Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Çok sağol canım , inşaallah ...
Hâlâ sivriler ölmemiş mi , bizde yazları daha çok oluyor,
Benim şansıma da oğlan hala uyuyor, ablasını servise indirirsen onu evde bıraktım, ama aklım onda kaldı, Allah'tan uyanmamış ...

Sonunu düşünen kahraman olamaz hahaha.
Şeker oranı yüksek olunca ben de daha çok seviyorum, bakma sen kıs dediğime
Allah kolaylık versin canım

Bizde de en çok selime sonra kızıma sonra bana saldırırlar, ben de taze kana meyil ediyorlar zannediyordum

günaydın hayırlı sabahlar olsun inşallah

nfk ellerine sağlık canım eminim çokda güzel olmuştur kayınvaliden bir iltifatta bulunmadımı sana kek için

pempişallah korumuş canım gözüne gelmemiş canım sonuçta onlarda vurmasını istememiştir bu yüzden birşey söylemediğin iyi olmuş bugünde güzellik günü demekki

pamuk helva
geçmiş olsun canım kızına:26:

bugün bir balık günü yapsak iyi olacak sanırım annemi arayayımda balık yiyek
annmede işin kolayını bulmuş valla babam balık kokusunda pek hazetmiyor annemde çok sever ama ister istemez evin içi kokuyor
annemlerin evine yakın bir balıkçı var oraya söylüyor kızartıp veriyorlar valla hem mısır unu ile yapıyorlar hemde çok güzel oluyor birde 1,5 kilo balık için kızartma parası 5 tl alıyorlar valla süper kolaylık paket siparişleri olsa bende eve istiycem ama yok

Herkese günaydın.benim de bugün ve yarın boş günlerim.

Hay aklımda bin yaşa tatlım. Ne yapsam diyordum.balığa bayılırım.

evet o şekilde büyük kolaylık oluyor.
yakın değil mi balıkçı, ordan geçip alıver.

biz de haftada 1-2 gün balık yapıyoruz. ev kokuyor ama alışığuk

Son düzenleme:
evet o şekilde büyük kolaylık oluyor.
yakın değil mi balıkçı, ordan geçip alıver.

biz de haftada 1-2 gün balık yapıyoruz. ev kokuyor ama alışığuk
Balığı kızartarak mı yapıyorsunuz?Ben ya zeytin yağı,baharat ve kekik ile terbiyeleyip fırında yapıyorum ya da kızartıyorum. Eşim de Levrek olursa sarımsaklı yapıyor. Bildiğiniz başka yöntemler var mı ?

Son düzenleme:

ben gecen yıl genelde keremi uyutup çıkıyordum servise soğuk havalarda indirmek sıkıntı oluyordu. benim evin 1. katta olmasida avantaj tabi.
tunigimi denedim canım 38 olsaymis daha iyi olurdu ama 36 da bana dar olurdu. benim kalça varda biraz omuzdan düşük olmadı. sanirim benim kol boyum uzun, yanlardan biraz daraltabilirim.

valla uğraştığına değmez.

Ben böyle durumlarda battaniye alıp koltuğa koşuyorum.

Arya da erken yatıyor annesi. Benimki tam gececi. En erken 22.30'da yatıyor.

neyseki kv ve kp var. Sıkılmazlar. Tek biri olsa daha zor olurdu.
Doğru söylüyorsun, erken yatıyor, erken kalkıyor. Amaa ben geç yatıp erken kalkmak zorunda kalıyorummm!!!
Geçmiş olsun canım, olabiliyor kazalar. Biraz da alışamamışlardır henüz keremin hareketliliğine, artık daha dikkatli olurlar.
Geçmiş olsun canım ya, ne zor iş ya çok üzülüyorum valla hastalanan bebişlere.
Bizim evde pişmez, eşim kokusuna ve balığın kendisine tahammül edemez. Bende bayılmam, hele de ben yapacaksam:/ ama yaptığımda somon alıyorum genelde ( kokusu az diye) ve üzerine halka soğan dilim limon dilim domates dilim biber karabiber tuz defne yaprağı zeytinyağ atıp yağlı kağıda sarıp fırınlıyorum. Ben seviyorum böyle. Birde zaten kızartınca omegası gidiyormuş çocuklar için bi anlamı kalmıyormuş öyle diyorlar ben onların yalancısıyım. Fırın yada ızgara öneriyorlar.

Akşama fırında şakşuka ve bi çorba yapiciiim. Ama ne çorbası olduğu meçhul hala. Mercimek olabilir.

Ay ne tatlı bişi yaaaaa :) tabi ben temzlik kısmını düşünmediğim için tatlı geldi :)

Valla inşallah öğleden sonraki bakımlarla kendime gelirim :) aslında 4te de okul günü var ama hiçççç gidesim yok valla. Duruma bakicim..

Şekeri az olunca zaten yemiyorum direkt. Tadını sevmeden kalori almamak için hahaha

Ya tabi; onlar benden çok üzüldü. Ama eşime ders olsun da bakıcıya kızmasın en ufak bişide

Balık çok severim ben de. Burda da öyle yapan yerler var ama kocacan hiç yemeyince almıyoruz (

Kerem kim kızımmmm?!?! :)) kıyamam sana isimleri bile karıştırır oldun canımcım :)

Kız, Allah iyiliğin versin. Kerem değil Efecik.ben de somonu fırında yapıyorum ama somonu pek sevmiyorum.tabi Norveç somonu olursa O ayrı. Çinekop'u kesin kızartıyoruz. Izgara yapacak yerimiz yok maalesef. Benim için ızgara, fırın fark etmez, balık olsun da.

Tavuklar şehriyeeeeeeeee.en sevdiğim çorba.
kafa uçmuş benim:) iki gün sonra da süleyman dersem şaşırma

Kızımmm çok canımı çektirdin. Haftasonuna bi operayon yapıyım :)))

Pembiş, Ahmet Ümit'in yeni kitabını okudun mu? Cehennem'i sonunda bitirdim. 20 günde ancak. Kendimi kınıyorum.

Canikom daha grangeın Kaikenini bitiremedim 1 ay oldu rahat. Ahmet ümiti bayadır okumuyorum sanırım son okuduğum kitabını bilem unuttum :/...
kafa uçmuş benim:) iki gün sonra da süleyman dersem şaşırma

Muhteşem sülüman Efe!!! Hahaha

Hamileler okumasın o zaman. Ben de pek iştahlı yazmışım ha.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…