• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Herkese günaydın...Buraya girmeden okula bile gidemiyorum. Kahvaltımı hızlı hızlı yapıp kk'yi tıkladım.:9:

Yaaa, ben ilk gördüğümde reklam bebesi sandım. Çok şeker.:nazar::nazar:

Yürümüş artık annesi.:nazar:Ya, hiç sorma en büyüğümüz 80'li olunca. Ben ortalardayım düşün artık. 91'li bile var. Millet 2.yi yapıyor.

Okurken şok oldum. Allah yardımcıları olsun. Annenle gelebilecek teyze ve kardeş olsa...

Ben de kkyı açıp günaydın demiştim sabah ama sayfam uçtu vs :/

Bir teyzem yurt dışında diğeri ise kocasını ve oğlunu bırakıp gelemez.
Dün anneme de söyledim; ikinci çocuk fikrinden iyice uzaklaşıyorum açıkcası. Daha bi tanesine bakacak birini bulamıyorum hale bak... Bakıcımızın durumuna gerçekten üzülüyorum. Fakat kendi halime de üzülüyorum valla...

günaydın hayırlı cumalarrr:3:

pempiş
çok üzüldüm yaa bakıcınızın durumuna rabbim acil şifalar versin inşallah:26:
sende sıkıntıya düştün şimdi allahtan müdür izin vermiş bari artık bir şekilde annen komşu falan bir yardımlaşma olacak kv den gelemezmi?

busmai canım inşallah kalp atışlarınıda duyarsın birde inşallah fazla kilo almadan hamileliği sonlandırırsın :34:

nfkbugün bim e gitmeyi unutma:1:

pamuk helvaenteresan bir kadınmış oda yaa nasıl plan yapmış olabilirler yaa ufacık çocuktan bahsediyoruz sonuçta:47:

ozlemcrbağımlılık yaptı yani burası sanada ne güzel:16:

dün akşam misafirlerim geldi bende eve gittim apar topar allahtan buzluğumda birde poğaca buldum çok sevindim
kabak salatası yapıyordum ki kız da sağolsun gelirken kereviz salatası getirmiş onu koydum
tabaklara tabak resmini koyacaktım çektim akşam sonra aklıma geldiki artık aramızda hamileler var bundan sonra yemek muhabbetlerinde daha dikkatli olmak lazım sanırım:1:

Herkese günaydınnn... Haftanın son günü, cumanız mübarek olsunn...
bu güzelmiş yaa,, şimdi ayşecikle izliyoruzz:31:
bu vesileyle baattinin mö olmadığını anlayacağını sanıyorum :9:
:)) bizimki telefona mö diyor artık, çünkü hep möyü izliyor:1:
Şimdi asıl haberi veriyorum.. Geçmeyen mide bulantımın sebebi anlaşıldı.. ;)
Daha çok yeniymiş ,kalp atışı bile duyulmadı ..
o yüzden face te falan bahsetmeyin tamam mı ,burda söylüyorum sadece. Kafam çok karışık ,beklemiyordum. eğer herşey yolunda giderse yine temmuz annesi olacağım.. Oğlum tam 2 yaşındayken. Hayırlısıyla sonuçlanır inşallah
Şok şok şok!!!!! Çok sevindim senin adına canım ya. Hayırlı olsun, inşallah kalp atışlarını da duyarsınız. Ayyy, bi tuhaf oldum ya aynı süreç yeniden... Heyecan verici, ama daha zor tabi. Rabbim yardımcın olsun.

Canım ya senin kızın nasıl davranıyor kardeşlerine karşı, bizimki yazın düzelmişti hiç müdahale etmiyordu kardeşine, hatta çok iyi davranmaya başlamıştı. Şimdi okul açıldı başladı yeniden saldırganlığa, orada çocuklardan mı etkileniyor ne oluyor bilmiyorum ; az evvel nasıl bir tokat yapıştırdı çocuğun suratına, ne zaman geçecek bu kıskançlık davası, şimdiki aklım olsa asla 4 yıl ara vermezdim iki çocuk arasında

benim kızım hiç vuran, iten bir çocuk olmamasına rağmen bi ara kötü davranıyordu oda. o şekilde tokat değilde ittiriyordu hafif vuruyordu. bizim tepkimizi görünce geri adım attı. bizim ilgimiz ona karşı azaldiginda bu durum gelişti. biraz ilgi ona kayinca şimdilik bi sıkıntı yok. inşallah böyle devam eder. Çünkü benimde hassas noktam vurma olayı. sen kardeşine vurduktan sonra ne tepki verdin.

Kızlar çok şaşırmış durumdayım. Bakıcımızın annesinin durumundan bahsetmiştim size. Akşam bi telefon geldi ki "aneme iğne yapılıp ameliyata alınmış. Biz şimdi hastaneye gidiyoruz. Yarın gelemeyebilirim şimdiden haber vereyim istedim" dedi. Ben tabi şok. Bişi de anlamadım dediğinden çünkü müdahale edilmeyecekti kiste. Allak bullak oldum. Bi de biliyosunuz ki burda kimimiz kimsemiz yok ve yarın okul var. Mecbur müdürümü arayıp durumu anlattım. O da mazeret izni verebileceğini söyledi. Sonra annemi aradım ve durumdan haberdar ettim ki hazırlıklı olsunlar önümüzdeki hafta gelmeye. Annem babamın gelemeyeceğini çünkü doktor tetkikleri olduğunu söyledi. Meğersem bel rahatsızlığı için gittiği ortopedi onu nörolojiye yönlendirmiş ve bana bişi demiyolarmış. Bu arada benim annemin bir elinde özür olduğu için kullanamıyo. Yani imkansız tepinen oğlumun altını değiştiremez. Artık komşudan falan rica edicez sanırım. Yani herşey allak bullak oldu. Neyse ben dayanamayıp bakıcımızı aradım olayı anlamak için çünkü içine dert oldu. Meğersem annesinden biyopsi ile örnek alınırken iç kanama başlamış ve yoğun bakıma almışlar. Çok ağrısı varmış kadıncağZın. En son kapısında bekliyorlardı. Çok çok üzüldüm. Allah'ımın dediği olur tabiki ama insan sevdiklerini bu hallerde görmeye dayanamıyor...

Allah'ım cektirmesin. insan böyle bi durumda nasıl dua edeceğini şaşırıyor. acı cekmesine üzüldüm.
senin durumunda kötü olmuş . inşallah komsularin yardimci olur.

Kızlar çok şaşırmış durumdayım. Bakıcımızın annesinin durumundan bahsetmiştim size. Akşam bi telefon geldi ki "aneme iğne yapılıp ameliyata alınmış. Biz şimdi hastaneye gidiyoruz. Yarın gelemeyebilirim şimdiden haber vereyim istedim" dedi. Ben tabi şok. Bişi de anlamadım dediğinden çünkü müdahale edilmeyecekti kiste. Allak bullak oldum. Bi de biliyosunuz ki burda kimimiz kimsemiz yok ve yarın okul var. Mecbur müdürümü arayıp durumu anlattım. O da mazeret izni verebileceğini söyledi. Sonra annemi aradım ve durumdan haberdar ettim ki hazırlıklı olsunlar önümüzdeki hafta gelmeye. Annem babamın gelemeyeceğini çünkü doktor tetkikleri olduğunu söyledi. Meğersem bel rahatsızlığı için gittiği ortopedi onu nörolojiye yönlendirmiş ve bana bişi demiyolarmış. Bu arada benim annemin bir elinde özür olduğu için kullanamıyo. Yani imkansız tepinen oğlumun altını değiştiremez. Artık komşudan falan rica edicez sanırım. Yani herşey allak bullak oldu. Neyse ben dayanamayıp bakıcımızı aradım olayı anlamak için çünkü içine dert oldu. Meğersem annesinden biyopsi ile örnek alınırken iç kanama başlamış ve yoğun bakıma almışlar. Çok ağrısı varmış kadıncağZın. En son kapısında bekliyorlardı. Çok çok üzüldüm. Allah'ımın dediği olur tabiki ama insan sevdiklerini bu hallerde görmeye dayanamıyor...

Ben de kkyı açıp günaydın demiştim sabah ama sayfam uçtu vs :/

Bir teyzem yurt dışında diğeri ise kocasını ve oğlunu bırakıp gelemez.
Dün anneme de söyledim; ikinci çocuk fikrinden iyice uzaklaşıyorum açıkcası. Daha bi tanesine bakacak birini bulamıyorum hale bak... Bakıcımızın durumuna gerçekten üzülüyorum. Fakat kendi halime de üzülüyorum valla...
üzüldüm, Rabbim acil şifalar versin. ailesine de sabır..
geçen size bahsettiğim çocuk vardı ya, 22 yaşında evleneceği gün beyin kanaması geçirdi diye.
dün annem ziyarete gittiğinde, beyin ölümü gerçekleşmiş.. :14:
bugün yarın da organların iflas etmesi bekleniyormuş. ölüm kimseye yakışmıyor, her ölüm erken geliyor.
ama genç olunca insan hiç dayanamıyor.:50:
Rabbim ailemizi sevdiklerimizi korusun. evlatlarımızı bize bağışlasın..:43:

bugün cuma, izin almışsın. haftasonuna denk gelmesi de senin için iyi olmuş.
ama bi çare bulmalısın..
var ya, ben olsam kimseye bırakmam efeyi, bakarım. ayşecikle oynar giderlerdi.. :5:

acaba öğretmen arkadaşlarından bakıcısı olan birine efeyi bıraksan.
bir süre iki çocuğa baksa olmaz mı?:26:

birazdan çıkıcaz canım.:34:
ayşecikle önce markete, sonra yakındaki kuzene gidicez.

sabah sabah kötü oldum canım ya. ölümün nezaman nerde geleceği belli değil. dunya derdine daldik gidiyoruz. Allah rahmet eylesin, geride kalanlarada sabır versin inşallah. .

Günaydın hayırlı cumalar cankızlar:48:
Beklediğimiz birisi var o gelir gelmez bim yoluna düşüyoruz inşaallah :9:

İnsan çocuğunu öldürerek mi plan yapar yahu?!?! İnanılmaz bişi.

Ver tabiki canım. Ama uygulamada sıkıntı olur kesin.

Ben de otopsiyi merak ediyorum..

Bulantın ne çabuk başladı yahu. Benim 10 haftalıkjen falan başlamıştı ve 20. haftayı bulmuştu bitmesi :/

Canım inşallah en az kilo ile atlatırsın o halde :)

Amann bizim aramızda iki yaş var bi kardeşimle ve resmen kedi ile köpek gibiydik. Normal böyle şeyler :) ama sanırım ben de azıcık tutup sarsarım dayakçı veledi. Fakat doğru davranış nedir acaba?? Ben sonuçta hariçten gazel okuyorum yaşamadan.
Biz de öyleydik sonradan kedi köpek gibi olmuştuk , Abi'm hep gıcıklık yapardı bana, her şeyime karışırdı :41: haliyle ben de sinir olurdum Ona ve ben evlendikten sonra iyi anlaşmaya başladık .. (;

Allah şifa versin çok çektirmesin teyzeye inşaallah ..
Bakacak kişi konusunda Allah güzel bir kapı açar da darda kalmazsınız inşaallah , nfk nın dediği gibi istanbulda olsanız bizler bakardık kuzucuğa..
Pembiş inşallah sorunsuz atlatırsın bu haftayı ;kötü olmuş, bakıcının annesine de Allah şifa versin :(
Evet benim de geçenkinde bulantım kalp atışından sonra başlamıştı ama bu sefer çok çabuk başladı. Ben de şaşırdım. Çok kötü durumdayım kereme zor yemek hazırlıyorum; ilk hamilelik gibi yatmak nerdeeee

Çocuklar arası yaş mevzuu çok su götürür, galiba kesin bir formülü yok. Ama pamuk helva moral verdin canım bana :) biz erkek kardeşimle küçükken çok iyiydik ;büyüyüp ilkokula gidince kavgalara başladık aramızda 2,5 yaş var. Galiba okul çok etkiliyor.
Senin kuzucuklar da size çeker o zaman inşaallah , tabii hiç kavga etmemeleri en güzeli de , en azından ikisi de kendini savunacak yaşta ve Cüssede olursa aralarında hallederler , artık kimin kime gücü yeterse :9:

pempiş
sende sıkıntıya düştün şimdi allahtan müdür izin vermiş bari artık bir şekilde annen komşu falan bir yardımlaşma olacak kv den gelemezmi?

busmai canım inşallah kalp atışlarınıda duyarsın birde inşallah fazla kilo almadan hamileliği sonlandırırsın :34:

pamuk helvaenteresan bir kadınmış oda yaa nasıl plan yapmış olabilirler yaa ufacık çocuktan bahsediyoruz sonuçta:47:

Hayırlı cumalar sana da cnm, ölen bebeğin ailesi Dr a ; bizim evimize gelip yalvarmadın mı deyince , Dr hanım da yalan söylüyorlar bunlar planlı gelmiş vs demeye başladı ... Çocukları gitmiş daha neyin derdinde olabilir ki aile? Allah yardımcıları olsun :50:

benim kızım hiç vuran, iten bir çocuk olmamasına rağmen bi ara kötü davranıyordu oda. o şekilde tokat değilde ittiriyordu hafif vuruyordu. bizim tepkimizi görünce geri adım attı. bizim ilgimiz ona karşı azaldiginda bu durum gelişti. biraz ilgi ona kayinca şimdilik bi sıkıntı yok. inşallah böyle devam eder. Çünkü benimde hassas noktam vurma olayı. sen kardeşine vurduktan sonra ne tepki verdin.
Bizimki de normalde arkadaşlarına veya bize saldırgan değil, aksine arkadaşları için deli olur , her dediklerini yapar vs... Ama iş kardeşe gelince vurma hakkını kendinde görüyor nedense );
Güzelce açıklıyoruz , vurduğu an onunla oyun oynamayı kesiyoruz, sevdiği şeyleri biraz kısıyoruz , güzellikle de söylesek ııh anlamıyor :14: Dünki olayda ise ; bir iki dakika öncesinde ;kalorifere doğru itmişti kardeşini ve sivri köşesine kafasının çarpıp yaralanmasına ramak kaldı, akabinde de tokat olayı gelince kızdım ben de gayri ihtiyari...
Geçen gün üçümüz birlikte yakalamaç oynuyorduk, hiç beklemediğim bi anda yine itti çocuğu, ilgi kendisinde olsa da yapıyor yani, o gariban da düşe düşe alıştı artık ablasına :50:
geçen size bahsettiğim çocuk vardı ya, 22 yaşında evleneceği gün beyin kanaması geçirdi diye.
bugün yarın da organların iflas etmesi bekleniyormuş. ölüm kimseye yakışmıyor, her ölüm erken geliyor.

ama bi çare bulmalısın..
var ya, ben olsam kimseye bırakmam efeyi, bakarım. ayşecikle oynar giderlerdi.. :5:

Allah ailesine sabırlar versin , aniden hayat nasıl değişebiliyor , daha 22 yaşında fidan ): Rabbim hayırlı ömür ve hayırlı ölüm nasib etsin hepimize

Son düzenleme:
Kizlar, simdi bimden ciktim. Supurge ufak ve dandik gorundu gozume almadim. İcinde ufak kopuk taneperi de vardi cop niyetine koymuslar bizimkiler yer onu :1::37:

Saklama kaplar da kaliteli deildi. Guzel dekoratif kutular vardi ama istedigim renk ve boy yoktu. :37: ben de kuzenin bebegine panduf aldim ciktim :9:

pempiş

Kvlere olayı yeni söyledim. Zaten hemen "sen canını sıkma gerekirse hemen geliriz" dediler. Zaten pzt istanbula uçacaklar görümcemin yanına. Allah gecinden versin ama bir vefat durumunda gelirler hemen..

dün akşam misafirlerim geldi bende eve gittim apar topar allahtan buzluğumda birde poğaca buldum çok sevindim
kabak salatası yapıyordum ki kız da sağolsun gelirken kereviz salatası getirmiş onu koydum
tabaklara tabak resmini koyacaktım çektim akşam sonra aklıma geldiki artık aramızda hamileler var bundan sonra yemek muhabbetlerinde daha dikkatli olmak lazım sanırım:1:

Güzel zaman geçirmenize sevindim :)

Allah'ım cektirmesin. insan böyle bi durumda nasıl dua edeceğini şaşırıyor. acı cekmesine üzüldüm.
senin durumunda kötü olmuş . inşallah komsularin yardimci olur.

Allah'ım iki rahmetinden birini versin diyorum başka da bişi diyemiyorum :( inşallah canım.

ama bi çare bulmalısın..

Çok üzüldüm ya :((( 22 yaş ne demek... Yani tabiki her ölüm erken ama bi insan torun torbasını görüp güzel günler yaşayınca ayrı, düğün gününde bu kadar genç yaşta ölünce apayrı :( bi de hiçbir anne baba çocuğunun ölümünü görmemeli bence :(

Canım Allah razı olsun. Bakıcısı olan arkadaşlarımın hep iki çocuğu var. Bi de böyle birşeyi teklif edebileceğim bir samimiyetim de yok zaten :/

Biz de öyleydik sonradan kedi köpek gibi olmuştuk , Abi'm hep gıcıklık yapardı bana, her şeyime karışırdı :41: haliyle ben de sinir olurdum Ona ve ben evlendikten sonra iyi anlaşmaya başladık .. (;

Bakacak kişi konusunda Allah güzel bir kapı açar da darda kalmazsınız inşaallah , nfk nın dediği gibi istanbulda olsanız bizler bakardık kuzucuğa..

Senin kuzucuklar da size çeker o zaman inşaallah , tabii hiç kavga etmemeleri en güzeli de , en azından ikisi de kendini savunacak yaşta ve Cüssede olursa aralarında hallederler , artık kimin kime gücü yeterse :9:

Hayırlı cumalar sana da cnm, ölen bebeğin ailesi Dr a ; bizim evimize gelip yalvarmadın mı deyince , Dr hanım da yalan söylüyorlar bunlar planlı gelmiş vs demeye başladı ... Çocukları gitmiş daha neyin derdinde olabilir ki aile? Allah yardımcıları olsun :50:

Bizimki de normalde arkadaşlarına veya bize saldırgan değil, aksine arkadaşları için deli olur , her dediklerini yapar vs... Ama iş kardeşe gelince vurma hakkını kendinde görüyor nedense );
Güzelce açıklıyoruz , vurduğu an onunla oyun oynamayı kesiyoruz, sevdiği şeyleri biraz kısıyoruz , güzellikle de söylesek ııh anlamıyor :14: Dünki olayda ise ; bir iki dakika öncesinde ;kalorifere doğru itmişti kardeşini ve sivri köşesine kafasının çarpıp yaralanmasına ramak kaldı, akabinde de tokat olayı gelince kızdım ben de gayri ihtiyari...
Geçen gün üçümüz birlikte yakalamaç oynuyorduk, hiç beklemediğim bi anda yine itti çocuğu, ilgi kendisinde olsa da yapıyor yani, o gariban da düşe düşe alıştı artık ablasına :50:

Allah ailesine sabırlar versin , aniden hayat nasıl değişebiliyor , daha 22 yaşında fidan ): Rabbim hayırlı ömür ve hayırlı ölüm nasib etsin hepimize

Canım Allah razı olsun sizlerden.

benim cevremde gozlemledigim dayak yiyen çocuk ilerde dayak atan cocuk oluyor. intikamını aliyor yani. insan boyle bi durumda ne yapacağını sasiriyor. ben hatta o anda baya kızıyorum. Aynı yasta olsalar karışmam belki ama sonuçta biri ezilen taraf olunca dayanamıyorum kızıyorum:52:.
kerem'de var vurma sürekli ipegin tepesinde bir iki seferde gecirdi de. surekli göz hapsinde:20:

kızımın okul çayı vardı. oraya gidip geldim. çocukları uyuttum eşim durdu başlarında. zaten kısa sürdü ikiside uyanmadan geldim şükür. benim için iyi oldu. sinif annesi seçild bir anne. öğretmenler Gününü de ayarladik toplu alınacak. sınıf ogretmenine ayri diger ogretmenlerede pasta yapılacak.

benim cevremde gozlemledigim dayak yiyen çocuk ilerde dayak atan cocuk oluyor. intikamını aliyor yani. insan boyle bi durumda ne yapacağını sasiriyor. ben hatta o anda baya kızıyorum. Aynı yasta olsalar karışmam belki ama sonuçta biri ezilen taraf olunca dayanamıyorum kızıyorum:52:.
kerem'de var vurma sürekli ipegin tepesinde bir iki seferde gecirdi de. surekli göz hapsinde:20:

Kızımmmm iyice korktum çok çocuktan :)

kızımın okul çayı vardı. oraya gidip geldim. çocukları uyuttum eşim durdu başlarında. zaten kısa sürdü ikiside uyanmadan geldim şükür. benim için iyi oldu. sinif annesi seçild bir anne. öğretmenler Gününü de ayarladik toplu alınacak. sınıf ogretmenine ayri diger ogretmenlerede pasta yapılacak.

Güzel fikir ;) pastaaaaaaaaa

Back
X