- 29 Aralık 2007
- 3.405
- 1.124
- 698
ya bizimki koltuğunda çok rahat maşallah.
kucağımdayken hiç durmuyo mesela, ama koltuğuna bağlayınca sihirli değnek değmiş gibi sakinleşiyo, etrafı seyrediyo.
tabi kapıları kilitliyoruz. ağlarsa da, son ses müzik açıyoruz mecbur susuyo
Aslında 4 tane istiyorum ama arabaya sığmak zor olur, 3 te kalalım biz..
hindistan cevizli kek duyan var mı?:44:
2. Bebiş gelince arka koltuğa teşrif ediceksin yine canım kaçarı yok
Çünkü büyüğün koltuğunda otururken kemerini açmak suretiyle; küçüğü gözüne parmak batırmak , yanağını sıkmak gibi icraatleri oluyor ve benim de mecburen ortalarında oturup müdahale etmem gerekiyor
Arkaya 3bebe koltuğu monte edilebiliyor mu , sahi3. yü ona göre düşünmeliyim
Bu arada geçen tuvalet eğitiminden konuşmuştunuz ya, yazacaktım yazamadım. Arya 1 yaştan sonra kakasını yapma anında yada sonrasında( çişe de kaka diyor) söylüyor. Ama erken diye bişi yspmadım tabi. Lazımlık aldım plastik. Onun üstüne oturup ıkınıyor ismine de kaka diyor ama hiç yapmadı daha. Şimdi 18. Ayda ben uğraşsam mı eğitime acaba? Birde dlini burnunda sallayarak ufff yapıyor( pis kokuyor anlamında)
Ben de arıyordum hiç rastlamamıştım. Bakalım güzelse alırızkızlar bu cuma bime çocuk çatal kaşığı geliyor.
ne zamandır arıyordum. çok iyi oldu
BİM A.Ş. > Aktüel Ürünler
Doğru ,olabilir ;Pdelüüü
sen 4le, panelvan alırsınız. oh geniş geniş oturur bebelerin
Canım ya haklısın ama bir öğretmen nasıl sınıfta 20 kişiyi yetiştiriyor onlara pek çok şey öğretiyor; o şekilde bakıyorum olaya. Allah korkusu,dürüstlük ve merhamet öğretildikten sonra gerisi de Allaha kalmış zaten. Şimdi ne güzel okullar da var, Allah yardımcımız olsun.Ben de kalabalık ailelere hep imrenmiş ve çok çocuk istemişimdir ; ama çocuk yetiştirmenin , bir bireyi şekillendirmenin sorumluluğunun bu kadar ağır olduğunu bilmiyordum tabii o zamanlar3 kardeş güzel bir duygu olmalı
canım 18 aylikken anlarsın. bir iki gün dene ben öyle yapmıştım. kasları daha gelişmemiş ti ben erteledim . 2 yaş doğum gününden bir gün sonra denedim çok şükür çabucak öğrendi. . ufak tefek kazalar oldu tabi
carrefourda baktım, disney karakterli. sanırım lisanslı ürünBen de arıyordum hiç rastlamamıştım. Bakalım güzelse alırız
Şu tuvalet eğitiminden çok korkuyorum nasıl olacak hiç fikrim yok , keremde de tık yok zaten
ayşecik oturduğu yerde yeleğini çıkarmaya çalışıyordu.
birden nasıl olduysa dengesini yitirdi. gözümün önünde, yüzünün üstüne yere çakıldı..
oyuncakların üstüne.
acayip ağladı, ağzı burnu kanamadı ama gözünün altı şişti ve morardı..
buz da koydurmuyor, jel sürdüm.
Bizimkinde kenarlarda iki monte yeri var galiba , orta kısıma bir dikkat ediyim, çocuklar 35 kilo sonrası mı normal kemerle oturabiliyordu , bizim kız şimdi 17 kilo, 35 olsun 3. öyle düşüneyimbizim arabaya monte edilebiliyor. üç ayrı koltuğu var.. bizde de durum cam kenarları küçüklere, ortayada ela'yi oturtuyoruz.. ama küçük durmayinca mecburen elanurla yer degistiriyorum.. bize büyük araba şart. .gerçi trafikte çok kaldığımizda sıkıntı oluyor. bundan sonra acil bir durum olmadiktan sonra trafigin yoğun olduğu zamanlarda cikmayacagiz
ben duymadim.. bana yapma ben Hindistan cevizi sevmem
Biz de 2 kardeşiz, anneme hâlâ kızıyorum anne neden başka kardeş yapmadın bize diyerekBen de arıyordum hiç rastlamamıştım. Bakalım güzelse alırız
Doğru ,olabilir ;P
Canım ya haklısın ama bir öğretmen nasıl sınıfta 20 kişiyi yetiştiriyor onlara pek çok şey öğretiyor; o şekilde bakıyorum olaya. Allah korkusu,dürüstlük ve merhamet öğretildikten sonra gerisi de Allaha kalmış zaten. Şimdi ne güzel okullar da var, Allah yardımcımız olsun.
Biz de 3 kardeşiz, keşke daha çok olsaymışız. Şimdi hepimiz bi tarafta çok özlüyorum. 5 kardeş olan bi arkadaşım var her konuda birbirlerine destekler, anneleri öğretmen olduğu ve çalıştığı halde de gayet güzel yetişmişler.
Tek çocuk olanlar çoğunlukla bencil oluyor şımarık oluyor bu da bir gerçek.
Eşim de aynı şekilde düşünüyor ;zorlanacağımız kesin. ama biz o kalabalık tabloya aşığız :) anne baba için zor ama çocuklar için çok çok güzel
Geçmiş olsun kuzucuğaayşecik oturduğu yerde yeleğini çıkarmaya çalışıyordu.
birden nasıl olduysa dengesini yitirdi. gözümün önünde, yüzünün üstüne yere çakıldı..
oyuncakların üstüne.
Şu tuvalet eğitiminden çok korkuyorum nasıl olacak hiç fikrim yok , keremde de tık yok zaten
ayşecik oturduğu yerde yeleğini çıkarmaya çalışıyordu.
oyuncakların üstüne.
Bizimkinde kenarlarda iki monte yeri var galiba , orta kısıma bir dikkat ediyim, çocuklar 35 kilo sonrası mı normal kemerle oturabiliyordu , bizim kız şimdi 17 kilo, 35 olsun 3. öyle düşüneyimdersem bayağı bir beklemem gerekecek galiba
Trafik iyice berbat bir hâl aldı istanbulda maalesef, bizim de bir tek pazar günümüz var çocukları gezdirmek için; onda da trafikten bir yere gidebilmek için günün yarısı yollarda geçmişen güzeli sabah erken saatlerde çıkıp ikindi vakti eve dönmek galiba
Biz de 2 kardeşiz, anneme hâlâ kızıyorum anne neden başka kardeş yapmadın bize diyerek
Haklısın canım kendimiz çocuklarımıza doğru örnek olabilirsek ; edepli terbiyeli çocuklar yetiştirebilmek nasib olur inşaallah ..
Geçmiş olsun kuzucuğa
Allah korumuş, göz civarını tutarak ağladığında ödüm patlıyor; gözüne mi birşey oldu diye.. Allah korusun melekelerimizi
bi grup çıkıyor arama sonucunda. 16 üyeli kapalı bi grup
canım ben kıza yükseltici kullanıyorum. . Yani kaçının yok yap sen üçüncüyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?