Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Busmai nsl onde oturuyosn bzmki agliyo ve surekli bisiler kurcaliyo kapi ve camlari kilitliyoruz ama yinede surekli kalkmak atlamak istiyo ve asiri agliyo mecbur yanindayim bnde artik one gecmek istiyorum ;(( lavivayi bnde cok.seviyorum bu arada
ben de öndeyim. ama huysuz zamanlarında yanına geçiyorum.

Busmai nsl onde oturuyosn bzmki agliyo ve surekli bisiler kurcaliyo kapi ve camlari kilitliyoruz ama yinede surekli kalkmak atlamak istiyo ve asiri agliyo mecbur yanindayim bnde artik one gecmek istiyorum ;(( lavivayi bnde cok.seviyorum bu arada

ya bizimki koltuğunda çok rahat maşallah.
kucağımdayken hiç durmuyo mesela, ama koltuğuna bağlayınca sihirli değnek değmiş gibi sakinleşiyo, etrafı seyrediyo.
tabi kapıları kilitliyoruz. ağlarsa da, son ses müzik açıyoruz mecbur susuyo

bizde koltuk yok gerçi şu anda araba da yok ama ben normal bağlamaya çalışıyorum doğal olarak durmuyo ve sinirleniyo sanırım başından beri de alıştırmadım sonuç böyle oldu çok gıcık bi durum kucağımda da durmuyo zaten sürekli heryere salça oluyo yeni araba alsak da artık biz..gerçi bu saatten sonra oto koltugu almam mantıklı mı arkada çok daralıyorum yaa kaç yaşına kadar yanında durcam hopp sonra diğer çocuk ee ben kadrolu arka koltuk olucam
ben de öndeyim. ama huysuz zamanlarında yanına geçiyorum.

sen nasıl zaptediyosun dicem ama sizde de oto koltugu vardı

oto koltuğu olmadan tabi ki durmaz bornum yaaa!!
normal nasıl bağlıyosun küçücük çocuğu?

oto koltuğu 4 yaşına kadar kullanılıyor tabi ki alın rahat edersin..
bizim önce küçüğü vardı ona bebekken koyuyorduk arka cama doğru bakanlardan.
şimdi büyüğünü aldık öne doğru bakıyor. küçüğüne de bebeği koyarız artık inşallah
arkada çok bunalıyorum ben ya koltuksuz olmaz

koltuksuz olunca zaptetmek mümkün olmaz sanıyorum.
bir yaşına kadar anakucağı kullandık, şimdi oto koltuğu.
ana kucağı daha yatay pozisyon ve arkası dönük olduğu için pek tercih etmiyor
ama oto koltuğunda keyfi yerinde. etrafı izliyor. ve onu koltuğa sabitlemeden arabayı hareket ettirmiyoruz
böylelikle alıştı. eğer uykusu varsa biraz mızıldayıp uyuyor. hakikaten huysuz günündeyse arkada şebeklik yapıyorum.
ama koltuktan çıkarmıyorum, alışırsa önüne geçmek güç olur. bir de atıştırmalık bi şeyler alıyorum yanıma.
elma, kraker. oyuncak, kitap falan idare ediyor..

siz de inş gönlünüze göre bi araba alınca, oto koltuğu da alırsınız. hem güvenli hem rahat.
sen de önde kocacığınğın yanına kurulursun sultan gibi
çocuklu yolculukta accık mızıldama ağlama da olacak artıkınn

Son düzenleme:
arya, sabahları bi günaydın diyip kaybolusun.
boşlama topiği, eskisi gibi yaz yaaa

Rabbimin mucizesi.. sonuna kadar izleyin.
4.20 deki hali beni çok etkiliyor, annesi öpünce gülüyor resmen
smashcake ten sonra da kustu yaaaa

[video=youtube;gJvtmXGutrQ]http://www.youtube.com/watch?v=gJvtmXGutrQ[/video]

tamam üstüme gelmeyin ben hatalıyım ilk zamanda hataöı telafi edecegim
Rabbimin mucizesi.. sonuna kadar izleyin.
4.20 deki hali beni çok etkiliyor, annesi öpünce gülüyor resmen
smashcake ten sonra da kustu yaaaa

[video=youtube;gJvtmXGutrQ]http://www.youtube.com/watch?v=gJvtmXGutrQ[/video]

sonuna kadar izledim böyle zamanlarda gerçekten hiç şükretmediğimi farkediyorum çok sevimli maşallah ne büyük mucize

arya, sabahları bi günaydın diyip kaybolusun.
boşlama topiği, eskisi gibi yaz yaaa

Öyle komikki tam yazacakken bişiler çıkıyor, aryanın yanında yazamıuorum zaten mö mö diye tutturuyor:) boş kalınca da yazacak bişi bulamıyorum desem:/

Bu arada busmaiii hayırlı olsun canım, bende senin kadar heyecanlıyım valla:) allah tamamına erdirsin...

Filmlerinizi not ettim sağolun valla, elimde liste var en azından.

Birde ben hamilelikten şüphe etmiştim ya bir süre önce,tekrar hasta oldum bile ama belirtiler devam ediyor bu ne ki acaba. Kokulara aşırı hassasım, midem bulanıyor sürekli, başım dönüyor ara ara, uyku ve yorgunluk hali.... Test alıyorum alıyorum bişi yok, anlamıyorum ya.

Bende sanki nfk nın beni sormasını bekliyormuşum:) zaten almıştım teli elime busmai yi tebrik edecektim.

selam kızlar kv ye söyledik.. tabi şok oldu önce şaka yapıyoruz sandı.. sonra da "hayırlı olsun ama kerem daha çok küçük dedi, ona acıyorum" falan. acıması gereken benim halbuki:) neyse. çok saçma bi tepki verdi kısaca. eşime de söyledim "çocuk olmuş,olay bitmiş; şükredeceğine verdiği tepkiye bak"dedim.. şaşkınlıktan ne diyeceğini bilememiştir diyor.
kayınpederim çok sevindi arkadaş olurlar beraber büyürler dedi.
annem de sevinmişti. babam ne tepki verir bilmiyorum.. bizde haberler böyle:)

sağol canım.
benim ilk testte çıkmamıştı 2 hafta sonra tekrar yapınca çıktı. bilemiyorum yani.

Son düzenleme:

yaw ben iki cocugunun arası az olup da böyle tepki verene sinir oluyorum sen mi bakıcaksın cocuklara yoo ee anne bana istemiş olmuş ki senin ilk cocuktaki durumlarını da bilip havalara uçması gerekiyo çevrendekilerin ayrıca kerem de artık çok küçük değil hele ki doğdugunda çok daha fazla yol katetmiş olucak belki de eşinin dediği gibi şaşırdığındandır neyse söylediniz gitti bitti..2. bebek daha erken hissediliyo diyo herkes bakalım ne zaman hissediceksin

Ben de alışsın diye hep önde oturuyorum. Çooook manyarsa arkaya geçiyorum.

Adet görmüşsün ve sonrasında tedtler de yapmışsın ve bişi çıkmamışsa hamile değilsin tabiki :). Yorgunluktan oluyodur bence.

Kv ilgiyi ondan çaldığınız için kızmıştır bi de kimse bu kadar erken hamile kalıp doğurmayı istemediği için genelde onun da şaşırıp saçmalaması normal babana ne zaman söyliceksin yahu?????

Yarın apartmandan bir komşumuza taziyeye gideceğim inşallah. Keki bugünden yaptım yarın vaktim olmayacak diye. Fırında azıcık unutmama rağmen kpim ilk defa birşeyi bu kadar çok beğendi!! Sevindirik oldum tabi :)

Havuçlu, Cevizli ve Tarçınlı Kek Tarifi - Nefis Yemek Tarifleri

Benim tarifim aynı bunun gibi ama şeker 2 bardak. Fakat benim kekim üzerine pudra şekeri serpilemeyecek kadar tatlı oluyo. O yüzden bunu uygulamak daha iyi. Bi de çikolata sos ne alaka yani sunumda?!?! Dediğim gibi pudra şekeri serpilirse daha güzel görünüyor mutlaka deneyin canlarım.

iyi geceler

bugün oğlumla dışarı çıktık 2.5 saat dışarıda dolaştık,yorulduk

tabii ben yorudum o değil.

az öncede açma yaptım kızım istedi.okulada götürecekmiş.

ayaklarım ağrıyor sizlere bi bakıyım dedim.

busmai gözün aydın canım

pembem yine boş durmamışsın bencede çikolata sos ne alaka.

hazır çikolata sosu hiç sevmiyorum ama havuç, ceviz, tarçın üçlüsü keke çok yakışıyor.

nfk bu gün salı pazarına gidemedin sanırım havalardan dolayı

bu arada kv,nin halasına ayşeciği anlatmasına bayıldım

iyi yapmış

halanın tepkisi nasıldı

unutma canım cincon da adet gördü:))

babama, annem bugün söyleyecekti. ne tepki verdi bilmiyorum henüz. bana kıyamamıştır muhtemelen "ne acelesi vardı" demiştir diye düşünüyorum:)
evet eşim de "belki annem istemeden olduğunu düşünmüştür" dedi. "halbuki biz istedik"
bu da bi yaklaşım.
yani ben de onu anlamıyorum ilk çocukta kadın nerdeyse kafayı yiyecekti her ay gün sayıyordu dualar ediyordu.. neyse ben zaten bu tepkiyi bekliyordum çünkü bazı konuşmalarından öyle çıkarım yapmıştım. kendi çocukları 1 er yaş arayla.. 3 tane. mahvolmuş büyütürken, o yüzden tepkisi.
sağol canım inşallah

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…