Biz de öyleydik sonradan kedi köpek gibi olmuştuk , Abi'm hep gıcıklık yapardı bana, her şeyime karışırdı

haliyle ben de sinir olurdum Ona ve ben evlendikten sonra iyi anlaşmaya başladık .. (;
Allah şifa versin çok çektirmesin teyzeye inşaallah ..
Bakacak kişi konusunda Allah güzel bir kapı açar da darda kalmazsınız inşaallah , nfk nın dediği gibi istanbulda olsanız bizler bakardık kuzucuğa..
Senin kuzucuklar da size çeker o zaman inşaallah , tabii hiç kavga etmemeleri en güzeli de , en azından ikisi de kendini savunacak yaşta ve Cüssede olursa aralarında hallederler , artık kimin kime gücü yeterse
Hayırlı cumalar sana da cnm, ölen bebeğin ailesi Dr a ; bizim evimize gelip yalvarmadın mı deyince , Dr hanım da yalan söylüyorlar bunlar planlı gelmiş vs demeye başladı ... Çocukları gitmiş daha neyin derdinde olabilir ki aile? Allah yardımcıları olsun
Bizimki de normalde arkadaşlarına veya bize saldırgan değil, aksine arkadaşları için deli olur , her dediklerini yapar vs... Ama iş kardeşe gelince vurma hakkını kendinde görüyor nedense );
Güzelce açıklıyoruz , vurduğu an onunla oyun oynamayı kesiyoruz, sevdiği şeyleri biraz kısıyoruz , güzellikle de söylesek ııh anlamıyor

Dünki olayda ise ; bir iki dakika öncesinde ;kalorifere doğru itmişti kardeşini ve sivri köşesine kafasının çarpıp yaralanmasına ramak kaldı, akabinde de tokat olayı gelince kızdım ben de gayri ihtiyari...
Geçen gün üçümüz birlikte yakalamaç oynuyorduk, hiç beklemediğim bi anda yine itti çocuğu, ilgi kendisinde olsa da yapıyor yani, o gariban da düşe düşe alıştı artık ablasına
Allah ailesine sabırlar versin , aniden hayat nasıl değişebiliyor , daha 22 yaşında fidan ): Rabbim hayırlı ömür ve hayırlı ölüm nasib etsin hepimize