. çocukları uyuttum eşim durdu başlarında. zaten kısa sürdü ikiside uyanmadan geldim şükür. benim için iyi oldu. sinif annesi seçild bir anne. öğretmenler Gününü de ayarladik toplu alınacak. sınıf ogretmenine ayri diger ogretmenlerede pasta yapılacak.
Korkma canım ya, çocuğun karakteri ile alakalı, bakarsın bizimki gibi eli maşalı olmazlar, çok iyi anlaşırlar belli mi olur...Kızımmmm iyice korktum çok çocuktan :)
her çocuğun fitrati ayni olmuyor canim. şimdisi için değil ama ilerde düşünebilirsin bence. kardeşsizde olmazsonucta evde olmasa okulda dayak yiyecekler en azından hayata erken atılmış oluyorlar
![]()
Geçmiş olsun mide bulantısı bir an evvel geçer inşaallah , benim ikisinde de mide bulantım olmadı o yüzden pek bilmiyorum nasıl bi duygu , Allah şifa versin cnm...Bu kız galiba sırf laf sokmak için üye olmuş.
Aslında ben de ;neden nfk bebeğin resmini koydu diye düşündüm sonra dedim ki "heralde face te falan herkesin gördüğü bir resim, buraya koymakta bir kötülük görmedi.."
Hepimiz maşallah dedik korkmayın ,hepimizin de bebeği var çok şükür..!!
Bende öyle aşerme falan yok canım koyabilirsin; midem fena zaten hiç canım bişey çekmiyor.
Bu sabah kahvaltıya gittim bir otelde seminer vardı biraz yemek yiyebildim ; dışarda daha rahat yiyebiliyorum midem bulanmıyor evdeki gibi. Biraz da keremin peşinde koştum.. Herkes bana " maşallah bebekle iyi geziyorsun " diyor :))) bilseler bi tane de karnımda, koparlar heraldeMaşallah bana da ,kereme de. çok seviyor gezmeyi..
Seminerde erkek-kadın ilişkileri ve evlilikle ilgili güzel tavsiyeler vardı. Havamız değişti iyi oldu; annemle gittik.
Her zaman öyle değil mi zaten ,ne evlenirken ne çocuk sahibi olurken çok fazla düşünmedik, yoksa hiçbirine cesaret edemezdikSonunu düşünen kahraman olamaz!
(Şeyh Şamil)
Kim ki bu arkadaş, gerçek hayatta tanıyan birisi mi
kendi bilir...
Ben de kkyı açıp günaydın demiştim sabah ama sayfam uçtu vs :/
Bir teyzem yurt dışında diğeri ise kocasını ve oğlunu bırakıp gelemez.
Dün anneme de söyledim; ikinci çocuk fikrinden iyice uzaklaşıyorum açıkcası. Daha bi tanesine bakacak birini bulamıyorum hale bak... Bakıcımızın durumuna gerçekten üzülüyorum. Fakat kendi halime de üzülüyorum valla...
Aynen öyle.günaydın hayırlı cumalarrr
pempiş çok üzüldüm yaa bakıcınızın durumuna rabbim acil şifalar versin inşallah:26:
sende sıkıntıya düştün şimdi allahtan müdür izin vermiş bari artık bir şekilde annen komşu falan bir yardımlaşma olacak kv den gelemezmi?
busmai canım inşallah kalp atışlarınıda duyarsın birde inşallah fazla kilo almadan hamileliği sonlandırırsın
nfkbugün bim e gitmeyi unutma
pamuk helvaenteresan bir kadınmış oda yaa nasıl plan yapmış olabilirler yaa ufacık çocuktan bahsediyoruz sonuçta
ozlemcrbağımlılık yaptı yani burası sanada ne güzel![]()
Kizlar, simdi bimden ciktim. Supurge ufak ve dandik gorundu gozume almadim. İcinde ufak kopuk taneperi de vardi cop niyetine koymuslar bizimkiler yer onu![]()
Saklama kaplar da kaliteli deildi. Guzel dekoratif kutular vardi ama istedigim renk ve boy yoktu.ben de kuzenin bebegine panduf aldim ciktim
![]()
Sonunu düşünen kahraman olamaz!
(Şeyh Şamil)
Tabi ya zor bir durum. Neyse b seçeneğin yani kv varmış.
Aynen öyle.
Eşime göstermiştim o da bu eminim çok küçüktür baksana barbie yazıyor demişti. O zaman almayız.
Ay, bu arada şu ziyaretçi olayına kıldım.Bugün daha iyi anladım.topiğin bir gizliliği olmalı.nfk yalnız değilsin.
Maaşını vermeye bakıcı teyzenin evine gittik. Annesi ile ilgili baya sohbet ettik. Efe zaten bugün bi tuhaftı onu göremeyince. Orda görünce de bi şaşırdı falan. Neyse sonra onu ve iki çocuğunu kardeşine bıraktım. Yolda dediki "eğer annemin durumu böyle yoğun bakımda devam ederse ben gelirim pzt günü. Çünkü çocuğu ona buna emanet edemezsin". Ben de Allah razı olsun dedim.
Bu arada ders programımız iki haftalığına değişmiş. Sabahları dersim biraz daha erken başlıyor ama bi de yarım gün boşluk eklenmiş böylece. Bakalım iki haftadan sonra nolcak...?
iyi kadinmis vesselam
sizin niye surekli ders programı değişiyor her okulda boylemi oluyor:44:
sal güzel fikir canım bizim sınıf Öğretmeni açık olmasaydı sal olabilirdi.sana söylediğim seccadeyi alabiliriz. söyledim sınıf annesine bakacak. namaz kılıyor çünkü bide ceyizinede koyabilir.
Sağolsun çok merhametli insanmış bakıcı teyzeniz.. Annesine de Rabbim kolaylık versin ...Maaşını vermeye bakıcı teyzenin evine gittik. Annesi ile ilgili baya sohbet ettik. Efe zaten bugün bi tuhaftı onu göremeyince. Orda görünce de bi şaşırdı falan. Neyse sonra onu ve iki çocuğunu kardeşine bıraktım. Yolda dediki "eğer annemin durumu böyle yoğun bakımda devam ederse ben gelirim pzt günü. Çünkü çocuğu ona buna emanet edemezsin". Ben de Allah razı olsun dedim.
Bu arada ders programımız iki haftalığına değişmiş. Sabahları dersim biraz daha erken başlıyor ama bi de yarım gün boşluk eklenmiş böylece. Bakalım iki haftadan sonra nolcak...?
Bahsetmiştim ya arkadaşımı kanserinin yine hortladığından; kemoterapiye başladı ve bu dönem okula gelemicek. Fakat iki hafta sonra yine niye değişecek onu bilmiyorum :/
Evet o seccadeler çok şık ve zarif , tam çeyizlik..
Bizde ikisi de kapalı , şal da her gn kullandıkları birşey inşaAllah makbule geçer, elimde bir şeker pembe, bir de kiremit rengi şal var, pembe riskli bir renk mi , onun yerine farklı bi renk mi alsam ne dersin ? Pembeyi düşündüğüm öğretmeniN Yaşı bayağı genç ;25 tir en fazla.. Kur'an öğretmeni ...
Sağolsun çok merhametli insanmış bakıcı teyzeniz.. Annesine de Rabbim kolaylık versin ...
Allah şifa versin , genç mi bu arkadaş ? inşaAllah tamamen iyi olur kemoterPi sonrası );
Kv ve kp maşaAllah, arayıp söylemesi bile güzel. Allah razı olsun onlardan dA
Bizde ikisi de kapalı , şal da her gn kullandıkları birşey inşaAllah makbule geçer, elimde bir şeker pembe, bir de kiremit rengi şal var, pembe riskli bir renk mi , onun yerine farklı bi renk mi alsam ne dersin ? Pembeyi düşündüğüm öğretmeniN Yaşı bayağı genç ;25 tir en fazla.. Kur'an öğretmeni ...