Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Ne zamandir bot alacaktim. İstedigim model bulamiyordum. Yetmezmis gibi esim de ne gostersem guzel degil, yok kaba diyordu. Bugun bacimla gittim. Bi cift aldim, fiyati da makuldu. Bayilmadim ama en yakin gelen oydu. Ama suni deri. Esim modeline eh dedi ama keske hakiki alsaydin dedi. Universitedeyken bi suni deri botum vardi; illet etmisti beni, bir kis giyemefim attim. Hos bunu iyi bi magazadan aldim, sorun olsa gotururum ama aklima takildi. Acaba suni deriler boyle kullanissiz mi oluyor? :44:Kotu bi alisveris mi yaptim?:26:

Ozaman şerbetten şekeri kısıp kremaya eklemek mantıklı olabilir.... Eski tarifte kreması daha tatlıydı.

Dusun iste, 1 litre sute yarim bardak seker. Muhallebi olsa yenmez. Ama keki serbetli old icin dengeliyor. Obur turlu keki yavan kacar. Bence bu oran iyi. Ama "sekerseverler" istedigini yapabilir

Valla ben genelde gerçek deri çok almıyorum. Çünkü bi türlü eskimiyo ve yıllarca kullanmak zorunda kalıyorum :) yani bence kötü bir alışveriş değil :) iyi günlerde giy canım.

Dusun iste, 1 litre sute yarim bardak seker. Muhallebi olsa yenmez. Ama keki serbetli old icin dengeliyor. Obur turlu keki yavan kacar. Bence bu oran iyi. Ama "sekerseverler" istedigini yapabilir

Of ya napsam napsam :))))

Güle güle kullan canım. Sorun olacağını düşünmüyorum.

Pamuk helvacim, gecmis olsun. Hala kulagi agriyor mu? O da dis agrisi gibi fena bi sey :26: ins kisa surede iyilesir. Rabbim ona sifa , sana da kolayliklar versin...
Sağolasın canım , âmin ... evet , kulağına dokununca ve sert yemekleri çiğnerken acıyormuş , bir de bayağı bir akıyor ..
Ilaca başlayalı 2 gün oldu , şikayetler 72 saate kadar normalmiş dr unu arayıp sordum; ilk defa böyle çok akan bir kulak gördüğüm için panik olmuştum biraz, ama normalmiş...

Geçmiş olsun kuzucuğa, kazalar yanıbaşımızdayken bile olabiliyor , Allah korusun meleklerimizi..

Ellerine sağlık canım, sen tecrübe ettiğine göre ben de deneyebilirim
Tamam bak sen bi yere not al; eğer bu link de göçerse senden alırım. Şekeri kıstın mı kız doğru söyle :)
:90:
Hayırlı olsun , ayağını rahatsız etmiyorsa sıkıntı olmaz inşaallah canım , sağlıkla giyin inşaallah ...
Kıs kıs biraz kıs, o beyaz beyaz şeker taneciklerinin verdiği kalorileri düşün :82:
Efeciğim uyudu. Başım çok ağrıyo hemen yatasım var. Yarın görüşmek üzereeeee :)

Hayırlı huzurlu geceler hepinize.. Yarın kızımı okula yollayacağım için daha sık yazabilirim inşaallah ,
Allah rahatlık versin hepinize

Ahhh ahh okudum ve ne hissedecegimi.bilemedim ;/
Bu kdr olur ayni bnm kocam ama ben guvenemiyorum kendime
Su tatliyi bi ben sevemedim.eline saglik bacim da bi bnm incirli tatliyi yapmadin kiniyorum
Degisik degisik giyersin bosver iyi gunlerde kullan bacimm
Cok gecmis olsun cnm ins en kisa zmnda iyilesir
Pembisim sizede gecmis olsn bizde gozkapagimizi kizarttik masanin kosesine carpip Rabbim evlatlarimizi korusun

Cok yorgunum, uykum var. Aysecik kalkiyor yatiyor. bi manyaq sinek de delikdesik etti beni. isigi actim ariyorum yok. İsigi kapiyorum basliyor vizildamaya. Hayalet gibi yatirmadi yaaaa. Aysecigin yataginin sinekligini gecirdim o guvende uyusun bari. Esimi de manuel savunuyom

Sonunu düşünen kahraman olamaz hahaha.

Size de geçmiş olsun canım :/

Yuvasındakileri koruyan dişi kuş :))))
Beni hiç sokmaz sinekler. Oğluşuma da pek musallat değiller sanki. Ama babamızı haşat ediyorlar :)

Günaydınlar herkeseeeeeeeee. Çok uykum varrrrrrrr. Efeciğim dün akşam kestirmesini yapmamıştı ve iyice yoldan çıktı gece. Okula gitmek istemiyorummmmmmm neyseki haftanın ortası geldi... Bugün yarım gün okulum. Öğleden sonra kuaför planım var inşallah. Herkese güzel bir gün diliyorum :)

günaydın canlar
eşimi işe gönderdik, ayşecikle mesaiye başladık.
kendisi şuan boyama kitabının sayfalarını parçalayıp karalamakla meşgul

Yuvasındakileri koruyan dişi kuş :))))
Beni hiç sokmaz sinekler. Oğluşuma da pek musallat değiller sanki. Ama babamızı haşat ediyorlar :)
kan grubuyla alakalı diye duymuştum.
ama 3ümüz de aynı gruptanız, buna rağmen en az eşime yaklaşıyor sinekler
en çok da ayşeciğe tabi

hadi bakalım, şurda öğlene ne kaldı?
evden bi çık açılırsın. öğleye de kuaför ooooh!!!

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…