Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Günaydın biz cmt gecesi keremle büyük kızı uyutup anneme bıraktık. pazar adapazarina gittik eşimin akrabasının çocuğu oldu onlari ziyarete. iki çocuğu bıraktık ama bu ipek kız üç çocuğa bedel maşallah. arabada ne giderken ne gelirken uyudu. sadece orda yarım saat. :ssz:
adapazarinin islama köftesini de beğendik:56:

günaydın canlar.
eşim sağolsun uyanmış, beni uyandırmamak için alarmı kapatmış. kendi kahvaltısını yapmış.
ama ayşecik babası kadar merhametli davranmadı annesine, sabahın kör vakti uyandı yine :111:

kahvaltımı yapmadan zıpladım topiğe. ama akşam tayfasından ses yok bu ara.
akşama ne pişiricem sorunsalı beynimi yemeye başladı bile :36:
kv de karnabahar sezonunu açmış, bana da getirdi. :86:
kıymalı havuçlu bi yemeğini yapam bakam, ayşecik yer mi?

laf ya, hepsi laf..
hep diyorum, hazır çocukla övünmek kolay, ama iş sorumluluk almaya gelince herkes vınn!:110:

şuan kaçıncı haftadasın? vajinal yolla görünürdü ama karından bakıyor diyorsun dr.
olsun 26sına ne kaldı şurda, haftaya salııı:52:

hey gidi hey heeyy!:31:
benim eşim de kapıya kadar gelir. asistan isimimi okur içeri giricem.
yüzüne bakarım sen gelmiyor musun diye.. gelmeme gerek var mı der :37:

valla benim de eteklerim falan hep leke.
annem ne bu hal. temiz eteğin yok mu diyo.
e anne bunu gelirken giydim işte diyorum.
gidene kadar, ayaklarıyla kirletiyor. ağzını dayıyor, yediğiğinden sürüyor. :37:

yavrucum sen dönmedin mi yaa? valla çok boşladın hea!:74:

aman rica ederim bacım, sen gaz maz alma!:19:
eşin aklına girmeye başlamış senin..
böyle hevesleniyor, imreniyor insan ama hakikaten hamile olduğunu doğurduğunu bi tahayyül et bakalım.
hayatın nasıl olacak? silkin ve kendine gel!

he ya, inanın cananın haberinden sonra kendimden şüphe etmeye başladım.
daha yeni temizlendim ama artık düzenli regl olsam da içimde bi yerlerde bi şüphe olacak :30:
kadın olmak başlı başına bi olay yaa!!!
senin kayinvalide çiçek getirir gibi karnabahar getiriyor size oda güzel valla:1:
bende bugün annemin yapip buzluga attığı bamyadan yapacam bide az bi tavuk budu var onu kizarttimmi bitti gitti..

GÜNAYDIN

güzel bir hafta olsun hepimize.

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 3 ziyaretçi)

DilaNaz,
nfk+,
ELİFNAZ+

bu ziyaretçiler neyi merak edip giriyorlar anlmış değilim:50:

nfk kzın az daha büyüsün beraber temizlik yaparsınız.birde mantı kapatırsınız:34:

pembe teyzenizin annesine ALAH c.c rahmet eylesin canım.sanada kolay gelsin.efe hakkaten az uyuyan bir çocuk.

okula gidip nasıl ders anlatıyorsun?İnşallah bundan sonra uykusu düzene girer.

topikde bebek haberleri arttı.hadi hayırlısı...

Darısı başı ma mııı??? Ben vazgeçtim canım, çalışmasam hemen yapardım da, şimdi aryaya bile bakacak kişiyi zor buluyoruz 2 olursa naparız bilmem. O sebepten kapadım bu konuyu. Eşimde geçen diyor ki bi tane daha yapalım da arya onunla oynasın. ( aryaya oyuncak yapıyoruz kanlı canlı:1:)) yapım aşaması zevkli geliyor heralde sana dedim:1:
heralde mii?:1:

adamlara çocuk kolay bacım. kardeş de yapar, çocukları 3ler de..
geri kalan herşey annede nasılsa

Günaydın biz cmt gecesi keremle büyük kızı uyutup anneme bıraktık. pazar adapazarina gittik eşimin akrabasının çocuğu oldu onlari ziyarete. iki çocuğu bıraktık ama bu ipek kız üç çocuğa bedel maşallah. arabada ne giderken ne gelirken uyudu. sadece orda yarım saat. :ssz:
oh ooh! ben de diyorum, bu hatun 3 bebeyle nasıl adapazarına gitti. :1:
tevafuk, biz de kuzuluk kaplıcalarına niyetlendik dün. gözüm kesmedi, vazgeçtik.
4 saat yolda geçecek, yarım saat bıcı bıcı yapcaz diye:35: başka zaman kalmalı giderik inşş :31:

ipek kız az zorluk çıkarmış ama çok iyi yaptınız. hem ziyaret hem gezme:31:
ıslama köfte de yemişiniz oofff:52:

senin kayinvalide çiçek getirir gibi karnabahar getiriyor size oda güzel valla:1:
bende bugün annemin yapip buzluga attığı bamyadan yapacam bide az bi tavuk budu var onu kizarttimmi bitti gitti..
he ya sorma. birini pişirmeden tekrar getiriyor :36:
senin mönü de iyiymiş.:56:
ben daha markete gidip bakınıcam ne pişireyim diye :37:

GÜNAYDIN

DilaNaz,
nfk+,
ELİFNAZ+

nfk kzın az daha büyüsün beraber temizlik yaparsınız.birde mantı kapatırsınız:34:

amin canım, günaydın..
valla sen de mesajlarının arasını açıyon sanki.. mahmudumu öperim, çok mu yoruyor seni :30:

şu pembişin yemek yarışması dolayısıyla topiklere mesaj yazmıştım birkaç ay önce
o zaman gördüm ki, bizim kadar aktif yazan hiçbir topik yok.
bazen diyorum 6-7 kişi kaldık diye, ama az olsun daim olsun.. :54:

de mi kııız?! toz da alır, mantı da sıkar :1:
daha ihtiyacım olan şeyler, kapı açmayı öğrensin bir de ekmek alamaya gidebilsin..:23::9:

3 posta çamaşır var yıkanacak.
çamaşır makinesi mesaisine başladı :30:

bugün de hava güneşli görünüyor, öğleye doğru ayşeciği parka götürücem inş.

heralde mii?:1:

adamlara çocuk kolay bacım. kardeş de yapar, çocukları 3ler de..
geri kalan herşey annede nasılsa

oh ooh! ben de diyorum, bu hatun 3 bebeyle nasıl adapazarına gitti. :1:
tevafuk, biz de kuzuluk kaplıcalarına niyetlendik dün. gözüm kesmedi, vazgeçtik.
4 saat yolda geçecek, yarım saat bıcı bıcı yapcaz diye:35: başka zaman kalmalı giderik inşş :31:

ipek kız az zorluk çıkarmış ama çok iyi yaptınız. hem ziyaret hem gezme:31:
ıslama köfte de yemişiniz oofff:52:

he ya sorma. birini pişirmeden tekrar getiriyor :36:
senin mönü de iyiymiş.:56:
ben daha markete gidip bakınıcam ne pişireyim diye :37:

Bende bilmiyorum ki akşama ne yapsammm??

Bende bilmiyorum ki akşama ne yapsammm??

tarhana çorbası ile patatesli sulu köfte yapmaya karar verdim.
yanına cacık salata geçiştiririm. bugün yemekle uğraşasım yohhh:ssz:

ayşeciğin de uyuyası tuttu. bu saatte yattı, eğlenceli ve hareketli bi öğleden sonra bizleri bekler :35:

iyiymişşş:56:

ben de erişte yapıcam inş. kışın güzel olur:31:
kuzen bol yumurta kat dedi. yapan var mı aranızda, nasıl yapıyorsunuz?

Valla annem yapar hep ama bu sefer kv verdi, hazır almış o da. Bentek başıma hiç yapmadım annemle yaptım. O da her beze için 1 yumurta kullanır. Şöyle söyleyim, bir dolu kase una 1 yumurta ve bir çay kaşığı tuz koyup sert bir hamur yapınca oluyor.

Son düzenleme:
Valla annem yapar hep ama bu sefer kv verdi, hazır almış o da. Bentek başıma hiç yapmadım annemle yaptım. O da her beze için 1 yumurta kullanır. Şöyle söyleyim, bir dolu kase una 1 yumurta ve bir çay kaşığı tuz koyup sert bir hamur yapınca oluyor.

hadi bakalım, yumurta alim da yapim..
teşekkür ederim anneciğinin ellerinden öperimm :54:

hadi bakalım, yumurta alim da yapim..
teşekkür ederim anneciğinin ellerinden öperimm :54:

Reca ederim şekerim, yakın olsak yapılmış verirdim emmaaa, şansını kaybettin:p
Senin kv karnıbahar getireceğine biraz erişte kesseymiş.

Son düzenleme:
Ben hic burayi boslarmiyim yahu annemlere gidiyorz yazmistim ya orda internet yok hic daha dun aksam geldk zaten gelir gelmez sok oldum ;) tabi cok da sevindim

günaydın canlar.
eşim sağolsun uyanmış, beni uyandırmamak için alarmı kapatmış. kendi kahvaltısını yapmış.
ama ayşecik babası kadar merhametli davranmadı annesine, sabahın kör vakti uyandı yine :111:

kahvaltımı yapmadan zıpladım topiğe. ama akşam tayfasından ses yok bu ara.
akşama ne pişiricem sorunsalı beynimi yemeye başladı bile :36:
kv de karnabahar sezonunu açmış, bana da getirdi. :86:
kıymalı havuçlu bi yemeğini yapam bakam, ayşecik yer mi?

laf ya, hepsi laf..
hep diyorum, hazır çocukla övünmek kolay, ama iş sorumluluk almaya gelince herkes vınn!:110:

şuan kaçıncı haftadasın? vajinal yolla görünürdü ama karından bakıyor diyorsun dr.
olsun 26sına ne kaldı şurda, haftaya salııı:52:

hey gidi hey heeyy!:31:
benim eşim de kapıya kadar gelir. asistan isimimi okur içeri giricem.
yüzüne bakarım sen gelmiyor musun diye.. gelmeme gerek var mı der :37:

valla benim de eteklerim falan hep leke.
annem ne bu hal. temiz eteğin yok mu diyo.
e anne bunu gelirken giydim işte diyorum.
gidene kadar, ayaklarıyla kirletiyor. ağzını dayıyor, yediğiğinden sürüyor. :37:

yavrucum sen dönmedin mi yaa? valla çok boşladın hea!:74:

aman rica ederim bacım, sen gaz maz alma!:19:
eşin aklına girmeye başlamış senin..
böyle hevesleniyor, imreniyor insan ama hakikaten hamile olduğunu doğurduğunu bi tahayyül et bakalım.
hayatın nasıl olacak? silkin ve kendine gel!

he ya, inanın cananın haberinden sonra kendimden şüphe etmeye başladım.
daha yeni temizlendim ama artık düzenli regl olsam da içimde bi yerlerde bi şüphe olacak :30:
kadın olmak başlı başına bi olay yaa!!!

Nasıl yani; eşin hiç içeri girip ayşeciğe ultrasondan bakmadı mı?????? Biz her randevuya birlikte gittik. Sağlık ocakları hariç :)

Demekki üstümün başımın kirlenmesi normal :) bunları yaşatan Allah'ıma şükürler olsun :)

şuan ayşecik, mendilini almış.
kapıyı, yeri, dolabı siliyor. bi görmeniz lazım :9:

az daha büyüsün epey işime yarayacak bu kız :23::9:

Büyüyünce yapmaz büyük ihtimalle diyim ben :))

Darısı başı ma mııı??? Ben vazgeçtim canım, çalışmasam hemen yapardım da, şimdi aryaya bile bakacak kişiyi zor buluyoruz 2 olursa naparız bilmem. O sebepten kapadım bu konuyu. Eşimde geçen diyor ki bi tane daha yapalım da arya onunla oynasın. ( aryaya oyuncak yapıyoruz kanlı canlı:1:)) yapım aşaması zevli geliyor heralde sana dedim:1:

Anaaaa!!! Kız hayırlı olsunn.ama özletme kendini anacım uğra arada.

Ayyy hadi gazanız mübarek ola. Tek mi geliyor kv? Benim korktuğum gb olmamıştı kv li günler, senin de sıkıntısız geçer umarım.
Herkese günaydınnnn

Canım kv ve kp asla ayrılmazlar (Allah ayırmasın:)) o yüzden birlikte geliyorlar. Kv çok yorulacak çünkü kp de ikinci bir çocuk valla.

İpekcimi seviyorum çünkü bana Efeyi hatırlatıyor :D güzel olmuş değişikliğiniz :)

GÜNAYDIN

DilaNaz,
nfk+,
ELİFNAZ+

pembe teyzenizin annesine ALAH c.c rahmet eylesin canım.sanada kolay gelsin.efe hakkaten az uyuyan bir çocuk.

okula gidip nasıl ders anlatıyorsun?İnşallah bundan sonra uykusu düzene girer.

Ben telden girdiğim için kim var kim yok hiççç bilmiyorum.

Valla dilanazım insan herşeye alışıyor desem?? Ama eski performansım yok tabi; sayılar ve isimler karışıyor :))) inşallah dediğin gibi bir gün düzene girer benim kuzum da :/

amin canım, günaydın..
valla sen de mesajlarının arasını açıyon sanki.. mahmudumu öperim, çok mu yoruyor seni :30:

şu pembişin yemek yarışması dolayısıyla topiklere mesaj yazmıştım birkaç ay önce
o zaman gördüm ki, bizim kadar aktif yazan hiçbir topik yok.
bazen diyorum 6-7 kişi kaldık diye, ama az olsun daim olsun.. :54:

de mi kııız?! toz da alır, mantı da sıkar :1:
daha ihtiyacım olan şeyler, kapı açmayı öğrensin bir de ekmek alamaya gidebilsin..:23::9:

Evet çok aktifiz maşallah. Hele bazılarımızın çenesi çok düşük (bknz ben :)))

3 posta çamaşır var yıkanacak.
çamaşır makinesi mesaisine başladı :30:

bugün de hava güneşli görünüyor, öğleye doğru ayşeciği parka götürücem inş.

Kolay gelsin canım. Ben akşama kvler geliyo diye çamaşır yıkamayacaktım. Ama şimdi yıkama kararı aldım.

tarhana çorbası ile patatesli sulu köfte yapmaya karar verdim.
yanına cacık salata geçiştiririm. bugün yemekle uğraşasım yohhh:ssz:

ayşeciğin de uyuyası tuttu. bu saatte yattı, eğlenceli ve hareketli bi öğleden sonra bizleri bekler :35:

Bu senin yemekle uğraşmamış halin mi?!?!?! :)

iyiymişşş:56:

ben de erişte yapıcam inş. kışın güzel olur:31:
kuzen bol yumurta kat dedi. yapan var mı aranızda, nasıl yapıyorsunuz?

Ben nasıl yaptığımı anlatıcam ama çok zor sen yapamazsın sanırım..... Pazara gidip köylü kadınlardan alıyorum hahahahah

pembiş, daldın temizliğe.. bi soluklan, ses ver bacım:ssz:

Ya sorma nfkcan yaaaaaa. Yaptıklarım azıcık ama Efe ile anca :( evi süpürdüm oğlum uyuyunca silicem, banyoları temizledim. Mutfağı ve odaları topladım. Bulaşık makinesini bir boşalttım ki filitresi falan yine iğrenç olmuş. Ben de dayanamayıp içine dalıp temizledim. Yani onca toz alma vs varken çok lazım bir iş yaptım.... Bi de girişteki portmantonun içini boşalttım ki gelnce eşyalarını koysunlar. Kuş kadar iş bi ton zaman....

Nasıl yani; eşin hiç içeri girip ayşeciğe ultrasondan bakmadı mı?????? Biz her randevuya birlikte gittik. Sağlık ocakları hariç :)

Demekki üstümün başımın kirlenmesi normal :) bunları yaşatan Allah'ıma şükürler olsun :)

Büyüyünce yapmaz büyük ihtimalle diyim ben :))

Evet çok aktifiz maşallah. Hele bazılarımızın çenesi çok düşük (bknz ben :)))

Ben nasıl yaptığımı anlatıcam ama çok zor sen yapamazsın sanırım..... Pazara gidip köylü kadınlardan alıyorum hahahahah

Ya sorma nfkcan yaaaaaa. Yaptıklarım azıcık ama Efe ile anca :( evi süpürdüm oğlum uyuyunca silicem, banyoları temizledim. Mutfağı ve odaları topladım. Bulaşık makinesini bir boşalttım ki filitresi falan yine iğrenç olmuş. Ben de dayanamayıp içine dalıp temizledim. Yani onca toz alma vs varken çok lazım bir iş yaptım.... Bi de girişteki portmantonun içini boşalttım ki gelnce eşyalarını koysunlar. Kuş kadar iş bi ton zaman....
yok gelmedi gerçekten.. bi detaylıya beraber girdik..

elhamdülillah :16: (bu şekilde) kirlenmek ne güzeldir:1:

yapsın kız, yapsıııın :55:
''yaptığı bana, öğrendiği kendine'' (ayşeciğin nenesi)

ne diyim. Allah çenelerimize ve dahi parmaklarımıza kuvvet versin :1:

Allah iyiliğini versin e mi?
ben de tarif söylicen sandım, delüü:9::9::9:

ne kuş kadarı kız, bi sürü iş kaçırmışsın.. ince temizlik yapıcam diye kasma kendini.
zaten geçen gün efenin dolaplarını falan da düzenlemiştin,
banyoların temiz, evi silip tozları da aldın mı tamam..:34:

Son düzenleme:
pembişim pembişim, bi kıbrıs tatlısı yapmıştın ya tarif verebilir misin?:17:

Back
X