- 8 Ağustos 2011
- 12.310
- 12.962
- 498
yazacak bi şey bulamıyor musuuun?Öyle komikki tam yazacakken bişiler çıkıyor, aryanın yanında yazamıuorum zaten mö mö diye tutturuyor:) boş kalınca da yazacak bişi bulamıyorum desem:/
benim yazdıklarımı okumuyor musun sen?
yattım, kalktım, yedim, gezdim geldim
ayşeciğin nenesi olsa şöyle derdiBirde ben hamilelikten şüphe etmiştim ya bir süre önce,tekrar hasta oldum bile ama belirtiler devam ediyor bu ne ki acaba. Kokulara aşırı hassasım, midem bulanıyor sürekli, başım dönüyor ara ara, uyku ve yorgunluk hali.... Test alıyorum alıyorum bişi yok, anlamıyorum ya.
''pisikolocik gızım, pisikolocik''
şaka bi yana, topikteki hamilelerin haberini aldığımdan beri bende de bi haller var.
hamile olmadığımı biliyorum, lakin bi halsizlikler, yorgunluklar. inanın 2 gündür midem bulanıyo
hep busmai ve canan yüzünden işte
Bende sanki nfk nın beni sormasını bekliyormuşum:) zaten almıştım teli elime busmai yi tebrik edecektim.
yaz da nasıl yazarsan yaz..
gerekirse belli aralıklarla anarım seni
eşin doğru söylemiş, bence de şaşkınlıktan ne söyleyeceğini bilemedi.selam kızlar kv ye söyledik.. tabi şok oldu önce şaka yapıyoruz sandı.. sonra da "hayırlı olsun ama kerem daha çok küçük dedi, ona acıyorum" falan. acıması gereken benim halbuki:) neyse. çok saçma bi tepki verdi kısaca. eşime de söyledim "çocuk olmuş,olay bitmiş; şükredeceğine verdiği tepkiye bak"dedim.. şaşkınlıktan ne diyeceğini bilememiştir diyor.
kayınpederim çok sevindi arkadaş olurlar beraber büyürler dedi.
annem de sevinmişti. babam ne tepki verir bilmiyorum.. bizde haberler böyle:)
benim ilk testte çıkmamıştı 2 hafta sonra tekrar yapınca çıktı. bilemiyorum yani.
yarın öbür gün bak nasıl heveslenecek
annem, yengem yeğenimi 1,5 yaşında sütten kesti diye hala ağlıyor. bildiğin gözlerinden yaş damlıyor yaa.
daha emebilirmiş, sütten mahrum kalmış, anasını emememiş, vah vah vahh
kız anne dedim, ben 4 gün emmişim, bana ağladığını hiç duymadım.
''sende aglim kesmirdi, ona giyamirim'' diyo
2. bebek daha erken hissedilirin felsefesi;.2. bebek daha erken hissediliyo diyo herkes bakalım ne zaman hissediceksin
anne birinci hamilelğinde bebeğin hareketlerini öğrendiği için.
17artı4 te hissetmiştim ben, daha doğrusu onun ayşecik olduğunu anladım.
ama o hareketlerini daha önce de hissediyordum.
en son babalar duyarbabana ne zaman söyliceksin yahu?????
şaka değil en son babalar duyar. benimki bayağı bi sonra olmuştu o ayrı
babam öğrendiğinde 5 aylık hamileydim.karnım adamakıllı çıkmıştı, ama bol giydiğim için anlayamadı.
sürekli hasta yorgun ve bulantılı olduğum için beni dr a götürmek istedi.
kardeşim de baba o hasta değil, hamile dedi. böylelikle öğrenmiş oldu.
anneme kalsa, doğuma yakın söylerdi. niye söylemedi diye düşünüyorsunuz, elcevap; utanıyormuş
havuç ve tarçın keke çok yakışıyor yaaaaYarın apartmandan bir komşumuza taziyeye gideceğim inşallah. Keki bugünden yaptım yarın vaktim olmayacak diye. Fırında azıcık unutmama rağmen kpim ilk defa birşeyi bu kadar çok beğendi!! Sevindirik oldum tabi :)
Havuçlu, Cevizli ve Tarçınlı Kek Tarifi - Nefis Yemek Tarifleri
Benim tarifim aynı bunun gibi ama şeker 2 bardak. Fakat benim kekim üzerine pudra şekeri serpilemeyecek kadar tatlı oluyo. O yüzden bunu uygulamak daha iyi. Bi de çikolata sos ne alaka yani sunumda?!?! Dediğim gibi pudra şekeri serpilirse daha güzel görünüyormutlaka deneyin canlarım.
ama senin adını değiştiriyorum bacım. pembe hipopotam değil şeker hipopotam
bi keke 2 bardak şeker konur mu yaaaa
arabayı sür, kaldır indir, sağa sola taşı yine onlardan ziyade biz yoruluyoruz anacım..iyi geceler
bugün oğlumla dışarı çıktık 2.5 saat dışarıda dolaştık,yorulduk
tabii ben yorudum o değil.
az öncede açma yaptım kızım istedi.okulada götürecekmiş.
ayaklarım ağrıyor sizlere bi bakıyım dedim.
busmai gözün aydın canım
pembem yine boş durmamışsın bencede çikolata sos ne alaka.
hazır çikolata sosu hiç sevmiyorum ama havuç, ceviz, tarçın üçlüsü keke çok yakışıyor.
nfk bu gün salı pazarına gidemedin sanırım havalardan dolayı
ellerine sağlık.. afiyetle yesin kızçen..
salıya gidemedim evet, inanmayacaksınız ama alacak bi şeyim yok salıdan
gözlerini deviriyor resmen. bir sonraki aşama üf püff demesi yani..bu arada kv,nin halasına ayşeciği anlatmasına bayıldım
iyi yapmış
halanın tepkisi nasıldı
hanıma kaç kez söyledim, sevme, anlatma bak kıskanıyor diye. kendini mi frenleyemiyor. inadına mı yapıyor.
söylediğime mi kanaat etmiyor bilmiyorum. kız muhabbetin sonunda, annesine ben evlenince çocuk istemiyorum dedi yani..
Son düzenleme: